vrijdag 21 februari 2014

KarelKarel B. is weer 'veilig thuis' nadat zijn auto was meegenomen. En daar heeft de hele blogosfeer van kunnen meegenieten. Vanaf het moment dat er agenten voor zijn deur stonden, heeft soeverein mens Karel opnamen gemaakt.

'Als je het waagt in dit land om een Demmink poster achter het raam van je woning te plakken, mag je rekenen op veel belangstelling van de overheid. Er verschijnen agenten en psychiaters bij je op de stoep en uiteindelijk wordt je gearresteerd en afgevoerd', aldus Niburu.co, want wat is er mooier om Joris Demmink er weer bij te betrekken?

Barracuda kan weer niet anders concluderen dan dat plotters totaal niet geïnteresseerd zijn in de werkelijke toedracht van dit incident. 'Wat zijn het toch agressieve nsb-ertjes, die politie ambtenaartjes. Hoe hoger in functie, hoe meer ze zichzelf proberen te verheffen boven de soevereine mens.' En verheffen boven de soevereine mens, dat is een doodzonde in plottertjesland.

En dat terwijl de opnamen van Karel zelf toch heel duidelijk maken dat de agenten niet voor de poster aan zijn deur waren gekomen, maar voor zijn auto. De.auto en motor zouden in beslag worden genomen vanwege het soevereine kentekenplaten, iets waarvoor Karel al was gewaarschuwd. De agenten waren ook niet aan de deur gekomen om hem mee te nemen, dat gebeurde pas na veel verbaal geweld.

'In de politiebus heb ik eerst niets gezegd, maar gedurende de rit gaf ik ze de wind van voren, dat hun criminele overheid onze geboorteaktes op de beurs verhandeld hebben als beleggingsfonds, met ons lichaam en toekomstige belastinginkomsten als onderpand, en zij dus bij een bank in dienst zijn. Daarop heb ik ze allemaal commercieel aansprakelijk gesteld. Toen waren de politieagenten stil.'

Ja, dat zou Barracuda ook zijn na het horen van zoveel onsamenhangende onzin. Die Karel allemaal bij elkaar heeft verzonnen omdat hij zijn rekeningen niet meer kan betalen na het faillissement van zijn bedrijf (wat weer zogenaamd de schuld was van zijn ex). Dan ga je op internet naar 'oplossingen' zoeken en denk je dat je met lariekoek wel van je problemen af kunt komen. Dat is ongeveer even effectief als een struisvogel die denkt dat het naderende gevaar weg is door zijn kop in het zand te steken.

Karel werd met een boete van 450 euro wegens belediging naar huis gestuurd. 'Mevrouw de rechercheur weigerde zich op mijn verzoek te identificeren. Ik heb toen haar nog even flink de wind van voren gegeven over hoe wij met commercieel zeerecht worden opgelicht, en ze begreep precies waar ik het over had.' Barracuda is bang dat Karel zelfs haar lichaamstaal verkeerd heeft begrepen.

Huishoudelijk: Barracuda is een week van de leg.

75 opmerkingen:

 1. Lachen hé, met die soevereinen. Op Facebook zijn er groepen die zichzelf als soeverein bestempelen. En net als Karel hebben de meeste, een heel groot gedeelte hoor, akkefietjes lopen met of de Staat of de Bank, kun je lezen in hun reactie's namelijk... 'Soeverein' betekent na mijn idee voor sommigen geen verantwoording willen nemen voor hun eigen gedrag... het heeft niks met wetten en regels te maken want de soevereinen doen toch wel... en als ze dan aangesproken worden krijg je een strotvloed van wetten en regels over je heen, terwijl ze daar nu zo graag van af willen..., het gaat dus alleen maar de verkeerde kant op!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vooral grappig is hoe hij een pleidooi houdt vanwege het commerciële karakter met betrekking tot het handelen van de politie enz. en vervolgens gaat die handig gebruik maken van diezelfde commerciële instelling om die agent aansprakelijk te stellen... Wat een gehannes allemaal hoor! Maar goed, er heerst overduidelijk een welles nietes dingetje in het hoofd van Karel die vooral niet begrijpt dat die voornemens uitspreekt waar die zelf zo op tegen is... Ach, alweer een voorbeeld van een utopische gedachtegang met aan het eind van de gedachtegang een mannetje die je weer terug mept de werkelijkheid in.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik snap niet waarom de plottertjes hieraan zoveel aandacht besteden. Wat we zien en horen is een zielige, compleet labiele en huilerige patiënt die zover van de realiteit afstaat, dat hij nog niet eens doorheeft wat het probleem nou eigenlijk is. In ieder geval niet een poster. Wat we daarnaast zien zijn betrokken agenten die helemaal stijfgescholden worden, terwijl ze op een compassievolle manier proberen hun werk te doen.

