maandag 20 oktober 2014

Wappies

De Ebola complotten vliegen je om de oren, dat alles vanuit de overtuiging dat iedere ramp geregisseerd moet zijn, alsof dat zo vanzelfsprekend is. Zelfs modelletje Kim Feenstra moest haar diep filosofische gevoelens over Ebola met de wereld delen, maar ja, die gelooft ook werkelijk alles dat op Niburu staat. Reaguurder bij Powned: 'Niburu quoten en dan gek opkijken als je wappie wordt genoemd.'

En dan was er nog het door Martin Vrijland aangehaalde artikel van de Liberiaanse krant Daily Observer, dat reeds in augustus een man zijn betrapt zou zijn op vergiftiging van een waterbron. Hij zou stiekem Formaldehyde-poeder in de bron gestrooid hebben. Na het drinken van het vervuilde water zouden mensen Ebola-achtige verschijnselen hebben gekregen. In Liberia gelooft een deel van de bevolking nu eenmaal dat de Amerikanen (vooral Amerikanen) achter iedere ramp zitten. Gelukkig hebben ze daar ook nog slimmere lezers: 'Just stop lining up for visas at the same country that you all claim want to kill you.'

Ook om te lachen: Ebola manifesteert zich uitgerekend in Afrikaanse landen waarin China de afgelopen jaren geïnvesteerd heeft. 'Dat is een zeer stevige doorn in het oog van Amerika en haar New World Order deelstaat Europa. China moet daar weg. Ebola lijkt nu een prima excuus te vormen om troepen te sturen.'

Plotters verzinnen ze waar je bij staat. En dan niet even melden dat China ook in de VS zelf investeert, en de Amerikanen dat weer niet tegenhouden. Idem 'deelstaat Europa'. Het hele verhaal is trouwens dikke kul, zoals we van Vrijland gewend zijn: China investeert namelijk in heel Sub-Saharisch Afrika, en dat is ongeveer de helft van het continent, inclusief Zuid-Afrika.

Overigens is China wel weer een nieuwe variant van de Ebola-complotters, want tot voor kort had Ebola toch vooral als doel om de mensheid uit te roeien. Wat dat betreft is de score van iets meer dan 4500 slachtoffers op 1,1 miljard Afrikaanse inwoners wel heel teleurstellend: er worden meer kinderen in Afrika geboren dan er aan Ebola sterven.

O ja, en niet verder vertellen: Ebola vaccins bevatten RFID chips

6 opmerkingen:

 1. Ach ja, dat uitroeien.

  Overigens hoorde ik gisteren een theorie die in Afrika speelt die ik vanuit hun cultuur nog wel kan begrijpen: "De Amerikanen kwamen en ineens werden een heleboel mensen ziek en gingen ze dood".

  Dat is begrijpelijk te verklaren, aangezien dingen zoals ebola daar toch een taboe zijn. Er worden daar zodoende niet voor niets mensen met Ebola verborgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. IJzersterk argument:

  Is het dan toeval dat wanneer we ‘ebola’ van achteren naar voren lezen we ‘All Obey!’ krijgen (wat Engels is voor ‘iedereen dient te gehoorzamen’)?

  Groetjes Gretha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, toeval bestaat alleen wanneer sommige mensen dat zelf willen.

   Verwijderen
  2. Ik lees gewoon 'alobe.' En, met spatie, betekent 'a lobe', 'een lel.'

   Verwijderen
 3. Je vergeet Kim Feenstra met haar Ebola Hoax...die had op 13 oktober twee tweets die ebola als vooropgezet plan om de mensheid uit te roeien geplaatst....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kan nog erger: Niburu.co wilde beweren dat Ebola helemaal niet bestaat...
  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8479:ebola-is-niet-echt&catid=20:het-complot&Itemid=33 I mean... hoe ziek moet je zijn om dat te verkondigen!?

  BeantwoordenVerwijderen