donderdag 22 oktober 2015

Popklassiekers

Supertramp heeft 9/11 al voorspeld in....1979. Ja, mensen gaat er maar eens goed voor zitten. Een Britse popband had de eer om 21 jaar voor de aanslagen exclusief ingelicht te worden over de 'Crime of the Century'.

Beweert Martin Vrijland. Die bekeek laatst de hoes van album ‘Breakfast in America’ uit 1979 en zag daarop - potverdorie! - de Twin Towers, wat in combinatie met het daarop voorkomende nummer Crime of the Century extra verdacht leek. De aanslag vond immers plaats tijdens ‘Breakfast in America’. Wink wink, nod nod.

'Ik vond het meteen bizar te moeten constateren dat er misschien wel een boodschap in deze hoes getoond werd. Dat had je natuurlijk nooit kunnen raden in 1979, maar met de kennis van nu is de symboliek beter te vatten. Gesteld dat Supertramp in 1979 al wist dat deze ‘Crime of the century’ gepland stond ter ere van Saturnus, kunnen we ons afvragen hoe zij dit al wisten.'

Dat wil Barracuda ook wel eens weten. Kreeg de manager een belletje van de illuminatie met het verzoek om er alvast een mooi mopje aan te wijden? "Geweldig idee, daar willen de jongens vast aan meewerken. Wanneer gaan jullie de torens neerhalen? 2001 pas? Nee hoor, we verklappen geen details.'

Maar Vrijland kent zijn popklassiekers helemaal niet. Crime of The Century verscheen niet in 1979 op Breakfast of America, het was de titelsong op het gelijknamige album dat in 1974 tot de internationale doorbraak leidde. Het is typisch weer zo'n fout waarvan Vrijland er al honderden heeft gemaakt. Zelfs al hij in de commentaren wordt gewezen op de vergissing, laat hij het gewoon staan.

De hoes van Breakfast van Mike Doud had uiteraard geen enkele betekenis, anders dan dat het een weerslag was van diverse songs die specifiek over de VS gingen. Maar het nummer dat zou moeten aansluiten op de hoes staat er dus helemaal niet op. De tekst van 'Crime of the Century' is verder zo vaag dat je er iedere interpretatie op los kunt laten. Nog los van de vraag waarom plotters toch altijd weer denken dat grote gebeurtenissen al decennia eerder verbloemd worden aangekondigd.

Hoewel, zo vergezocht is het niet om die hoes te koppelen aan 911, meent een van Martins wakkere volgers. 'Als je de afbeelding horizontaal spiegelt staan boven de twintowers de getallen 9 11…' Nough said.

21 opmerkingen:

 1. de rest van plotterend internet had deze "theorie" in 2012 "al" bedacht......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog meer voor de hand liggende kul ;

  https://youtu.be/ncjYnLgxyCI

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad, dit verhaal is al jaren oud. Martin Vrijland kan er wel een leuke context omheen bouwen alsof hij bij een vriend in de auto zat en het allemaal 'plotseling' - wakker als hij is - opmerkte, maar zo origineel is hij niet.

  Hij herkauwt gewoon een oud verhaal.

  De Mirror schreef er over in 2014. Wees daarbij een zekere "Eve" aan als bron vanaf het 2013-forum van David Icke (uiteraard), maar er is ook al een publicatie uit 2012 van de Occult Truth dat - net als Martin - inhaakt op de track "Crime of the Century".

  Het enige dat Martin Vrijland hier weer eens aantoont, is dat hij een vreselijk lui persoon is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En wat een blik warhoofden weer daaronder

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yep, dat wat er over is van de 9/11-truthers is niet de meest waardevolle batch 'truthers'. Het zijn of newbees die 10 jaar plotteren stap voor stap aan je willen uitleggen alsof jij en niet zij al die jaren onder een steen hebt geleefd. Zeer vermoeiend.

   Of het zijn types zoals je die in de kelders van Martin Vrijland vindt. Volkomen in de war. Die hebben het besef van realiteit helemaal verloren, en zijn hopeloos verdwaald in de rabbithole van het internet.

   Verwijderen
  2. Geestig ook dat ze zichzelf en elkaar beschouwen als deskundigen.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Dat vind ik wel heel sneu zeg. Dat je zo'n kaasverhaal hebt is nog tot daar aan toe, maar als je een verhaal bij elkaar gaat zitten liegen om net te doen of je die onzin zelf uit je eigen duim zoog ben je wel heel diep gezonken.

   Verwijderen
 5. Nou, als 9/11 the crime of the century was, dan hebben we dat maar vast gehad.
  Dan hoeven we ons dus de rest van de eeuw verder geen zorgen te maken over wereldoorlogen en wat dies meer zij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die LP heb ik destijds van mijn zakgeld gekocht en draaide hem grijs. Mijn moeder vond de muziek zo goed dat ik mijn zakgeld terugkreeg om een andere plaat te gaan kopen.
  Minder vind ik dat als ik op You tube zoek naar Supertramp ik grotendeels terugkom bij Rodger Hodgson die grotendeels de rechten heeft over de muziek van Supertramp en door de ruzie met Rick Davies, Supertramp als geheel blokkeert.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gelukkig is Vrijland niet op het lumineuze idee gekomen de track van 'Crime of the Century' achterstevoren te draaien want in die 'verborgen' boodschap worden alle uitslagen van de National Basketball Association (NBA), Major League Baseball (MLB) en National Football League (NFL) over de jaren 2000-2050 reeds vermeld.

  En we zitten niet op een 2e Biff Tannen te wachten. Toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En het betreft dan ook nog eens de 'Grays' sports almanac. Overduidelijk een teken dat de bewoners van Saturnus er iets mee van doen hebben.

