vrijdag 26 september 2014

Vluchtpaden

MH17 plottertjes wisten het deze zomer zeker: het ongeluk van MH17 was geen vergissing, maar gepland. 'Wat vast staat is dat de luchtverkeersleiding de MH17 op uiterst bijzonder wijze, simpelweg rechtdoor liet vliegen en niet bij de grens naar het zuiden af liet buigen, zoals het met alle verkeerstoestellen deed..! In plaats daarvan vloog de MH17 rechtdoor naar het betwiste OORLOGSGEBIED, waar separatisten en de pro-Amerikaanse regering in Kiev in de slag zijn. Het lijkt allemaal op een nauwkeurig voorbereidde valse-vlag-operatie, gezien ook de bjina stupide filmpjes die plotseling op YouTube opduiken, over bewegende BUK-raketdragers..'

Minister van Buitenlandse Zaken Timmermans heeft dit ook recentelijk ontkend: 'Het is onjuist dat vlucht MH17 op 17 juli 2014 een andere route vloog dan gebruikelijk. Op zowel 15, 16 als 17 jul jl. diende Malaysia Airlines hetzelfde vliegplan in bij Eurocontrol. Zo volgde vlucht MH17 op 17 juli jl. de vliegroute conform het door Eurocontrol goedgekeurde vliegplan. Enige wijziging van de gevlogen route ten opzichte van het vluchtplan, is de vlieghoogte boven het Oosten van de Oekraïne (in de Dnepropetrovsk Flight Information Region).Vlucht MH17 zou daar volgens het vluchtplan op 11km hoogte vliegen (flight level 350), maar kreeg van de Oekraïense luchtverkeersleiding een vlieghoogte van 10km toegewezen (flight level 330). Deze wijziging in vlieghoogte had een operationele achtergrond: zo was voldoende afstand geborgd tussen vlucht MH17 en een ander toestel dat al op 11km hoogte vloog.'

Het vertaalde artikeltje van Guido Jonkers (WantToKnow) heeft inmiddels, samen met een aantal andere, het debunkersblog Metabunk gehaald. Die doen namelijk wat Jonkers consequent nalaat: gewoon feiten checken.

Wat hoe kwamen onze slimmeriken aan bovenstaande conclusie? Ze gingen vluchtpaden van de site FlightRadar.com combineren met die van FlightAware, maar vergaten dat het om schattingen gaat, omdat deze sites niet over vluchtdata voor het desbetreffende gebied beschikken. Van de grens van de Oekraïne tot India zit gewoon een groot gat. FlightAware legt dat ook duidelijk uit op hun site. Kortom: de 'afwijking' is niets minder dan een gok. Niet eens een educatieve gok.

En waarom checken onze plottertjes dat dan even niet? Omdat ze, zoals gebruikelijk, veel te hijgerig op zoek zijn naar bevestiging van hun vermoedens. En dan wordt iedere vondst een overwinning.

22 opmerkingen:

 1. Ongeluk? Volgens mij is het gewoon moord!

  Er vlogen die dag trouwens bijna 200 vliegtuigen langs die route als ik het goed begrepen heb.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als het zo is gegaan als het lijkt gegaan te zijn (een vliegtuig werd aangezien voor de vijand), dan was het inderdaad moord.

   Als het ging zoals sommige mensen al denken vanaf 1 seconde voordat het eerste lijk de grond raakte dan was het ook moord. Dus wat dit betreft ben ik het wel met je eens.

   Maareh: Laat die Kat inderdaad maar eens alle hoeken van de rechtbank zien. Ik denk dat wat dat betreft heel wat mensen achter je staan, en als je juridisch goed zit (lees: Je hebt niets ondertekend of afgesproken waaruit blijkt dat je de rechten overdraagt) dan kun je 'm met één handbeweging inpakken volgens mij.

   Verwijderen
 2. JDTV ondanks onze verschillen wens ik je toch succes met het kort geding wat je van Micha Kat op je dak krijgt; Hoop dat je hem alle hoeken van de rechtszaal laat zien!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat wil Micha nou met een kort geding? Die gek kan nieteens een advocaat bestellen, hij is zo berooid als wat na zijn uitzetting uit Nederland. Alleen maar stoerdoenerij!

