vrijdag 10 oktober 2014

Jakob

In de koppies van plotters zijn het altijd zeer machtige mannen die aan de touwtjes trekken. Zo zat Joris Demmink ongetwijfeld achter het stuur van de monstertruck in Haaksbergen en was hij co-piloot van Vlucht MH370.

Maar dat de rijkste mens op aarde Lord Jakob Rothschild ook iets met deze mysterieuze vlucht te maken heeft, dat wist je vast nog niet. Dat lees je dan ook alleen bij WanttoKnow. Wanttoknow publiceerde, onder de noemer 'Slaaf, ontmoet je meester’, onder meer een foto van de beste man: zo te zien een ietwat seniele negentiger die de code van zijn bankkluis allang vergeten is.

Complot? Hier komt-ie: Vier dagen voor de verdwijning van de vlucht werd een patentaanvraag van het bedrijf Freescale Conductors goedgekeurd door het Amerikaanse patentenkantoor. Het bedrijf zou enkele dagen voor de verdwijning van het vliegtuig een nieuwe microprocessor voor militaire radarsystemen hebben gelanceerd. Dit patent stond op naam van een handvol Chinezen. Maar ná het verdwijnen van de MH370 en de genoemde aandeelhouders, is de enige eigenaar van dit patent… Lord Jacob Rothschild. En.....die Chinezen zaten aan boord. Nou, is dat frappant of is dat frappant?

De debunkversie vind je hier. Ten eerste: de vier genoemde mannen staan niet op de passagierslijst. Hebben plotters waarschijnlijk verzonnen (doen ze wel vaker). Ten tweede: het patent heeft helemaal geen betrekking op een nieuwe processor, het gaat om wafertechnologie, 'a system for optimizing number of dies produced on a wafer', wat nou niet klinkt als een waardevol octrooi. Ten derde: de mannen zijn niet de patenthouders, maar de uitvinders. Het patent is van Freescale. Ten vierde: wat een mijl op zeven om een patent in handen te krijgen als het bedrijf beter had kunnen kopen (geld zat). Ten vijfde: Rothschild is geen helemaal geen aandeelhouder van Freescale. Dat is de Blackstone Group, waarvan Rothschild slechts adviseur is. Maar behalve Blackstone hebben Carlyle Group en TPG Group Holdings een even groot belang.

Het mooie is, het maakt niet uit wat je schrijft, genoeg gekken die het allemaal weer klakkeloos aannemen. Lees dit uitgewogen commentaar, of die van Anna 11: 'De waanzin van dit alles is met geen pen te beschrijven…Wanneer gaat die man eens dood?' 

Heel snel, denkt Barracuda. Jakob heeft alvast zijn hele fortuin in de Boeing 777-200ER gestopt en nu worden al die dollarbiljetten aangevreten door zeebaarzen, goudbrasems, diklipharder en gevlekte lipvissen.

Huishoudelijk: volle week weg.

15 opmerkingen:

 1. Als ik maar hard genoeg blijf wensen dat ie doodgaat, deze psychopaat massamoordenaar met die lelijke reptielenkop, uit de grond van mijn hart, zou ie dan misschien doodgaan? Zo ja dan maak ik er een dagtaak van!

  En als het even kan, zijn hele verderfelijke famillie mag voor mijn part in de hel branden! Ik wens deze beesten een gruwelijke en gewelddadige dood, de meest vreselijke dood die ik maar kan bedenken!!!

  Guttegut, wat een vriendelijkheid van Wanttoknow zeg... Nee, hier maak je écht vriendjes mee hoor...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En dat alleen om een paar rotcenten :)

   Verwijderen
 2. Wat hebben die plottertjes trouwens altijd een obsessie met geld.

  Denken ze nou echt, dat iemand met US$ 515 triljoen op de bank de hele dag
  kaviaar eet, champagne drinkt, dure sigaren rookt en chique hoeren bestelt?
  En willen ze dat diep in hun hart eigenlijk gewoon zelf ook?
  Zit daar de haat?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Google Carlyle Group, James Baker , Dick Cheney Halliburton Group en zie dat de oorlogen allemaal oliebelangen hadden. In dit geval zit er een kern van waarheid in de complotten. Oliebelangen en dus geld hebben een grote rol betekent in de oorlogen zo moeilijk is dat niet. De Rothschilds hebben veel geld, en ook goede dingen gedaan zoals de joodse staat Israël financieren, maar verklaar ik verder niet overal heilig aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Marcel,
   als je toch aan het googelen bent, vergeet dan vooral niet
   https://www.google.nl/#q=Carlyle+Group+mh370

   veel plezier!

   Verwijderen
  2. Hahaha dan kom ik weer op dit blog uit!
   Have a nice day.

   Verwijderen
 4. OT.
  Het recept van Kat tegen Ebola:
  In de ochtend: een halve citroen in lauw water opdrinken, een glas water met een theelepel baking soda, 5 tabletten chlorella, 1 tablet Kelp (niet voor Ebola maar voor Fukushima), colloidaal zilver (twee druppels in elk neusgat) en drie druppels vitamine D3. ‘s Avonds twee tabletten magnesium.

  Je krijgt er na verloop van tijd een blauwe neus van, maar je gaat er heerlijk van hallucineren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat gebruik Kat helemaal niet. Die zit achter de Guinness om te proosten op die paar sukkels die hem nog geld sturen.

   Verwijderen
  2. Dass kann nicht wahr sein: jetzt versucht Kat die FAZ zu überlisten. Hij presteert echt helemaal niets anders meer dan maar wat om zich heen bellen en filmen in de steeds ijdeler hoop dat iemand uit ergernis iets 'onhandigs' doet of zegt. Manisch-depressief narcistisch met ADHD?

   Verwijderen
  3. Dat gestumper van Kat in steenkolenduits en -engels is bijna meelijwekkend. Bijna dan, hè. Hij geeft zich uit voor Jeroen de Jager maar is totaal onvoorbereid als de woordvoerster hem wil e-mailen. Als zij niet doorheeft dat ze een poseur aan de lijn heeft is het inderdaad bar met de FAZ gesteld.

   Verwijderen
 5. OT: hoort iemand eigenlijk nog eens iets van Ben v.d. Brink? Of neemt hij zijn pilletjes netjes in nu?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maak je maar geen illussies:
   Het volk (hoe zwak het ook is in Nederland) zou rechters en tuig erom heen hangende die deze schandalige corrupte zittingen houden en regelen/uitvoeren in hun smerige toga s in het openbaar moeten ophangen tot de dood volgt.

   Daar helpt zelfs colloïdaal zilver en vitamine D3 niet tegen.

   http://who-to-call.123website.nl/

   Verwijderen
  2. En een verblijf in de PI in Flevoland blijkbaar ook niet.. (Zie adres op dagvaarding en oproep.)

   Verwijderen
  3. Heb het vermoeden dat virtueel aanplakken hem ook niet gaat helpen. Maar laten we het erop houden dat het een nuttige uitlaatklep functie heeft...

   Verwijderen
 6. En jawel.. Wimpie Dankbaar breekt met Mauritz. Ruzie in de tent. Oh wat een verrassing :-)

  BeantwoordenVerwijderen