   Het valt allemaal niet mee mensen, om 'beyond the matrix' te kunnen denken...

   Verwijderen
 8. Van de Blog Roll 14 minuten geleden:

  Beyond the Matrix - Je bent niet je gedachtenstroom

  Nee inderdaad, Vrijland en de zijnen zijn gewoon knettergek én onthutsend dom.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Beyond the Matrix - Je bent niet je gedachtenstroom

  Dat is op zich al een interessante gedachte. Hoe kan je een gedachtenstroom zijn?
  Het kan ook zo zijn; dat je positive vibe's uitzendt, maar dat is nog nooit waargemaakt.
  Het kan ook zijn dat er negative vibe's worden uitgezonden ook dat is niet waargemaakt, maar het is aanname omdat er elke dag wel gekankerd wordt.

  Als je de theorie van gedachten stromen wil ondersteunen werkt dit alleen bij complotters die elkaar dagelijks onderhouden in hun meest onwaarschijnlijke gedachten en er geld mee proberen te verdienen.
  Oprah Winfrey is daar wel in geslaagd ze zouden een goed voorbeeld aan haar kunnen nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Als je de theorie van gedachten stromen wil ondersteunen werkt dit alleen bij complotters die elkaar dagelijks onderhouden in hun meest onwaarschijnlijke gedachten en er geld mee proberen te verdienen. Oprah Winfrey is daar wel in geslaagd ze zouden een goed voorbeeld aan haar kunnen nemen."

   Ook jij zal wel nooit meer in staat blijken te zijn om helder in te 'willen' zien hoe de kaarten worden geschud voor wie of wat er op het pluche al dan niet gullible afgericht mag optreden en vooral door/t.b.v. WIE?! Verder is het 'jammer' dat lieden als Alberda opgeloste zaken waar al genoeg over is verklaard liever tot in het oneindige schijnen te 'moeten' blijven herkauwen, terwijl de gevolgen ervan voor op het moment veel interessanter blijken uit te pakken t.a.v. allen die verlost van de synagoge van lucifer en zijn gecabaliseerde sloofjes willen zijn dan wel d.m.v. ingewonnen nieuwe feiten gedeprogrammeerd ontwaakt verder met hun leven kunnen klaar komen DP! Anders komen wij elkaar na de dood nooit meer tegen...

   Verwijderen
 10. Ter ere van Saturnus. Typische gelul van die gek!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. 9-11 was een nucleaire aanslag getuige de vele kankergevallen bij o.a. hulpverleners. De cabal (illuminati) beheersen niet alleen de entertainmentindustrie, maar hebben haar tentakels ook in het militaire industrieel complex.
  http://www.joop.nl/wereld/detail/artikel/27951_meer_dan_2500_reddingswerkers_911_hebben_kanker/

  Nogmaals het waren geen vliegtuigen, wat we zagen door gecontroleerde main stream media, maar bollen nucleaire energie. Zgn. vrije energie (scalar weapons), waar Nikola Tesla de kennis over had en waarvan de patenten in handen zijn van de cabal.

  Bewustwording is de grootste wapen, wat wij ‘gewone’ mensen hebben, de energie die de parasitaire cabal vangt op het moment dat wij in de angstmodus schieten is enorm.

  MIJN GOD WAT EEN GELUL! Als het een nucleare explosie was dan was er NIETS MEER OVER van NY (en omgeving!)

  Wie kan die lui in het GESTICHT gooien? Dank U!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Ik, ik vind het altijd prachtig dat soort discussies bij de plotters.

  Neem bijv deze opmerking: "Bewustwording is de grootste wapen, wat wij ‘gewone’ mensen hebben, de energie die de parasitaire cabal vangt op het moment dat wij in de angstmodus schieten is enorm. "

  Nou in de context van de plotter is het veel betekende onzin. De energie die angst genereert is weliswaar meetbaar, maar niet zondermeer en zeker niet van afstand te 'tappen'. Dus, vrij grote onzin wat hier kennelijk beweert wordt.

  Echter, in een andere context heeft dezelfde zin veel waarde: bewustwording bij de gewone mens dat bijv huidige (fossiele) brandstoffen eindig zijn of desastreus voor de omgeving, en de angst die daar op volgt dat het leven op aarde onmogelijk wordt, kan en is zeker een 'business-model'. Sterker, die angst kunnen we zelfs omzetten naar een situatie waar de mens zijn eigen energie gaat gebruiken om de batterij van zijn smart-phone op te laden. Die oplossing is al in de markt. De volgende stap is natuurlijk om al je apparaten met de energie door je eigen lichaam gegenereerd te laten opladen. Next step, wireless charger onder je huid, en je telefoon in je tas.

  Wat dat betreft heeft die plotter van je dus gelijk: "de energie die parasitaire cabal vangt ... is enorm"

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Verhalen zoals van @barend @ruud @feex @xara enz etc staan niet op zich zelf. Iedereen komt uiteindelijk in aanvaring met de grote dictator kwal of the century @jeroen. Die man spoort niet helemaal. Kan je beter flink eind van uit de buurt blijven.

  Assistente (gaap) @ziva, praat alleen maar na. Behangsel @geen kan je volledig negeren. Jeroen scheldt slaat en herhaalt. Maar als een ander iets zegt dat hem niet bevalt, verschijnt de allerergste hypocritische lulletje rozenwater en leer je iemand pas goed kennen. @jeroen is geen enkele aandacht waard, laat staan een heel draadje. Hij heeft de zelfde afwijking als wim dankbaar. Aandacht is aandacht. Laat links liggen mensen. Gewoon niet reageren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LOL

   Er wordt al met al best veel energie gestoken in het geen aandacht geven aan @jeroen. Moet jij geen waardevolle comments achterlaten bij @Donna, @Janna?

   Verwijderen