  Eigenlijk wordt alleen maar geïllustreerd dat plottertjes gekken zonder enig realiteitsbesef zijn. Trieste figuren, wiens bullshit in een inrichting thuishoort. Niet de samenleving.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk omdat de plottertjes zelf met politie en justitie in aanraking zijn gekomen, vaak vanuit hun eigen gestoordheid. Hup, even Demmink erbij halen, en klaar is Kees.

   Verwijderen
  2. Overigens, dan wel weer deze:

   '@Gretha : Karel moet niet zo janken dat ‘de politie hem gaat vermoorden’.

   Hij maakt z’n eigen ‘soevereine case’ belachelijk op die manier.

   Hij had die hoofdagent gewoon een flinke ‘hoek’ moeten verkopen.

   En net als ieder nederlander een apk-keurinkje moeten regelen voor z’n karretje.

   EN ‘m verzekeren.

   Als ie iemand invalide rijdt zonder verzekering staat ie daar met z’n soevereine shit.

   ‘Soeverein zijn’ is leuk en aardig, maar je moet wel aan een paar basisvoorwaarden voldoen vind ik.

   Persoonlijk dan.'

   Verwijderen
  3. Het probleem met de complotgekkies is inderdaad dat ze in hun wanen zelfs een reden zien om geweld te gaan gebruiken.

   Verwijderen
  4. Nou ja de aandacht komt natuurlijk doordat die Demmink poster er hangt en dat het de eerste aanleiding was voor de wijkagent om bij Karel aan te bellen. Jij en ik snappen natuurlijk wel dat het hele vervolg niet meer met die poster te maken heeft, maar dat boeit de complotters natuurlijk niet.

   Die Soevereine mensen zijn verder gewoon gedeeltelijk incrowd bij de complotters, ik volg ze nu een tijdje en ik hoor de hele tijd KLOL napraterij.

   Verwijderen
  5. Ja, ik sprak er een paar op het feestje van Micha. Was trouwens gezellig, we zijn het erover eens dat we het oneens zijn. Het grootste bezwaar tegen die "souvereiniteit" zie je bij Karel precies gebeuren: ze plaatsen zich wel buiten alle wetgeving, maar als mensen door die kolder diep in de problemen komen, is er geen enkel vangnet voor ze, zoals vakbonden bijvoorbeeld een stakingskas hebben.

   Het zou trouwens best kunnen hoor, dat die politieagenten het eerste die poster zagen, maar een souverein nummerbord lijkt me toch problematischer. Die poster mag, dat kenteken niet.

   Verwijderen
  6. @Jeroen

   Nou ja, wat volgens mij vooral geïllustreerd wordt is dat er een groep maatschappelijk geïsoleerde randgevallen opmerkelijk open staan voor het giftige infuus dat ze via hun monitor wordt toegediend door 'veld-aanvoerders' zoals Luca van Dinter en Micha Kat.

   Niet alleen blijkt, weer uit deze Klaas filmpjes, de volkomen onverantwoordelijke manier van 'opruien' door deze Kat's & Co. Maar bovenal de gevaarlijke tendens dat hun onzin kwetsbare figuren in een gevaarlijk geestelijk isolement drukken, met de daaropvolgende extra aanslag op de toch al marginale maatschappelijke positie.

   Ik bedoel: Frides Lameris - inkomen nul -> boete 6,000 plus
   Karel Bachus - inkomen nul -> beslagname van 2 voertuigen, boete 450 euro, en geestelijke aftakeling
   Nico van den Ham -> versnelde aftakeling van toch al niet zo'n stabiele mind set. Dankzij Kat.
   Don Q. Denkt dat hij wegkomt met het verhaaltje aan Mauritz dat hij in Spanje woont, terwijl iedereen weet dat dit niet zo is.
   Micha Kat: betaalt 3,000 euro negatief in het fonds van de Micha Claim; nobody cares...

