woensdag 1 oktober 2014

JackpotVorige week nog verkeerde Micha Kat (verveelt zich stierlijk in Ierland met spuitbussen en monstertrucs) in een jubelstemming omdat de jackpot van de zogeheten Micha-claim nu toch echt binnen was. Oftewel de schadevergoeding van minstens 1 miljoen euro die de 'liegende rechter' Westenberg aan hem moet betalen voor al het leed dat hij zou hebben berokkend.

Anders dan Westenberg beweerde, heeft de oud-rechter op 6 december 1994 wel degelijk telefonisch contact gehad met de toenmalige advocaat van projectontwikkelaar Chipshol om te zeggen dat Chipshol ‘geen zaak’ had, wat leidde tot grote problemen rond het project van ondernemer Jan Poot en een juridische tweestrijd tussen Westenberg en Kat over een boek dat over deze kwestie gaat. Of laten we het zo formuleren: in een bodemzaak komt de rechtbank in elk geval tot de conclusie dat Westenberg er niet in geslaagd is om voldoende tegenbewijs te verzamelen.

Dat heuglijke nieuws was nog niet binnen of Kats voormalige cameraman Eric Donk alias JDTV besloot alvast alle video's van Kat over Westenberg op zwart te zetten om een oude rekening te vereffenen. Waarop Kat terugsloeg door de beweren dat Donk van plan zou zijn een om 'documentaire' te maken over Joris Demmink met materiaal waarvoor Kat een 'riant salaris' had betaald. 'Micha heeft geen andere keuze dan Donk via een KG tot de orde te roepen.' Gaat lekker weer.

Hoe dan ook, het tussenvonnis van de rechtbank komt als geroepen, want Kat bedacht alweer een tijd terug een meesterlijk plan, waarmee hij ook zijn eigen heikele financiële positie in een klap zou kunnen verbeteren. Als zijn trouwe volgertjes nu eens geld zouden storten kregen ze dat bedrag driedubbel terug. Een contractje tekenen hoefde niet, storten kon meteen via PayPal. Alles sal reg kom, beloofde Kat tussen de gniffels van zijn cameravrouw Victoria door.

Nou, niet echt. Eerstens vanwege het feit dat op 19 februari van dit jaar de rechtbank de claim van Kat al volledig van tafel heeft geveegd. Aangezien Westenberg destijds is veroordeeld tot een proceskostenvergoeding, zag de rechtbank geen reden om in te stemmen met een compensatie. Kat is, bezien vanuit zijn financiële en procedurele positie, volgens de rechtbank voldoende in staat is geweest om zijn zaak te presenteren. Oftewel: dat vonnis staat volledig los van wat Westenberg al dan niet heeft gezegd.

Tweedens omdat Barracuda in het laatste geval nog een juridische beer op de weg ziet. De Amsterdamse rechtbank oordeelt ook dat niet is vast te stellen waar het gesprek van Westenberg over ging. Westenberg mag dan de schijn tegen zich hebben, zijn leugens bewijzen wordt nog knap lastig.

17 opmerkingen:

 1. Voor die arme Victoria vind ik het wel sneu.
  Die gedoogt die herrieschopper in haar serre, en laaft en spijzigt hem en wast zijn onderbroeken, met het idee, dat ze een aankomende miljonair in huis heeft gehaald.
  Het zijn altijd weer de underdogs, waar Kat op parasiteert.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Extraatje, met dank aan een oplettende reaguurder op KLOL:

   http://bit.ly/1vwb330

   Verwijderen
  2. Wie is die Hardeman nu precise? Heeft hetzelfde taalgebruik als Donk.

   Verwijderen
  3. Verder houdt Kat zijn lezers weer eens een leugenworst voor.

   Verwijderen
  4. @John,

   http://bit.ly/1oyrkzk

   Verwijderen
 2. Kat ziet overal een complot in, zelfs in het weer als het moet. Zolang er maar dombo's zijn die hem financieel steunen (lees die hij kan oplichten) gaat hij gewoon door.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zowel Micha Kat als Martijn Alberda roepen nu getuigen van het monster truck ongeval op, om zich bij hen te melden.

