woensdag 28 oktober 2015

Killary

Micha Kat heeft tenminste nog een schrijvende bondgenoot overgehouden: Hans Vogel. Barracuda heeft Hans twee jaar terug al eens geprofileerd. De beste man was geruime tijd historicus aan de Universiteit van Leiden en 'profesor titular' aan de ESEADA te Buenos Aires, maar gleed mentaal steeds verder af. Hans had als student bijvoorbeeld al de merkwaardige gewoonte om zijn joodse medestudenten met de nazi-groet tegemoet te treden.

Hans tikt de laatste tijd, ook al ontbeert hij elk schrijftalent, weer stukjes voor Revolutionair Online. Zo richtte hij een dezer dagen zijn pijlen op Hillary Clinton, die hij consequent Killary noemt, want madame Clinton is een meedogenloos monster dat over lijken gaat. 'In de jaren dat zij samen met haar echtgenoot in het Witte Gekkenhuis bivakkeerde (1993-2001), was het vrij gevaarlijk om op de een of andere manier met de Clintons in aanraking te komen. Lijfwachten van de Clintons, advocaten, politieke vijanden, minnaressen van Bill, zakelijke connecties in verband met het Whitewater-schandaal (miljoenenzwendel) en onwelkome getuigen van de handel en wandel van het echtpaar overleden dikwijls plotseling.'

Met Killary straks direct aan de knoppen, wordt de aarde volgens Hans een rode planeet. Yep, en met Hans aan de schrijfpen, wordt elk stukje een hilarische flodder.

Want waar baseert Hans zich eigenlijk op? Kijk, dat is nou weer het aardige van de interwebs. Er is altijd wel een of andere malloot die een site optuigt met als naam The Clinton Body-Count. Daar staan willekeurige namen op van lieden die toevallig tijdens het Clinton bewind zijn overleden.

De anonieme samensteller weet natuurlijk geen enkele reden te verzinnen waarom Killary die deze pechvogels heeft uitgeschakeld, maar dat hoeft op het internet ook helemaal niet. Je plempt lukraak wat namen op een site en klaar. Een redelijke schatting is trouwens dat er wereldwijd ruim 370.000 mensen worden geboren en er bijna 160.000 overlijden, grote kans dat daar ook medewerkers van het Witte Huis tussen zitten of een enkele kritische journalist, ook tijdens de regering Obama of Bush. Het rare is dan wel weer dat degenen die deze informatie openbaren, onder wie Hans zelf, nog altijd springlevend zijn. Daar gaat Barracuda eens heel goed over nadenken.

7 opmerkingen:

 1. Heb werkelijk niets met die half vergane Vogel in de bek van Kat, maar jouw dedain ten opzichte van bepaalde figuren blokkeert steeds meer (Hitlary loopt notabene in 'interviews' schaamteloos arrogant over haar lijkenkast te pochen!) je compleet visie omtrent de poppenkast waarin we tegenwoordig helaas nog wel 'moeten' meehuppelkutten moderater..;

  "Je plempt lukraak wat namen op een site en klaar."

  "Daar staan willekeurige namen op van lieden die toevallig tijdens het Clinton bewind zijn overleden."

  "Het rare is dan wel weer dat degenen die deze informatie openbaren, onder wie Hans zelf, nog altijd springlevend zijn. Daar gaat Barracuda eens heel goed over nadenken."

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien een goed moment om ook eens in je overpeinzingen mee te nemen @Barra, waarom je diegene die tevens mentaal 'nogal' is afgegleden en al vele jaren de comments hier onderkotst met zijn psychische stoornissen en onverbloemde Jodenhaat, dagelijks een podium blijft bieden.

  Het is maar een idee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar woon jij? Toekomstige plat bereden joden knecht der huidige farizeïsch/nazionistische pooiersgeteisem...

   Ps; Zal ik je tevens een geheimpje verklappen! Hoe kan ik mijzelf dan van mijn persoonlijke draadjes af modereren? Gecabaliseerde Flapdrol...

   Verwijderen
  2. Knap hoor @Adamas om een IS-filmpje te linken in je stotter-commentaar. Overstijgt wat betreft fantasie toch wel een beetje jouw varken-fetish waar je normaal gesproken je tegenstanders hier via dit blog op trakteert.

   Hoe is het trouwens met je honden? Nog op vakantie naar Turkije geweest? Kunnen wij je nog ergens mee helpen?   Verwijderen
 3. Het verbaast mij helemaal niet dat Hans Vogel weer komt bovendrijven bij Micha Kat. Hans is een van Micha's 'samenwoon-projectjes'. Micha ziet de winter aankomen, en die is niet gezellig in Ierland.

  Nadat hij met zijn Duitse fiets uit zijn Duitse samenwoonproject was verdreven bracht hij al eens de zomer door bij Hans en zijn gezin. Micha probeerde nog een 'lock-in' te manipuleren met de "Hans en Micha show", maar daar trapte de familie Vogel toch niet in.

  Hence Micha manipuleerde zijn Ierse samenwoonproject met Victoria. Werkte ook niet.

  Nu staat de winter voor de deur, en wordt er weer druk gemanipuleerd. Italiaanse bergen zijn namelijk een stuk aangenamer dan een verregend tochtig hostelkamertje in een desolaat Ierland.

  Kortom we zullen nog wel meer lezen van Hans Vogel de komende tijd, want het 'groomen' is begonnen.

  BeantwoordenVerwijderen