woensdag 14 oktober 2015

Ruzie

Kort geleden zaten ze nog als twee handen op een buik Ard van der Steur te interviewen, inmiddels hebben Erwin Lensink (de Waxinelichthoudergooier) en Nico van den Ham (Melder van Misstanden) alweer dikke ruzie. Over de Republikeinse Democratische Alliantie der Oranje Republikeinse Piraten, waarmee Lensink aan de landelijke verkiezingen wilde meedoen.

Met agendapunten als afschaffing van erfopvolging voor het staatshoofdschap (...) en dus een democratisch gekozen staatshoofd in Nederland, de fysieke geldcreatie waarborgen en behouden en zowel de fysieke geldcreatie, als de fiduciaire geldcreatie, al dan niet gedeeltelijk in handen en de macht van de Nederlandse en plaatselijke bevolking(en) brengen in plaats van de oligarchische (Bilderberg) elite, 

Onder het grootste geheim tekenden Lensink en Van den Ham bij een notaris ergens in de Achterhoek de akte van oprichting. 'Erwin had mij nodig, want hij kon daarvoor niemand anders vinden zoals hij zelf verklaarde.' Tja, vind je het gek.

Ook kreeg Van den Ham op zijn donder als hij per telefoon te veel over het een en ander met Lensink  besprak. 'Alles moest via privéberichtjes op Facebook, want dat is volgens Erwin veilig ('tuurlijk' Erwin). Gisteren kreeg ik via Facebook opnieuw een bericht van Erwin Lensink dat ik mijn mond dicht moest houden.'

Maar intussen had Lensink het nieuws al laten uitlekken, en moest Van den Ham nog altijd zwijgen. Die past daarvoor. 'Dat ik dat via mijn site doe is niet mijn stijl, maar Erwin Lensink is niet te traceren en heeft bij mijn weten geen adres waar ik een brief naar toe kan zenden.'

Bericht is grotendeels onzin, roeptoetert Lensink op zijn nieuwe Twitter account.

29 opmerkingen:

 1. 'Dat ik dat via mijn site doe is niet mijn stijl, maar Erwin Lensink is niet te traceren...'
  Die heeft volgens mij nooit van een IP-adres gehoord die je simpel genoeg kan traceren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. iedereen wel, zij het binnen een straal van 200 m.

   Verwijderen
  2. @Truth doet pijn
   Neen, @Ruud heeft 100% gelijk, in de eerste plaats juridisch, en vervolgens ook nog eens technisch. Een beetje IP adres bestaat nl. niet, behoudens de gegevens van een gehacked account.

   Verwijderen
  3. je hebt sites waarop je ip-adressen kunt invoeren om de locatie te achterhalen.
   Niet elk ip-adres geeft een accurate locatie, maar veel wel, tot in de wijk waarin iemand woont.

   Verwijderen
  4. Tis niet waar zeg, ziet hij zelfs die Chinese toerist, die via wifi met Truth via de laatste stand der techniek over accurate locaties kan keuvelen.

   Verwijderen
  5. ==
   Niet elk ip-adres geeft een accurate locatie, maar veel wel, tot in de wijk waarin iemand woont.
   ==

   Wel nee. Meestal kom je uit bij de toevallige vestigingsplaats van de provider. Een tijdlang ook dachten sommige locators dat ik in Klazienaveen of all places woonde, terwijl ik daar nog nooit zelfs maar geweest was.

   Verwijderen
  6. Zoals ik al zei, niet elk ip-adres geeft een accurate locatie.

   Verwijderen
  7. Een beetje zwanger, maar niet heus.

   Verwijderen
 3. Het duo leip en leiper. Hoe zou met Nico zijn huisvesting gaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dus de geachte afgevaardigde Lensink (ORP) stuurt via Facebook geheime berichtjes aan de geachte afgevaardigde Van den Ham (ORP).
  Om te voorkomen, dat de Bilderbergers meelezen.
  Maar omdat de geachte afgevaardigde Van den Ham (ORP) niet snapt hoe Facebook werkt, ontstaat er een scheuring binnen de partij.
  Welkom in de 21e eeuw.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hopelijk wordt het misverstand opgelost, en komt de voltallige ORP in de kamer, want de geachte afgevaardigde kansloos666, nummer 3 op de lijst, dat is me er pas eentje.

