maandag 15 september 2014

OntruimingDe laatste blik op het ontruimde appartement van Micha Kat in Schiedam spreekt boekdelen: de vloer bezaaid met nutteloze Demmink posters en onverkochte boeken, als herinnering aan vervlogen tijden.

De ontruiming moest natuurlijk vastgelegd worden door zijn laatste bewoners - het Brabo-Goesche paar Vitalifeiten - want dit was natuurlijk weer een grote schande. Mensen hebben toch recht op een woonruimte? Yep, en de meesten betalen daar ook keurig voor. Maar niet Bea van Vitalifeiten die haar hypotheek niet meer kon aflossen en dus maar 'soeverein' werd in de veronderstelling dat ze daarmee tot in lengte van jaren kon zitten waar ze zat. Dat ging helaas niet door.

De ironie wil dat Kat gewoon zelf verantwoordelijk is voor zijn ontruiming. Nadat Jan Poot zijn salaris in trok, probeerde Kat zijn kosten in te perken en ontdekte hij dat hij al jaren betaalde voor een niet-gebruikte parkeerplaats. Maar de poging om 7000 euri terug te claimen mislukte, omdat Kat veel te laat aan de bel had getrokken, of zoals hij het zelf formuleerde 'het had laten versloffen'. Vanwege veel te druk met de Demmink Squads, natuurlijk. Blijkbaar weigerde Kat vervolgens de maandelijkse huur te voldoen.

Kat had beter op zijn mooie parkeerplaats kunnen kamperen, want nu heeft hij geen dak boven zijn hoofd. Zelfs Maud bewoont ten minste nog een kelder onder de keuken. 

7 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. > Mat mogelijk miljoenen doden als gevolg.

   Zelfs zijn bedelbrief is Miga Qat noch te lui om nate kijken op ticfouten.

   Verwijderen
 2. Beetje een makkelijker artikel Barra. Temeer omdat hier nog word afgevraagd waarom hij dit niet tot op het bot uitmelkt op zijn website.

  Verder kun je het in het geval van Kat misschien beter hebben over aangiftes tegen hem, de rechtszaak komende week, zijn idee dat hij binnenkort gaat winnen etc. etc. etc. Feitelijk kun je elke week wel een stukje over die man schrijven. Met als potentieel (kuch kuch) "interessant" onderwerp zijn voorliefde voor superlatieven.

  Maar dat is mijn idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sinds George Clooney in 1998 een centrale rol kreeg in mijn gang stalking programma, had hij de wind in de zeilen. We gaan binnenkort de rollen omdraaien. De man heeft straks 24h per dag een human rights lawyer nodig
  PROESTTTT!!!

  Lieve Maud... George Clooney woont in LOS ANGELES! Volgens mij heeft zij een goeie SHRINK nodig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja maar, ja maar...die persoon die in LA (of elders, hij heeft uiteraard meerdere huizen) woont is een look-a-like om de schijn op te houden. Logisch toch?

   Verwijderen
 4. Het gevaar van onzin herhalen is dat de kans groot is dat men het zelf gaat geloven.

  Voor iedereen geldt dat als je de rekening niet betaalt dat je dan afgesloten wordt van die diensten, huur niet betalen, dan geen huis, telefoon niet betalen dan niet meer bellen. Het is vreselijk naar, maar om als argument geneukte kindertjes er bij te halen doet er niet veel toe. Beetje zielig allemaal, niet die huisuitzetting, dat is eigen schuld, maar dat enge wereldbeeld dat die mensen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen