vrijdag 15 januari 2010

Donald Duck

WAC Holland behoort nou niet tot het meest intelligente deel van het complotvolk. Beetje de Donald Duck van de complotters. De gelijknamige site heeft al helemaal weinig om het lijf: voornamelijk YouTube filmpjes en dunnige tekstjes als: 'De grote 'sneeuwpoppen voor Al Gore' actie is begonnen. Het is de bedoeling dat we met z'n alleen massaal sneeuwpoppen gaan maken met bordjes met tekst gerelateerd aan 'Global Warming'. Alles mag, zolang het maar met sneeuw, Al Gore, het IPCC en of andere dingen die verwant zijn aan 'Global Warming' te maken heeft.'

WAC Holland is ook een beetje een digitaal carbonnetje. Elk complotfilmpje dat de samenstellers op een site op VS tegengekomen wordt automatisch doorgeplaatst. Laatst waren de WAC(K)o's bij Argusoogradio om het afgelopen jaar door te nemen en dan vallen die Dr. Clavan-achtige commentaren van het duo Julian en Robin eens te meer op.

Met name het veelvuldig gebruik van 'zeg maar' achter nagenoeg iedere zin: dat 'onderzoekers' 'nanothermiet hebben weten aan te tonen' in het WTC stof van 9/11, zeg maar. En dat als Larry Silverstein (de WTC baas) het over pull it heeft dat voor honderd procent opgeblazen betekent, zeg maar. En dat hij er "focking rijk van is geworden", zeg maar. Een van de boys heeft trouwens een Amsterdams accent waar Ali B. nog een puntje aan kan zuigen. "Het fiel helemaal uit mekaar daaro, se hebben een sootje dingen losgelaten, het is weer niet te beschrijven gewoon.'

Echt goed voorbereid hadden Julian en Robin zich ook al niet op het interview. Regelmatig vergisten ze in feiten of wisten ze het weer eens niet meer zo goed. Ergens in het interview waarschuwden de boys dat je lang niet alle alternatieve bronnen op het internet kunt vertrouwen, en dat het onbestaanbaar is dat sommigen 'dingen klakkeloos aannemen'. Inderdaad, onbestaanbaar. Vooral als je het zelf dagelijks in de praktijk brengt.

Wie luisteren naar deze gesprekken? Alleen andere complottertjes natuurlijk. Geen zinnig mens houdt het koeterwaals van deze twenty somethings langer dan vijf minuten vol. Maar ook complotters hebben het kennelijk niet zo op WAC Holland, die door een enkeling wordt beschreven als 'kerkgangers' en waarheidsmonopolisten met als motto 'We Are Afraid'. Want op een of andere manier schijnen er altijd weer heel wat verschillende 'waarheden' te bestaan in complottertjesland, zoals no planes. Waarheden die WAC Holland weigert te erkennen. Binnen de kortste keren vlogen voor- en tegenstanders elkaar bij Argusoog weer in de haren, zeg maar.

79 opmerkingen:

 1. Ik kan deze hele site als ik dat wil tot veel grotere proporties dan jou debunkings-shit opblazen moderator! Deze schokkende serie is op navraag OP deze draad e.v.t. beschikbaar te tonen donald. En nou niet gelijk stiekem geilsteil informeren...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Net was op het nieuws te horen dat de 'wetenschappelijkewereld' de 'doomsday' klok heeft teruggedraaid van 5 voor 12 naar 6 voor 12, oa het klimaatprobleem zou minder erg zijn dan eerst werd gesteld.

  Nu is mijn vraag aan jou barracuda, hoe laat is het op de 'doomsday' klok volgens jou, 5 voor 12 of 6 voor 12 ??

  En btw, je loopt te mekkeren dat bepaalde blogs stopwoordjes gebruiken, zal het jou lukken een artikel te schrijven zonder het woord 'complottertje' te gebruiken of daar naar te verwijzen ??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. tot zover de inhoudelijke bijdrage van de complotters...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En dat was dan weer de non-inhoudelijke bijdrage van een alter-ego van een anti-complotter, zoals we gewend zijn want ze kunnen niets anders maar ze moeten wat zeggen omdat ze hun "debunk" dwangneurose niet kunnen onderdrukken, hmmmm dat hun geliefde farma-maffia daar nog geen vaccin voor ontwikkeld heeft, ooohh die ziekte komt gelukkig niet zoveel voor en is dus geen business voor de farma-maffia.

