donderdag 18 september 2014

BankroetHet door vrijwilligers gerunde tv-station Stem des Volks (Peoples Voice) van complotgoeroe David Icke is niet meer. Het gratis kanaal dat tot stand kwam met 300.000 pond aan crowdfunding wilde een tegenwicht bieden aan de main stream media, waar volgens Icke alleen maar de stem van de autoriteiten, de overheid en het establishment is te horen. Maar helaas: de zender is volgens Icke, die er geen bemoeienis meer mee heeft, vermoedelijk bankroet.

Icke stopte het merendeel van zijn geld in het station, dat al gauw onder toezicht van OFCOM kwam te vallen, waardoor Icke als eigenaar niet meer op het scherm kon verschijnen. Dus nam hij ontslag als directeur. Adverteerders en sponsors bleven om moverende redenen weg, presentatrice Sonia Poulton vertrok met slaande ruzie en zou een haatcampagne hebben opgezet, de site werd voortdurend gehacked, kortom: alles wat je van een heusch plotterkanaal kunt verwachten.

Inmiddels is Icke weer terug op zijn YouTube kanaaltje, waar hij enorm onder vuur wordt genomen, vermoedelijk door lieden die ooit zo stom waren geweest om te doneren.'I'll save you an hour and sum up the video like this, "everyone's to blame except me".
 

3 opmerkingen:

  1. Aan het interieur te zien opereren deze plottertjes allemaal vanuit één en hetzelfde schiedamse appartementencomplex.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor 300.000 kun je geloof ik 100 jaar JDTV maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wie wil er nou een aardsleugenaar steunen, Icke met zijn fabeltjes?

    BeantwoordenVerwijderen