vrijdag 31 oktober 2014

Knuffel

Barracuda voorspelt dat fulltime complotteurs Micha Kat en Martin Vrijland binnenkort naar ander werk moeten omzien. Vrijland kan nog een maandje teren op een uitkering, maar zal het daarna moeten hebben van aalmoezen en de verkoop van waardeloze Ebolapakken. Kat zit al een tijdje zonder vast inkomen, en krijgt niet genoeg geld binnen om zijn natje en droogje te betalen, zelfs niet nu hij geen huis meer heeft en logeert bij vrienden en kennissen.

Kat claimt 10.000 bezoekers per dag, maar er zijn nog geen twintig lezers te vinden die geld willen overmaken. Sterker nog: afgaand op de impressies van YouTube liegt Kat ook nog stevig over zijn sitebezoek: de eigengemaakte video's worden gemiddeld maar 300 keer bekeken, en zelfs de uitschieters komen maar zelden boven de duizend uit.

Zelfs Kats grootste fan Knowtoomuch, een in Bretagne woonachtige Nederlander die bij Klokkenluideronline dagelijks een portie kwalijk riekende Stormfront-propaganda achterlaat, lukt het niet om geld over te maken. Die heeft zijn 6000 euri spaargeld verbrast aan bitcoins. 'Als het nog 1K€ waard is mag ik in m’n handjes klappen; de éné slachtpartij na de àndere, wil je NIET weten, al 10 maanden eigenlijk!'

Maar er zijn altijd wel weer reaguurders met briljante ideeën. Zoals Gopal die de in Dublin verblijvende Kat tipte: 'Wanneer je aanstaand weekend nog steeds in Dublin bent, ga dan even een omhelzing halen bij Amma Shri Mata Amritanandamayi Devi! Het is volkomen gratis, terwijl de de intense ervaring van dat ene universele gebaar van Onvoorwaardelijke en Allesomvattende Moederliefde Gods – ook voor jou -, je veel meer goed zal doen dan alle financiële middelen die je nodig denkt te hebben om de website KLOL in de lucht te houden.'

Martin Vrijland weet nu waar hij moet zijn als de centjes op zijn. Een knuffel halen in Dublin. 

12 opmerkingen:

 1. Ja hallo? Waar zit hij nou? In Zwitserland of in Dublin? Anyways, mag hij lekker aan de bak als zwerver dan... met nog een bijkomstigheid dat hij geen geld meer heeft om zijn telefoonkosten te betalen (en via dat zijn filmpjes te uploaden) en dat wij eindelijk verlost zijn van zijn haatpraat! (kijk nou, ik heb een nieuw nederlands woord uitgevonden!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Barra schrijft: Kat zit al een tijdje zonder vast inkomen

  De enige bron voor die bewering is Kat zelf.
  Hij bedelde ook, toen hij in het geheim voor € 2500 op de pay roll bij Poot stond.

  Vergis je niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toen ik bijna uit huis gezet werd, dankzij Kats wanbetalingen, begon hij opeens heel hard te schreeuwen dat hij zelf uit huis gezet zou gaan worden. Volgens mij is dit gewoon een tactiek van hem, om zieliger over te komen dan de slachtoffers die hij met zijn gedrag maakt en zo onder de juridische ellende daarvan uit te komen.

   ...Het is inderdaad heel zielig allemaal!

   Verwijderen
  2. Ook ten tijde van Poot heeft hij wel eens een paar maanden zonder geld gezeten, je kunt aan het gebedel en dat gedoe in Beieren (paar duizend euro terughalen bij een ex-vriendin) plus het vergeefs incasseren van parkeergeld merken dat het niet goed gaat.

   Verwijderen
  3. Ook ten tijde van Poot heeft hij wel eens een paar maanden zonder geld gezeten
   Ook hier maar één bron: Micha Kat.

   Verwijderen
 3. De man is gewoon een bloedzuiger waar je niet van af komt, een oplichter die in plaats van zijn eigen programma gewoon een vast onderdeel moet worden, samen met zijn makkers Vrijland en Dankbaar, in het programma Opgelicht. Heeft zij toch nog zijn roem....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vangnet van Kat is net iets te uitgebreid fijnmazig om buiten zijn familiare netwerken onder een brug te hoeven eindigen. Verheug jullie dus nog geenszins met al te veel verwachtingsvolle illusies? BRON

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kijk.
   Feiten, daarvoor bezoek ik Barracuda.

   Destijds plaatste ik hier een screenshotje van zijn desktop, waarop je kon zien dat hij op dat moment in London zat in plaats van in Dublin.

   Terwijl iedereen dacht, dat hij bij de sloebster Victoria zijn stew naar binnen zat te prakken, liet hij het zich wel smaken in Angel, the trendy neighbourhood in London, in uitstekend gezelschap.

   Verwijderen
  2. Het niet hebben van een dak boven je hoofd is wat anders dan geen geld hebben voor vliegtickets, eten etc. En je kunt inderdaad wel zien dat de nood hoog is bij Kat.

   Verwijderen
 5. Vandaag is bekend geworden dat Poot de anti-Demmink lobby definitief niet meer steunt. Kat heeft een rant geplaatst. Maar:
  - Betekent dit dat Kat tot voor kort nog geld kreeg?
  - Dat betekent dat Kat die iedereen vervloekt zelf ook geen geld heeft gegeven aan dit heilige doel en dus zelf ook te vervloeken is.

  Overigens plaatste de Volkskrant vandaag ook een artikel over de 1e publicatie over de zaak Demmink en hoe deze tot stand kwam. Ik ben benieuwd wanneer Kat daarover begint. Het zal wel iets zijn met squads, media enzovoort.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OT

  Ojee.

  Financier campagne tegen Demmink stopt: 'Nu mogen anderen het overnemen'
  http://www.volkskrant.nl/binnenland/financier-campagne-tegen-demmink-stopt-nu-mogen-anderen-het-overnemen~a3780740/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Micha keert zich in zijn nieuwe stukje uiteraard tegen zijn voormalige werkgever en geldschieter. Iedereen die hem in de steek laat en niet meer betaalt is in zijn ogen een verrader; dus lezers van KLOL, bezint eer ge begint...nog even en jullie krijgen de schuld van zijn misere en zijn armoe en dat hij noodgedwongen de strijd moet staken omdat ook zijn duivelse fans hem hebben verraden...enz...je zou zelfs de kop al kunnen verzinnen; "NIEMAND GEEFT OM DAPPERSTE JOURNALIST VAN NL!! HET EINDE IS NU ECHT NABIJ!

  BeantwoordenVerwijderen