   Kortom dit is een ernstig aftakelend groepje zorg, dat steeds verder in de problemen komt met hun eigen geschapen onzin.

   Take out the leaders!

   Verwijderen
  7. Wat is dat verhaal over gekkie Don nou weer? Die lijkt ook niet helemaal aansluiting te vinden.

   Verwijderen
  8. Ziva schreef: "Ik bedoel: Frides Lameris - inkomen nul -> boete 6,000 plus"

   Bij mijn weten heeft Frides Laméris nooit een boete opgelegd gekregen. Dat kan ook niet, want boetes horen thuis in het strafrecht (bij beschikkingen door het OM, nog ongetoetst door de rechter), en dit was een civiele zaak. Er waren wel dwangsommen en het vergoeden van de proceskosten.

   Maar eens even het vonnis nalezen. Ik had er ergens een link naar staan, ja hier. Deze uitspraak dus.

   Verwijderen
  9. Paragraaf 4.5 (€ 6.375,80 proceskosten en salaris advocaat tegenpartij; maar beslist GEEN boete; wel belangrijk ook in verband met de onterechte stemmingmakerij van de complothitsers), en zie paragraaf 5 punt 6 (dwangsom 2500 per keer, maximaal 25000).

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. En krijgt-ie dat, is het weer niet goed.

   Verwijderen
  2. Karel liet zich iets teveel pleasen door de alternatieve media, en is van mening dat hij geen auto heeft, maar een vervoermiddel, waardoor hij zich uiteindelijk met dit transportmiddel mag verplaatsen.

   Verwijderen
  3. Wie denkt met semantische spelletjes onder verplichtingen uit te komen is naief of niet goed wijs. Allebei niet zo erg, maar een beetje realiteitszin kan toch geen kwaad. Als die soevereinen politieagenten of deurwaarders adviseren maar even navraag te doen bij "hun staatshoofd" vind ik dat nog wel geestig, maar verder is de ideologische onderbouwing ronduit tenenkrommend. Het klinkt ook alsof ze wel de formules uit het hoofd hebben geleerd ("staatsrecht 1940-1941") maar er verder ook geen moer van snappen.

   Verwijderen
 5. Wahaha. Martijn over de legeroefening in Friesland. Want dat is iets heel vreemds, zo'n oefening, dat doen legers anders nooit. Dus het moet vanuit zijn reality check bekeken wel samenhangen met FEMA kampen, de op handen zijnde staat van beleg en bijzondere opsporingsambtenaren, ofzo.

  Volgens mij valt het helemaal niet mee om Martijn te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lijkt mij ook. Anderzijds heeft het waarschijnlijk ook wel iets om niet gehinderd door enig verstand alles te verklaren. En dat op een toon alsof je Socrates bent en je publiek uit louter onbenullen bestaat.

   Verwijderen
  2. Nouja, dat is natuurlijk wel een goede grondhouding. Ik doe het zelf ook ;-)

   Verwijderen
  3. Hopelijk breng je het er wel beter van af dan Martijn. Of Karel. Anders wordt het toch wel een beetje sneu.

   Verwijderen
  4. Rond 1978 sloop ik als militair door de bossen rondom Nijmegen, samen met nog 50 anderen, als oefening om o.a. de Martijns en Karels van deze wereld te beschermen tegen de vijand. THC doet tegenwoordig gekke dingen met de mediamens.

   Verwijderen
  5. Rond 1978 sloop ik als militair door de bossen rondom Nijmegen, samen met nog 50 anderen, als oefening om o.a. de Martijns en Karels van deze wereld te beschermen tegen de vijand. THC doet tegenwoordig gekke dingen met de mediamens.

   Verwijderen
  6. Overigens staat op het contactadres van WD te Overveen een huis hopeloos te koop.

   Verwijderen
  7. Weet je zeker dat je toen niet als kwartiermaker voor de NWO/zionisten/HAARP/pedomaffia/Oranjenazi's/Freislerrechtbanken fungeerde?

   Verwijderen
  8. @Gertjan
   Jazeker, ik was immers vlakbij mijn huis, en stond in contact met mijn huidige vrouw, en toenmalige vriendin. Kermit van de voormalige PTT, weetjewel, weetjewel!!

   Verwijderen
  9. Ben zelfs even heel stiekem thuis geweest destijds, in vol ornaat. Incl. Uzi en losse flodders. @Gertjan, no kidding, het was per slot van rekening 17 ° onder nul in die constellatie.