   Verwijderen
  2. Als het duo allebei nou een prepaid telefoon had, dan hadden ze geen problemen gehad. Overigens denk ik dat Erwin zijn IP adres op verschillende bibliotheken of internet cafés te vinden is zo doe je dat als je geen vaste stek hebt en bang bent voor de bilderberger en demmink squads.
   Je mails versleutelen is ook nog een optie. Al vraag ik me af hoe die 2 idioten die amper een deuk in een pakkie boter kunnen slaan denken dat ze in de kamer komen. Hoewel............onze regering kampt al met genoeg psychopaten in de oppositie.

   Verwijderen
  3. False trusted flagged, met een waxine lichtje ernaast, ook nog.

   Verwijderen
 5. Nog wat oranjebitter met oranje pillen, ober !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Glimmend van trots duidt de hilarisch incapabele Dankbaar in een 'open brief' aan minster Van der Steur -in casu de gebruikelijke opsomming waarin Dankbaar zijn eigen psychische stoornissen ten overvloede bevestigd- Erwin Lensink dan nog als 1 van de prominente ambassadeurs van zijn 'boek'.
  En dan snapt de kinderachtige Dankbaar het maar niet dat zijn incompetente broddelwerkje, door de mensen die hij in zijn paranoïde schimmenwereld in alle ernst denkt te beschuldigen, in het geheel niet serieus genomen wordt.
  Met een 'ambassadeur' als Erwin Lensink is er in het geheel geen 'formele boycot' van het boekje van Dankbaar nodig, hetgeen een korte blik op zijn blogje alleen maar bevestigd. Het blogje van Dankbaar doet in 'niveau' immers in helemaal niets onder voor blogjes van bijvoorbeeld de even geesteszieke Micha Kat of overspannen simplisten als Nico van den Ham.
  'Voor en door zwakbegaafden en zieken van geest' zou een betere subtitel voor zijn potsierlijke blogje zijn.

  P.s. Wim, het leuren met je boekje om het in consignatie te mogen leggen is wat anders dan daadwerkelijk verkopen. Ouwe jokkebrok ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vandaag keek ik natuurlijk even op de FB-pagina van Lensink.
   Toch wel een beetje verbaasd zag ik, dat zo'n beetje alle vaste volgertjes van Dankbaar op FB ook met Lensink bevriend zijn.
   Ik had al geen hoge pet op van de Paula Ponzis, maar nu weet ik helemaal zeker dat de achterban van Wimp volkomen geschift is.
   Als multimiljonair Dagobert Dankbaar weer eens te gierig is om 2,50 euro uit te geven voor een paar postzegels, dan hoeft hij maar met zijn vingers te knippen, of ze fietsen door weer en wind voor hun Held het hele land af met die onverkoopbare meuk.
   Het feit, dat hij elke keer steeds openlijker en grover aan het schelden en beledigen is, is wat mij betreft het keiharde bewijs (jawel), dat hij al tijden lang helemaal niks meer heeft weten te verkopen. En zo te zien ligt zijn troep onderhand in elke Primera in Nederland in consignatie, dus die niet-bestaande markt is nu ook vet verzadigd.
   Als Mosko nou nog even doorpakt met die dwangsom, dan is het nog vóór de Kerst toedeledoki Wim.

   Verwijderen
  2. Tja, het plaatje dat Wimp afdraait wordt steeds grijzer. Wat natuurlijk opvalt is waarover juist met geen enkel woord meer gerept wordt, de "heldin" voor wie Wimp zo edelmoedig deze moelijke strijd begonnen was: Maaike.
   Hoe on-Dankbaar van haar toch!
   Dus rest er weinig om dan toch maar zoveel mogelijk boekjes te slijten om toch nog iets van die tienduizenden euro's verlies terug te zien. Lekker de hele dag schuimbekkend steeds hetzelfde mailtje schrijven naar dezelfde personen in de hoop op dat kleine beetje aandacht.

   Overigens staat z'n villa niet meer te koop op Funda. Zou het verkocht zijn? Of zou het (tijdelijk) ervanaf gehaald zijn vanwege de beslaglegging?

   Verwijderen
  3. nee, waarschijnlijk niet verkocht; het staat tenminste niet genoemd op funda bij de huizen die recent verkocht zijn.
   En hier staat ie nog wel te koop, en is ie een maandje geleden nog een keer met de prijs gezakt.
   *Wim is zelf gretig met het publiceren van zijn woonadres, dus ik beschouw dit in dit geval als 'publieke informatie'.

   Verwijderen
  4. Je ziet het tafereel toch zo voor je.
   Wimp op zijn gemotoriseerde kinderfietsje die 'broem broem' kirrend de fietspaden rond Overveen onveilig maakt helemaal opgaand in de fantasie dat hij op Route 66 op een Harley aan het cruisen is.
   En vooral niet de realiteit onder ogen willen zien dat iedereen -inmiddels inclusief je eigen vrouw en kinderen- je als een dorpsgek zien die eigenlijk zou moeten worden opgevangen in een instelling voor Geestelijke Gezondheidszorg.

   Verwijderen
  5. Zou het ook niet zo zijn dat mevr Dankbaar het niet zo fijn vond dat Wim groupies heeft?

   Verwijderen
  6. Was er niet iets met een scheve schaats enzo?

   Het is natuurlijk een glijdende schaal met Dankbaar. Ooit kon ie trots tegen zijn vrouw vertellen dat Peter R. geïnteresseerd is in zijn JFK-onderzoek en er een paar afleveringen op TV aan wil besteden.

   Er is allang niets meer om trots op te zijn voor Dankbaar.

   Toen ik op een filmpie Lensink met een doos dankbaar-boekkies door Den Haag zag banjeren, was me de symbiose tussen Lensink en Dankbaar al duidelijk. Lensink gaat die boekjes niet betalen, die heeft hij dus gehad.

   Dankbaar spant Lensink graag voor zijn karretje. Opvallend dat hij daar op zijn site niet veel over uitweidt. Lensink is niet echt een persoon waar je veel mee in verband wil worden gebracht.

   Daarentegen vindt Dankbaar het weer wel fantastisch dat Lange Frans aandacht aan zijn boek besteedt. Dat mag iedereen weten. Nou, nou, tjonge jonge, als je dan onder de BN 'ers een complottert hebt, is het Lange Frans (of Kim Feenstra). Dan houdt het wel op hé.... Je hebt nog een gevallen journalist als Joost Niemoller, maar gelukkig is het over het algemeen dun gezaaid aan complotterts.

   Verwijderen
  7. Lensink was toen blijkbaar ook als een gek aan het spammen.
   Stel, je hebt een serieuze boekhandel, en dan krijg je een bericht van niemand minder dan de waxine... ach, laat ook eigenlijk maar.
   Zoiets verzin je toch niet. Moet je dan lachen of huilen?

   Verwijderen
  8. Tja, spammen is Erwin's dingetje wel. Het overkomt mij toch niet zo vaak dat ik door m'n dagelijkse quotum mails heen kom. Erwin heeft volgens mij een hotmail-accountje, waarmee je per dag 300 recipients kan aanschrijven. En daar heeft ie dus blijkbaar niet echt genoeg aan, gezien de facebookconversatie met Nico (die blijkbaar niet tegen z'n gmail-limiet van 500 recipients per dag loopt, wat me dan toch weer een beetje van 'm tegenvalt ;) )

   Verwijderen
  9. Zou het ook niet zo zijn dat mevr Dankbaar het niet zo fijn vond dat Wim groupies heeft?

   Was er niet iets met een scheve schaats enzo?


   Het zal vast niet de enige reden zijn maar bovendien zie je hier weer wat een totaal verknipte 'Peter R. de Vries wannabee' Dankbaar is.
   Dankbaar kopieerde Peter R. dus ook in zijn 'open huwelijk' alleen trapte mw. Dankbaar daar evenzeer niet (meer) in.

   En dan ligt je hele leven in puin en het enige waarover je constant en steeds minder verheffend weet te fulmineren, is een totaal kansloze 'missie' om mensen te 'exposen' voor infantiele fantasieën die zich in je eigen getroebleerde bovenkamer hebben genesteld.

   Verwijderen
 7. Het wordt nog wat als al die Primera winkels hun onverkochte voorraden gaan terugsturen, op zijn kosten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die krijgen er van langs op zijn blog. Ga daar maar van uit ;-)

   Het wordt tijd dat Mosko door gaat halen. IJzersterke zaak. Laat Dankbaar het maar voelen in zijn portemonnee.

   Ik denk zelf dat het nog even duurt om zoveel mogelijk bewijs te verzamelen. En het was ook vakantie. Voor de Kerst lijkt me iets te optimistisch Heusing. ;-)

   Verwijderen
  2. De bewijzen liggen er al.
   Als ik me niet vergis, gaat het om een dwangsom van 1000 euro per dag met een maximum van twee ton.
   Als Mosko voor de hoofdprijs gaat, dan wacht hij dus geduldig tot Dag 200 voor hij de deurwaarder langs stuurt. En dat is vóór de Kerst.

   Verwijderen