donderdag 2 oktober 2014

Afpersing

T
De afpersing van mediatycoon John de Mol roept vragen op. Vooral sinds dinsdag de compositietekening van de vermoedelijke dader pontificaal in Opsporing Verzocht verscheen. Daarop was een keurige oude man van tegen de zeventig te zien, in wie menigeen oud VARA boegbeeld Marcel van Dam meende te herkennen.

Er zijn twee mogelijkheden. De vermeende afperser is helemaal geen crimineel, maar een lone wolve ontsnapt uit het Rosa Spier Huis. Temeer daar de senior gewoon zelf taartjes bestelde bij Gebak van Krul te Blaricum en daarbij nerveus meldde dat de die op 18 september bij De Molletjes moesten worden bezorgd. Dat is natuurlijk een beetje slordig, te meer daar de dreigbrief er ook nog bij moest ('Niet vergeten, hoor').

Het kan ook een briljant bedenker zijn van formats die John gewoon een mooi idee - zeg: Afpers TV - aan de hand wilde doen en ter illustratie de suspense even wilde opvoeren. Per slot van rekening had de man een heel parcours van vervolgbriefjes onder een baksteen in Zeist gelegd, wat heel wat spannender is dan Utopia TV. Barracuda lijkt de eis van 'vele miljoenen' in dat geval dan ook wat aan de lage kant.

Maar het kan ook allemaal doorgestoken kaart zijn. Volgens oplettende kijkers zat het bewijs van het bedrog gewoon in Opsporing Verzocht. Kijk maar: de brave diender voldoet helemaal aan het signalement.

UPDATE: Man blijkt ex van Viola Holt.


7 opmerkingen:

 1. Allemaal om de bevolking bang te maken.
  Dat het Micha Kat en Martijn Alberda nog steeds niet is opgevallen, dat het hier om een kolossale False Flag gaat is tekenend voor de teloorgang van de alternatieve media.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze missen ook nog de grote brand in Den Haag (burgemeester kwam langs, dus moet wel nep zijn), ongelukjes her en der...

   Verwijderen
  2. Nee, dan vroeger.
   Vroeger zouden de plotbloggertjes over elkaar hen getuimeld zijn, om te roepen dat het overduidelijk Joris Demmink is op die compositiefoto.

   Mooie tijd was dat.
   Maar ja, die tijd is geweest.
   Die komt niet meer terug ook, denk ik wel eens.

   Verwijderen
  3. Prachttijd...! Maar zou het niet kunnen dat de NWO deze compositiefoto als false flag inzet juist om de sheeple van JD af te leiden? Het is toch duidelijk dat de satanisten steeds satanischer worden, dus ze zijn er toe in staat. En dat allemaal om profeet Micha te dwarsbomen.

   Verwijderen
  4. Maar...dat is een complot dat toch veel te ingewikkeld is voor de nwo-satanisten? Micha Kat moet er immers wel achter kunnen komen hoor.

   Verwijderen
 2. Heerlijk stukje barra..., Zie hier het gemak waarmee de complotterts zich doorgaan bedienen...

  Ik vind de man typisch op Rudolph van Veen lijken. Die zal nog geen 70 zijn... maar die oogopslag...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gniffel :)

  Bakkerij diep door het stof na John & Linda-advertentie
  http://www.ad.nl/ad/nl/32563/Afpersingszaak-John-de-Mol/article/detail/3760588/2014/10/02/Bakkerij-diep-door-het-stof-na-John-Linda-advertentie.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.