zondag 4 oktober 2015

Schoolreisje

Na MH17 is Joost Niemöller nu helemaal gebiologeerd door het 'illegale' vluchtelingenprobleem. Daarbij moeten wij Nederlanders toch vooral weten dat dit helemaal geen getraumatiseerde mensen zijn. Vermoedelijk eerder verkrachtende moslims, zware criminelen en IS strijders in de dop.

'De Duitse journalist Billy Six reisde mee met een trein van Boedapest naar München, en sprak de reizigers. Allemaal mannen, bijna allemaal jong, die een gratis reisje maken, en die zelf lachend toegeven dat er geen sprake is van enige trauma. Het is een schoolreisje. Een enkeling geeft zelfs ronduit toe dat hij geld verdiend heeft als mensensmokkelaar.'

Het is een curieus stukje weer van Joost. Alsof die mensen met bedompte gezichten zwaar depressief in de trein moeten zitten. Die zijn natuurlijk opgetogen dat ze de ellende achter zich kunnen laten. Wellicht met totaal verkeerde verwachtingen over hun kansen op de westerse arbeidsmarkt, maar toch. Dat zie je ook terug in de video: jongens die liever gisteren van vandaag aan het werk willen gaan. En hoewel het merendeel serieuze bedoelingen lijkt te hebben, zoomt Niemöller natuurlijk in op die ene 'illegaal' die graag naar de disco wil.

Overigens met het bedoelde effect, want met zo'n video trekt Joost altijd weer meteen een blik Orang Oetans open die nog geen twee fatsoenlijke zinnen achter elkaar kunnen zetten en spreken over een 'omgekeerde holocaust' of 'interraciaal fokken als verplichting'. Er zit ook altijd weer een geflipte plotter tussen: 'Perfecte biologische wapen voor de Bilderberg genocide agenda. Straks allemaal verplicht vaccineren en chippen vanwege de “bewust opgezette migranten problematiek’ met ziekten en…… ‘wie is wie’…… uiteraard moeten dan de oorspronkelijk nederlanders ook gechipt worden want heeee “in nederland is iedereen voor de grondwet gelijk’ en we willen niet discrimineren toch, ‘dat hebben we zo afgesproken ‘aldus Malek Ramadan van Bilderberg team Oranje.' 

Dat maakt Barracuda nieuwsgierig: wat voor video krijg je als je dit soort reaguurders in een treincoupe stopt?

3 opmerkingen:

 1. Het blijft triest als ik op mijn fb pagina kijk dan zie ik teksten voorbij gaan waar Mussert trots op zou zijn. Vluchtelingen zijn verworden tot verkrachters, IS aanhangers en die hier alleen maar komen om in luxe te leven. Nederland staat in de top 5 van de rijkste landen begrijp ik, helaas is het humanisme door Gekke Geert en zijn kornuiten om zeep geholpen. Ik schaam me er werkelijk voor om een Nederlander te zijn op dit moment.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Ik schaam me er werkelijk voor om een Nederlander te zijn op dit moment."

   Je minderwaardigheid betreft het Nederlanderschap kan gerust met de mensheid overal op deze wereld gedeeld worden DP. Dat Nederland dus aan kop van een zogenaamde 'welvarendheid' als een van de braafst/onderdanige jodenhorigen al eeuwen lang aan de leiband van hun schaduwbespelers in slavernij heeft voort te ploeteren, heeft namelijk alles te maken met de mate waarin lieden als wildermans (hoerlitiek) en zijn mede propagerende collaborant joods niemöller (hoernalistiek) landverraderlijk geslepen van hun farizeïsche geldpooiers nog alleen het eigen belang in het oog mogen hebben. Het feit dus dat niemöller in samenwerking met gretha de macht over dit Holle-Landje dankzij de slachtoffers van het vluchtelingenvraagstuk & altijd ten bate van nog meer monetaire controle aan hun geldwisselaarsmaffia in de uitverkoop zullen doen, noopt hen die verder kijken dan hun neus lang is zo efficiënt al maar mogelijk te onderzoeken hoe strafrechtelijk onvoorwaardelijk met deze nazionistische tollenaars (voorafgaand aan het volk op bolderkarren en al tentoongesteld he?!) behoort te worden afgerekend. Linken ter verdieping van je intellect doe ik lang niet meer, want je verhandeling van hierboven laat inzichtelijk doorschemeren dat je of uit een uitverkorene satanskind zelf mislukt bent vormgegeven, of dat vanwege het afhankelijk zijn van die uit gebakken lucht gecreëerde zilverlingen je een Stockholm syndroom hebt opgelopen waardoor je de synagoge van satan zo liefhebt, dat ook jij meer horende doof inclusief ziende blind en dus onherstelbaar afgericht daar straks naar de eeuwige jachtvelden hebt uit te zien... (❤♥❦~jes)

   Verwijderen
 2. In de tussentijd in Apeldoorn... https://www.youtube.com/watch?t=9&v=k1-dQT0NeVQ

  Blijkbaar kunnen 'we' in Apeldoorn niet aan de wensen voldoen van de vluchtelingen... of gelukzoekers...? En waar zijn de bejaarden of de vrouwen en kinderen...?

  BeantwoordenVerwijderen