vrijdag 30 mei 2014

Woonruimte gezocht

De poppenkast die soeverein mens Karel Bagchus heeft opgevoerd in de rechtbank heeft niks geholpen. Hij mag wegens een huurachterstand opkrassen. Karel moet binnen 8 dagen na betekening van het vonnis van de rechtbank in Amsterdam zijn Ymere-woning hebben verlaten. Doet hij dat niet dan wordt de woning op 12 juni ontruimd.

Karel deed nog allerlei wanhopige pogingen om het vonnis zoveel mogelijk uit te stellen. Na de weigering van de rechter om zich te identificeren, werd de rechtbank gewraakt en volgde ook nog een mislukt burgerarrest.

Lotgenoot Nico van der Ham maakt zich weer boos: de rechter zou zich niks hebben aangetrokken van de wraking en de wrakingskamer zou in het geniep bijeengekomen zijn en Karel niet ontvankelijk hebben verklaard. Alsof die wrakingen ook maar enig andere wending aan deze zaak zouden hebben gegeven.

Van der Ham maakt zich zorgen om (de ondergedoken) Karel, maar ook om zijn 15 jarige kat. 'Het wereldje van dit bejaarde aanhankelijke beestje word ook helemaal op de kop gezet. Karel zit in zak en as!' Ja, dat heeft Karel dan ook grotendeels aan zichzelf te danken, heeft Barracuda begrepen.

Karel en/of zijn kat kunnen helaas niet bij Nico terecht. Nico heeft (nog) 22 vierkante meter woonruimte en zit zelf in een vergelijkbare situatie. Kortom: woonruimte gezocht volksheld Karel en zijn aanhankelijke kat. Huur zal hij niet (kunnen) betalen, maar een interessante discours tijdens het ontbijt is nooit weg. Alleen wel opletten dat Karel zich niet plotseling Magda Wel gaat noemen. Wat Barracuda brengt op het volgende: wie neemt Bea van Kessel in huis?

26 opmerkingen:

 1. Die Karel hé! Ik heb te doen met de 15 jaar oude poes! Daar gaan mij gedachten naar uit... Ja, ik weet het, het is beestachtig... het zij zo voor het moment!

  En dan de 'wonderbaarlijke' Magda wel?
  Hoe voor iedereen te zien en te horen is hoe Bea vanuit haar tweede persoonlijkheid reageert in stress situatie's, wordt Bea ineens aan de kant gedrukt door Magda wel?grappig hé! Ja, sommige mensen hadden ze nooit in een huis moeten stoppen maar gewoon in een woongroep moeten laten wonen in een veilige omgeving waar ze zichzelf niks kunnen aandoen!

  groeten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Karel kan helemaal geen kat hebben want die beesten zijn soeverein. Als Karel niet oppast stelt die ouwe poes hem commercieel aansprakelijk voor misgelopen voedsel en gederfde levensvreugde. Maar in ernst, het is triest dat zo'n oud beestje de dupe moet worden van de luchtfietserij van z'n geschifte huisgenoot. En dat het die huisgenoot aan het broodnodige zelfinzicht ontbreekt.

   Verwijderen
  2. Inderdaad. En weet je wat nu het erge is. Nederland is een pamperland, je hoeft geen honger te lijden, je hoeft niet dakloos te zijn. Als je echt niet mee kan met de ratrace (of zoals zij het zien: NWO) of als je door een paar keer pech aan de zelfkant van de maatschappij staat, kun je het volgende doen:

   Sta je open voor hulpverlening, zoek deze hulpverlening ook zelf op (proactief), ga vrijwillig in een schuldsaneringstraject, wordt vrijwilliger in de diverse sociale verbanden die een gemeente rijk is. Als je zelf van de voedselbank krijgt, kun je daar ook voor gaan werken, zorgt voor sociale cohesie, eet samen met lotgenoten (vele malen goedkoper).

