woensdag 7 oktober 2015

Helgoland

Barracuda had het al voorspeld: de weblogs die met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid september tot rampmaand uitriepen, houden nu weer hun mond. En zijn weer overgegaan tot de orde van de dag: Aanwijzingen voor false flag operatie in Oregon. Er wappert altijd wel ergens zo'n vlag.

Uitzondering was Johan Oldenkamp, die meende dat op 14 september de aandelenbeurzen zouden instorten. Oldenkamp wil in zijn voorlaatste nieuwsbrief nog wel even kwijt dat zijn voorspelling van een heel andere orde was. 'Vreemd genoeg zien sommigen niet het verschil tussen het voorspellen van het instorten van de aandelenbeurzen en het voorspellen van het einde van de wereld. Dat laatste heb ik nooit gedaan en zal ik ook nooit doen.'

Maar nog afgezien van het feit dat die voorspelling op dezelfde logica was gestoeld als die van de einde der tijden-roepers - iets met het recente Shemitah-jaar - is Johan blijkbaar alweer vergeten dat hij zelf toch echt heilig geloofde in het einde van de Maya kalender.

Het is allemaal nog gewoon terug te vinden op Pateo.nl: 'Nu we 2012 met rasse schreden naderen krijgen de Maya-kalenders steeds meer aandacht. We merken om ons heen dat er inderdaad allemaal ‘tekenen’ plaatsvinden, en het krijgt er steeds meer alle schijn van dat het Einde der Tijden echt wel eens op zeer korte termijn plaats zou kunnen gaan vinden.' Nooit, Johan?

Oldenkamp slaat tegenwoordig wild om zich heen, vooral naar collega plotters, die hij nu ook al met naam en toenaam noemt. Onder wie Alexandra 'Borderliner' Heydebree van Niburu.co en Martin Vrijland die 'schrijft zoals mensen met buikloop naar de wc gaan'. Schijnt dat Oldenkamp met Vrijland in onmin is geraakt nadat de laatste niet samen met 'die Oldenkamp' in een documentaire wilde. 

Maar het helpt niet erg als je blijft beweren dat andere sites 'nog meer onzin verkondigen', als je zelf ook voortdurend een duit in het zakje doet. Want met hetzelfde gemak beweert Johan dat het Duitse eiland Helgoland gewoon (onderdeel van) Atlantis was en daarom na de Tweede Wereldoorlog 'vernietigd moest worden'.

De logica daarvan ontgaat Barracuda al volledig, maar het is feitelijk ook nog eens makkelijk te weerleggen. Helgoland was in de Tweede Wereldoorlog een belangrijke marinebasis, zelfs een brandpunt in de oorlog. In 1947 bliezen de Britten daarom de bunkers en militaire voorzieningen op, bang dat het ooit weer gebruikt zou worden. Is allemaal hier na te lezen.

Maar hoe komt Johan weer aan die wijsheid? Simpel: Twee Duitsers denken dat Atlantis in de Noordzee lag, dus dan komt Johan op Helgoland uit. Een kind kan de was doen. Nou goed, Johan is een beetje warm, er is een restaurant Atlantis op Helgoland.

15 opmerkingen:

 1. Helgoland. Sure.
  Het is weer eens wat anders dan die uitgekauwde meuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch wel interessant eigenlijk, dat Helgoland verhaal, ook los van de Atlantisonzin.

  Best wel radicaal dat er wel degelijk door de Britten geprobeerd is om niet alleen alle gebouwen te vernietigen, maar om eigenlijk - met de grootste menselijke niet-nucleaire explosie - het hele eiland zelf aan gort te schieten. Op zijn minst werd dat als 'acceptabel gevolg' gezien.

  En dat gebeurt dan in april 1947. Twee jaar ná het einde van Nazi-Duitsland. En de explosie veranderde het uiterlijk van het eiland ook flink. De rotspunten aan de zuidkant, en een groot deel van die klif, zoals ze op dit topic-plaatje te zien zijn (en op foto's van voor 1947), zijn dus daadwerkelijk weggebombardeerd. Over 'Endlösung' gesproken.

  Er was in die tijd aanzienlijk minder respect voor de broedvogelrust, me dunkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. http://www.trouw.nl/tr/nl/6700/Wetenschap/article/detail/3436469/2013/05/05/Helgoland-strafkamp-zonder-prikkeldraad.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helgoland onderdeel van Atlantis? Een kind begrijpt dat dit natuurlijk Hompelvoet moet zijn, Johan. Vanwege de zeldzame orchideeënsoort die er groeit. Dat is pas allround wetenschappelijke logica. Toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er wappert altijd wel ergens zo'n vlag.

  Update van Niburu:
  Op dat moment zijn we nog maar één False Flag operatie verwijderd van een nieuwe wereldoorlog.

  Waarna ze zoals gewoonlijk vrolijk besluiten met "Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl".
  Voor al uw verdunde watertjes tegen voetschimmel en kanker.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niburu is ongeveer de grootste informatievervuiler van het internet, alleen hebben ze de pech dat maar weinigen die site serieus nemen.

