vrijdag 12 september 2014

SupergetuigeDe Supergetuige - de knotsgekke Anne Marie van Blijenburgh - heeft weer een uitlaatklep gevonden voor haar bizarre pseudologia fantastica-verhalen waarin steevast haar ex-man en zijn broers als supercriminelen worden opgevoerd. Die zouden goede contacten onderhouden met de Siciliaanse en Colombiaanse maffia, John Mieremet in Thailand hebben omgebracht, samen met Willem Holleeder eigenaar zijn geweest van de Rembrandt Toren, het Hilton Hotel en nog wat onroerend goed, een satanische voorstelling rond Marianne Vaatstra hebben georganiseerd ten overstaan van Friso en andere notabelen enzovoorts. Reality check: Haar ex-man is in werkelijkheid pianoleraar.

Barracuda heeft De Supertuige al eens ontmaskerd als een fantaste, simpelweg door wat feitjes te checken. De Total Raffinaderij Nederland zou volgens haar gevestigd zijn aan de Bogardstraat 6 in Middelburg, maar dat is gewoon een woonappartement. Verwoolsweg 130 in Enschede zou een heliplatform moeten zijn. De Verwooldsweg (juiste spelling) ligt midden in de bossen. Zagwijnlaan 4 in Rotterdam zou op naam staan van stroman Hendrikus Cornelis van Westenbrugge, maar op dat adres zit toch echt al jaren een sportvereniging.

Haar ex-man zou ook de opdracht hebben gekregen om op 27 maart 1996 Cor van Hout om te brengen. Maar daarvan zou hij hebben afgezien toen hij 'Kedeng kedeng' van Guus Meeuwis uit de auto van Van Hout hoorde schallen. Maar is er wel degelijk met een semiautomatisch wapen vijf keer geschoten op Van Hout, die de aanslag ondanks verwondingen wonderwel overleefde. Er zijn zelfs camerabeelden van.

De enige die dit mens nog serieus neemt, en dat al jaren ondanks vele waarschuwingen, is de al even knotsgekke Micha Kat. Die kwam haar jongste webcam interview op het spoor, afgenomen voor International Tribunal into Crimes of Church and State, de organisatie van Kevin Annett die zich verzet tegen de 'systematische cover up door de Roomse en Anglicaanse kerk' en het stilzwijgen van de overheid.' Anne Marie is er, te midden van andere 'knotgekke supergetuigen' die even onzinnige verhalen opdissen, in goed gezelschap. En weer lepelt Van Blijenburgh haar ingestudeerde verhaaltje op, zonder een spoor van emotie en wederom zonder controleerbare details (datum, locatie). Want het is natuurlijk niet de bedoeling dat deze onzin wordt nagetrokken.

39 opmerkingen:

 1. OT

  Ontruiming Micha Kat
  https://www.youtube.com/watch?v=OGEzyFtZTD0

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eigenlijke ontruiming
  https://www.youtube.com/watch?v=7lvPC6d9J5o

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een dom gelul. Dat appartement stond nog niet eens op naam van Micha, maar op die van zijn (ex?) vriendin, zoals die deurwaarder ook kort aangeeft. De huur opzeggen nadat Poot de geldkraan dichtdeed zal wel teveel moeite zijn geweest.

   Verwijderen
  2. Bea vertelt trots aan de deurwaarder dat Micha beroemd is, want hij vecht tegen corrupte rechters en tegen Demmink die hij achter de tralies wil hebben. De deurwaarder is niet onder de indruk want die kent hem niet eens.

   Ja volgens Bea zijn het allemaal fascisten want; befehl is befehl.

   Verwijderen
  3. > De huur opzeggen nadat Poot de geldkraan dichtdeed zal
   > wel teveel moeite zijn geweest.

   Inderdaad. Zo te zien was het appartement wel al leeg. Waarom dan niet zelf opzeggen en de sleutels inleveren? Ik neem aan dat de verhuurder dat wel accepteert, ook al is er nog huurachterstand.

   Wat er nu gebeurt is nodeloos een heel team laten opdraven met verhuiswagens en gehuurde containers waar niks in gaat. Puur treiteren dus van Kat. Satanisch en sadistisch gedrag, in zijn eigen terminogie.

   Verwijderen
  4. De beheerder van die flat had trouwens best wel wat soepeler mogen zijn.

   Behalve, dat Kat geen auto had, heeft hij ook heel vaak niet thuis geslapen, terwijl hij er wel iedere keer pakweg 30 euro per nacht voor moest betalen.

