donderdag 29 oktober 2015

Getuigen

Het grote nieuws van vandaag, waarmee (sommige) complotbloggen het redactioneel vulden, was de overwinning die ex-prostituee Bart van Well heeft behaald bij de rechtbank.

Hij mag topambtenaar Joris Demmink en oud-bewindslieden Ivo Opstelten en Fred Teeven horen over de vraag waarom het netwerk van kinderprostitutie waarvan hij (mentaal) het slachtoffer zou zijn geworden kon blijven bestaan. Met verwijzing naar het Rolodex onderzoek dat in het gezicht van de rechercheurs klapte nadat een van de vermoedelijke hoofdfiguren werd getipt over een inval.

Dat verhoor van Opstelten kan niet lang duren. Die is zijn leven lang burgemeester geweest en werd pas in 2010 minister van justitie, waarmee hij geen enkele verantwoording droeg voor het Rolodex onderzoek, dat eind jaren negentig plaatsvond. Teeven kan daar wel meer over zeggen, maar het doel van Van Well, aantonen dat de overheid willens en wetens het onderzoek heeft gefrustreerd, zal door Teeven eerder worden weerlegd dan bevestigd: er is immers wel degelijk een geheim onderzoek opgestart. En bewijs voor het frustreren van dat onderzoek door de overheid is er ook al niet.

En dan wil Van Well Demmink confronteren met het feit dat hij door hem zou zijn bevredigd op de achterbank van zijn dienstauto. Maar toen Van Well daarover zelf getuigde tijdens het Demmink circus van De Roestige Spijker in 2014, bleek dat zijn geheugen hem behoorlijk parten speelde. Hij had geen duidelijke herinneringen aan de persoon op die achterbank en kwam ook met een verhaal over een ‘aquamarijnkleurige mobiele telefoon met een klepje’ in 1989. Dergelijke telefoons bestonden toen niet. Om nog maar te zwijgen over allerlei andere beweringen die ook al niet erg betrouwbaar leken.

Barracuda vermoedt daarom dat de getuigenverhoren van Bart een herhaling gaan worden van de marathon van de Stichting Roestige Spijker, die los van wat media-aandacht niets concreets heeft opgeleverd.

37 opmerkingen:

 1. Als ik het mij goed herinner, was in 1989 Ford van Haaren Venray destijds hofleverancier. Verder moest de trendy pager nog bedacht worden, Nadat in 1992 Greenhopper cq Kermit niet aansloeg, volgde NMTS en was eveneens geen commercieel succes. Waar heeft dit brabbelende figuur het over? Het kortstondige bestaan van de pager nadien, past ook al niet bij zijn gebazel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Ik snap zo'n meisje niet papi. Heb je zoveel spannende bad boys tot je beschikking en dan zou je weg willen??? WTF! Eén van mijn stoute jongens (laten we 'm Bubba noemen) moet ook even zitten vanwege een dingetje en die wil nou een bezoek zonder toezicht voor me aanvragen. Zal ik het doen, of zal ik hem christelijke traktaatjes blijven sturen ten behoeve van zijn jail conversion?

   Verwijderen
  2. Van een ervaren kampbewaarder binnen het detentie apparaat heb ik toevallig al vernomen dat het tussen (vooral zoals jij gelijk een omgebouwde judeao 'vent'?) geïnterneerde vrouwen klem zitten vanwege de zowel mentaal als fysiek hygiënische pikorde je algehele visie op het vrouwspersoon 100% ontnuchterend fundamenteel zal doen kantelen. Als heteroman heeft hij namelijk ontdekt dat mannen in detentie omstandigheden onderling wel degelijk menselijker en vooral fysiek beschaafder met elkaar weten om te gaan. Hij zegt aan zijn werkperiode binnen de vrouwelijke detentie industrie (want dat is dat hele met name klasse 'justitie' volgens zijn ervaringsdeskundigheid als ex werknemer!) hele nare ervaringen te hebben overgehouden betreft de omgang die vrouwen op nogmaals zowel fysiek als mentaal niveau allemaal hygiënisch onderling schijnen uit te 'moeten' wisselen dan wel SCHEIDEN!? Flikker is hij er nooit van geworden (want dat ontstaat sekse/gendertechnisch al pre embryonaal voorgebakken), maar door de hele dunne façades die sommige zo op het oog lekkere wijven vaak al dan niet ongesteld kunnen opvoeren prikt hij daar tegenwoordig heel snel doorheen. Hij heeft met die humanoïde wetenschap dan ook altijd aan elke vinger wel 10 van de lekkerste mokkels psychologisch uitgekookt zo voor het uitzoeken! Soms als gelukkig zijnde heteroman wel eens om tot-aal machteloos/jaloers op zu sein dan wel worden...

   Verwijderen
  3. Tuurlijk joh... en jouw bewakertje wordt helemaaaaal niet gemanipuleerd ;)

   Verwijderen
  4. Je komt er bij continuering heus nog wel eens achter.., tragische zielenpoot. Denk erom, & in jouw specifieke geval kunnen gedane zaken dan geen wederkeer meer nemen...

