maandag 19 oktober 2015

Tante Rita

Tante Rita vertrouwt de NOS niet meer. Wie? Werkelijk geen enkel idee, Achterdesamenleving voert Rita op als een nieuwe Henk en Ingrid. Als we dit blog mogen geloven zijn er nog maar een 'paar verdwaasde mensen over die de NOS en MSN nog wel serieus nemen'. Barracuda heeft nog even gechecked: gemiddeld kijken er 2,2 miljoen Nederlanders naar het NOS Journaal.

Nieuws in de breedste zin van het woord, luidt de ondertitel van een blog dat wordt volgeschreven door ene Douwe Beerda. Douwe heeft zijn missie wel heel breed geformuleerd. Douwe is namelijk een beetje een zweverd. Gelooft in channeling, simultane parallelle incarnaties en aliens. Dat soort dingen.

Dus als Douwe aandacht wil vragen voor tien interessante machtskritische verhalen 'die tot op heden massaal door de Nederlandse mainstream worden vermeden', weet je alweer wat er gaat komen.

Zo moet de NOS als het even kan aandacht besteden aan de 'echte werking' van het economische systeem, met verwijzing naar Zeitgeist Addendum. Jawel, de tenenkrommende holistische videotrilogie die in 2007 enorm populair werd onder plotters, aangezien het bankers, religie en 9/11 combineerde tot een onnavolgbare algemene relativiteitstheorie.

Geen wonder dat Douwe vervolgens naast onder meer Willem Middelkoop en Anthony Migchels opvoert als deskundige. Jammer alleen dat Anthony een hekel heeft aan 'Jodenstreken, bankieren voorop'. Of homoseksualiteit een ontwikkelingsstoornis vindt die prima is te behandelen. En geweldloosheid in zijn ogen een 'zelfverheffende lafbekkerij' is. Enzoverder.

En natuurlijk moet het gaan over de Bilderberg conferenties, waarover Douwe liegt dat 'Nederlandse hoofdredacteuren van grote krantenconcern regelmatig een uitnodiging kregen' (Douwe kan er waarschijnlijk maar een noemen: Ben Knapen van de NRC, alweer jaren geleden).

Verder moet het gaan over de The Council on Foreign Relations, die opgericht en gecontroleerd zou zijn door de 'Rockefellers' (lees: The Daltons). Zou Douwe het Wiki artikel waarnaar hij zelf verwijst eigenlijk wel goed gelezen hebben? 

Ook wil Douwe aandacht voor 'False flag operaties vanuit de VS op eigen bevolking', waarbij Operatie Northwoods weer eens uit de mottenballen worden gehaald. Deze operatie was niet, zoals Douwe abusievelijk schrijft, opgezet door de CIA, maar een plan van de Joint Chiefs of Staff (JCS) dat begin jaren zestig meteen is afgeschoten door de Kennedy administratie. Valt nog mee dat Douwe 9/11 niet opvoert, of zou hij dan weer een brug te ver vinden?

En natuurlijk komt ook Joris Demmink weer om de hoek kijken, waarover Berend ook weer een hoop onzin weet te vertellen ('Buitenlandse mensenrechtenorganisaties die puur en alleen om Demmink worden opgezet').

Je mag de main stream media verwijten dat ze te veel braaf en te voorzichtig zijn, maar dat nog altijd liever dan de aanhoudende desinfobagger van Douwe en de zijnen.

17 opmerkingen:

 1. Antony heeft ook een hekel aan vrouwen, zijn handjes zitten los.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. > volgeschreven door ene Douwe Beerda.

  O die!? Ja, die ken ik wel. Vroeger bij http://www.visionair.nl/ (maar zelfs daar vonden ze hem te extreem worden, waardoor alleen Germen over is), waar ik vaak aanvaringen met hem gehad heb op het dossier 'geldschepping'. Was op geen enkele manier voor rede vatbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. > onder meer Willem Middelkoop

  Blokte me meteen op Twitter zodra ik iets te berde bracht over geldschepping. Slecht voor zijn business denk ik (goud, later aandelen).

  > Anthony Migchels opvoert als deskundige.

  Ook een bekende naam.
  http://rudhar.com/economi/monydebt/nl/index.htm#2150208
  http://rudhar.com/economi/monydebt/nl/2130815b.htm.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aan onderdanige vrouwen heeft A. geen hekel hoor. Ze moeten gewoon hun plaats weten, dat is alles. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het blijft mij verwonderen dat de leipjes, homofoben, fantasten en gesjeesde journalisten vinden dat de msn niet deugt, maar dat wij 'sheeples' in hun waanideeën moeten geloven als zijnde de waarheid. Dan vrees ik eerder voor Rita dan voor Henk en Ingrid.

   Verwijderen
 5. > door de Kennedy administratie

  Regering Kennedy, Kennedy-bewind. "Adminstratie" in deze betekenis is geen Nederlands, maar Amerikaans Engels.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. > Je mag de main stream media verwijten dat ze te veel braaf en te
  > voorzichtig zijn, maar dat nog altijd liever dan de aanhoudende
  > desinfobagger van Douwe en de zijnen.

  Zie ik ook zo. Neemt niet weg dat ik soms ook mijn twijfels heb over de objectiviteit van de publieke omroep: Journalist als microfoonstandaard, deel 2 , en een tweet:
  ==
  @NPORadio1 @DeOchtend @standnl Of is dit nou gewoon politieke leugenpropaganda, NCRV/KRO=CDA, dus zeiken ze de regering af? @RechtspraakNL
  ==

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke grabbelton daar. Doodleuk verwijzen naar de protocollen van de wijzen van Zion om iets te onderbouwen en ook hier weer de onvermijdelijke commentaren van AntiSoof en Johan Bosman (werktuigkundige).
  En wat de MSM al jaren angstvallig verborgen houdt: hoe aliens er uit zien.
  En mekaar maar aanpraten hoe wakker ze wel zijn, en hoe dom en kritiekloos "het volk" daarentegen wel is.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. He Harmsen .....

  .... ga eens een keer lekker dansen man \0/ ...

  Zouden mee mensen hier moeten doen..

  Inclusief verantwoorde piano intro en outro !

  https://www.youtube.com/watch?v=d16E7cAgzR0

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nope==verkeerde verdachte.Vind het trouwens een slecht nummer.
   Als we het nou over dansen hebben:
   https://youtu.be/GKPMk5_gStk

   Verwijderen
  2. Da;s wel te oldskool voor mij DP .....

   Geef mij maar Gotan Project dan.

   https://www.youtube.com/watch?v=S98-BIpzZuk

   Verwijderen
  3. https://youtu.be/V-xpJRwIA-Q

   We dansen gewoon deur.

   Verwijderen
 9. ....nordic walking /O\ ook goed?....heul ver weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn. De vólgende whackjob die je internetplezier moet vergallen. Bah.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo te lezen hoef je niet verder te kijken dan hier, waar volgens mij tegenwoordig ergere mongolen rondhangen dan op de gekke en volstrekt irrelevante, niet vermeldenswaardige margeblogjes die barra hier in het zonnetje zet.

   Verwijderen