   Kortom, beweeg jezelf onder de mensen, maak je nuttig voor samenleving met je uitkering, laat je helpen. Zo wordt je niet je huurwoning uitgezet. Zo blijft er ook vanzelf minder tijd over om met een blowtje jezelf gek te (laten) maken op de diverse websites.

   Verwijderen
  3. Ja, maar er schuilt kennelijk een onweerstaanbare aantrekkingskracht in het zelfbeklag. Als de Oranjes niet het staatsrecht 1940-1941 (zo heet dat toch?) hadden ingevoerd was Karel nu een succesvol ondernemer, dat begrijpt een kind. Nuttig voor de samenleving zijn is voor NWO-schapen.

   Verwijderen
 2. Misschien kan Karel bij Steve of Micha terecht samen met de kat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je denkt toch niet dat Kat het complottersplebs in zijn huis laat wonen ;-) Karel was laatst aanwezig bij Bea thuis toen ze werd vrijgelaten, maar goed die moet zoals Barra ook al noemt de 19e ook al het huis uit :-S

   Wellicht dat ringleider Luca van Dinter een opvang kan beginnen, uiteindelijk is hij 1 van de aanstichters van dit soevereine tranendal

   Verwijderen
  2. :) Nee Mark het plebs moet op kilometers afstand blijven.

   Verwijderen
 3. Zoals gewoonlijk is het de schuld van Joris. Het wordt helemaal lachen als je het blog van Nico leest. Karel is het huis uitgezet omdat hij een vordering heeft lopen bij de president van de rechtbank, Carla Eradus. En Karel moet ook nog verschijnen voor de rechtbank omdat hij een politie agent heeft beledigd. Allemaal de schuld van de staat en Demmink.

  De psychiater Herman Plas kan overuren aanvragen bij het behandelen van de soevereintjes.
  Het blijft leuk om te lezen en als ik niet beter wist dan dan zou ik bijna denken dat ik een boek van Tom Sharp lees.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk nou toch eens naar de foto hierboven... Het is dat het om trieste zaken gaat...., maar je zou toch denken aan twee typetjes van Van Kooten (links als wereldvreemde jurist) en De Bie (rechts, als broer van Dirk..).

  OT, man laatst zat ik nog eens met weemoed naar filmpies van Koot en de Bie te kijken. Wat waren die twee vlijmscherp en hun tijd ver vooruit. Bijv: Jacobse en Van Es met hun tegenpartij. Een voorwaartse parodie op de pvv.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb het al eerder gezegd; maak er een tv serie van. Dat wordt een doorslaand succes. Welke acteur speelt Micha, Steve, Karel of de malloot van een advocaat?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geen acteurs, dat werkt niet...laat het een reality-soap zijn...dus met Micha, Steve, Karel, Martijn, Boudine etc....we noemen het Utopia 2.0 en zij mogen eenieder verblijden met hun theorieën...Als dat geen Emmy wordt, kunnen ze dan samen met Peter R. op de foto...;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar zeg je wat....., dat de complotterts daar zelf nog niet opgekomen zijn ?? Of zou Vrijland zichzelf al hebben aangeboden bij John de Mol? Was ie te duur? ;-)

   Als we al Andy & Melissa mogen volgen op TV (een uitgerangeerde voetballer en een uitgerangeerde ....?), dan moet er toch ook plek zijn voor een uitgerangeerde journalist (Kat) en een uitgerangeerde broodbakmachineverkoper (Vrijland)...?

   Verwijderen
  2. Barra kan altijd nog naar John de Mol bellen. Zelf volg ik reality-soaps niet, maar ik moet toegeven dat Micha leuker is dan Barbie. Misschien dat Micha, Steve, Boudientje mee kunnen doen met sterren springen of hoe-dat-programma ook heet.

   Ik zou Steve, Micha, Martin niet in 1 ruimte met Peter R zetten dat wordt een knokpartij van jewelste. Vooral tussen Steve en Peter wat al eerder is gebeurt.

