vrijdag 24 oktober 2014

Ontkenner

Johan Oldenkamp zou onlangs Riet Okken als gast hebben bij Pateo Radio, naar aanleiding van haar nieuwste boek ‘Jezus ontsluierd; terug naar de essentie’. Maar Riet bedankte voor de eer. Want Oldenkamp moest zo nodig weer schrijven dat Ebola eigenlijk gewoon scheurbuik was en er helemaal geen gaskamers waren tijdens de Tweede Wereldoorlog. Okken: 'Je ontkenning van de gaskamers vind ik ronduit stuitend, je verhaal over ebola zeer onwetenschappelijk en ondoordacht’.

Dat kon Oldenkamp even niet hebben: ‘Hoe sterk de hersenspoeling (mind control) werkt wordt hier maar weer eens pijnlijk duidelijk. Op één gebied heeft ze dan ontdekt dat de waarheid anders is, maar wanneer iemand anders andere moderne mythen ontzenuwt slaat ze gelijk op tilt. Triest maar waar’

Maar nog veel triester zijn de zogenaamde ‘waarheden’ die Oldenkamp de wereld in slingert. Waarheden die Oldenkamp, lui als hij is, gewoon van internet haalt. Zo zou Ebola gewoon met vitamine C te behandelen zijn, net als scheurbuik. ‘Micro-organismen als virussen, bacteriën en schimmels zijn nooit de oorzaak, maar altijd het gevolg. Bij wie de oorzaak niet aanwezig is, die hoeft zich totaal geen zorgen te maken over de betreffende gevolgen. Zo eenvoudig is het echt. Infectieziekten bestaan niet, en het werkzame bestanddeel van besmettingen heet placebo. Daarom doen de media dus zo hun best om deze placebo-werking te stimuleren. Maar wie kennis van zaken heeft, trapt er ook deze keer weer niet in.’

Ja, het staat er echt. De bewering dat Ebola is te genezen met vitamine C vind je natuurlijk vooral op vage sites van alternatieve natuurgenezers, die ook een halve citroen in lauw water en - dingdong, daar is-ie weer - colloidaal zilver tegen Ebola adviseren. Niet dat er ook maar enig onderzoek is dat de werking daarvan aantoont.

En dat een groot deel van de slachtoffers van de joodse holocaust zou zijn overleden als gevolg van tyfus, is een achterhaald sprookje dat holocaustontkenners al jaren verspreiden omdat ze nu eenmaal een verklaring nodig hebben voor de vele slachtoffers. Dus klampen ze zich vast aan een grote tyfusuitbraak in 1942 in Auschwitz, terwijl Russische oorlogsarchieven nou juist hebben laten zien dat de Duitsers zelf zelden tyfus als doodsoorzaak noemden (circa 2000 op geregistreerde 60.000 gevangenen in Auschwitz).

Maar Oldenkamp citeert natuurlijk weer liever een of andere volkomen foute Joodse haatsite om vervolgens te concluderen dat de 'waarheid in deze bizarre tijd op ongewoon veel plaatsen volkomen omgedraaid is. Yep, en daar helpt Oldenkamp actief aan mee.

30 opmerkingen:

 1. Die Johan, hij gaat als een speer..., z'n ondergang tegemoet! Het gaat heel snel bergafwaarts met de Nederlandse alto-scene... hoeveel alu-hoedjes zijn er dit jaar al wel niet gesneuveld in hun strijd om ..., om van alles en nog wat! Bea van Kessel en Michel, Micha Kat, Anton Teuben, Nico van den Ham, Luca van Dinter... en allen die ik vergeet...!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lachen weer mensen:


  Cornelis88 zegt:

  Hi Gretha, inderdaad!

  Ook ik zag ze in 2001 vliegen,
  Inmiddels weet ik dat het holografische projecties
  waren.


