donderdag 10 september 2009

Huilebalken



Er komen kamervragen over staatsinternet DeJoop, kopt GeenStijl. Neelie Kroes van Mededinging moet ingrijpen. Totdat je het desbetreffende stukje waarnaar wordt verwezen (uit DePers) goed leest en blijkt dat er geen kamervraag zal worden gesteld. De VVD moppert een beetje, maar zelfs het CDA en het Commissariaat voor de media vinden het goed, zolang het initiatief voor de debatsite maar niet uit omroepmiddelen wordt gefinancierd, maar uit het potje ledenbijdragen van de VARA.

Jezus, wat een huilebalken zijn die GeenStijlers. Dikke waterlanders rollen over hun wangen. Hun aartsvijand Francisco Van Jole gaat GeenStijl onderuit halen, boehoe. De reactie van een kind dat ziet dat een vriendje een complete treinset krijgt, en hijzelf niks.

Maar we begrijpen het al: GeenStijl wil geen concurrentie. Laat staan een door "hardwerkende Nederlanders gefinancierd propagandakanaal van regeringspartij PvdA", waar volgens onze huilebalken allemaal stukjes op te komen staan over hoe geweldig Wouter Bos wel niet is, hoe lekker een hoofddoekje zit, hoe je couscous moet koken en naar welke door de Vara medegefinancierde bioscoopfilm u moet gaan, welk boeken van Nico Dijkshoorn en Claudia de Breij u nu weer moet lezen en lovende recensies over cabaretvoorstellingen enzo.

Propagandakanaal van de Pvda? Ok, die naam DeJoop verwijst ongelukkigerwijs naar Joop den Uyl, maar de tijd van de Rooie Haan en Verenigde Arbeiders Radio Amateurs ligt toch echt ver achter ons.

En Barracuda weet nu al: van al die pretenties die DeJoop nu al worden toegedicht (door derden) komt niks terecht. Kan vast wel eens een oersaaie debatsite zonder humor worden. Geheel GeenStijl-onwaardig. Dus Neelie Kroes, laat lekker gaan die banaan.

5 opmerkingen:

  1. "En Barracuda weet nu al: van al die pretenties die DeJoop nu al worden toegedicht (door derden) komt niks terecht."

    Wat zijn je eigen pretenties dan? 5 reacties per artikel, waarvan 2 van je trollen en 3 negatief?

    haha...klungel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ps geen artikel over de laatste debunk poging van Nat Geo aangaande het 911 complot?

    Wat het te erbarmelijk?

    Jullie zijn uitgerangeerd, aangezien nu zelf de 911-commission report leden beweren dat hun onderzoek een leugen was....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zit je weer eens te suffen, anoniem? Scroll eens terug tot 1 september.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. "Jullie zijn uitgerangeerd, aangezien nu zelf de 911-commission report leden beweren dat hun onderzoek een leugen was...."

    Paar linkjes ter onderbouwing svp, maar ik vrees dat er van je bewering weer niks overblijft.

    BeantwoordenVerwijderen