vrijdag 9 oktober 2015

Roemertje

Barracuda had het niet voor mogelijk gehouden, maar SP-fractievoorzitter Emile Roemer gelooft in complotten. Namelijk deze: De VVD heeft bewust veel asielzoekers naar het kleine dorpje Oranje gebracht om de vluchtelingendiscussie daar te laten ontsporen. Dan hebben ze straks een reden om de strengere maatregelen te nemen die ze toch al wilden.

De SP-leider ziet bewijs voor zijn theorie in het feit dat Dijkhoff ook alternatieven had om de vluchtelingen onder te brengen. Er hadden meerdere kleine locaties gebruikt kunnen worden.

Zou Emile stiekem wel eens complotsites lezen dat hij zo denkt? Want deze theorie kent hetzelfde mankement als de doorsnee complotten die Barracuda onder ogen krijgt. Daarin worden de consequenties zelden doorgerekend. Als je de vluchtelingendiscussie laat ontsporen, zal de VVD immers nog verder in de peilingen zakken, en iets vertelt Barracuda dat dat ook niet de bedoeling kan zijn.

Tenzij jaren geleden de partij van Geert Wilders stiekem als VVD-spinoff in de Kamer is gezet om standpunten te vertegenwoordigen die Rutte niet voor zijn rekening wil nemen. Want voor elke duizend vluchtelingen lijkt PVV er een zetel bij te krijgen. Barracuda doet daarom even een Roemertje: de PVV gaat fuseren met het moederschip om zo iedere socialist uit de Kamer te verjagen.

60 opmerkingen:

 1. Echt trots hoeven we niet te zijn op wat er in de Tweede Kamer zit. Democratie kent zo zijn bijzonderheden, om een paar namen te noemen;

  -1- Roemer blijkt dus een complotter

  -2- Wilders.... tja, voorbeelden te over, maar zijn laatste wapenfeit: zijn eigen Tweede Kamer een "nep-parlement" noemen. Ga dan lekker wieberen, joh. Als je zelfs geen respect hebt voor je eigen baan.

  -3- Krol... Ook een complotter als het hemzelf uitkomt om de aandacht van zijn eigen handel en wandel af te leiden. Zit er ook alleen maar omdat het lekker schuift en hij in de gewone maatschappij nooit meer een goedbetaalde baan vindt.

  -4- Moszkowicz, Zit nog niet in de Tweede Kamer, maar als ie er inkomt, geldt hetzelfde als wat ik schrijf bij Krol.

  Wie vult aan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Mogelijk is Emile makkelijk bij de neus te nemen omdat hij een crypto maatje van Camiel is. En mensen die nooit aan de lippen van lekkere wijven proeven zijn gewoon niet goed geaard. Dirty Harry is ook een militante pedocraat en omdat die niet goed geaard zijn blijken die makkelijk te chanteren door (bijvoorbeeld) in peuter opvang plaatsen voor het leven aan de mensverraderlijke hoerlitiek te binden. Binnen geheime diensten wordt er nogal wat gebruik gemaakt van dit soort makkelijk te manipuleren idioten die veel angst en onrust in de maatschappij veroorzaken. En jawel de handel in angst daar leeft een geheime dienst van. Op dit moment is er een hetze tegen de geluk zoek verdien sector aan de gang preceis volgens de agenda 21 van de Bilderberggroep want die wil de kinderen van asielzoekers reserveren voor de elite en voor de massa wordt dan fascistisch (links of rechts) bepaald hoeveel megamoskeeën er in achterstandswijken mogen verrijzen. Die militante pedocraten hebben niet zoveel met vrijheid. Er lopen nogal wat linkse fascisten rond en die passen precies in de agenda van de Bilderberggroep. De Bilderberggroep lacht zich het apelazarus om zulke bekrompen rechtzinnige militante idioten die vroeger terreurdaden pleegden zoals brandstichting in opvangcentra maar nu (volgens mij) zijn geinfiltreerd in met name de NVWA (en stiekem ISIS terroristen tussen de goedwillenden in stoppen). In wezen zijn het saboteurs van de SP en (nog erger) van de vrijheid van wat jij maar aan de gütmenschen voor in de algemeenheden pot hebt af te dragen! Waar komt het geld vandaan voor al die spotjes van gullible slinks? Het rookgordijn vluchtelingen is slechts een rookgordijn want om hun doel voor elkaar te krijgen steken ze rustig een tokkieschuur of gojimflat in brand. Hier in Nederland kweken wij debielen dan wel klapvee onder betere omstandigheden dan in veel andere landen. Hoe dan ook de pedocraten 666 willen bepalen wat jij vreet en Hitler was ook dol op kinderen. Graag reactie van anderen." BRON

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als er een keus is @Adamas, doe mij dan toch maar liever die vetgedrukte onnavolgbare proza uit je eigen bunkerkoppie. Dat heb ik de afgelopen jaren wel redelijk leren lezen, maar dit schuingedrukte gedrocht krijg ik niet zonder pijn verwerkt.

   Niet meer doen. Of heb je inmiddels een ISIS-vlag om je linkeroog geknoopt om je schriftelijke barbarisme te oefenen? In dat geval: gelukt, maar doe maar niet meer. Gaat ook niet goed met je anti-schizofrene medicijnen (andermans tekstjes editen enzo)

   Verwijderen
  2. Lol, ja het nivo is hier ook echt super gestegen ... al die on topic bijdrages tegenwoordig. Ah, menig kennis vind t komischer dan GTST :P

   Verwijderen
  3. Af. Wat een ellende, genoeg daarover nu.

   Nu weer eens iets leuks. Over windmolens en zonnepanelen of zo. Of door over Unicode, maar dat is al klaar.

   Verwijderen
 3. De vraag is, of hij dat zelf gelooft, of dat dit roemertje stiekem een stemmentrekkertje is.
  De SP vist ten slotte in dezelfde vijver als de PVV: de Gewone Man die constant door de elite in Den Haag (of in Brussel) wordt genaaid.
  Ook de Demmink-complotten worden door enkele SP-ers al jarenlang uitgemolken omdat de onderbuik van de kiezer dat wil.
  @Markiezet was me al voor, maar de hard core complotterende volksvertegenwoordigers zijn zoals bekend de lone wolfs: Louis Bontes, Hero Brinkman, Henk Krol, en nog wat namen, die me niet te binnen willen schieten.
  Geert is een verhaal apart met zijn islamisering, daar is al genoeg over gezegd.
  De eerste echte grote plotter was trouwens een VVD-er, Molly Geertsema, die er heilig van overtuigd was, dat linkse actiegroepen aan hun geld kwamen door het plegen van bankovervallen, en die dacht, dat de ontploffing van een kerncentrale te vergelijken was met de ontploffing van een griesmeelfabriek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan inderdaad ook; Dat Roemertje politiek bedrijft door te suggereren dat er een complot is.

   Hoe dan ook, dan spreek je een bepaald publiek aan wat ook achter "rattenvanger" Wilders aanloopt.

   Je vervreemd ook een veel groter publiek van je door zulke uitspraken. De toekomst (aantal stemmen op SP) zal dit uitwijzen.

   Verwijderen
 4. https://www.youtube.com/watch?v=mJD6fg9Ld5A

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat die SP hun afkomst puur te danken hebben aan het volksverneukelijk dociel meeheulen binnen een slecht geacteerde hoerlitieke poppenkast, blijkt natuurlijk alleen al uit het zelfstandige feit dat je Emile onze stotterende debattèér débièl zijn vinger nooit en te nimmer op de diepliggender oorzaken betreft een leegloop der Midden Oosten zal horen of zien leggen. Dat mag hij namelijk als über getolereerde trekpop binnen het Nederlandsche klapvee discours gewoonweg NJET! DEZE BEKEPPELDE DUONATIONALITEITSDRAGENDE PVVD-er IDEM! Kijk maar eens hoe Fortuyn aanvankelijk zijn mening over de JSF aan het militair industrieel complex daar in het Kurhuis te Scheveningen nog 'zelfstandig' (want nog niet door die jodenhond v/e maurice op het pluche 'gepeild'!) buiten het binnenhof mocht ventileren, maar toen het er naar uit zag dat Pim buiten de peilingen van de Hond echt als MP uit de bus dreigde te komen werd zijn resoluut NEE tegen de geldwisselaarsmaffia zoals dat overal op deze wereld gebeurt met een stuk lood als niet meer plat te kopen maar fysiek nog wel neer te leggen ter afschrikvoorbeeld beloond! En dat weet Emiel... Wat dat betreft heeft die Kat met zijn stemmingmakerij van de laatste tijd ook wel wat weg van een gecontroleerde Alex Jones, alleen wordt de Amerikaanse InfoWhore in loondienst door de tollenaarsmaffia met miljoenen fiatdollars belastingtechnisch boven de tafel wel uitgekeerd, terwijl Kat wegens zijn sociale incompetenties zo meteen zelfs daar in Ierland zijn 'onderduik' nog wordt uitgezet omdat hij met zijn idolaat complotdronken harses als flessentrekkende proleet zijn nieren onder de toog als heilige wijwater onbestraft sneaky eveneens dacht te kunnen ontlasten..;

  "Lijkt me toch dat dit wapen contact met de huid moet hebben, dat de vrouw krijst is gewoon een paniek reactie. Overigens lijkt het eerder een autosleutel setje met de moedersleutel van de auto die makkelijk in zijn gehele hand verdwijnen op 27 sec. Daarnaast zal de stille (?) als hij dat is, kan evengoed partuculier beveiliging zijn eeder traangas bij zich hebben dan electro schock ding, aangezien traangas handiger is om afstand te creeren …….. Verder maakt hij nergens contact met de huid of zie je hem doelmatig iets op de vrouw haar lichaam duwen!!!! Dus we zijn weeer lekker aan het overdrijven, overigens Kat wil ik best naar Ierland komen om zo n electro ding op je te testen aangezien je het allemaal zo goed weet. Kijk eens Kat dit had de man in zijn hand http://nl.aliexpress.com/item/Audi-Auto-key-shell-for-Audi-A1-A3-A4-A6L-A8L-the-Q7-TT-R8-folding/619473010.html Je hebt natuurlijk geen auto, en weet je dus niet hoe dat er tegenwoordig eruit ziet ………… Echt weer typisch Kat en zijn gelurk aan zijn grote duim, hoort wat gegil en de man heeft iets in zijn hand"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, zo ken ik je weer @Adamas.

   Ik mis nog een foto van mij en een lurkend verhaal over hoe je mij aan de varkens gaat voeren die je 'zakenrelatie' speciaal voor die gelegenheid onderhoudt.

   Als je dat nog in een volgende reactie kan rechtzetten, dan ben ik helemaal gerustgesteld. Dan ben jij nog gewoon mijn lieve @Adamas. De brommende poëet met een restaurant-fobie.

   Verwijderen
 6. Mooi weekend :D https://www.youtube.com/watch?v=5j6bxexpjkM

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Roemer is wat mij betreft nog net iets te gullible incompetent en dus voor mijn intenties van geen belang meer, maar wat DEZE op hele leugens rondpooierende jodenlikker betreft zal ik vanavond nog via netwerkrelaties wat Antwerpse witwaspoedermagicians gaan trachten samen te brengen. Wat Chapo in Mexico kan kunnen wij In Europa natuurlijk niet over onze kant laten gaan, want gezien de koopkracht van de wit/bruingoed entrepreneurs binnen de onder, boeven dan wel gesjeesde bovenwereld kan die 100 miljoen dollar voor gretha en zijn verraderskliek zekers wel meer dan verdubbeld worden? Kom er dus maar rap in hoor Frank Pacino Marsmeijer..;

  "Op internet gonzen geruchten dat de voortvluchtige Mexicaanse drugsbaron Joaquín ‘El Chapo’ Guzmán een beloning van 100 miljoen dollar (88 miljoen euro) heeft gezet op het hoofd van de Amerikaanse vastgoed-magnaat en presidentskandidaat Donald Trump. De voortvluchtige Chapo zou kwaad zijn omdat Trump denigrerende en racistische opmerkingen heeft gemaakt over migranten uit Latijns-Amerika. Of het gerucht waar is of dat het een grap is, is onzeker. Guzmán geldt als één van de rijkste personen op aarde. Hij wist deze zomer te ontsnappen uit een streng beveiligde inrichting in Mexico. De beloning die Guzmán voor Trump (dood of levend) in het vooruitzicht stelt is veel hoger dan de beloning die justitie in Mexico betaalt voor de tip die leidt tot aanhouding van Chapo: 3,5 miljoen dollar. In de VS stelden de autoriteiten 5 miljoen dollar op zijn hoofd."

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wel, later we voor de afwisseling eens een andere insteek proberen met minder barokke leehoofigheid..

  Emiel Roemerheeftzich ingezet en ingebeeld dat elke "vluchteling" (alles onder het etiket "vliuchteling.maar"er zijn een heleboel andere nuances en onderscheiden binnenkomers met verschillende belangen, doelen en acties onder dat etiket..De ene greoepring is compleet de andere niet..wel betreft het allemaal homo sapiens.)

  De term "Vluchteling is absoluut geen éénzinnig begrip !!

  Iemand die uit ene relateif veilig gebioed komt vlucht niet meer voor een oorlog, vlucht niet meer om het vege lijf te redden. die vertrekt om te emigreren-> arbeidsmigrant.
  En in geval van veel Syriëgangers gaan deze op reis om het relatief veilige Turkije te verruilen voor het luxer en comfortabeler Westen..
  Daarnaast is er srpake van ene hele instroom ui VEILIGE afrikaanse landen om een meer comfortabelr leven te krijgen..disctabel vertaald in "econoische"vluchtelingengen..dat vinden e inmiddels ook al vrij gewoon.
  Je gat gewoon naar ene ander land om er ene leuk leventje te krijgen met alles er en aan met zo weinig mogelijk eigen bijdrage..Je kunt het proberen..met veel aangedikt tehater.
  Terug naar Roemer.
  Roemer maakt geen enkele verschil.
  Wat normaliter geldt voor echte vluchtelingen acht hij geschikt voor alle groperigen..vooralles wat binnenkomt.
  Ruimhartig (...?) opvangen. Met voorrang en Voorrechten.
  Hij jaagt zijn overtuiging na- wellichtaf en toe tegen beter weten in (net als Samsom) en dan bots je tegen grenzen..dat frustreert, die grnazen werden gedacht er niet te zijn
  Je botst op de grenzen van de naatallen(quotaloos),de acceptatie, de huisvestng, opvngruimte,behersbarheid en...vanouds: geld

  Tja , en dan zioek jeen erden voor deze begranzing vn je eiegen inenties..er moet en barbertje hangen.., de VVD..

  Absoluut geen lekkere mensen, arrogant als de pest, neoliberale manipulerende figuurtjes, smeerlappen..(lijkt de PvdA wel)echter...die staan nu op scherp in het vizier en kunnen zich relatief weinig permitteren..hun electoraat verslapt ook..

  Dus lijkt het mij niet voor de hand te liggen om op dit moment te gaan complotteren met alle risico's van dien.

  Roemer zal het moeten doen met een illusie armer. een illusie die al direct doorgeprikt kon worden door te weinig nuacering en dan nog ruimhartig.

  Waarom zouden wij comfortzekers moeten verwennen?

  En wat et doen als er straks lidstaten failliet gaan of uit de EU worden geknikkerd door Die Merkeld, Der Schauble und Der Schulz, sadofascistisch geflankeerd door Calvinistische figuren als Rutte en Dijsselbloem? en Grieken en masse asiel komen zoeken in NL , Duitsland(...:) en Zweden..Gaan we dan alle Grieken binnenhalen??

  Misschien gemakkelijker dan vanuit Islamitische landen met een sterk afwijkende cultuur.
  Een beetje Emiliaans propp'n ende stapelen..Lekker warm in de winter..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt helemaal gelijk @Jos. Je bent de scherpste van ons allemaal. Je hebt het hele probleem top neergezet en uitgewerkt.

   Maar mag ik je, als je tijd hebt natuurlijk, wat vragen? Waarom type je zo ongelofelijk belabberd Nederlands? Is het omdat je - zoals ik - ook geen Nederlander bent? Of is het omdat je de laagste klassen van een school niet hebt gehaald?

   Verwijderen
  2. Of optie drie: marihuanavergiftiging?

   Verwijderen
 9. Geinig, zelfs die Lissabonse hellingtrammetjes (vul in 1f68c, dan bij 1f69e) hebben ze nu tot Unicode-symbool verheven. En onze nationale trutteschudder op 1f699. Je verzint 't niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Als de 🚥 stoplichten horizontaal lopen dan lig je bezopen in de goot. Gauw, 🚶 opstaan en naar huis je nest in!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stomme Blogspot ondersteunt dat niet, terwijl verder Fiere Fokse wel. Jammer.

   Verwijderen
  2. 🚴, fiets 'm erin. In de preview van de RSS-feed komt dat stoplicht wel door!

   Verwijderen
 11. Paradepas met een hupje, dat is ook wel wat toch? Ik zou het niet meer kunnen met mijn huidige gestel. Maar 't heb wel wat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Faxinerend en trabgoeiend tegelijk, vooral die voice-overesse van een eind op streek, die bijna klaarkomt van enthousiasme.

   Doet wat denken aan niet Ali Cyankali, maar die Irakese persvoorlichter van toen, die maar bleef volhouden dat Saddams troepen alles onder controle hadden.

   Verwijderen
  2. Reminds me ook van Naomi vs. Klomp: als je maar stug blijft volhouden dat het klopt wat je zegt en maar veel herhaalt, dan ga je het op den duur zelf ook geloven. Dat jokt een stuk makkelijker. Aanrader.

   Verwijderen
  3. Wat je aantoonde is dat ik erg veel geduld met je had en het een wonder van redelijkheid is dat je niet met een fietsketting Swapichou afgeslagen werd met je domme zuigende kutpraatjes. Dankjewel dat je dat nu ook voor anderen inzichtelijk maakte, Ruud.

   Verwijderen
  4. Heb je ondertussen het vonnis al gelezen? Dat dat mij bijna letterlijk op alle punten gelijk gaf?

   Verwijderen
  5. > een wonder van redelijkheid

   De leugens en die onrechtvaardigheid, elke keer opnieuw. Dat is het ergste. Voor jou is het maar een trollspelletje, maar voor mij is het elke keer die zekerheid "dit klopt niet, dit is de omgekeerde wereld, dit is zo vals, om het zo om te draaien".

   Denk je daar wel eens bij na? Ik denk het wel, want je kiest je treiterslachtoffers met zorg. Je pakt degenen die hier gevoelig voor zijn. Door en door slecht is dat.

   Verwijderen
  6. Deels mee eens @Ruud, maar wat doe je dan op het web? Met halfgare discussies ben je niet veel anders dan wat de placebo pil voor de onderzoeker is. Ga een hobby exploiteren, iets met DAB of zo. Ik geef je een goede kans, vermits je in staat bent om samenwerkingen aan te gaan, met specialisten.

   Verwijderen
  7. Ruud, trieste mongool... In de eerste plaats wilde ik helemaal geen discussie over Wim Dankbaar met je voeren zoals ik ook verschillende keren aangaf en iedereen verder terug kan lezen, maar ging het over je gedrag en sprak ik je aan als moderator. Dat jij het in antwoord op zoiets wel over Wim Dankbaar gaat hebben, komt omdat je niet goed bij je hoofd bent. Wat je vooral liet zien is dat een normaal gesprek met jou niet mogelijk is.

   Daarnaast had je zoals gewoonlijk ook nog eens ongelijk en zat je toch echt dom uit je nek te zwammen. Maar dat is dus bijzaak.

   Dat jij hier bijna twee jaar na dato nog op deze gestoorde manier mee bezig bent en het allemaal als "onrechtvaardigheid" ervaart, illustreert alleen maar wat een obsessieve idioot je bent die eigenlijk overal geweerd zou moeten worden.

   Verwijderen
  8. Ik wil nergens een discussie met je over voeren Ruud, want je "meninkjes" zijn dom, oninteressant en opdringerig.

   Verwijderen
  9. Het lijkt godverdomme wel een Jehova's getuige die zijn voet tussen de deur steekt. Zo'n voet breek ik, Ruud.

   Verwijderen
  10. ==
   In de eerste plaats wilde ik helemaal geen discussie over Wim Dankbaar met je voeren [...]
   ==

   Gelogen. Jij verschoof ZELF de al lopende discussie daarnaar, door de onterechte trollaanval, ik citeer:
   "Kijk nou naar je discussie met Klomp joh, beschamend gewoon."
   Terwijl ik in die Twitterdiscussie (op enkele subtiele puntjes, later rechtgezet, na) gewoon gelijk had.

   Dat is je glibberige trukendraaitactiek: eerst mij in een discussie trollen, over een onderwerp waar je niks van snapt en je ook niet in verdiept, daarbij hooghartig en intimiderend alsmaar doen alsof jij de wijsheid in pacht hebt en IK zo dom ben, terwijl het PRECIES andersom is. En als DAT dan door mijn vasthoudendheid te pijnlijk duidelijk wordt, DAN had je opeens die hele discussie nooit willen voeren. Terwijl je die zelf begon, om mij op de kast te jagen.

   Het is te doorzichtig, Jeroen, je komt er niet meer weg.

   ==
   maar ging het over je gedrag en sprak ik je aan als moderator.
   ==

   Ook fake, want niet IK misdroeg me maar Teigertje. Maar ja, die is lid van het team, dus voor haar gelden de regels niet. Partijdig en oneerlijk modereren, daarop sprak ik je volkomen terecht aan.

   Ook hier weer: het is te doorzichtig, Jeroen, je komt er niet meer weg.

   ==
   Dat jij het in antwoord op zoiets wel over Wim Dankbaar gaat hebben, komt omdat je niet goed bij je hoofd bent.
   ==
   Nogmaals, JIJ verlegde het onderwerp daarnaar, niet ik. Dus je projecteert en je liegt.

   ==
   Wat je vooral liet zien is dat een normaal gesprek met jou niet mogelijk is.
   ==
   Je projecteert weer, want dat geldt voor jou, omdat je niet echt met onderwerpen bezig bent, maar je alleen maar als treitertrol gedraagt.

   ==
   die eigenlijk overal geweerd zou moeten worden.
   ==
   Nee, dat wil je niet echt, want dan had je een potentieel treitertrollsllachtoffer minder. En die heb je nodig voor je derailleerpraktijken.

   ==
   Zo'n voet breek ik, Ruud.
   ==

   Eind hout, fietsketting, gebroken voet. De lijst wordt steeds langer.

   Zo, nu genoeg dagen verpest door jouw zieke gezeik. Nu weer leuke dingen.

   Verwijderen
 12. Hey kijk, wat gratis gestoorde idioten wartaal van patiënt Ruud!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, ga je weer supdraatjes volblavfen?

   Verwijderen
  2. Eerst een eind hout en nu ook al een fietsketting. De gewelddadige onmacht van de argumentloosheid.

   Verwijderen
  3. Een doorgeknipte remleiding is me wel eens overkomen @Ruud.

   Verwijderen
  4. Patiënt? Waar lijd ik dan volgens jou dan wel aan? Ben je deskundig op psychiatrisch vlak?

   Verwijderen
  5. Spiegoloog is een vrij beroep @Ruud, dat zei mijn opoetje al lang geleden.

   Verwijderen
  6. Een van de redenen dat er geen normaal gesprek met Ruud te voeren is, is dat hij een detail of een zijpad uit je uitspraken selecteert en daar dan de discussie over gaat voeren, het hoofdthema van gaat maken. Op Facebook deed hij dat ook. Heb ik het over zijn gedrag, maar hij gaat het over Wim Dankbaar hebben en vervolgens net doen of het allemaal daarom te doen was.

   Dat is nog tot daar aan toe, maar als je geen zin hebt om dat geesteszieke spelletje met hem mee te spelen, gaat hij dus stalken, hij gooit er nog wat vals slachtofferschap tegenaan en voelt zich zelfs gelegitimeerd om iemand die zijn trieste spelletje niet mee wil spelen helemaal kapot te maken, jarenlang tot in de hel te vervolgen, hij voelt zich zelfs gelegitimeerd om naar aanleiding daarvan je identiteit te vertrappen. Zo iemand hoort niet op het internet thuis. Echt niet.

   Wie denk je precies te kunnen belazeren met zulk soort spelletjes, Ruud? En ja, iemand die zich zo opstelt is nou eenmaal een psychiatrische patient, ik kan er met de beste wil van de wereld niets anders van maken.

   Verwijderen
  7. Jeroen schreef:
   ==
   Een van de redenen dat er geen normaal gesprek met Ruud te voeren is, is dat hij een detail of een zijpad uit je uitspraken selecteert en daar dan de discussie over gaat voeren, het hoofdthema van gaat maken.
   ==

   Als jij wegblibbert om de aandacht af te leiden van je trollmanieren, dan pin ik je erop vast, ja. Ik doorzie je methoden, vervelend is dat, hè?

   ==
   Heb ik het over zijn gedrag, maar hij gaat het over Wim Dankbaar hebben en vervolgens net doen of het allemaal daarom te doen was.
   ==
   Als eerder vermeld, je liegt, JIJ verlegde de discussie naar Chris Klomp en daarmee naar Wim Dankbaar, niet ik. Voor iedereen na te lezen. Goed dat ik het online gezet heb. Dat noemde ik al eerder als mijn motivatie daarvoor: dat gelieg moet maar eens afgelopen zijn.

   ==
   Dat is nog tot daar aan toe, maar als je geen zin hebt om dat geesteszieke spelletje met hem mee te spelen, [...]
   ==

   JIJ speelt zieke opdekastjaagspelletjes (zoals je zelf toegaf!), niet IK.

   ==
   gaat hij dus stalken,
   ==

   Door JOU aangemoedigd en uitgelokt.
   En het was geen stalken, zoals later duidelijk zal worden als ik al die e-mails ook online zet. Nadeel is alleen dat ik dan weer dagen met jouw negativiteit bezig moet, terwijl er zoveel leukere dingen te doen zijn.

   ==
   hij voelt zich zelfs gelegitimeerd om naar aanleiding daarvan je identiteit te vertrappen
   ==
   Een lasterlijke leugen, want dat heb ik nooit gedaan.

   Wel verdenk ik je ervan, juist door die online gezette ervaring met je trollpraktijken van eind 2013, dat je genderdysforie ook fake is (of wel echt is, maar tevens ziek misbruikt wordt), een spelletje om andere/echte transgenders op de kast te jagen, wat in dat forum al aardig leek te lukken.

   Ik weet niet of het zo is, maar ik hou wel serieus rekening met die mogelijkheid. Wijs geworden door ervaring, als beschreven.

   Verwijderen
  8. Jeroen
   ==
   Wie denk je precies te kunnen belazeren met zulk soort spelletjes, Ruud? En ja, iemand die zich zo opstelt is nou eenmaal een psychiatrische patient, ik kan er met de beste wil van de wereld niets anders van maken.
   ==

   Omdraaien en projecteren is een van de gereedschappen uit je trukendoos. Je doet het steeds opnieuw. Te doorzichtig.

   Ik ben er niet op uit om iemand te belazeren, jij wel. Authentiek citaat:
   ==
   u 0wned hard.
   [...]
   Want ik troll jou natuurlijk zo van het bord af. Any time of the day
   ==

   Ga maar fijn ergens anders gamen en iemand anders ownen, maar NIET MIJ. Wegwezen.

   Verwijderen
  9. "Een van de redenen dat er geen normaal gesprek met Ruud te voeren is, is dat hij een detail of een zijpad uit je uitspraken selecteert en daar dan de discussie over gaat voeren, het hoofdthema van gaat maken. Op Facebook deed hij dat ook. Heb ik het over zijn gedrag, maar hij gaat het over Wim Dankbaar hebben en vervolgens net doen of het allemaal daarom te doen was.

   Dat is nog tot daar aan toe, maar als je geen zin hebt om dat geesteszieke spelletje met hem mee te spelen, gaat hij dus stalken, hij gooit er nog wat vals slachtofferschap tegenaan en voelt zich zelfs gelegitimeerd om iemand die zijn trieste spelletje niet mee wil spelen helemaal kapot te maken, jarenlang tot in de hel te vervolgen, hij voelt zich zelfs gelegitimeerd om naar aanleiding daarvan je identiteit te vertrappen. Zo iemand hoort niet op het internet thuis. Echt niet.

   Wie denk je precies te kunnen belazeren met zulk soort spelletjes, Ruud? En ja, iemand die zich zo opstelt is nou eenmaal een psychiatrische patient, ik kan er met de beste wil van de wereld niets anders van maken"

   Vervang Ruud met Jeroen en je hebt een perfecte beschrijving :P

   Verwijderen
  10. Oftewel een combinatie van twitterdrift en schrijfjeuk.

   Verwijderen
  11. > Vervang Ruud met Jeroen

   Vervangen door. Met is een anglicisme: replace with of replace by.

   Verwijderen
  12. Oftewel een combinatie van twitterdrift en schrijfjeuk.

   Met een beetje TLC komp alles goe.

   Verwijderen
  13. Vervang Ruud met Jeroen en je hebt een perfecte beschrijving :P

   Domme jijbak van een nog dommer figuur.....

   Verwijderen
  14. Iedereen die de moeite neemt de conversatie te lezen die je overigens zonder mijn toestemming doorplaatste kan zien dat het exact klopt wat ik schreef. Daar kunnen jouw sockpuppets en de mongooltjes die jou verdedigen omdat ze dom zijn verder niets aan doen Ruud.

   Verwijderen
  15. Roger, het bericht kwam over. Eén keer is genoeg, zes is te veel.

   Verwijderen
  16. > jouw sockpuppets

   Daar doe ik niet aan. Vraag gerust bij Barracuda na of hij de IP-nummers wil checken. Het mijne is van Tele2.

   (Overigens, voor wie niet weet wat het is, zoals ik tot 2011:
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Sokpop en
   https://en.wikipedia.org/wiki/Sockpuppet_(Internet).)

   Verwijderen
  17. Een van de redenen dat er geen normaal gesprek met Ruud te voeren is, is dat hij een detail of een zijpad uit je uitspraken selecteert en daar dan de discussie over gaat voeren, het hoofdthema van gaat maken. Op Facebook deed hij dat ook. Heb ik het over zijn gedrag, maar hij gaat het over Wim Dankbaar hebben en vervolgens net doen of het allemaal daarom te doen was.

   Dat is nog tot daar aan toe, maar als je geen zin hebt om dat geesteszieke spelletje met hem mee te spelen, gaat hij dus stalken, hij gooit er nog wat vals slachtofferschap tegenaan en voelt zich zelfs gelegitimeerd om iemand die zijn trieste spelletje niet mee wil spelen helemaal kapot te maken, jarenlang tot in de hel te vervolgen, hij voelt zich zelfs gelegitimeerd om naar aanleiding daarvan je identiteit te vertrappen. Zo iemand hoort niet op het internet thuis. Echt niet.

   Wie denk je precies te kunnen belazeren met zulk soort spelletjes, Ruud? En ja, iemand die zich zo opstelt is nou eenmaal een psychiatrische patient, ik kan er met de beste wil van de wereld niets anders van maken.

   Verwijderen
 13. Vanwege de aperte opmerkzaamheid (meer jaloezie eigenlijk) Maud' omtrent al mijn bewegingen hier ben ik aan mezelf verplicht om bedachtzaam met mijn woorden om te gaan. Wij verschillen zo schat ik minstens 20 jaar dus kom er maar op want ik toy je absoluut to-taal gereed DP-tje. Nogmaals kom er maar lekker in..;

  "Ik ben een strictly dance coming masturbatriece. Om dan weer op het geLEUTER van lekkere jonge boys te glijden."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ¯\_(ツ)_/¯ Ben bijna op je prinsenstulpje Maud..;

   Verwijderen
 14. Nope, ik droom er van om met Anton du Beke te dansen. Of met mijn toyboy alhoewel ik er die er van verdenk dat ie net als mij 2 linkervoeten heeft. Misschien wil Maud wel samen met je naar strictly kijken, saampjes de computer delend op veilige afstand.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. "Ben jij dat papi?"

  Nee DP. Mijn insteek was meer dat DE originele Chè zeer veel moeite had met hetzichzelf ritmisch voor te doen. Maar vertel trouwens eens hoe ik d.m.v. een eventuele virtueel/geile relatie met jou persoonlijk de jaloezie (je ruikt toch?) van andere idf idolate stalksters kan oproepen dan wel tegen je in het harnas jagen?.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Verdraaid Papi daar miste je de kans om op Maud indruk te maken. Ik heb nog even aan toyboy gevraagd of ie kon dansen, maar nee. Zelfs Ruud wilde niet mij dansen, dat is toch bijzonder onaardig. Ah voor dat soort ongein wat je beschrijft heb ik gewoon geen zin an. Keep calm and rock on Papi.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dacht ik nog ff aan Barra te vragen of ie wil dansen, maar ik denk dat het antwoord ontkennend is.

  BeantwoordenVerwijderen