   Ik vind, dat de beheerder op zijn minst het bedrag moet teruggeven, dat Kat onterecht jarenlang aan huur heeft betaald, omdat hij in Laos zat, in de gevangenis, bij tante Gretha, aan de Italiaanse stranden of in het Ierse uitgaansleven.

   Verwijderen
  5. @Ruud

   Dat grapje kost hem nog zon'n 5000 euro extra.

   Verwijderen
  6. Micha is op alle fronten totaal mislukt. Het enige waar hij aardig goed in is is sofisterij. Wat een onwaarschijnlijke kulredenering dat hij als niet-automobilist niet doorhad dat hij OOK een parkeerplek huurde. Dergelijke appartementen hebben doorgaans de keuzemogelijkheid tussen wel of geen parkeerplaats helemaal niet. Hij ziet zijn kans schoon om weer eens om bedacht onrecht te gaan lopen jammeren. Die malloten die in zijn woning zaten slikken het geleuter uiteraard voor zoete koek. Domheid kan werkelijk stuitend zijn.

   Verwijderen
  7. @Gertjan
   Precies, ik ben nooit thuis, daarom betaal ik geen huur. Geen rijbewijs, dus geen auto cq parkeerkosten. Wat een zooitje , met dank aan de @Ruuds , van deze wereld!!!

   Verwijderen
  8. Dat begreep ik ook al niet. Die ontruiming en de kosten voor de opslag van zijn spullen zullen uiteindelijk ook op Micha worden verhaald. Dus waarom niet gewoon zelf het appartement leeg halen en goed opleveren?
   Hier heeft hij alleen zichzelf mee.

   Verwijderen
  9. > douwer12 september 2014 11:56

   Dom gelul. Niet opgezegd is betalen. Simpel.

   Verwijderen
  10. @rudhar

   De ironie, ook als die er als een dikke dampende, stinkende deken bovenop ligt, is kennelijk aan jou fijnmazige vlooienkam ontsnapt.

   Het gemakzuchtige napapegaaien van de term dom gelul, eerder in dit topic door Jeroen gebezigd, springt evenwel meteen in het oog.

   Verwijderen
  11. Jawel, ik had die ironie wel gezien of vermoed. Ik wou er iets over zeggen maar toen ging er iets mis en was ik afgeleid. Ik moet nog steeds omschakelen naar browser Opera om hier te kunnen reageren, gewoon in Firefox gaat het niet. Blogspot is kwalitatief zwakke software, ook al is het van Google.

   Verwijderen
  12. > napapegaaien van de term dom gelul, eerder in dit topic door Jeroen gebezigd,

   Het was mijn eigen formulering, later zag ik dat Jeroen die ook net in ander verband had gebruikt. Zulke dingen gebeuren wel eens.

   Verwijderen
 3. Over Bea gesproken, die zou volgens Kevin Annett koningin der belgen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij Beatrix, Baronesse van Breda, Buren thoe Kessel, enzovoorts, enzovoorts, enzovoorts.

   Verwijderen
  2. Klopt toch? Want Amsterdam is de capitol van Cogenhapen toch?

   Verwijderen
  3. In de soevereine staat van Koningin Bea van Kessel en haar vazal Michel Vitali is alles mogelijk. Dus Amsterdam is het capitol van Cogenhapen in Soevereinie.

   Verwijderen
 4. Jeroen schreef:
  > Wat een dom gelul.

  Tot zover zijn we het eens. Alles wat meneer en mevrouw Fvitalie hier aanvoeren is vals, gelogen, verdraaid en/of Godwin.

  > Dat appartement stond nog niet eens op naam van Micha,
  > maar op die van zijn (ex?) vriendin, /

  Je bent in de war met een ander appartement, in Amsterdam.

  > zoals die deurwaarder ook kort aangeeft.

  Ik hoor hem dat niet zeggen. Hij heeft het over een hypothetische mogelijkheid ter verklaring van hoe het heeft kunnen gebeuren dat Micha Kat zo dom was een huurcontract te tekenen inclusief parkeerplaats, terwijl hij die niet nodig had.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Luister maar goed. Hij zegt het echt kort.

   Verwijderen
  2. Dat huurcontract heeft betrekking op een niet betaalde parkeerplaats. Excecutie van een beslag ten gunste en met toezicht van de VVE, en deurwaarder. Dus is het geen huisuitzeting of iets dergelijks. Politie en gemeente waren zover ik wilde zien,niet aanwezig. Overigens ging het toch om een koopwoning?
   Je zou kunnen denken dat de opbrengst vsn de inboedel van Kat de kosten dekt.

