dinsdag 23 september 2014

Van de regen in de drupAmsterdammer Nico van den Ham mag op 1 februari, dan 62 jaar oud, zijn kleine woning verlaten, en dat allemaal door toedoen van de 'misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot'. Die willen de asbest-  en brandstichtingcomplotten van Nico maar niet serieus nemen, alleen moet Nico weg omdat hij woningrenovatie frustreert en ook nog een huurachterstand zou hebben. Vandaag mag Nico opnieuw voor de rechter verschijnen. Sinds gisteren is zijn blog door Google ook nog uit de lucht gehaald. Nico denkt nu dat hij via Blogspot.co.uk zijn aanvallen kan voortzetten, terwijl die ook van Google is.

Oftewel: Nico is de volgende plotter die van de drup en de regen belandt. Het gaat hard: Karel Bagchus, Micha Kat, Martijn Alberda en Bea van Kessel, ze moesten allen gedwongen verkassen.

In het begin hielpen ze elkaar ten minste nog, maar zoals te doen gebruikelijk, slaan plotters elkaar uiteindelijk toch weer de hersens in. Deze zomer al, zo ontdekte Barracuda pas een dezer dagen, kregen Karel Bagchus en de Vitalifeiten (Bea van Kessel en Michel Vitaliti) slaande ruzie.

Zelfverklaard soeverein mens Bagchus hielp Van Kessel eerst om te voorkomen dat ze het huis zou worden uitgezet na een niet afgeloste hypotheek. Nu was Karel al niet vreselijk gecharmeerd van haar vriendje Michel ('Kan zijn argumenten intellectueel niet onderbouwen, alles is poep'), maar toen Bea zich afvroeg of haar vriend wellicht een 'Stille' was, wilde Karel dat ook nog wel even voor haar uitzoeken en ja hoor: die 5000 euri die Michel bij elkaar zou hebben gespaard cq geklust toen hij onder curatele stond in het kader van een schuldafwikkeling - geld dat hij overigens alweer zou hebben verbrast - zou hij op basis van Artikel zus en zo nooit gehad kunnen hebben. Ergo: Michel had dat geld van de AIVD gekregen (plotters en logica).

Ondanks deze giga-onthulling, koos Bea uiteindelijk niet voor de kouwe kak van Haginees Karel, doch voor haar stoere huisschilder annex blower Michel, die Karel bij de eerstvolgende publieke optreden dan ook flink de oren waste. Barracuda had nog een woonwagenkamp voor dakloze plotters willen suggereren, maar dan moet er wel prikkeldraad om elke woonwagen.

12 opmerkingen:

 1. Ik zag "Van den Ham" en ik moest aan D66 denken, wat is die Boris veranderd sinds hij niet meer uit de staatsruif vreet! Okey, het is een andere Van der Ham, hoe zou het toch komen dat alle gekkies steeds weer hun huis moeten verlaten, de politie op de stoep vinden, schuldeisers achter zich aan hebben etc. etc. (Geen antwoord geven SVP, de vraag is retorisch!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twee jongens, die om de aandacht van een meisje vechten.
  Plottertjes zijn ook maar mensen, met gewone mensenwensen.

  Met dat verschil, dat de Verenigde Naties er als excuus bij worden gesleept.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ligt Kat er weer uit met Klol.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind je het gek na zijn laatste "nieuwtjes"? Krijg je wel weer een aanval mee los op je site...hij leert het ook nooit, en gaat natuurlijk (hoe voorspelbaar) zometeen weer heel zielig doen dat hij zoveel "exposed" en daarom zo "gevaarlijk voor de elite" wordt geacht dat ze zijn site "platleggen". Tuurlijk Micha, waarom mag je dan steeds weer terugkomen en kunnen al die zelfverzonnen squads van je iedereen vinden behalve Micha??

   Verwijderen
  2. Rekening niet betaald, natuurlijk.
   Sorry, ik sta even rood, maar binnenkort cash ik toch echt een miljoen.

   Verwijderen
  3. En de dole van Elisabeth wordt pas op de 24e bijgeschreven.

   Verwijderen
  4. En ja hoor, er word weer met de vinger gewezen. Deze keer wel met het woord 'vermoeden', iets wat we lang niet meer hebben gehoord. Maar verder lijkt deze man te zijn vergeten wat een journalist ook alweer is gezien zijn reacties op woordvoerders die hem goedbedoelde tips geven over zijn vak. En laten we eerlijk zijn: Een beetje journalist leest zich in en heeft een wat meer gematigde toon dan Kat heeft. Of vergis ik me nu?

   Uiteraard misbruikt hij ook de cijfers van krantenoplagen om iets aan te tonen. Erbij vergetend, zoals wel meer mensen doen, om de cijfers van digitaal te betrekken in de conclusie.

   En dan heb ik het hier alleen nog over zijn 2 recentste berichten want het zal zelfs Wilders zal zijn cijfers over iets beter kunnen onderbouwen dan Kat met zijn "waarheidsgehalte media over isis 0%".

   Mja.

   Verwijderen
  5. Internet staat gelijk aan bewustzijnsvernauwing, meer is het vaak niet. Velen hebben dat besef niet.

   Verwijderen
  6. Nope, die denken juist dat het bewustzijnsvergroting is.

   Verwijderen
  7. @Dewebbelaar
   Nope, hoezo? Je bent zelf het lichtende voorbeeld.

   Verwijderen
 4. Hopelijk leren hun (op)volgers/sters hier iets van. Hoewel ik vrees met vrezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh gutteguttegut... iedereen is weer een duivel/crimineel/satanisch... het lijkt wel alsof het een tweelingbroertje van het Katje is...

  Roll on 1 Febr...!

  BeantwoordenVerwijderen