   Verwijderen
  2. Bedankt voor de support mensen!

   Het is triest. Ik had hem nog gewaarschuwd.
   http://youtu.be/BrXZpSVUY3k

   Verwijderen
  3. Succes met het kort geding. Alleen weer jammer dat je je laatste blogbericht illustreert met de tronie van de Turkse Pablo Escobar.

   Verwijderen
  4. Altijd blijven lachen he! ;-)

   Verwijderen
 3. Johan Bosman bij KLOL: 'Ik kom zelf uit de luchtvaart en verzeker iedereen hier dat het allang -in besloten kring- bekend is op wiens bevel vlucht MH-17 is neergehaald.'

  Haha, die Bosman heeft niks meer dan een motorvliegbrevetje. Gelul dus.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In besloten kring. Terwijl de barman de laatste ronde omroept.

   Verwijderen
  2. Valt luchtfietsen tegenwoordig ook al onder de categorie luchtvaart? Bossman rules , idd.

   Verwijderen
  3. Al die vreemde vogels overal!
   http://youtu.be/RgbrdESfVvk

   Verwijderen
 4. Er is altijd MEER, mensen.

  http://oi59.tinypic.com/25yvxvs.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tjonge, Douwe. Als dit klopt mag je het rustig explosief noemen.

   Verwijderen
  2. Als je de geschiedenis een beetje kent, is dit bericht waarschijnlijk geplaatst door JDTV.

   @JDTV, zit er er ver naast?

   Verwijderen
 5. Nee dit heb ik niet geplaatst, zit me ook af te vragen wie dit is geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En dit zal dezelfde grapjas zijn
   https://twitter.com/HardemanKarin

   Verwijderen
 6. Kat begint steeds meer op Quasimodo te lijken, toeval?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kat is net de monstertruck die vandaag in Haaksbergen 'een beetje' is doorgeschoten. Zelfs zijn trouw publiek begint (eindelijk) aan zijn verstandelijke (nee: geestelijke) vermogens te twijfelen:

  "Hopelijk begin je snel een online onderzoek naar dit ongeluk Micha. Via Youtube, online journaals, nieuwssites en collega klokkenluiders is ongetwijfeld snel duidelijk dat het hier niet om domweg een ongeluk gaat maar dat Demmink, Opstelten en de Telegraaf hier achter zitten. Ongetwijfeld zijn er ook geen doden gevallen maar zijn de slachtoffers poppen. Vermoedelijk waren die nog over van de false lag van de MH17. Ik vermoed ook sterk dat Prins Friso achter het stuur van het voertuig zat.

  Dwaas."

  Ow, wacht even... we hebben nog een 'onderzoeksplotter': Martin Vrijland. Benieuwd of die nog ergens mee komt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zag ik ook al. Ik ben benieuwd hoe lang die comments blijven staan.

   Verwijderen
  2. Ik denk niet dat het hier "trouw publiek" betreft. De Mink (woordspeling!) reageerde jaren geleden al kritisch op KLOL, totdat het reactiegedeelte voor critici gesloten werd. Maar sinds een tijdje wordt er blijkbaar niet meer gemodereerd, als ik zie wat o.a. SlaafNL daar tegenwoordig post.

   Verwijderen
 8. Holy Shit!! Micha Mafkat draait echt door!!! Het is satanisch mensen, dat kan niet anders. Het is massamoord en bedacht door de evil government. De Twilight Zone Monstertruck wordt losgelaten om Nederland te vermoorden.....echt waar, Kat heeft echt dringend psychische hulp nodig. Niemand remt hem ook af, kritische antwoorden worden gewoon weggeblurd, want niemand mag twijfelen aan Micha de Grote, die WEL wordt vervolgd. Hoe durven ze!! Barra...weer een stuk waardig??? Ik weet het, je blijft bezig met onze Micha maar toch...

  BeantwoordenVerwijderen