dinsdag 9 september 2014

Breinimplantaat

Gaat de wereld aan oorlogen ten onder? Nope. Volgens Discovery Channel sterwetenschapper Stephen Hawking kan het Higgs-boson deeltje wel eens ons ganse universum vernietigen. Hoewel, daar komt wel even wat bij kijken. Een machine groter dan de Aarde bijvoorbeeld.

Martin Vrijland, die net als Hawking theoretische natuurkunde en kosmologie heeft gestudeerd en ooit als professor gravitationele natuurkunde achter de lessenaar stond, en er dus kijk op heeft, heeft 'altijd twijfels gehad bij Steven Hawkins'. Ja, je leest het goed, Hawkins. Het begint er al mee dat de dombo zijn naam niet eens goed weet te spellen, al is hij er in elk geval consequent in.

Daarna volgt een behoorlijk warrig betoog over trillingen en Matrixen en de conclusie dat 'de mensheid in mijn optiek bij haar ware scheppende realiteit vandaan wordt gehouden. Een realiteit die buiten deze Matrix-realiteit ligt. Een valse realiteit die door de poortwachters van de elitaire hybride Archontische bloedlijnen bewaakt en bestuurd wordt."

Een van die poortwachters is dus zijn geliefde 'Hawkins'. 'Echter als Steven (...) Hawkins (...) al jarenlang met een breinimplantaat loopt die ‘realtime’ zijn gedachten kan lezen en deze kan formuleren naar prachtige volzinnen, waarbij hij hele colleges geeft en tv shows vult, waarom wordt die techniek dan al niet veel langer commercieel toegepast? Waarom zei de Google topman Scott Huffman pas in december 2013 dat we over vijf jaar mogelijk met chips in ons hoofd rondlopen? Steven Hawkins loopt er al jaren mee rond!'

Barracuda moest het een paar keer overlezen, maar het staat er echt: de sufferd denkt werkelijk dat Hawking's spraaksynthesizer gedachten in spraak kan omzetten. En dat terwijl de Brit de werking van het apparaat vele malen heeft toegelicht.

Hawking lijdt aan ALS, waardoor hij niet kan bewegen. Momenteel 'praat' Hawking dan ook door een kleine beweging met zijn wang te maken. Op een scherm selecteert hij individuele letters en maakt hij er woorden en zinnen van, die door een computer worden voorgelezen. Dat gaat al jaren uiterst traag en momenteel kan hij maar één woord per minuut uitspreken.

Wie Hawking hoort praten moet zich dus realiseren dat het om geprepareerde zinnen gaat die hij alleen afspeelt. Lezingen en vraaggesprekken moeten altijd vooraf worden voorbereid. Chipbakker Intel heeft vorig jaar nog zijn hulp aangeboden om het proces te versnellen.

Als er iemand hoog nodig een breinimplantaat nodig heeft dan is het Vrijland wel.

24 opmerkingen:

 1. Er is één ding, waarin Martijn Alberda het op zijn sloffen wint van Stephen Hawking,
  en dat is dozen inpakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een raar mannetje die Vrijland...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spuit 11 is wakker. Als Stephen Hawking ooit in debat gaat met Vrijland, is Vrijland kansloos. Maar Vrijland heeft het nou eenmaal niet met mannen/vrouwen die een hoger i.q. hebben dan Vrijland zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kon je maar bij Martijn de stekker eruit trekken en dat hij hij meteen geen praatjes meer heeft. Dat zou een slok op een borrel schelen

   Verwijderen
  2. Vrijland heeft zijn naam gecorrigeerd, maar de rest van de flauwekul staat er nog.

   Verwijderen
  3. @Dorothy: tot overmaat van ramp zijn mannen/vrouwen met een lager IQ dan Vrijland griezelig dun gezaaid.

   Verwijderen
  4. Ja Martin heeft een hoger intellect dan Hawking en dan wij sheeples bij elkaar.

   Verwijderen
 4. Misschien kan de NWO bij Martin een nieuwe chip zijn kop spijkeren, komt er tenminste nog wat zinnigs uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nu ik erover nadenk, bij al die plottertjes implantaatjes. Zodra er eentje weer waanzinnige ideeën krijgt over lijken, pedo's of baby's die opgegeten worden: HOPPA de knop indrukken. Worden ze weer rustig kan iedereen weer overgaan tot de orde van de dag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoiets. Allemaal blije gedachtes. Ik ben goed zoals ik ben. De zon schijnt en wat zijn de bloemen opeens mooi,

   Verwijderen
 6. Volgens mij hapert dat spraakimplantaat van opstelten ook iedere keer, maarja die is natuurlijk ook al wat ouder.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Money rules the world..... Natuurlijk zit er geen stekker aan Vrijland, dus je kunt em er niet uittrekken en ook zit er geen implantaat in....

