donderdag 7 januari 2010

Truther DatingLet op: Alleen hot truthers die niet zijn ingeënt komen in aanmerking! Aan belangstellenden geen gebrek: "I'd like to see more of Sonia with her blonde wig and swedish accent. (Which reminds me I need to move over there in Sweden, the most anti-Zionist country in all of Europe.) I like all reptiles in every shape or form. I only hate snakes in suits."

En nu we toch bezig zijn:


6 opmerkingen:

 1. Bakvissen vind je er dus ook bij...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit stukje valt nu niet echt onder "mondsnoerende logica".
  Eerder onder "filmpje van rariteitenkabinet posten". Beetje goedkoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 'Dating voor truthers' -goed idee!

  Mijn oma zei vroeger al: twee geloven op één kussen, daar slaapt de duivel tussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ tim:

  Ach, een beetje intermezzo mag toch wel ? :)

  de truther girls zijn best grappig. Zo hebben ze een filmpje over het zoeken naar iets eetbaars in de supermarkt. Door alle gifstoffen die ze in de verschillende producten vinden raken ze zo gestrest dat ze uiteindelijk maar een sigaretje gaan roken :o)

  (wat uiteraard veilig is, aangezien de overheid het tegengestelde beweert...)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Joram:

  "Dating voor truthers' -goed idee!
  Mijn oma zei vroeger al: twee geloven op één kussen, daar slaapt de duivel tussen."


  Haha, dat zei mijn oma vroeger ook trouwens.

  @ Truth: Tja, die Truthergirls zijn inderdaad een onbedoelde parodie op zich. Hun filmpje everything is a lie is daar ook zo'n voorbeeld van. Inclusief chemtrails, je-krijgt-juist-borstkanker vanwege borstkankeronderzoek en ten allen tijde zijn "they" bezig met je dood te maken.

  Maar, wat het tweede filmpje van Barra betreft (Truther - Republicrat) ben ik het eigenlijk wel eens met de algemene strekking. Ik vind dan ook niet eens dat ze zich qua verhaal zo hard voor lul zetten (niet zoals de Truthergirls).
  Ik zie ook niet in hoe Democraten of Republikeinen Amerika nog uit de ellende kunnen halen, ze verschillen mijns inziens ook bar weinig. Er is vanwege de inmiddels zo bar slecht geworden "Corporate Media" ook nauwelijks meer een natuurlijke correctie mogelijk. Teveel debiele 'pundits', te weinig animo om nog aan waarheidsgedreven investigative reporting te doen met achtergrondinformatie en context. "War on terror is a scam..." Mee eens, veel te veel belangen die niets met werkelijke dreiging te maken hebben en waar gepolitiseerd. "Corrupted politicians controlled by international corporations"... Nou ja, er zijn er in ieder geval veel te veel plat gelobbyd, recentelijk door Wall Street.

  P.s. Ik dacht wel het einde van dat filmpje te herkennen waarin dat vrouwmens die bril afdoet, de haren losgooit en dan lekker wild om zich heen begint te zoenen. Ook te vinden bij de videotheek, bij het rekje van films met illustere namen als Star Whores, Buttman and Throbbin, In Diana Jones en Saturday Night Beaver.
  De misguided sheeple-woman die erotisch-wild wordt na het horen van 'de waarheid'... Oh moeilijk giswerk, wiens fantasieen komen er in dat filmpje zo plotseling bovendrijven?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @tim: het filmpje deed mij denken aan de mac vs windows-reclame van apple :o)

  zie youtube

  BeantwoordenVerwijderen