  En voor de minder begaafde, 'ze' zijn in dit geval de anti-complotters cq de zogenaamde debunkers.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. tot zover de allesbehalve inhoudelijke stuiptrekking van alweer een complotter...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En daar hebben we weer een alter-egootje van een anti-complottertje.

  Ik hou het netjes door het alter-ego's te noemen maar in werkelijkheid zijn die anti-complotters zwaar schizofreen, vandaar .. hahahahahahahahahahahaha....

  Ik lach wel maar het is héééél zielig, oh gossie.

  He lekker, wat een nivootje brengt het alter-egootje van het anti-complottertje weer met zich mee, hij heeft zich de hele dag moeten inhouden, oh gossie .. hahhahahahahahahahahahahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. tot zover de allesbehalve inhoudelijke stuiptrekking van alweer een complotter....

  kijk maar uit, ons anoniepje vindt dat hij het alleenrecht heeft op anoniem reageren..


  hij slaat volledig op tilt als anderen dat ook doen namelijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. " hij slaat volledig op tilt als anderen dat ook doen namelijk..."

  Oh ja, kom maar eens met een voorbeeld dan, de enige die zeikt over het anoniem reageren dat ben jij, en het is natuurlijk niet vreemd wanneer ik daar vaagtekens bij zet als blijkt dat oa jij ook anoniem reageert.

  Maar goed, bij gebrek aan anrgumenten wordt je wel gedwongen door je dwangneurose om onzin uit te kramen want er zit in jouw geval niets anders op.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. kom maar eens met een voorbeeld dan.

  je vroeg er zelf om:

  En daar hebben we weer een alter-egootje van een anti-complottertje.

  Ik hou het netjes door het alter-ego's te noemen maar in werkelijkheid zijn die anti-complotters zwaar schizofreen, vandaar .. hahahahahahahahahahahaha....

  Ik lach wel maar het is héééél zielig, oh gossie.

  He lekker, wat een nivootje brengt het alter-egootje van het anti-complottertje weer met zich mee, hij heeft zich de hele dag moeten inhouden, oh gossie .. hahhahahahahahahahahahahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah gezellie, trut hutje is aan het varieeren .. whoehoehahahaha..

  Luister vrind, natuurlij zal ik er nooit wat van zeggen als iemand anoniem reageert want ik rageer ook anoniem, dus dat zou hypocriet zijn, maar.. !!!!

  Maar .. maar wanneer iemand tegen mij gaat zeiken omdat ik anoniem reageer terwijl die persoon zelf ook anoniem reageert dan hou ik m'n mond niet dicht !!

  Vreemd he !!!!

  Hahahahahaha.. jij bent echt een stumper !!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. maar wanneer iemand tegen mij gaat zeiken omdat ik anoniem reageer.

  citeer eens die persoon die hier anoniem klaagt over jouw anonieme reactie...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. We hebben het niet alleen over nu snuggere !!

  En daarbij zei fassbinder nog wat over mijn anoniem reageren maar dat doet er niet toe, jij hebt de kaarten zelf gschud dus je moet niet zeiken !!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. dus je geeft toe dat je in deze discussie een beetje in de ruimte hebt lopen zeiken, zonder dat iemand daar aanleiding voor gaf.

  dus omdat fasbinder in de ene discussie iets zegt waardoor je op tilt sloeg ga je in de andere discussie ene nonsi en een ander anoniempje lopen afzeiken...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. argusoogradio laat heel treffend zien wat er mis is met de alternatieve media.

  de hele uitzending betreft 3 gelijkgestemde personen die het ene onzinargument naar het andere uitkramen, waarbij de interviewer gewoon gezellig meedoet in plaats van kritische vragen te stellen...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Wetenschap/255942/Nieuwe-klimaatblunder-VN-liegen-over-smeltende-gletsjers.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wederom een grote teleurstelling voor de complotters...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. " wederom een grote teleurstelling voor de complotters... "

  Dat is een mooi voorbeeld van wishful thinking want de waarheid is totaal anders !!

