maandag 27 oktober 2014

U-boot

De zoektocht naar de vermeende onderzeeër in de wateren bij de Zweedse hoofdstad Stockholm is na een week stopgezet. U weet wel, die duikboot die gelijk Loch Ness nooit is gezien, maar wel noodsignalen zou hebben afgegeven en de grootste maritieme mobilisatie sinds het einde van de Koude Oorlog op gang bracht.

Eerst werd een Russische onderzeeër vermoed, wat gezien de ligging van het continent wel zo logisch lijkt, doch de Russen beweerden vervolgens dat het om een Nederlandse onderzeeboot ging. Nederland ontkende daarop in alle toonaarden.

Schepen, helikopters en honderden militairen speurden de afgelopen week niettemin de Zweedse wateren af. Zweedse strijdkrachten het 'zeer waarschijnlijk' dat een buitenlands vaartuig zich verborgen heeft gehouden in Zweedse wateren, maar een comeback van De Vliegende Hollander lijkt niet erg waarschijnlijk. De marinetak van het Chinese Volksbevrijdingsleger kan het ook niet zijn geweest.

Barracuda vermoedt ook een Russische U-boot. Poetin weet ook Russische Tupolevs immers niet op koers te houden. En als je een kaartje legt in het vooronder, en even niet uit het raam kijkt, tuf je zo een Zweeds strand op. En leg dat maar eens uit in je beste Russisch.

Maar voor slimme plotters is het verhaal allang helder. Na het zogenaamde MH17 bedrog is het logisch dat Nederland de Derde Wereldoorlog in gang zet. Met Zijner Majesteits Bruinvis vaar je stiekem naar Zweden om je daar uit te geven voor een Russische mijnenjager, zodat Zweden na deze provocatie de Russen de oorlog verklaart. Zeg nou zelf, voor minder is WOI begonnen. Staat allermaal op internet, dus is het waar.

3 opmerkingen:

 1. Douwer denkt, dat heel wat plottertjes dagelijks hopen, dat die WOIII nou eindelijk eens een keertje begint, omdat je dan je hypotheek niet meer hoeft te betalen of zoiets.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk eerder omdat ze dan niet meer hoeven te roepen dat HET NU ECHT GAAT GEBEUREN.

   Verwijderen
 2. OR

  Westerse propaganda, Russische propaganda.

  Deze klinkt wel overtuigen moet ik zeggen
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3775947/2014/10/25/Docu-Russen-levert-bewijs-over-wie-MH17-neerschoot.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen