zondag 5 oktober 2014

Kattepad

Het is nu echt niet meer bij te houden voor conspiracywatchers. Tot voor enkele dagen geleden verkeerde de sinds kort dakloze Micha Kat (Klokkenluideronline) nog bij de Nederlandse Victoria in Ierland en beloofde hij zijn lezers weer nieuwe reportages over haar strijd tegen de corrupte Garda. Dat klonk wel heel erg als een verplicht ruilhandeltje voor gratis kost en inwoning. 

Die reportages kwamen er niet meer. Kat vertrok halsoverkop naar Beieren, want ineens verschenen er berichten dat hij met fiets en al 'op straat geflikkerd was nadat hij een vrouw in haar woning maar bleef lastigvallen, intimideren en bedreigen met politie en juridische procedures.'

Het waarheidsgehalte van deze berichten was op afstand moeilijk in te schatten, maar nu heeft Kat ze nota bene zelf bevestigd. Blijkbaar zit Kat financieel zo krap dat hij 4000 euro (aan geleend geld) en een fiets kwam terughalen bij zijn Duitse ex-vriendin Catharina Dol uit Asbach.

Daar trof Kat evenwel een Hollander - door hem omschreven als een 'hooligan met baard en onderbroek' - die hem hardhandig op straat zette en dat op Facebook meldde: 'Toen tot zijn breintje, waarvan de frontale cortex niet lijkt te functioneren, doordrong dat die Polizei onderweg was, koos die met zijn veelste grote fiets en lekke banden het Beierse kattepad.' En: 'Hij heeft geen vrienden, ja korte termijn meeblaters, en vroeg of laat, kostst iedereen hem uit.' Oeps.

Volgens Kat spant zijn de ex nu samen met zijn oud-cameraman Eric Donk voor een reportage, waarin 'de enige onafhankelijke journalist-klokkenluider-profeet-activist van Nederland' (woorden Kat) zelf als pedofiel wordt weggezet. Iets met in Nederland achtergebleven pedo videobanden of zo. De Derde Wereldoorlog is nu echt begonnen.

In elk geval kan Kat met zijn 'veelste grote fiets' en 4000 euri armer meteen doorreizen naar Italië, waar zijn grote vriend Hans Vogel hem ongetwijfeld weer in de armen sluit.

24 opmerkingen:

 1. Kat staat nog na te schudden met zijn camera. Krijg er koppijn van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja, bij Kat sta je nergens meer van te kijken. Morgen het bericht "Breaking : Mensheid gered van Kat door UFO!!" Zou een echte zegening voor de wereld zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik reken eerder op "Mensheid gered van UFO door Kat"..... Minder zegening, maar meer in lijn met zijn megalomanie.

   Verwijderen
 3. Ach so... een echte narcist dus. Tja, we weten dat het geld echt op is als KLOL offline gaat. Zo te zien kan dat niet heel lang meer duren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat wordt feest vieren :D

   Verwijderen
  2. Ik denk eerder treurnis. Waar moeten we het immers anders over hebben?

   Ach, d'r blijven nog genoeg idioten over. En over Kat zal vast nog wel wat te melden zijn. Bijvoorbeeld hoe 't hem vergaat bij het leger des heils oid.

   Verwijderen
 4. De stamgasten Pipo, Knowtoomuch en Gretha plempen hun dagelijkse linkjes over gaskamers, bankiers en ebola alsof er niks aan de hand is.

  Blijkbaar zijn ze dus nog te beroerd geweest om het filmpje van Kat te bekijken.
  Hoe triest wil je het hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat komt omdat al die gekken die daar reageren hun eigen agendaatje hebben, maar niet in staat zijn om dat op een eigen blogje te zetten. Dus hebben ze Klokkenluideronline nodig voor hun dagelijkse braaksel.

   Verwijderen
  2. Ach het gesticht moet ook wat te doen hebben dagelijks, toch?

   Verwijderen
 5. MABOLAGRAAIDEBAKEL (3x woordwaarde)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar waar het woord op gebaseerd is, is net als de rest één groot raadsel.