   Verwijderen
  5. Papi....Gender identiteit en seksuele oriëntatie zijn twee verschillende dingen hoor.

   Verwijderen
  6. Hebben echter wel van alles met elkaar te maken, jij 'intellectueel' steeds meer degenererende cryptodombo! Wat dat betreft verloopt je transitie naar een manin toe zo te lezen al meer dan voorspoedig? Ik heb het anders wel van een veel ervarener insider die verschillend dan jij ('nog') niets met 'haar' verstrikte mannelijkheid in een onvrijwillig toegewezen vrouwenlichaam heeft gedaan. Het zou overigens wel grappig zijn. DE elkaar debunkende Theo en Thea van de complot scene... BRON

   Verwijderen
  7. Leg me die samenhang dan eens uit? Gender identiteit is een onderdeel van wie je bent en seksuele oriëntatie is met wie je seks wilt hebben. Zijn toch heus verschillende dingen. En je hebt transen in alle soorten en maten, alle seksuele oriëntaties komen gelijkelijk verdeeld voor. Het werd laatst nog onderzocht in het grote Amerikaanse transgender Survey "Injustice at every turn" en daar kwamen de volgende percentages bij transen uitrollen (pp 28):

   hetero: 23%
   bi: 25%
   gay: 23%
   queer: 23%
   aseksueel: 4%
   anders (papifiel, demminkfiel): 2%

   Dus nee, dat verband is er niet. Door de wetenschapper Blanchard werd er wel onderscheid gemaakt tussen autogynefiele en androfiele transen, maar dat betekent nog niet dat er een oorzakelijk verband is tussen gender identiteit en seksuele oriëntatie. De statistieken hierboven laten al een ander beeld zien, want er zijn dus wel meer transen dan alleen deze categorieën.

   Tja en dat Maud dat schrijft. Met zulke braaksels is de plotscene natuurlijk bezaaid, die trans- en homofobie zijn vast onderdeel van hun wanen.

   Verwijderen
  8. En waar valt zoiets onder?

   https://youtu.be/ljU6xRGSd8A

   Verwijderen
  9. In dit stadium van je ontpopping naar de vernederlandste judea antichrist toe hebben mijn intellectuele bespiegelingen toch nog enkel een uitermate paranoïde uitwerking op je hormonenbalans. Daarom verstandiger eerst maar eens een volgende consult bij je travo begeleidende psych in te lassen? Aandachtgeile reltrans...

   Verwijderen
  10. Maar dat verband kan je dus niet uitleggen papi?

   Vanzelfsprekend is Elagabalus mijn favoriete Caesar. Hij deed ook goede dingen voor vrouwen. Ik vernoemde één van mijn Travian dorpjes zelfs naar hem! Dat gezegd hebbende was Caligula ook lekker bezig.

   Verwijderen
  11. "Ten slotte had hij een speciaal kamertje in het paleis ingericht, waar hij zijn onfatsoenlijkheden pleegde; bij de ingang van de deur stond hij altijd naakt, zoals de hoeren doen; hij bewoog het gordijn, dat aan gouden ringen hing, terwijl hij voorbijgangers met een zachte en smeltende stem trachtte te verleiden. Er waren natuurlijk mannen die speciaal de opdracht hadden gekregen om hun rol te spelen. Want, zoals ook in andere zaken, had Elegabalus talrijke agenten, die precies die mannen uitzochten die hem in hun smerigheid het best konden behagen. Hij vroeg geld voor deze vunzigheid en liet zich zelfs tevreden uit over zijn winsten; hij maakte ook ruzie met zijn partners in dit beschamende beroep; hij beweerde dat hij meer liefhebbers had dan zij en ook meer geld verdiende."

   Verwijderen
  12. Kunnen is tegenwoordig gelukkig nog heel wat anders dan willen. Trek maar een van je vele alteregos's voor die doorzichtige zelfbevredigingssessies uit dat virtuele lijkengedrocht van je... GENOEG

   Verwijderen
  13. Nee papi, dat kan je niet omdat je geen flauw benul hebt.

   Verwijderen
  14. Naomi/Jeroen moet je altijd zo vunzig zijn?

   Verwijderen
  15. of is het gewoon beetje provoceren?

   Verwijderen
  16. Vunzig? Dat is een citaat uit de illustere Historia Augusta over het leven van Elagabalus.

   Verwijderen
  17. Eerder saai net zoals dit.

   https://youtu.be/cU5piTnA6EQ

   Verwijderen
  18. "Eerder saai net zoals dit."

   Heb je soms te luie vingers dan wel mongoloïde spastische armen of jatten? Want denk je nu daadwerkelijk dat iedereen maar je halfbakken linkjes zelf gaat opklinken of aanpasten? De arrogantie zeg. Carro-serie-verkrachter...

   Verwijderen
  19. Je mist er niks aan papi... Soort van seventies soft porno over het leven van Caligula....

