vrijdag 8 januari 2010

Fleur


Rare jongens, die Vrije Volkers. Niet alleen zijn ze de spreekbuis en fanclub tegelijk van Geert Wilders, adviseur willen ze op zijn tijd ook wel zijn. Zelfs een Vrije Volker wordt wel eens moe van Geert en zijn partij. De dagelijkse portie verontwaardiging begint namelijk te irriteren. Ga niet zeuren over de haperende beveiliging als HP/DeTijd de partij infiltreert. "Tover eens een lach op je gezicht en gun ze deze geslaagde streek."

Ook de racistiserende parodie van De Speld (de PVV zou kamervragen hebben gesteld over 'de donkere kant van Ramses Shaffy', die half Egyptisch is) is slecht gevallen bij de PVV die heeft gesommeerd om het "kwetsende stuk" te verwijderen. "Doe eens lachen, PVV!"

Vrije Volkers, zelf doorgewinterde azijnpissers, voelen ook wel aan dat Geert niet helemaal lekker ligt in de publieke opinie de laatste tijd. De Partij van de Verontwaardiging is de huilbaby van het Binnenhof. Geert noemde minister Ella Vogelaar knettergek, hakte een verkrachte vrouw (‘linkse journaliste’) verbaal in de pan en bepleitte een ‘kopvoddentax’.

Op 20 januari begint dan ook nog het proces tegen Geert vanwege groepsbelediging van moslims, aanzetten tot haat en discriminatie tegen moslims vanwege hun godsdienst en aanzetten tot haat en discriminatie tegen niet-westerse allochtonen en/of Marokkanen vanwege hun ras. Dus misschien helpt het al Geert eens wat vriendelijker deed. Eens een lach op zijn gezicht tovert. Zelfs eens een grapje maakt. Anders wint hij zijn oorlog niet.

Maar er zijn ook verheugende ontwikkelingen: Geert schijnt een oogje te hebben op zijn Fleur. Barracuda voorspelt: Dat wordt het geheime charmeoffensief van Geert. Nu nog zorgen voor wat Maxima en Alexander entourage en Geert wordt mens. Het hoedje is er al.

1 opmerking:

  1. Waarom Geert Wilders blijft scoren? It’s the islam stupid!

    http://hoeiboei.blogspot.com/2010/01/waarom-geert-wilders-blijft-scoren-its.html

    BeantwoordenVerwijderen