  Maar vertel eens anti-complottertje, hoe zit het nou, warmt de aarde nu wel of niet op door de schuld van de mens, warmt de aarde uberhaupt op ??

  Ik ben benieuwd of het je lukt om hier antwoord op te geven, of moet je wachten op verdere orders, m.a..w. je hebt nog effe geen "eigen mening" gezien de ontwikkelngen ?!

  Wheohoehahahahahahahahahahaha....

  Wat een comdedy met die anti-complotters, het is een prachtige slapstick, om je te bescheuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Complottisten roepen de hele tijd dat de media medeplichtig is aan de klimaathoax doordat ze geen kritische geluiden over de opwarmtheorie laten horen. De media zou een marionet zijn van de elite die kennelijk een belang heeft bij de leugen van de opwarming en uitsluitend propaganda spuwen van die elite (NWO?)

  Zoals de anonieme poster al aanhaalt met zijn/haar link is het tegendeel echter waar: rechtse media heeft zich altijd kritisch opgesteld ten op zichte van de opwarmingstheorie.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @Jasmijn, het merendeel van de mensen die voor complotter worden uitgemaakt zijn toch echt veel genuanceerder, en dat is al vaak genoeg uitgelegd op dit blog maar ze willen het maar niet begrijpen omdat ze het niet kunnen hebben dat de zogenaamde complotters iedere keer weer het gelijk aan hun kant krijgen.

  Maar ik zal het nog een keer uitleggen;

  De msm neemt klakkeloos informatie over van bepaalde personen cq organisaties waardoor de msm bewust dan wel onbewust gebruikt cq misbruikt wordt voor propaganda, dat heeft bv Radar bewezen door een niet bestaande ziekte in de markt te zetten via de msm, en denk bv eens aan de MVW of de M-griep of het opwarmen van de aarde enz, en dat de msm gebruikt wordt voor propaganda is dus een feit - en dat is nooit anders geweest - wat niet wil zegen dat alles onzin is wat er vermeld wordt door de msm en dat alle journalisten van kwade wil zouden zijn, maar dit willen de anti-complotters niet horen want dat belemmert ze in hun hetze die ze uitvoeren vanwege een onverklaarbare haat tegen de mensen die ze complotters noemen.

  En vertel jij me dan eens @Jasmijn, warmt de aarde op door de schuld van de mens, warmt de aarde uberhaupt op ??

  BeantwoordenVerwijderen
 20. En btw @Jasmijn, ik word op dit blog continu voor complotter uigemaakt maar ik was tot voor kort ervan overtuigd dat de aarde opwarmde door de co2 die de mens uitstoot, ik heb daar zelfs op bv Zapruder verhitte discussies over gevoerd waarin ik feitelijk Al Gore verdedigde, maar ik begin nu steeds meer het idee te krijgen dat ook ik in de propaganda getrapt ben !!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @anoniem:

  alle vormen van media nemen wel eens klakkeloos berichten over zonder na te gaan of de berichtgeving juist is.

  je geeft zelf al aan dat radar dat aan de kaak heeft gesteld. Verder heb je het programma 'de leugen regeert' en blogs zoals deze die onzinnigheden in de media aan de kaak stellen.

  Wat dat betreft heeft de media deels een zelfreinigend effect: het ene mediakanaal controleert het andere...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. " alle vormen van media nemen wel eens klakkeloos berichten over zonder na te gaan of de berichtgeving juist is. "

  Dat ontken ik toch nergens !!

  Het punt blijft dat de msm gebruikt cq misbruikt wordt voor propaganda.

  En waarom geef je geen antwoord op de vraag of de aarde opwarmt door de mens of niet, of dat de aarde uberhaupt opwarmt ??