   Verwijderen
  20. Zijn manier van expressie betreft de Engelse taal verklaart trouwens voor verstaanders binnen dit metier wel veel over het waarom dan wel waarbinnen de trekpop via zijn accent zwaar verneukeratief is afgericht zeg! Kom er dus maar rapido in heurrr 'ondergedoken' minkypussy...

   Verwijderen
  21. Oh is dat toen die nanobots met zijn core personality gingen samensmelten?

   Verwijderen
  22. Hier, uit de de tijd dat het nog enigzins te toen was met papi, dat waren nog eens mooie tijden.

   https://youtu.be/FXcb5lO970k

   Verwijderen
  23. Fair enough, er is een duidelijke winst voor @adamas tijdens deze off topic social.

   Mooi assertief, nauwelijks agressief, en vrij innemend formulerend. @Adamas verdient hier terecht een aanmoediging.

   Verwijderen
  24. Elektronische aambeien bestaan slechts bij de gratie om er chirurgisch aan verholpen te worden, en nooit meer om via welke wijze dan ook mee in conclaaf te gaan. Denk erom, ook jij staat ergens onderaan op hitlijstjes te prijken goedkope idf-netelteef. De terechte opstand van onschuldige Palestijnse kinderen roept allen die de kwaadaardige mensachtige gezwellen willen mee helpen uitroeien op tot actie, jij nog steeds hier bij moderator rond glibberende judaskakkerlak...

   Verwijderen
  25. Ik vond het wel heel leuk dat Papi met een plaatje van Elagabalus kwam aanzetten. Er worden vaak negatieve dingen over haar leiderschap beweerd, maar ze was wel mooi de eerste Caesar die echt werk maakte van vrouwenemancipatie. Ze was de eerste die vrouwen politieke invloed gaf.

   Elagabalus was the only one of all the emperors under whom a woman attended the senate like a man, just as though she belonged to the senatorial order. He also established a senaculum, or women's senate, on the Quirinal Hill. Before his time, in fact, a congress of matrons had met here, but only on certain festivals, or whenever a matron was presented with the insignia of a "consular marriage" — bestowed by the early emperors on their kinswomen, particularly on those whose husbands were not nobles, in order that they might not lose their noble rank.

   Verwijderen
  26. ik vond nero ook wel vermakelijk

   Verwijderen
  27. "Ze was de eerste die 'vrouwen' politieke invloed gaf."

   Mijn favoriet werd helaas zoals het tot op de huidige tijd eveneens plaatsheeft door zijn scherp opgestelde en bewezen diagnostiek persoonlijk kaltgestellt omdat hij zoals het een sublieme chirurgijn betaamt exact de vinger onze zere plek wist te leggen...

   Verwijderen
  28. Cicero was geen Caesar. Wel bij de les blijven. Bovendien was Quintilianus beter. Zou je zeker baat bij hebben, papi.

   Verwijderen
 3. Van Well had al veel eerder aan de bel kunnen trekken, maar heeft daarmee gewacht toen hij de veertig passeerde. Komt allemaal erg opportunistisch over.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is eigenlijk wel grappig. Is het een openbare zitting? Ik bedoel, dan zie je in een dag wat zelfgenoegzame mannen glimlachen naast een peperdure advocatenteam weigeren antwoord te geven op vragen van een gefrustreerde 'burger' die aangewezen is op een 'toevoeging'.

  Ik probeer mij dan altijd voor te stellen. Wie is die persoon naast die varkens als tegenspeler? Is het dat ezeltje, het konijn, die kip, de koe?

  Ik bedoel, naast de varkens, had Orwell toch wel wat meer allorgisch talent? De kip stelt ook iemand voor, net als het varken.  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vraag me af wie er nou geld pompt in dit soort onzinnigheden.
  Voor van Well is het een soort-David tegen Goliath in zijn beleving. Ik zie het al helemaal voor me dat hij gesteund door zijn omgeving de corrupte top van justitie aan zal pakken.
  Dat hij daar niet in zal slagen is duidelijk maar wie raapt deze man op nadat hij in figuurlijke zin een stoeptegel tegen zijn harses heeft gekregen, in de vorm van de voormalige top van justitie.

  Het Demmink verhaal is buiten alle proporties en het is vervelend en kosten verslindend ( over de rug van de belastingbetaler). Het gaat het niet worden en jammer genoeg zal het niet ophouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En wat ik al eerder opmerkte, Demmink zou gek zijn als hij überhaupt antwoorden gaat geven. Er loopt immers een strafrechtelijk onderzoek wegens verdenking van soortgelijke feiten tegen hem. Hij kan en mag zich beroepen op zijn recht om te zwijgen. Dus wat verwacht Van Well hier dan van? KN maakt het natuurlijk weer lekker smeuïg door te blaten dat de voormalige justitietop over de zaak Demmink moet getuigen. Daar gaat het nou juist niet over, het gaat over een vage veronderstelde aansprakelijkheid van de Staat voor wat Van Well beweert dat hem is overkomen. Demmink is daar aan zijn haren bijgesleept (sort of...).

  BeantwoordenVerwijderen