zondag 5 oktober 2014

Spinkunde

Ebola is al in 1976 ontdekt. Micha Kat was toen 13 en liep nog in een drollenvanger rond. De New World Order was nog nergens te bekennen. Vele uitbraken verder komt Kat op het lumineuze idee dat Ebola de ultieme kroon op het depopulatie-werk van de NWO moet zijn. En dat De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) onlangs meerdere zendingen colloïdaal zilver heeft tegengehouden die bestemd waren voor Ebolapatiënten in West-Afrika.

En als Kat over colloïdaal zilver begint weet je een ding zeker: dat heeft hij van een aluhoedjessite. En ja hoor: De site heet 9forNews, waar we ook lezen dat Ebola een wapen is om de zwarte bevolking uit te dunnen of de Twin Towers niet zijn geraakt door vliegtuigen. Maar het mooiste staat natuurlijk direct onder het stukje te lezen: 'Colloïdaal zilver kopen? Kijk hier voor colloïdale producten in de webwinkel van NineForNews.' Want ook plottertjes zijn gewoon (angst)koopmannen.

Maar Kat is natuurlijk niet de enige die grote complotten vermoedt achter Ebola. De Belg Koen Jacobs op de Filipijnen drijft de site Truthsector.'The 2014 Ebola Outbreak is a PROVEN FRAUD, Here is the Evidence'. En om het extra spannend te maken: 'THIS REPORT IS BEING CENSORED TO DEATH!'

Bewijzen? Toch vooral een hele hoop bij elkaar geraapte desinfo, zoals je van plotters gewend bent. Zo beweert Jacobs dat Ebola niet te genezen is, doch er berichten zijn over genezingen. Dat klopt, gemiddeld sterft 90 procent, maar dus niet iedereen. Nigeria zou Ebolavrij zijn verklaard, maar de main stream media verzwijgen dat met opzet, aldus Jacobs. Ook weer volslagen kul: de main stream media hebben dit nieuws wel degelijk gebracht. Van Deutsche Well tot aan USA Today.

De Mail Online zet een fout onderschrift onder een foto en situeert Monrovia in Sierra Leone. Dus bedrog. Het enige wat dit bewijst is dat fotoredacteuren ook domme fouten maken. Foto's van een Spaanse Ebola patiënt die uit een vliegtuig wordt gedragen tonen volgens Jacobs een lege brancard. Beetje dom dan om in het kader van een hoax de patiënt te vergeten. Alleen kiest Jacobs met opzet een onduidelijke foto en niet deze. En het hier filmpje dat Jacobs zijn gelovers onthoudt.

Maar het moet gezegd: Ebola lijkt Barracuda een veel effectiever middel voor de depopulatie dan de monstertruck die in Haaksbergen drie mensen doodreed. Barracuda wacht nog steeds op een logische verklaring voor deze false flag, maar kenmerkend aan de onnavolgbare spinkunde van plotters is dat ze het zelf op een zeker moment ook niet meer weten. Valt ook niet mee om iedere dag weer een nieuw complotje te bedenken.

5 opmerkingen:

 1. Zien: documentaire vanuit gevaarlijk ebola-gebied: http://www.hpdetijd.nl/2014-10-05/zien-documentaire-vanuit-gevaarlijk-ebola-gebied/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tsja.
  Als je een patatkraam runt op de Filipijnen, dan heb je natuurlijk zeeën van tijd over om volkomen door te draaien.
  http://kakosfrenchfries.wordpress.com/kakos-history/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eerst was het de Mexicaanse griep voorheen varkensgriep nu weer ebola. Ook de Georgia Guidestones worden er weer bijgehaald. Die max. van 500 milj. is een aanwijzing als er een post apocalyptisch ramp zou gebeuren dus als er dan nog overlevenden zijn na een atoomoorlog of epidemie uitbraak er een aanwijzing is voor het resterend deel van de bevolking de aarde niet opnieuw met miljarden te bewonen. Verder over colloïdaal zilver bestrijdt inderdaad bacteriën net als antibiotica het verschil is alleen dat colloïdaal zilver ook de goede bacteriën doodt en lever en nieren kan beschadigen. Bij overmatig gebruik kan zelfs de huid zilverkleurig worden, zijn al gevalletjes van bekend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Colloïdaal zilver bestrijdt bacteriën, maar ebola wordt veroorzaakt door een virus en daar doet het niets.

   Verwijderen
 4. Dordrecht: geen ebola maar malaria

  BeantwoordenVerwijderen