   Verwijderen
  3. haha, inderdaad. Daar komt bij dat Micha bij uitstek al vaak zijn handelingen filmt of laat filmen en zijn telefoongesprekken opneemt. Het is maar een kleine stap verder om er ook goed geld mee te vangen.

   Misschien kunnen ze Peter R inhuren voor de voiceover? Hoeven de heren Peter R niet tegen te komen.... ;-) Maar als dat te veel bezwaren geeft, vind ik Paul Jambers als voiceover ook prima.... Eigenlijk nog veel beter: Jambers: "Dit is Micha, micha is een man met een missie, als hij zijn pillen op tijd in neemt is hij een aimabele persoonlijkheid maar als micha die vergeet in te nemen ontpopt hij zich tot ubercomplotter op zijn eige website KLOL."

   Verwijderen
 7. Ach een beetje opzet kan geen kwaad. Barbie kan er ook nog wel bij, misschien ziet zij wel reptilians in de toekomst, of levert haar lieve mannetje nog wel buitenaardse wapens a la Men in Black. Heeft de AIVD ook eens rust met alle koninklijke feestjes, hoeven ze niet op zoek naar alle plottertjes. Als we een Utopia kweken wat "soeverein" is, kunnen ze die allemaal in 1 keer goed in de gaten houden!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zal moeilijk worden als ze weggestemd moeten worden. Met zoveel loons bij elkaar die vanaf het 1e uur elkaar het mes in de rug steken. Dan nog de walgelijke theorietjes van Vrijland er op los en ik zweer je, dan staat de sociale media op tilt.
   Misschien nog een gast optreden van Joris erbij die nog wat vilein commentaar levert en vooral uitzenden in de komkommertijd. Nederland is aan de buis/computer gekluisterd.

   Verwijderen
  2. Sowieso met gastoptredens. Peter R die een dag langskomt.... ;-)

   Utopia gaan de dames en heren complotterts niet overleven. Vrijland heeft alle buitenruimte nodig om een airstrip aan te leggen voor de komst van de reptielen.... Maar ja, dat botst weer met de ruimte die Bou nodig heeft voor haar volkstuintje... En er moet ook nog een heksencirkel aangelegd worden voor Myra en Bea.. ;-)

   Verwijderen
 8. Oeee...die is goed!! Of Joris als leider...das pas tv!! Micha&co die slaafs moeten doen wat Joris hen opdraagt...onbetaalbare tv!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Micha die het op tv nog zijn stokpaardjes berijd en de pedograaf vele malen noemt, dat is feest.

   Verwijderen
  2. En laten we het door die kwaadaardige NWO-zender NOS uitzenden...want het rare is dat Kat wel de NOS en Gelauff aanvalt maar als hij geinterviewd wordt door diezelfde NOS komt hij bijkans klaar en roept hij dat hij EINDELIJK serieus wordt genomen door die satanische MSM.....plottertjes en logica...

   Verwijderen
  3. De NOS hoeft alleen maar even de blogs te lezen van de plottertjes enkele telefoontjes te plegen en die kunnen gratis gastoptredens krijgen van de vijanden van Kat. Ze staan in de rij.

   Verwijderen
 9. Kling!!! Geluid van vallend kwartje.

  > zich niet plotseling Magda Wel gaat noemen.

  Magda Wel, dat is Brabantse spreektaal voor "mag dat wel?" Het is helemaal geen naam, maar een zinnetje. Dat ik dat nu pas snap, wat ben ik toch dom af en toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Reacties
  1. Mooie argumenten maar je had net zo goed tegen de muur kunnen kletsen.

   Verwijderen
  2. Inderdaad, echte soevereinen zal ik er niet mee overtuigen (= van hun waan genezen). Maar misschien wel een paar argeloze voorbijgangers die anders zouden kunnen gaan denken dat deze lieden echt een punt hebben.

   Verwijderen
  3. Je bent hopeloos optimistisch my dear :).

   Verwijderen