donderdag 28 januari 2010

Wat gaan we voor gaas!Het ziet er naar uit dat de slachtoffers van Micha 'aluhoedje' Kat eindelijk een manier hebben gevonden om dit ongeleid projectiel onschadelijk te maken: met een wolk vriendelijkheid. Als Kat weer eens met zijn ijsmuts voor een advocatenkantoor staat is hij doorgaans een minuut of wat weer volledig ADHD. Daarbij komt doorgaans zoveel mondvocht vrij dat dat de cameraman regelmatig de lens moet schoonmaken.

Inmiddels is kennelijk elke accountant en de gehele advocatuur op de hoogte van de winterse nomadentocht van Kat, want zo gauw ze een ijsmuts aan de horizon zien verschijnen wordt het PR team met gebruiksaanwijzing naar beneden gestuurd. Kopje koffie? Melk en suiker? In de kou mag Kat dan zijn zegje doen, waarna de woordvoerder rustig uitlegt dat ze helaas niks aan het zojuist verschenen persbericht hebben toe te voegen. Werkt fantastisch: Kat vindt het prachtig als hij serieus te woord wordt gestaan.

Bij Allen & Overy was Kat wel binnengekomen. Regiefoutje, zullen we maar zeggen. Wellicht was het PR team even in vergadering. Ook daar verliep het gesprek uiterst beschaafd, totdat men zich realiseerde wie er tegenover hun stond. Dus duwde een mevrouw de filmploeg naar buiten met de toevoeging dat "daar de openbare weg is". Kat nam later zijn wraak met een hoogwerker bij een ander kantoor. Vinden de fans leuk.

Thuisgekomen kroop Kat maar weer eens achter het computerscherm om zijn achterban te wijzen op een schandalige video van Prinses Laurentiendit onder de titel PRINSES LAURENTIEN LEEST VOOR UIT DE WIEBELBILLENBOOGIE. "Het is exact zoals vroeger in Roemenië: ECHTPAAR CEAUSESCU OPENT DERDE KINDERCRECHE IN TIMISOARA Mijn God, wat zijn we de lul! Wat gaan we voor gaas!"

4 opmerkingen:

 1. Op klokkenluideronline hebben ze het nog steeds over de foto van WimLex met zijn hand voor zijn mond.
  Er wordt nogal een halszaak van gemaakt of die foto wel echt is, aangezien hij op een andere foto de hand niet voor zijn mond heeft (terwijl Maxima die pose langer volhield en op beide foto's met hand voor de mond te zien is)

  is dit nou die veelbejubelde nieuwe media?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is toch het bekende recept voor aandachtszoekers: glimlachen en doorlopen. Zal met die Micha Kat niet anders zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kat komt straks helemaal nergens meer binnen. En dan...?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Micha Kat heeft gelijk. We gaan voor gaas. Niet zuinig ook. Hij gedraagt zich echter als een kip zonder kop waardoor Barracuda er niks meer van gelooft.

  BeantwoordenVerwijderen