zaterdag 6 september 2014

ZwerverMicha Kat heeft eindelijk de status van zwerver bereikt. Ten minste, dat beweerde hij zelf in een interview met Steve Brown. Die vroeg hoe hij als opgejaagde muckraker het hoofd nog boven water kon houden. Nou, vertelde Kat, hij was als wereldreiziger even naar Nederland teruggekeerd om zijn woning te ‘liquideren’.

Kat bedoelde blijkbaar te zeggen dat hij geen geld meer heeft om zijn huurwoning in Schiedam te betalen sinds multimiljonair Jan Poot hem niet meer betaalt. ‘Ik heb alles weggeven’, sprak de kersverse zwerver, al was even onduidelijk aan wie. Aan de huurbaas die nog geld van hem krijgt, soms?

We zagen Kat afgelopen week nog heel even in zijn Schiedamse woning, waar de uit huis gezette Vitalifeiten (professioneel blower Michel Vitaliti en wederhelft Bea van Kessel) tijdelijk onderdak hadden gekregen. Daar kon Kat nog even breed lachend vertellen dat die dekselse Poetin inmiddels een dealtje met Kiev had afgesloten en de oorlogszuchtige Obama in zijn hemd had laten staan. Bea vond dat zo’n mooi verhaal - De Vitalifeitjes kun je echt alles wijsmaken - dat zij enthousiast in haar handjes begon te klappen. ‘En wat vertelt dat over onze overheid?’

Toch bleef Barracuda met een hoop vragen zitten. Want wie gaan de Vitaliteitjes en Kat zelf opvangen? Of gaat hij weer tien maanden in Italië op schoot zitten bij Hans Vogel dan wel in Duitsland bij Frau Antje? Die zullen tot zijn pensioen met hem opscheept zitten, want Kat erkende met zoveel woorden dat hij niet meer op een behoorlijke baan kon rekenen.

Kat uit de mouw:


13 opmerkingen:

 1. Hij heeft inmiddels alweer onderdak: http://bit.ly/1lNNjGX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Kat erkende met zoveel woorden dat hij niet meer op een behoorlijke baan kon rekenen." Het zou van zelfinzicht getuigen als hij erkende dat hij nog nooit een behoorlijke baan heeft weten te behouden omdat zijn opgeblazen ego hem onmogelijk en ongenietbaar maakt. Nu is het aantrekkelijker om de schuld daarvoor weer eens buiten zichzelf te zoeken, maar zo wordt het inderdaad nooit meer wat met hem. Blok aan andermans been, tot de dood hen scheidt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ligt 't nou aan mij of wordt Steve met de dag scheler?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het nieuwste filmpje van Kat (geluid uitzetten, niet relevant, iets met de NWO) geeft een leuk sfeerbeeld van zijn nieuwe kot. Zo'n waterkoker had ik ook, toen ik voor het eerst op kamers ging. Dagenlang met één theezakje doen en in het weekend met je vuile was naar je moeder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kat logeert de komende tijd bij Victoria in Ierland. Je moet toch ergens naar toe als zwerverd.

   Verwijderen
  2. Hotelkamertje voor twee personen (twee koffiekopjes) "this is a non smoking room" in Londen: http://oi61.tinypic.com/dli1e0.jpg
   En Niburu in je bookmarks, daar moet je Kat voor zijn....

   Verwijderen
  3. http://urubin.com/de-straat-kat/

   Verwijderen
  4. En inderdaad Dublin (naar hij beweert)
   Krijg je ervan, als je het geluid van zijn filmpje uitzet :)

   Verwijderen
  5. Hoe komt hij in Ierland? Liftend? Of heeft de familie Poot nog één keer met de hand over het hart gestreken in de hoop voorgoed van zijn aanwezigheid in dit land verlost te zijn? Of was het de overheid? Of de familie Vaatstra? Of een ander iemand uit de lijst met talloze mensen die wel klaar met 'm zijn?
   (Demmink? Zou toch een mooie scene zijn)

   Verwijderen
  6. Een Ryan-air vluchtje naar Dublin kost een paar tientjes.

   Verwijderen
  7. Ik had de indruk dat 'ie zelfs die niet eens had.

   Verwijderen
 5. aha, hij zou over 4 dagen ontruimd worden dus! Toch wel opvallend dat over deze rechtzaak nooit een woord genoemd is op KLOL, terwijl Micha normaliter z'n eigen beslommeringen tot "ongekende" "unieke" "wereldschokkende" zaken opklopt en iedereen die 'm daarbij dwarszit tot "pedo-elite" bombardeert.
  Maar goed, dat appartement stond naar alle waarschijnlijkheid op naam van zijn zoon. Zou het iemand verbazen dat Micha zijn eigen zoon laat opdraven voor deze schulden? Mij niet eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen