zaterdag 31 oktober 2015

Uitstel

Barracuda had het al voorspeld: de herschreven versie van Het Verboden Dagboek van Maaike Vaatstra en de Misdadige Misdaadverslaggever, over Peter R. de Vries, beide van de hand van Hans J. Mauritz, zijn vrijdag weer niet verschenen.

Zoals gebruikelijk heeft Hans er opnieuw anderhalve maand aan vastgeknoopt. Ze staan nu ingepland voor half december, waarmee Hans de Sinterklaasverkoop mooi misloopt (Want zeg nou zelf, wie wil er nou geen ranzig boek over Peter in zijn schoen?)

Hans past ook iedere keer dezelfde tactiek toe: hij wacht tot het allerlaatste moment met bellen naar Bol.com en andere leveranciers: 'Die twee prachtboeken van mij, waarin ik met Bureau Heusing aantoon dat Wim Dankbaar eigenlijk een bastaardzoon is van Joris Demmink, gaan er heus wel komen hoor, maar nu even niet.'

Dat uitstel lijkt Barracuda niet verstandig. Want wil er nou nog iets lezen over de zaak Vaatstra? Zelfs Wim Dankbaar is door zijn repertoire heen, terwijl de bij diverse boekwinkels uitgezette exemplaren van zijn slowseller nog niet eens onverkocht zijn teruggestuurd.

Barracuda adviseert Bol.com en anderen: niet meer vermelden die boekjes. Ze komen toch nooit uit.

24 opmerkingen:

 1. En de voorbestellers van dat boek maar wachten..
  Volgens mij is de enige reden om op deze manier boeken aan te kondigen die je (nog) niet geschreven hebt, om al zoveel mogelijk tientjes bijelkaar te schrapen van argeloze voorbestellers. Niet dat ik verwacht dat dat er veel zullen zijn, maar alles is meegenomen.

  Is dat ergens wettelijk geregeld wat je rechten zijn als je een product hebt voorbesteld? Op welk moment mag je zeggen: en nu wil ik mijn geld terug?
  Ruud, kom er maar in.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weet ik niet, ga zelf maar zoeken, bijvoorbeeld bij Ius Mentis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou ja zeg! Word je eens gevraagd om je juridische licht te laten schijnen, mag ik het weer zelf gaan zoeken. Ik dacht het niet!
   Ik ging ervanuit dat jij Ius Mentis van voor tot achter uit je hoofd kende, maar dat valt weer flink tegen dus.

   Verwijderen
  2. Ga hier maar eens wat lezen, @Barendje Jip . En laat al het andere aan de juristen over, hebben ze ook nog wat te doen. https://www.thuiswinkel.org/

   Oja,
   https://www.kiesraad.nl/artikel/gr-ondersteunende-software-verkiezingen-osv

   https://www.kiesraad.nl/search?query=eisen+steekproef

   Verwijderen
  3. ==
   Ik ging ervanuit dat jij Ius Mentis van voor tot achter uit je hoofd kende, maar dat valt weer flink tegen dus.
   ==
   Stropop. :_

   Verwijderen
  4. Ruud, je moet echt eens wat beter bestuderen wat een "stropop" eigenlijk is voor je met zulke ingewikkelde termen gaat strooien. Nu laat je alleen maar zien dat je heel dom bent. Niet iedere onjuiste veronderstelling over iemand is meteen maar een stropop. Laten we even kijken:

   Een stropopredenering (stroman/vogelverschrikker) is een type drogreden waarbij men niet het werkelijke standpunt van de tegenstander weerlegt maar een (karikaturale) variant daarvan.

   Weerlegde Barend wat dan ook? Neen. Gaf hij een "standpunt" van je weer? Neen. Is het een karikatuur van je dat je goed bekend met de Ius Mentis site? Neen, want je hebt het er best vaak over als je weer met pseudojuridische dommigheden aan komt zetten.

   Mij beschuldigde je ook al een aantal keren van "stropoppen" en het klinkt interessant, maar je bent nog niet in staat om een drogredenering te herkennen als die voor je staat en je in je zak schopt. dat is wat je nu ook weer aantoonde.

   Verwijderen
  5. Djiezus... Hij bewoog nog! Logisch toch?

   Verwijderen
 3. wie wil er nou geen boek van Chian Chain in zn schoen. als 83 % van de vrouwen een ervaring wil met SM, titel van het boek SM een boeiend verhaal

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt inderdaad wel iets van een overheersend/strenge meesteres. Maar vertel eens, wat heb jij met Wimp. En zo hoe of wat wil je hem dan aan je SM boekwerkje linken? Is het soms een onderdanig kruipende klant van je of iets dergelijks? Zijn AIVD namen fetisj deden mij namelijk inderdaad al zoiets vermoeden... Vakantie kiekje of tuinwandeling?

   Verwijderen
  2. Zo zie ik het trouwens ook onderdanig het liefst..; ☛☺☚

   Verwijderen
 4. Na al die onzin/bedreigingen die jullie schrijven, geven jullie aandacht aan de versie van Dankbaar, die duidelijk beïnvloed is door een 2e patsy behoefte?

  Patsy 1: Steringa (was er niet bij)
  Patsy 2: Asielzoekers (wel medeplichtig)

  https://maudoortwijn.wordpress.com/2015/09/26/de-moord-op-marianne-vaatstra-hoe-ik-het-zie-scenario-1/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha die Maud! DEZE patsy ken je vast nog wel? Tegenwoordig houdt hij zich niet onverdienstelijk bezig met het uitgeven van goed te behapstukken pennenvruchten. En bij Johan verklaart hij o.a. heel sportief de hand in eigen boezem stekend waarom het in zee gaan met van den Brink niet zo een goed idee voor zijn internet loopbaan is gebleken! LUISTEREN! "Aflevering 130: Dienend Meesterschap (uitzending van 21 oktober 2015) met: Arend Zeevat"

   Verwijderen
  2. Gaat eigenlijk niet zo lekker vandaag. Dit weekend namelijk net iets te gespeeld enthousiast sociaal gerelateerde netwerk nummertjes met wat daar zoal bij komt kijken af 'moeten' werken... Radio uitzending van Arend bij Johan!

   Verwijderen
  3. Maud, een Dankbaar is al erg genoeg, en als jij ergens geen verstand van hebt is dit het wel.

   Verwijderen
  4. HA! Zegt er eentje wat met haar waanbeelden over George Clooney die NOG ALTIJD IN THE STATES leeft. Ga jij maar lekker eerst naar een goeie psychiater daarna lullen we wel weer verder, mkay?

   Verwijderen
  5. http://www.z24.nl/ondernemen/nespresso-haalt-inzet-george-clooney-koffie-fragielste-land-op-aarde

   Verwijderen
  6. Van Arend hebben we al een tijd niets gehoord. Is hij de schrik te boven inmiddels?

   Verwijderen
  7. Zo te horen had hij best wat leermomentjes. Mooi toch?

   Verwijderen
 5. "Van Arend hebben we al een tijd niets gehoord. Is hij de schrik te boven inmiddels?"

  Wat Zeevat toen met die kleine 2 ton aan loonbeslag heeft moeten verhapstukken kon en kan absoluut nog steeds niet volgens mijn kennis der gehanteerde incasso regelementen binnen de juridische praktijk! Ik heb toen geloof ik een collectief in Den Haag aangeraden om onderzoek naar zijn zaak te laten doen waarbij de eventuele prijsopgave voor 50% door mijzelf voldaan zou worden. Is hij nooit op ingegaan. Wat voor mij dan ook duidelijk indiceerde dat zijn zogenaamde hoge nood betreft dit metier of gespeeld dom door hem ten bate van meer donaties werd uitgemolken, dan wel dat Arend degenen die op deze schandalige wijze iemand zo macht misbruikend crimineel het financiële mes op de keel zettend, om een voor mij nog steeds niet opgehelderde reden (allicht intimidatie jurisprudentie?) wel heel genadevol liet wegkomen. Breedsprakerig/melig is hij er alvast wel 'uitgekomen'. Ik raad je dan ook een positief bootsende recensie onder zijn pennenvrucht bij te schrijven DP. Gun het hen meer dan die arrogant rug stekende Wimp Drankbar..;

  "De oorzaak van ons persoonlijk lijden voortdurend aan de buitenwereld toeschrijven en de verlossing er van ook daar zoeken, brengt ons op een dwaalspoor. Dit leidt niet naar de weg van het innerlijk meesterschap, dat ons de regisseur van ons eigen leven laat zijn. Gedurende mijn levensreis heb ik een positieve verhouding moeten zien te vinden tot wat ik als een negatief aards tegenbeeld ervaar van het beeld, dat ik in mijn ziel meedraag als herinnering aan de geestelijke wereld, waar ik vandaan kom. Een betere wereld is mogelijk, als wij allen die herinnering in ons wekken en tot realiteit maken. Men besluit tot een diepgaand zelfonderzoek en men neemt verantwoordelijkheid voor het eigen gedrag en de daaruit voortvloeiende gevolgen voor anderen, of men blijft in een slachtofferrol hangen, door de verantwoordelijkheid voor het eigen leven aan uiterlijke autoriteiten over te laten. Deze hebben daar voortdurend misbruik van gemaakt en zullen niet aarzelen om ons verder als slaaf te blijven misbruiken. Het leven op deze planeet is door allerlei machtsmanipulaties verworden tot een gebruiksmiddel in handen van een historisch in kracht gegroeide elite."

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wimp is zijn grijze plaat weer aan het afspelen. Weer die Netwerk taps van Lothar Glandorf, waarbij allang is vast komen te staan dat het een andere Joris betreft. Maar dat komt Wim niet uit, dus dramt hij maar door.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wim is niks meer dan een lopendeband leugenaar en fantast , welke tap? Om maar eens ergens mee te beginnen? Waar heeft de fantast het over?

  BeantwoordenVerwijderen