   Verwijderen
  2. Je kunt ook niet reageren bij dat volk, om te informeren of ze zichzelf nou echt serieus nemen.
   Ze moeten zelf weten dat het allemaal onzin is; dat kan niet anders.
   Ik verdenk ze er sterk van, dat ze alleen maar een hoop ketelmuziek maken om goedgelovige zielen naar hun core bussiness (hun kruidenhandeltje) te lokken.
   Bikkelharde zakenlui, die zelf regelmatig gierend van de pret onder hun bureau liggen, over de rotzooi die ze van internet plukken om te herpubliceren.

   Verwijderen
  3. Maar waarom exploiteer jij dan http://www.wijwordenwakker.org/intro.asp, beste @Heusing?

   Verwijderen
  4. Dat laat zich raden. Ik ben te lui om de rekenmachien erbij te pakken, maar ik gok toch op pak hem beet 1000 euro per slachtoffer.
   Maar dan weet je ook gegarandeerd, wat je in 2012 te wachten staat.

   Verwijderen
  5. Waar ze ook goed in zijn die lui van Niboeboe: VERHALEN COMPLEET UIT CONTEXT HALEN EN VERDRAAIEN.

   Verwijderen
 6. De beroemdste inwoner is Alek Skarlatos, een van de helden die afgelopen augustus hielp bij het overmeesteren van een terrorist in de trein van Amsterdam naar Parijs.

  Mag ik heeeeel even hard lachen? A: het was nieteens een terrorist maar een doodnormale ZWERVER en B: namen van de mensen die de trein hebben uitgekamd achteraf zijn nooit vrijgegeven en C: en het was helemaal geen False Flag. Hoe komt het dan dat het werd omgeroepen op Rotterdam Centraal dat ze niet wisten hoelang het zou duren? (Als het gespeeld zou zijn dan hadden ze het natuurlijk wél omgeroepen, toch?!)

  Dat van die Alek Skarlatos is compleet uit de dikke duim van Nieboeboe gezogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Micha weer in de bocht: de vrouw in Oranje die door een beveiliger bij de auto van Dijkhoff werd weggetrokken, zou met een taser zijn bewerkt. In de ogen van Micha natuurlijk een "horrorwapen" dat in een adem wordt gekoppeld aan een "license to kill". Nou is ten eerste een taser geen horrorwapen, ten tweede is het bedoeld om juist niet te doden en ten derde had de man gewoon een autosleutel in zijn handen: http://imgur.com/gdlKJfm. Maar ja, je moet toch wat als je verder niets te vertellen hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Duidelijke zaak: Oranje-squads, onderafdeling van de Demmink-squads en de facto-killer cops. Gisteren bracht Micha trouwens een briljante analyse van de toestand in de wereld te berde. Meer dan een gelinieerd velletje papier, een balpen en een luiejongetjeshandschrift was er niet voor nodig.

   Verwijderen
  2. Het is redelijk veelzeggend dat hij eigenlijk geen idee had aan welke kant Iran staat in het huidige Midden-Oostenconflict. Hij loopt wel interessant te doen met die buitenlandse kranten maar lezen doet hij ze blijkbaar niet.

   Verwijderen
 8. "Mogelijk is Emile makkelijk bij de neus te nemen omdat hij een crypto maatje van Camiel is. En mensen die nooit aan de lippen van lekkere wijven proeven zijn gewoon niet goed geaard. Dirty Harry is ook een militante pedocraat en omdat die niet goed geaard zijn blijken die makkelijk te chanteren door (bijvoorbeeld) in peuter opvang plaatsen voor het leven aan de mensverraderlijke hoerlitiek te binden. Binnen geheime diensten wordt er nogal wat gebruik gemaakt van dit soort makkelijk te manipuleren idioten die veel angst en onrust in de maatschappij veroorzaken. En jawel de handel in angst daar leeft een geheime dienst van. Op dit moment is er een hetze tegen de geluk zoek verdien sector aan de gang preceis volgens de agenda 21 van de Bilderberggroep want die wil de kinderen van asielzoekers reserveren voor de elite en voor de massa wordt dan fascistisch (links of rechts) bepaald hoeveel megamoskeeën er in achterstandswijken mogen verrijzen. Die militante pedocraten hebben niet zoveel met vrijheid. Er lopen nogal wat linkse fascisten rond en die passen precies in de agenda van de Bilderberggroep. De Bilderberggroep lacht zich het apelazarus om zulke bekrompen rechtzinnige militante idioten die vroeger terreurdaden pleegden zoals brandstichting in opvangcentra maar nu (volgens mij) zijn geinfiltreerd in met name de NVWA (en stiekem ISIS terroristen tussen de goedwillenden in stoppen). In wezen zijn het saboteurs van de SP en (nog erger) van de vrijheid van wat jij maar aan de gütmenschen voor in de algemeenheden pot hebt af te dragen! Waar komt het geld vandaan voor al die spotjes van gullible slinks? Het rookgordijn vluchtelingen is slechts een rookgordijn want om hun doel voor elkaar te krijgen steken ze rustig een tokkieschuur of gojimflat in brand. Hier in Nederland kweken wij debielen dan wel klapvee onder betere omstandigheden dan in veel andere landen. Hoe dan ook de pedocraten 666 willen bepalen wat jij vreet en Hitler was ook dol op kinderen. Graag reactie van anderen." BRON

  BeantwoordenVerwijderen