  BeantwoordenVerwijderen
 23. je begrijpt me niet.

  jij stelt dat de main stream media misbruikt wordt.

  maar dat is te beknepen: alle media laat zich misbruiken..

  daarom moet je niet klakkeloos aannemen wat je zoal hoort en leest in de media.
  en dan maakt het niet uit of het in de telegraaf staat of op zapruder te lezen is.

  als je bovenstaande niet ontkent, waarom focus je je dan op de main stream media alleen?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Om te beginnen vertel ik je net dat ik op Zapruder verhitte discussies voerde omdat ik bv ervan overtuigd was dat de aarde opwarmde door de mens, m.a.w. ik neem van geen enkele vorm van media iets klakkeloos aan dus ook niet van de alternatieve media.

  En waarom de msm wordt gebruikt voor propaganda komt omdat de msm uit alle hoeken en gaten tot je komt, je ontkomt er niet aan !!

  Terwijl je de alternatieve media bewust moet opzoeken wil je weten wat ze te vertellen hebben.

  En hoe kom je erbij dat ik me alleen focus op de msm ??
  Ik vertelde je net toch dat ik op bv Zapruder discussies voerde over het klimaat omdat ik het oneens met ze was, en zo ben ik het wel vaker oneens met de alternatieve media en dan reageer ik daarop op hun blog, netzoals als dat ik hier doe !!

  En verder vind ik het onwaarschijnlijk en ontzettend kortzichtig dat je dat tegen mij zegt want dit blog zet zich alleen af tegen de alternatieve media en verdedigt alles als een slaafshondje wat door de msm cq de autoriteiten verkondigd wordt, dus ook jij loopt heel hard tegen de verkeerde boom aan te schoppen !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. je zei dat anderen je voor complotter uitmaken..

  gezien je manier van reageren kan ik dat enkel beamen.

  discussiëren met een complottist is zinloos weet ik uit ervaring...

  BeantwoordenVerwijderen
 26. wow, anoniempje doet het goed bij de dames :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Oh, nu ga jij me ook voor een complotter uitmaken omdat je geen argumenten meer hebt, dat is typisch want als ik aan je vraag wat ik gezegd heb waaruit blijkt dat ik een complotter zou zijn dan kom je met geen één voorbeeld, wedden !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. nu ga jij me ook voor een complotter uitmak.

  je kunt zeggen wat je wilt, maar jasnmijn heeft je wel erg snel door :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Daar heb je trutje hutje en de waanzin is weer begonnen !!

  De persoon die Jasmijn heet of zichzelf Jasmijn noemt is nog steeds niet met een voorbeeld gekomen waatuit zou blijken dat ik een complotter zou zijn, dus juich niet te vroeg !!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. jasmijn zegt duidelijk dat ze niet met complotters wil discuseren, dus ik verwacht niet dat ze zich laat verleiden tot dit soort pingpong-discussies die je met mij graag opzet


  maar chapeau, je doet het goed bij de dames...

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Er wordt geen antwoord geven omdat er geen antwoord cq een reden is zoals ik voorspelde !!!!

  Das nou toevallig !!

  En verder;

  Ik stelde gisteren een vraag aan jou trutje hutje en Jasmijn gaf antwoord, nu stelde ik een vraag aan Jamijn en trutje hutje geeft antwoord.

  Das nou toevallig !!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. yup, en toen we het over wenders hadden gaf fassbinder opeens antwoord..

  je ziet er vast een complot in :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. overigens heeft jasmijn duidelijk gezegd waarom ze instemt met het idee dat jij een complotdenker bent.

  uiteraard, zoals het een goed complotdenker beaamt, lees je daar overheen...

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik stelde je gisteren de vraag of volgens jou de aarde opwarmt door de mens, en of je uberhaupt van mening bent dat aarde opwarmt, daar heb je nog steeds geen antwoord op geven, waarom niet ??

  BeantwoordenVerwijderen
 35. ik hoef niks zei je laatst nog...

  verder heb ik maanden terug al mijn mening hierover aan je gegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat kom je doen dan ??


  En volgens de persoon die zich jasmijn noemt ben ik een complotter vanwege mij manier van reageren terwijl ik heel netjes en uitgebreid op de reacties inging en uitgbreid antwoord gaf en daarbij heb ik geen onvertogen woord gezegd en kwam enkel met inhoudeljke argumenten en toen die niet meer weerlegd konden worden was ik opeens een complottertje.

  Dit is het optimale bewijs van wie hier valsspeelt en onkundig is !!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. ik vind jouw definitie van netjes uitleg geven erg curieus ;o)

  wat ik kom doen?

  tja, dat weet je toch?

  jou bezig houden....

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Kom dan met een voorbeeld uit mijn reacties aan jasmijn die onvertogen of niet netjes is, ik durf er alles om te verwedden dat je met geen één voorbeeld komt, netzoals jasmijn ook met geen één voorbeeld kwam zoals ik voorpselde !!

  Ik daag je uit, je komt met geen één voorbeeld, loser !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. je reactie op 18 januari 2010 21:34, vanaf het begin tot het einde.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Alles in die reactie is correct en keurig netjes, er staat geen onvertogen woord in !!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Leuk deze discussie. Komt me overigens wel bekend voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Dat klopt, trut hut begeeft zich continu in hetze;fde stramien, hij beschuldigt je van iets en als je om een voorbeeld vraagt die zijn bschuldiging kan onderbouwen dan krijg je die niet omdat hij uit zijn nek lult !!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Alles in die reactie is correct en keurig netjes, er staat geen onvertogen woord in.

  toch wijst het meisje je af.


  zie je echt niet in wat je fout deed?

  BeantwoordenVerwijderen
 44. hij beschuldigt je van iets .

  waar beschuldig ik je dan van?

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Hoe weet jij nou dat het een meisje is, laat je nakijken gast.

  En je beschuldigt me nergens van, waarom had je het dan over mijn reactie van 18 januari 2010 21.34 ?

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Hoe weet jij nou dat het een meisje is,.

  mensenkennis..

  uiteraard kan ik van jou niet verwachten dat je het verschil tussen een jongen en een meisje ziet :o)

  Verder roep je dat ik je van iets beschuldig, maar je weet zelf niet wat?


  overigens stond op geen stijl een mooie uitleg over anonieme reaguurders:

  : 'Afgelopen maandag kon je bij de Amsterdamse politierechter een leerzaam inkijkje krijgen in de wereld van de anonieme lafbekjes, de mensen die sinds de opkomst van internet de openbare meningsvorming in Nederland vergiftigen met hun stijlloze oprispingen.

  Een ding weten we inmiddels: de anoniempjes zijn goed in het wegjagen van vrouwelijk schoon :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Vanuit de volstrekte anonimiteit, wens ik bij deze kenbaar te maken dat, bovenstaande reactant/ querulant nogal debiel overkomt. En dan met name de reactie, geplaatst op 16 januari 2010 12:50. 'hun geliefde farma-maffia'. Hierop is 1 antwoord mogelijk: ROFL

  BeantwoordenVerwijderen
 48. De alternatieve media teert inzake berichtgeving voor 100% op de journalistiek.
  Meestal verongelijkte types die op alles en iedereen schelden vanachter hun pc. Dat kun je toch niet vergelijken met echte journalisten. Er is niets alternatiefs aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. " uiteraard kan ik van jou niet verwachten dat je het verschil tussen een jongen en een meisje ziet :o) "

  Dat is jouw probleem, jij gelooft wat je wilt geloven.

  En verder, ik kan nooit afgewezen zijn omdat er op mij gereageerd werd en niet andersom, dus jasmijn is door mij afgewezen want ik ging niet op de uitnodiging in, en het feit dat jasmijn - die in jouw gefrustreerde fanbtasie een miesje is - op mij reageerde maakt je natuurlijk stront jaloers.

  " Een ding weten we inmiddels: de anoniempjes zijn goed in het wegjagen van vrouwelijk schoon :o)"

  In je fantasie is ze/hij ook nog mooi .. WHEOHOEHOEHAHAHAHAHAHAhahahahahaha .. jij bent duidelijk héééél veel te kort gekomen.


  " Verder roep je dat ik je van iets beschuldig, maar je weet zelf niet wat? "

  Precies, je beschuldigt me van iets maar je kan niet aangeven waarom of waarvan.

  " 'Afgelopen maandag kon je bij de Amsterdamse politierechter een leerzaam inkijkje krijgen in de wereld van de anonieme lafbekjes, de mensen die sinds de opkomst van internet de openbare meningsvorming in Nederland vergiftigen met hun stijlloze oprispingen. "

  En dat zeg jij, iemand die op dit blog onder diverse nicks en ook ANONIEM reageert op een blog van iemand die absoluut anoniem wil blijven !!!!

  WHOEHOEHOEHSAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHhahahahahahahahahahahahahhahaha...

  Jij bent echt de grootste loser die ik ooit heb meegemaakt !!

  En nu begin je toch weer over het anonieme reageren, tsjongejongejonge .. wat ben jij toch een mafkees, jij hebt echt grote problemen met jezelf !!

  BeantwoordenVerwijderen
 50. En DÖF, dit blog valt ook onder alternative media !!

  BeantwoordenVerwijderen
 51. En DÖF, dit blog valt ook onder alternative media !!

  Klopt het dan niet wat ik zei?

  BeantwoordenVerwijderen
 52. En dat zeg jij.

  nope, dat zeg ik niet.

  grappig overigens dat je weer volledig op tilt slaat, nu je beseft dat je door een dame bent afgewezen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 53. je beschuldigt me van iets.

  maar je weet niet waarvan?

  beetje paranoia vind je niet?

  ik zou toch op zijn minst verwachten dat je wist waarvan je beschuldigd wordt als je het idee krijgt dat iemand je ergens van beschuldigd...

  BeantwoordenVerwijderen
 54. " Meestal verongelijkte "

  Het woord 'meestal' klopt enigszins, barracuds is de enige alternatieve media die ik lees die daar aan voldoet, barracuda kan het maar over één ding hebben, dit is zeg maar een one issue blog, dus zeer bekrompen en beperkt en ook nog een keer verongelijkt en continu schelden !!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Meestal verongelijkte types die op alles en iedereen schelden vanachter hun pc.

  precies!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 56. het feit dat jasmijn - die in jouw gefrustreerde fanbtasie een miesje is - op mij reageerde maakt je natuurlijk stront jaloers. .

  nee hoor, ik smul van het feit dat ze je heeft afgeserveerd als een complotdenker waarmee niet te praten valt.

  en ik smul van het feit dat je probeert te ontwijken dat ze van het vrouwelijk geslacht is.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Geloof mij maar trutje hutje, jasmijn is geen dame, dus haal die gefrustreerde fantasie maar uit je hoofd want daar doe je jezelf een groot plezier mee want vanaf het moment dat jij je ermee ging bemoeien is jasmijn spoorloos .. hahahahahaha .. die dacht natuurlijk 'van die creep moet ik absoluut niets hebben, wegewezen hierzo', maar maak je geen zorgen want het is geen dame, ik weet dat het een klap voor je is want je hebt het alleen maar over jasmijn de afgelopen paar uut, waar het hart van vol is daar loopt de mond van over, en dan is het ook nog een jongetje .. whoehoehahahahahahahaha....

  BeantwoordenVerwijderen
 58. jasmijn is geen dame.

  heerlijk, die stelligheid van een complotdenker...

  maarehh, kun je dat aantonen?

  en zal ik je geheugen eens opfrissen waarom jasmijn niet meer reageert?

  discussiëren met een complottist is zinloos.

  echt om te smullen dit.

  je wilt het echt niet inzien he?

  te pijnlijk he?

  praat je eindelijk met een dame, word je aan de kant gezet als een complotter waarmee niet te praten valt :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 59. "en ook nog een keer verongelijkt en continu schelden"

  Lijkt mij meer op een beknopte autobiografie.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. yup, dat is het hilarische aan anoniempje...