  24 oktober, 2014 om 16:43
  Gretha Muller zegt:
  Hi Cornelis88,

  Volgens mij zijn er helemaal geen echte vliegtuigen ingevlogen.
  Als een aluminium gevaarte tegen een stalen complex aanvliegt zou het dunkt mij op de grond neerploffen en niet met de neus aan de andere kant er bijna weer uitkomen.
  Volgens mij hebbben ze de opnames in een studio gemaakt, want 5 minuten na het gebeuren ging het filmmateriaal al de hele wereld over dat is knap, want wie stelde zo snel zijn filmmateriaal ter beschikking, toen had ook nog niet iedereen een handy en het werd dagen en dagen herhaald, kijk en als ik tegenwoordig zo vaak herhalingen zie dan denk ik HE en meestal kan je het ook wel aan het hysteriscch gedrag van de tv reporters horen dat er iets niet klopt, maar ja zo kijk ik er tegenaan, zoals ik al schreef sommige hebben ze wel zien vliegen en ik weet ook wel velen zullen nu denken die Muller ziet ze echt vliegen…….

  Groetjes Gretha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het verbaast me nog dat Okken zelf de handdoek in de ring gooit in plaats van dat Oldenkamp haar er hoogst persoonlijk uitwerpt omdat ze niet in De Waarheid geloofd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo is bijvoorbeeld de Jihad helemaal geen zogenaamde ‘heilige’ oorlog; het is een innerlijke inspanning om tot Heelheidsbewustzijn te komen. In de kern gaan alle ware spirituele leringen over hetzelfde: het ontdekken van de Goddelijke Heelheid van Alles.

  Kunnen ze die vent niet heel gauw in het gevang mikken? Dank je wel?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe meer ik die brief lees, hoe meer ik het genoegen zal hebben die vent het licht uit zijn ogen te rammen! GRRRRR!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wanneer wordt Xandernieuws met zijn lulverhaaltjes eens aangepakt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Even gekeken en man wat een GEBRAL staat er op die site, kan Nieboeboeboeh nog een puntje aan zuigen...

   Verwijderen
  2. Dat bedoel ik, dat alles met een zogenaamd christelijk en semi-joods sausje , ze hebben het over cobola een mengsel van griep en ebola wat als biowapen deze winter wordt losgelaten...hoe verzin je het???

   Verwijderen
  3. Nee dan dat kulverhaaltje van dat dinobot maar 4000 jaar oud is... Die Xander is ziek in zijn knarretje hoor..

   Verwijderen
 7. Tja, past goed in het rijtje kanslozen met Micha Kat, Wim Dankbaar, Andre Vergeer en Boudine Berkenbosch..maar ja, waar moeten we met ze heen??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Elk naar een eigen, nu nog, onbewoonde eiland waar ze hun eigen vrijstaat mogen stichten? Wij domme schapen zijn immers toch niet meer te redden.

   Verwijderen
  2. Uh onder dwang naar een gesticht?!

   Verwijderen
  3. Vroeg of laat vrees ik dat dat wel gaat gebeuren ja. Of anders onder dwang van totale bankroet naar het leger des heils totdat ze daar worden uitgekotst.

   Verwijderen
 8. Kunnen academische titels eigenlijk worden ingetrokken? Zowel "drs" Kat als "dr" Oldenkamp zijn namelijk prima kandidaten die hun academische titel buitengewoon onwaardig zijn, met al dat gezwets van ze.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar is geen regelgeving voor. Echter, uitgesloten is het niet. Diederik Stapel heeft 'vrijwillig' onder druk van een mogelijke poging daartoe zijn doctorsbul ingeleverd. Juridisch compleet onontgonnen gebied verder...

   Verwijderen
  2. Ok. Nou ja, Kat is drs, dat stelt in feite ook niet zo veel voor, alleen dat je je academische opleiding A (bachelor) en B (master) hebt behaald.

   Vraag me wel af waar Kat op afgestudeerd is. Maar ach, nu ik er weer over nadenk, laat hem die drs maar lekker houden. Ik vraag me nog meer af waar Oldenkamp in godesnaam z'n doctorstitel heeft behaald. Als wetenschapper word je toch echt geacht in staat te zijn om onderwerpen empirisch te benaderen. Oldenkamp's huidige stijl staat daar echter zo haaks op; het is schande.