   Verwijderen
  3. Ik hoor 't de deurwaarder niet zeggen. Wel zegt ie als 'm naar die parkeerplek gevraagd wordt: "het kan toch ook voor z'n partner of een vriendin zijn?"
   Maar dit appartement was niet van z'n ex; dat was het appartement in Amsterdam. Echt.

   Verwijderen
  4. En lachende Bea heeft het beheer van de sleutels, van de Katse kale hut. Haha, en plots komt er een huurbaas ter sprake. Ergo, een kaasverhaal waarbij de kale Kat van huis is.

   Verwijderen
  5. @Ruud
   Als alwetende duizendpoot laat je weer de nodige steekjes vallen. Is de EMC2 modus aan haarkloverij en oubollige google taalkundig en phonetisch gebrabbel zijn doel voorbij geschoten?

   Verwijderen
  6. Nou ok, dan zal het wel. Het betreft trouwens een huurwomning, had nog bijna een appartementje twee deuren van Micha vandaan kunnen huren. De parkeerplaats erbij is verplicht.

   Verwijderen
  7. > Luister maar goed. Hij zegt het echt kort.

   Nogmaals geluisterd. 2m43 en verder. Conclusie: ik heb gelijk en jij niet. Zo simpel.

   Verwijderen
  8. > geen12 september 2014 21:57

   'Geen' weer met z'n chaotisch onduidelijke gebabbel. Ik ga hier geen tijd aan besteden. Leer eerst maar eens logisch denken en ordelijk formuleren. Tip: dat kost moeite en je wordt er moe van.

   Verwijderen
  9. @Ruud
   Duidelijkheid en Ruud Harmsen, is vergelijkbaar met de tang en het varken. Overigens een afgezaagde methode, om een puistje te duiden, om de pokken te verhullen. Lul de behanger die je bent!

   Verwijderen
  10. @Ruud
   Doe ook eens een poging om wat minder over te komen als onderknuppel van het Wiki- en google copy&paste imperium. Het kan je een hoop schelen, m.b.t jouw kansloze en idiotische haarkloverij.

   Verwijderen
 5. On topic.
  De supergetuige slaat in het filmpje onze nationale dracula JD helemaal over.
  Was dat in vorige afleveringen ook al het geval?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, ik heb het zelf maar eens opgezocht:

   Bij deze voorstellingen zijn gezien de volgende personen: Johan Friso, Mabel Wisse Smit (Los) onder begeleiding van George Soros (Györge Schwartz), P.H. Donner, Hirsch Ballin, E. van den Emster, Dick Berlijn, Gerlof Leistra, Carla Eradus, Geert Wilders, Mark Rutte, Joris Demmink,Guus Pareau Dumont (psychiater Friso)

   Slordig hoor.
   De hele Elite weet: zonder JD erbij kun je het wel schudden en is je hele satanische feestje gedoemd om een flop te worden.

   Verwijderen
  2. Een echt feestbeest is die vent.

   Verwijderen
 6. Huishoudelijke mededeling

  Barra, die link naar het filmpje werk volgen mij niet?
  http://www.holleeder.info/0968_Video_aanslag_Cor_van_Hout.html

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geluid van dat filmpje is echt veel te zacht, en het is om de secondee ehm ehm uhm uh ehhh uhmmm uhhh ehmmm ehhmmm...
  En is ze haar kunde om NEDERLANDS te praten soms ook ontgaan? (Oh ja, Engels klinkt zo interessant natuurlijk...)

  Wat een knettermens...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 'Demmink'-aangifte tegen Opstelten
  http://nos.nl/artikel/697890-demminkaangifte-tegen-opstelten.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En traditioneel gaat Kat weer extreem enthousiast met het idee dat hij nu definitief gewonnen heeft en dat al zijn daden kunnen worden goed gepraat. En dat het anderen zijn die niet meer te houden zijn.

   De tijd zal het leren zullen we maar zeggen.

   Verwijderen
  2. Als Demmink wordt veroordeeld, dan is dat ondanks Micha en niet dankzij. Micha heeft er mede voor gezorgd dat eenieder die zich uitspreekt over de zaak Demmink of twijfels heeft rond het hele gebeuren meteen de complothoek in wordt gedrukt.

   Verwijderen
  3. Inderdaad. En laten we niet vergeten dat er héél véél onzin in de wereld is gekomen dankzij die meneer.

   Maar dat kun je hem niet wijs maken, want in zijn opinie is hij de Held en redder des Vaderlands. En dat krijg je echt niet uit zijn kop gepraat vrees ik.

   Verwijderen
 9. Vreemd is? Dat als je getuige bent van een gepleegde moord of moorden, je 100% medeplichtig bent als je dit niet meld.

  BeantwoordenVerwijderen