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Dit is te mooi voor woorden, zo krijg je pas inzicht in een persoon;

  Iemand reageert met als nick een naam van een bloem, trutje hutje ziet daar direct een meisjesnaamn in en zijn fantasie slaat kompleet op hol, vanaf dat moment kan hij het alleen nog maar over jasmijn hebben, hij leest de naam van een bloem en interpreterd dat als een meisjesnaam en is direct zwaar veliefd tot over zijn oren omdat zijn fantasie hem een schone dame laat zien .. hahahahahahahahahahahahahahha .. wat zal jij het zwaar hebben .. ohohohohohohohohoh .. het is heel zielig maar het verklaart wel je gedrag.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. ga vooral door, iedereen kan zien hoe je jezelf onsterfelijk belachelijk maakt

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Hey trutje hutje, wel je handen boven de dekens zometeen als je in je mandje kruipt .. WHEOHOEHOERHAHAHAHAHAHAHAhahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Nou trutje hutje, sweet dreams !!

  En nu maar duimen dat jasmijn nog een keer op dit blog verschijnt, maar ik zal je wel een goeie tip geven;

  Liefde maakt blind !!!!

  WHOEHOEHOEHOERHOERHAHAHhahahahahahahahahahahahahagehgehgehgehgehgehgehgeh......

  BeantwoordenVerwijderen
 65. echt smullen dit..

  zoals jij jezelf te kijk zet :o)

  afgeserveerd als een complotdenker door een vrouwelijke reaguurder :o)

  je gaat ongetwijfeld weer de hele nacht door hier om dat te verwerken :O)

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Kan je niet slapen jochie, je moet proberen niet meer aan jasmijn te denken, misschien moet je je weer effe richten op een complottheorie ofzo .. whoehoehahahahahahahageh .. gehgehgehgehgeh...

  BeantwoordenVerwijderen
 67. je komt er maar niet overheen he :o)

  ik ben benieuwd hoe je reageert als jasmijn in de toekomst op dit blog post...

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Kijk, heb je het weer over jasmijn, moeilijk he om het van je af te zetten, heb je vlinders in je buikje ??

  BeantwoordenVerwijderen
 69. het valt je zwaar he, afgeserveerd als complotdenker door een dame op dit blog...

  val je altijd zo slecht bij het vrouwelijke geslacht?

  ze had wel erg snel door uit wat voor hout je gesneden bent......

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Alleen er is nog steeds geen antwoord geven op vraag die ik stelde waarom ik een complotter zou zijn, wat dat betreft passen jullie wel bijelkaar, tenminste als je het niet erg vindt dat het een jongetje is, maar jij bent zoveel te kort gekomen dat jij daar wel overheen kijkt, en immers;

  Liefde maakt blind !!

  WHOEhahahahahagehgehgehgehgeh...

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Alleen er is nog steeds geen antwoord geven op vraag die ik stelde waarom ik een complotter zou zijn.

  het feit dat je al mijn antwoorden op die vraag negeert is ook een kenmerk van een complotdenker....

  mij maakt overigens niet uit of jasmijn een meisje of jongen is.

  maar ik snap wel waarom jij blijft ontkennen dat het om een meisje gaat: je ligt nogal slecht bij de dames kennelijk...

  zo slecht zelfs dat je wederom de hele nacht gaat lopen reageren hier :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 72. " mij maakt overigens niet uit of jasmijn een meisje of jongen is."

  Dat verbaast me niks.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Nee natuurlijk niet jongen, als jij maar gelukkig bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. "Alleen er is nog steeds geen antwoord geven op vraag die ik stelde waarom ik een complotter zou zijn"

  Het antwoord daarop heb jezelf al talloze malen gegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 75. AHA, dan zal ik je voortaan mevrouw noemen.

  Mevrouwtje trutje hutje, klinkt goed !!

  BeantwoordenVerwijderen
 76. wat heb je eigenlijk tegen vrouwen?

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Hoe kom je erbij dat ik wat tegen vrouwen heb, is je hogehoed weer leeg ??

  BeantwoordenVerwijderen