   Verwijderen
 9. Wat is er waar van ebola?
  Wie eenmaal echt snapt hoe gezondheid werkt, die maakt zich niet langer druk over zogenaamde virusinfecties. Weet je niet wat ik hier bedoel, bestudeer dan eens het werk van Ryke Geerd Hamer (1935). Maar goed, stel nu eens dat ik gelijk heb, en dat het ebola-verhaal opzettelijk wordt opgeblazen door de propagandamedia en de manipulerende overheden, wat zou daar dan de bedoeling van zijn? Ook hier kunnen we onszelf de aloude vraag stellen, namelijk: ‘Wie profiteert?’ Wat nu wanneer de manipulerende overheden opeens met een verplichte vaccinatie komen? Eerst zal dit dan zijn voor mensen die willen vliegen, en daarna zal het steeds verder worden uitgebreid. Het uiteindelijke doel is dat iedereen volledig onder (mind) controle komt van het mondiale machtsysteem. Is het dan toeval dat wanneer we ‘ebola’ van achteren naar voren lezen we ‘All Obey!’ krijgen (wat Engels is voor ‘iedereen dient te gehoorzamen’)?

  Groetjes van Johan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben je GEK geworden ofzo?!?

   Verwijderen
  2. Wie profiteert? Nou de overheid niet in ieder geval. Als al de overheid ebola opzettelijk zou verspreiden, wat lariekoek is, zouden namelijk de ziektekostenpremies onbetaalbaar worden wat direct zou leiden tot wanbetalingen van premies en dus minder inkomsten ook voor de overheid. Daarbij zouden normaal gesproken goed functionerende en geld opbrengende mensen ook de ziektewet in moeten wat de overheid nogmaals bakken met geld zou kosten, als het vaccin niet afdoende zou werken, want het kan dat dat niet waterdicht is. Het is een wat kromme redenatie van oorzaak--->gevolg--->oplossing.

   Verwijderen
  3. Denk je nou echt dat zo'n groot plan dat zo belangrijk is zo makkelijk te ontrafelen is? Ik denk het persoonlijk van niet.

   Verwijderen
  4. Maar, laten we er even van uit gaan dat het allemaal waar is zoals word gesteld. Dan is dat verschrikkelijk en moet daar wat aan worden gedaan. Maar dan wel op het moment dat er voldoende bewijs is, en geen theorieen.

   Verwijderen
  5. Wodan is prime candidate om te sneuvelen aan de griep. Wellicht kun je eens uitleggen wat dat 'mondiale machtssysteem' is? Ebola is al bekend sinds de jaren '70, beetje trage reactie van dat machtssysteem om er iets nuttigs mee te gaan doen?

   Verwijderen
 10. En Ebola is achterstevoren Alobe de Y erachter is mij ontgaan, noemen ze inlegkunde.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat is de fonetische klank van de letter A in het Engels dan? Exact Eye. In het Nederlands gehoord als Y. Ik denk zeker te weten dat Johan de wedergekeerde Messias is.

   Verwijderen
  2. A=E in Engels Apple bv. spreek je uit als eppel en niet als eipel zoals jouw redenering beoogt als A een ij zou zijn. Klikklare onzin dus. Nogmaals de redenatie oorzaak--->gevolg--->oplossing wordt uit z'n verband gerukt. Verder onder "christenen" zijn er ook zat die meer vertrouwen op colloïdaal zilverwater dan op Jezus, want ze hebben hun mond vol van Jezus, maar stellen hun vertrouwen op een dubieus goedje. Beter gewoon voor jezelf denken dus...

   Verwijderen
  3. Ik hoop dat je een grapje maakt als je spreekt over een messias?

   Verwijderen
  4. @Deweb: ik ben een beetje bang dat het serieus gemeend is. En dat is net iets minder verontrustend dan zélf denken de Messias te zijn.

   Verwijderen
  5. Kan iemand Marcel van Leeuwen van zijn wolkje aftrappen?Of hij heeft iets teveel biertjes op...

   Verwijderen
  6. @Dutycat: Iets, maar niet veel.

   Verwijderen
 11. Over Jezus gesproken, daar heb ik in het verleden nog een mooie vertaling van een docu van gemaakt.
  http://www.quofataferunt.com/viewtopic.php?f=27&t=326&hilit=%23podcast37

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.