  Een nek-aan-nek race tussen die twee, zeg maar, met grote kans op beschadiging van derden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 1 complotter heeft al zijn verlies genomen; Wim Dankbaar heeft besloten zijn hoger beroep af te blazen 'omdat hij niet kan winnen van een corrupt systeem" . Zo zal waarschijnlijk ook Kat binnenkort afdruipen....tja, het kost nou eenmaal geld om gelijk te halen. Maar het kost vooral veel wanneer je vanaf het begin af aan geen gelijk had....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over verlies nemen gesproken.
   Hij vertelt trots dat er al meer dan 10.000 boeken zijn verkocht.

   Dat zijn er pakweg 300.000 te weinig

   In ons in maart te verschijnen boek “Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra” (verwachte oplage tussen 100.00 en 500.000)..... (31-1-2014)

   Verwijderen
  2. Heeft die man dat niet al eerder verkondigd?

   Overigens denk ik dat Kat doorgaat tot het gaatje. Zo overtuigd is hij wel van zijn gelijk heb ik de indruk. Zeker als je zijn bericht van gisteren over de zoveelste absolute overwinning leest.

   Verwijderen
  3. @Douwer

   Die Hans Mauritz is niets meer dan een leugenachtige advertentieverkoper. Walgelijke man. Hij liegt werkelijk overal over: bestellingen die zouden zijn verzonden, contacten met landelijke media, aangiftes, en zelfs oplage: hier zegt Mauritz stoer dat er inmiddels meer dan 9000 exemplaren van het boek zijn verkocht. Well druk 1 = 570 ex., druk 2 (huidige druk) 6000 ex. En het boek is nog uit voorraad leverbaar bij Bol.com (druk 1 WTF). Liegen dus. Die 30.000 ex (druk3 ) (zie dit artikel) gaat er ook niet komen. Wim is wel gek, maar ook gierig, dus die trapt daar niet in.

   Bellen de volgelingen van Wim hem om te vragen waar hun bestelde boek blijft worden ze met een kluitje het riet ingestuurd, maar niet voor ze ook dat Peter R de vries boek is aangesmeerd. Dat verkopen van dat PRDV boek deed Mauritz overigens nota bene tijdens de boekpresentatie van het boek over Vaatstra op camera bij Steven Brown. Zie dit filmpje vanaf 7:41.

   En dan hebben we het nog niet over de hoeveelheid boeken uit Druk 1 (570 exemplaren) die uitgedeeld zijn in dat Friese dorpje, verzonden zijn naar journalisten, redacties, Koningen, officieren van justitie en de United Nations.

   Megaflop!

   Verwijderen
  4. http://www.monstersandcritics.com/books/features/article_1645987.php/Stephen-Steve-O-Glover-Professional-Idiot-Book-Signing-Pictures

   Verwijderen
  5. Het heel goed wat Dankbaar zegt. "Ik neem mijn verlies". Daar mogen Kat, JDTV en vele, vele andere (niet eens complotdenkers) een voorbeeld aan nemen. Soms kun je gewoon om de een of andere reden niet winnen. De ene keer vanwege corruptie, de andere keer omdat je ergens gewoon te laat mee bent, andere keren omdat het teveel energie kost en ga zo maar door.

   Verwijderen
 5. De Amsterdamse rechtbank oordeelt ook dat niet is vast te stellen waar het gesprek van Westenberg over ging.

  Wat een onzin. 1 telefoontje naar de NSA/BVD en alles zal duidelijk worden. Alles wordt sinds 2001 opgeslagen

  Maar goed, ik zal wel weer een complotter zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor, daar heb je best een punt. De vraag is alleen of die gegevens zomaar op te vragen zijn door de rechtbank.
   Volgens mij is het bij hen nogal éénrichtingsverkeer.

   Verwijderen
  2. Alleen wordt sinds 2001 niet de inhoud van de gesprekken opgeslagen, maar alleen de verkeersgegevens. En dat Westenberg en die advocaat gebeld hebben is geen vraag meer dus heb je ook weinig aan die gegevens verder?
   Of er moet een tap op die lijn gezeten hebben natuurlijk.

   Verwijderen
 6. Ach ja, er wordt er maar 1 rijk van

  Kwart miljoen advocaatkosten in zaak Westenberg
  http://www.advocatie.nl/kwart-miljoen-advocaatkosten-zaak-westenberg

  BeantwoordenVerwijderen