woensdag 24 september 2014

Gaskamers

'Juist op het moment dat Israël de Palestijnen aan het genocideren is worden 'bewijzen' gevonden voor 'gaskamers', roeptoeterde Klokkenluideronline een dezer dagen. Poolse en Israëlische onderzoekers hebben de exacte locatie gevonden van de gaskamers van Sobibor, een van de vernietigingskampen van de nazi's in Polen. Na een gevangenenopstand in oktober 1943 sloten de Duitsers het kamp en sloopten ze de gebouwen. Daarna groeide er een bos overheen.

Kijk, dat is natuurlijk geen goed nieuws voor een blog waar verwarde - vaak ook nog behoorlijk beschonken - holocausontkenners dag in dag uit - herstel: in nachtelijke uren - met verwijzingen naar blogs van krankzinnigen het gelijk van 'gaz deniers' proberen aan te tonen. Dat is al enkele jaren gaande, noteerde ook Historia al eens. 'Ontkenners hebben met behulp van internet hun theorieën op veel websites kunnen verspreiden. Maar wel zoals ontkenners dat nu eenmaal doen: met details die uit hun verband zijn gerukt omdat ze niet in hun verhaal passen.'

En niet alleen dat: onbedoeld trekt Klokkenluideronline met dit soort onderwerpen - Barracuda blijft het een fascinerend fenomeen vinden - altijd weer een blik vol hallucinerende neuroten open. Het is alsof de deuren van de psychiatrische inrichting wagenwijd worden opgezet, en de ijlende patiënten als halve zombies over het gazon dolen, terwijl het antipsychoticum zijn werking begint te verliezen.

Een greep uit het dolhuis: 'Check dıt dan hıer kan je zıen dat de holocast (...) al 6 keer plaats heeft gevonden nog voor de 2de wereld oorlog', 'en hıer bewıjs dat hıtler helemaal nıet dood gıng maar was ontsnapt', ' 9/11 ; planes were hijacked in ‘Radar Gaps’ only military and secret service knew about', 'ik zie nu dat you tube mijn oude bewaarde links gewoon veranderd in andere filmpjes!', 'Ik heb het boek van Dr Judy Wood gelezen en zij levert voor mij het empirisch bewijs dat de wtc 1 en 2 door een free directed energie weapon zijn vernietigd (dustification)'. En uiteraard 'ondersteund' met verwijzingen naar YouTube video's van lieden die zo niet nog gestoorder zijn.

Maar het belangrijkste detail vergat KLOL natuurlijk in eerste instantie te melden: namelijk dat het bedoelde onderzoek al acht jaar gaande is. En dat de kennis van gaskamers er altijd al is geweest. Er zijn immers talrijke verslagen van Sobidor, ook van Nederlanders, documenten, getuigenissen van overlevenden, luchtfoto's, en zelfs een Stichting Sobibor, opgericht door de enige overlevende van het 14e transport naar het vernietigingskamp.

Niet gehinderd door enige kennis van zaken ging Micha Kat, die zich ineens olijk introduceerde als Micha de Kat, met terugwerkende nog eens deskundigen bellen, uiterst vriendelijk, maar met een dolk achter de rug, zodat bij de eerste de beste verspreking kon toeslaan. Jammer genoeg strandde die poging al bij hoogleraar Johannes Houwink ten Cate, die natuurlijk feilloos in de gaten had dat hij met een malloot van doen had. 'Aub eerst De Mildt, Schelvis en vonnissen in editie Rüter lezen.'

6 opmerkingen:

 1. barracuda, je hebt mijn dag weer gemaakt hoor :D Héérlijk artikel, vooral... En niet alleen dat: onbedoeld trekt Klokkenluideronline met dit soort onderwerpen - Barracuda blijft het een fascinerend fenomeen vinden - altijd weer een blik vol hallucinerende neuroten open. Het is alsof de deuren de psychiatrische inrichting wagenwijd worden opgezet, en de ijlende patiënten als halve zombies over het gazon dolen, terwijl het antipsychoticum zijn werking begint te verliezen.

  Ik lag onder de tafel van het lachen met tranen in mijn ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach het laat zien hoe wanhopig Micha Kat op dit moment is. Hij gooit alle registers open, dit miezerige mannetje, om aan geld te komen. U betaalt , ik draai. Dus als 1 van die psychoten voor 100 euro een anti-Demmink verhaal wil, krijgt hij/zij het. Als 1 van diezelfde psychoten een stuk wil voor een paar tientjes over holocaust-ontkenning dan krijgt hij dat. Alles voor de duiten. En dat noemt zich dan ook nog "de enige onafhankelijke journalist van Nederland" , terwijl hij zichzelf voor iedere mafketel verkoopt en alle verzinsels als zijnde "waarheid" op het net plempt voor een paar euri's....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die Pipo doet zijn naam eer aan: 'Het holocaust verhaal is in de afgelopen tien haar al vele malen op vele onderdelen doorgeprikt. Het lijkt me vestandig dat rechters e.d. daar kennis van nemen. Echter, alle informatie hieromtrent wordt consequent genegeerd om de Holocaust-mythe in stand te houden. De grootste leugen aller tijden dient ook officieel ontanteld te worden en de leugenaars zouden berecht moeten worden.'

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prof. HtC stuurde Micha een email met een SNEER! Wat ontzettend onbeleefd! Dat zou de altijd goudeerlijke en galante Micha nooit doen. Er is werkelijk geen onderdrempel aan de stumperigheid van die man.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alsof Kat zo braaf is altijd...

   Verwijderen
  2. Volgens mij was Gertjan sarcastisch ;-).

   Verwijderen