   Verwijderen
  2. MONSTERTRUCKWITWASSERS dan :)

   Verwijderen
 6. Het gaat nu wel heel hard de afgrond in zo plotseling.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kat heeft achteraf geluk, dat hij altijd is blijven "geloven" in de Supergetuige.
  Misschien staat daar nog een logeerbedje. En kan hij van haar wat duizendjes lenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leven. Met je rugzakje (met daarin je laptop en een paar schone sokken) dwars door Europa om steeds opnieuw een slaapplaatsje te ritselen. Dit alles om Nederland maar te vermijden..

  Staat er nog iets concreets "open" vanuit de Nederlandse staat als ie voet op Hollandse bodem zet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Staat alleen gesignaleerd voor het afnemen van dna-materiaal. Beweerde hij zelf een tijdje geleden fwiw?

   Verwijderen
 9. Het verhaal dat Kat op stel en sprong uit Wexford is vertrokken om in Aschach bei Bad Kissingen zijn al dan niet gestolen munten op te eisen lijkt me eerlijk gezegd verzonnen. Ik vermoed dat het hoofdstuk Aschach al een poosje geleden is afgesloten. Maar we weten nu dus waar hij was ingekwartierd toen hij ons per video liet weten dat de nazi's weliswaar geen lieverdjes waren, maar dat ze tegenwoordig schandelijk worden gedemoniseerd. Blijkbaar werd het zelfs Catharina te dol, want de sterreporter zag zich genoodzaakt om met achterlating van bovengenoemde munten de Beiersche Alpen hals over kale kop te verlaten. "Erst mein Fahrrad zurück", probeerde hij nog, maar toen Catharina hem nog eens streng aankeek restte hem niets anders dan onverrichter zake af te druipen en op zoek te gaan naar een nieuwe vrouwelijke dupe.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. En nu zit natuurlijk ook Demmink weer achter de moord op Els Borst. Wéér gelijk gekregen kraait Micha..
  Allemaal leuk en aardig maar vergis ik me nou of reageren klol reaguurders als stout steeds heftiger op dit soort onzin?
  In dit geval gaat het voornamelijk om rants over Prins Bernard en Winston Churchill dus ik sluit niet uit dat er ergens een opa in een verzorgingshuis zijn internet uitlaatklep gevonden heeft, maar toch...
  Gekkenhuis inmiddels daar..?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En hij besluit met 'geen verdere vragen'. Mooi, dan hoeven we die onzin van 'm ook niet meer tegen te komen op het grote wijde internet. Al vrees ik met vrezen.

   Verwijderen
 11. Het verbaast me dat Kat die bal rond MH17 niet heeft ingekopt. "Brekend: Timmermans verspreekt zich. Geheime plannen NWO uitgelekt. Timmermans heeft zichzelf exposed. En meer van dat"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is hij niet gewoon bezig de paar "donateurs" die hij wellicht heeft naar de mond te praten? Zet er "Satanisch" bij, want dan slikt "mind over matter" alles direct voor zoete koek? In het laatste filmpje komen er ineens "levensgevaarlijke psychopaten" naar boven. Precies waar hardcore "Stout" het alleen maar over heeft? Holocaust stukjes voor KTM en consorten? etc.?

   Verwijderen
  2. Best mogelijk. Ik heb me zoiets altijd al afgevraagd; of hij niet gewoon een show opvoert en eruit probeert te ontsnappen.

   Verwijderen
  3. Maar of dat "ontsnappen" ook lukt?
   Ik ken zijn langer termijn visie niet. Maar ik kan mij voorstellen dat er toch eens een eind komt aan dat 'rondhoppen' in Europa? En wat dan?

   Maar voorlopig lijkt het plan vooral bij mensen te logeren, en zo nu en dan eens wat filmpjes te maken? Over de hoeveelheid merken bier in de lokale kroeg in Ierland bijvoorbeeld, of de uitzonderlijke groente op een Siciliaanse markt, maar meestal in de Micha Style:
   - Pak een simpel onderwerp uit de msm..
   - Spin alles 180 graden, want NWO.
   - Voeg de volgende ingrediënten toe: een "pentagram", nog liever Baphomet oid. Iets met een link naar kinderen, het maakt werkelijk niet uit hoe. En noem vooral psychopaten en daaruit volgend natuurlijk ook Demmink, De Poot reflex. En anders zijn het de joden van KTM wel weer.
   En altijd en eeuwig, als een huis boven water, conclusie: Micha wéér gelijk gekregen. Hoe ís het toch mogelijk? :D

   Verwijderen