  Je kunt hem wel maandelijks een donatie geven zodat ie daarna precies doet wat jij wilt dat hij doet (loondienst concept). Precies zoals bij Poot en Kat.

  Ik stel voor dat Vrijland dan overal over mag bloggen behalve over de actualiteit. Laten we de grens 10 jaar terug leggen, zeg maar tot en met 9/11.

  Is dat geld wegpiesen? Denk het niet. Ik denk dat maandelijks 2.000 euro doneren aan Vrijland GOEDKOPER is dan Vrijland opsluiten in een inrichting. Bovendien kun je hem dan sturen (mindcontrol) en hem verbieden dat ie bijv nabestaanden van actuele rampen gaat lastig vallen of moeders / vaders gaat "helpen" met hun strijd tegen hun ex partner als er kinderen in het spel zijn.

  In zekere zin zouden "onze" donaties subsidiabel moeten zijn... Kan dit niet betaald worden uit de AWBZ..... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmm, dat lijkt me nog best een goed idee om al die complotblogjes kapot te maken :).

   Verwijderen
 8. In het artikel:
  "Het Godsdeeltje is in 2012 ontdekt door wetenschappers van CERN in Zwitserland. "

  Ik had meer begrepen dat ze experimenteel het feitelijke bestaan hadden aangetoond van een deeltje dat al jaren eerder door Higgs en iemand anders voorspeld was. Ik vind die voorspelling eerder de ontdekking, en de bevestiging de bevestiging. <kaasmeisjes>Maar dat is heel persoonlijk, natuurlijk.</kaasmeisjes>

  BeantwoordenVerwijderen
 9. > Ja, je leest het goed, Hawkins.

  Ik had er ook vaak moeite mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Martin had ook even kunnen opzoeken hoe het werkt, dat spraakhulpmiddel van Stephen Hawking. Ik had het binnen een minuut gevonden. Niet met een hersenimplantaat dus, maar met een infrarooddetector in zijn bril, die bewegingen detecteert van zijn wang (of kaak? "cheek") waarmee hij een cursor kan stoppen die letters aanwijst. Dat vervolgens ondersteund met slimme software.

  Erg omslachtig en traag, lijkt me, maar beter dan niks.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. "Als die deeltjes zo klein zijn, hoe breng je ze dan op snelheid; hoe houd je ze precies in het midden van de baan zodat ze op elkaar botsen?"

  Met magnetische en/of elektrische velden. Dat zal toch wel ergens in de Wikipedia uitgelegd staan, dacht je niet, Martin de sterresearcher?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. "En hoe weet je nu van te voren welke energie en snelheid de juiste is om zo’n deeltje te vinden? "

  Kwestie van reeds bekende hypothese, bevestigde theorieën, formules en dan maar uitrekenen. Ik kan dat ook niet bevatten, maar wel inzien dat het kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. http://www.hawking.org.uk/the-computer.html
  "I can check my email using the Eudora email client, surf the internet using Firefox, or write lectures using Notepad."

  Wow, allemaal software die ik ook gebruik! (mdiNotepad dan, ipv. Notepad).

  BeantwoordenVerwijderen
 14. "I have also experimented with Brain Controlled Interfaces to communicate with my computer however as yet these don't work as consistently as my cheek operated switch."

  (Daaronder staat iets met Windows 7, dus dit is een recente uitleg, niet uit 1979. Helaas is de uitleg weliswaar ongedateerd.)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Eerst lezen, Oen Harmsen, want dit had Barracuda ook allemaal al gevonden en beschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jeroen schreef:
  ==
  Kon je maar bij Martijn de stekker eruit trekken en dat hij hij meteen geen praatjes meer heeft. Dat zou een slok op een borrel schelen
  ==

  Extremistische en antirechtstatelijke denkwijze weer van Jeroen. Helaas niet de eerste keer dat ik dat waarneem.

  Veel anticomplotters zijn in hun denkwijzen en mentaliteit net zo erg als de complotters die ze zeggen te bestrijden. Vergelijk Micha Kat met zijn herhaalde aanvallen op de persvrijheid.

  BeantwoordenVerwijderen