   Verwijderen
  10. Klinkt goed. Ik mocht nooit meedoen (S5).

   Verwijderen
  11. Ik deed gewoon toen klakkeloos de dingen die me opgedragen werden, inmiddels is dit anders maar komt het op hetzelfde neer. Kritiek is prima, maar kom wel met haalbare oplossingen, met open vizier.

   Verwijderen
  12. Trouwens, lees ik nu echt dat Vrijland denkt dat het mogelijk is om kinderen door wat prenataal gedokter zonder geslachtskenmerken geboren te laten worden? Ik ga haast aan mijzelf twijfelen. Het zal mij ook benieuwen wat hij gaat schrijven als hij ziet dat Micha in Beieren de kantjes er met een roze petje op af loopt. Daar gaat de hetronormativiteit!

   Verwijderen
 6. OT: wie neemt het voortouw in het oprichten van een stichting "gedupeerden Micha claim"?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vonnis "Micha-claim" tegen Westenberg is inderdaad, nog niet gevonden op rechtspraak.nl, wel bij Kat zelf, pad:
   http://www.klokkenluideronline.is/2014/02/eradus-rechtbank-opnieuw-wraak-op-micha/
   http://www.klokkenluideronline.is/wp-content/uploads/2014/02/vonnis-19.02.14-Westenberg.pdf

   Mijn mening: goed afgewogen, terecht vonnis. Samenvatting: toegang tot de rechter is een grondrecht, ook voor Westenberg, slecht in zeer uitzonderlijke gevallen kan dat onrechtmatig zijn, in dit geval is het dat niet.

   Verwijderen
  2. @rudhar
   Klaarblijkelijk ben je tegenwoordig als taalnazie en juridisch zelfverklaarde haarklover de "m" ook al kwijt. Maar zie jij ook hoe infantiele randfiguren via de media het leger inzetten om haat te zaaien? Stommeling die je bent!

   Verwijderen
  3. Bovenstaande reacties van zowel 'geen' als Ziva zijn voor mij onbegrijpelijk. Ik vergat een woord 'er' ('is er inderdaad') en een 's' ('slecht' moest 'slechts' zijn). Maar waar vergat ik een m? Ik zie het niet.

   Wat mijn opmerking met randfiguren, het leger of haatzaaien te maken heeft is me ook een raadsel. Hebben jullie het vonnis waar ik naar verwees wel gelezen en weet je wel waar dat over gaat?

   Verwijderen
  4. "Bovenstaande reacties van zowel 'geen' als Ziva zijn voor mij onbegrijpelijk."

   Uiteraard weinig zinnigs met iemand te bespreken die zo debiel is dat hij als enige bij moderator nog niet wil bevatten dat beide huppelkutjes die je hier in je comment vandaag als Kjut & Juul tracht aan te spreken, al zolang 'ze' hier lopen te zuigen uit een en dezelfde bende van flessentrekkende 'colporteurs' bestaat die daarbij tegelijkertijd met zowel een voor als achter bips hun natte ruften uit een en dezelfde rechtspersoon weten te laten 'klinken' & stinken?! Je mag dan eveneens als een mierenneukende komnymfomaan bekend staan, ook je onderscheidingsvermogen is als die van een bij zijn conditionering als mensachtige niet zoals dat hoort op zijn poten terecht gekomen PTSS patiënt...

   Verwijderen
  5. @ruud
   Het had betrekking op de wijze waarop je zoals gewoonlijk off-topic invliegt zonder de comments te lezen. Het ging namelijk over de invloed en consequenties van kaasverhalen op goedgelovigen, zoals daar als vanouds velen van rondlopen. Overigens bestaat een i zonder puntje niet, zoals de umlaut een landseigen letterteken is. Tevens kan je wel degelijk energie buiten een accu om opslaan, kost alleen verloren tijd omdat hier uit te leggen. Die juridische oprispingen die je uit, idem dito. Ik zie eerder de synergie met de werkwijzes van kinderlokkers, en die van de zogenaamde alternatieve media.That's it , Ruud, meer niet.


   Verwijderen
  6. En wat @Papi aangaat heeft het te maken met zijn verstoorde suikerspiegel, en frustraties met gekke oude vrouwtjes, die niet verder gaan dan het aannemen van natte damesmantels, maatje tent.

   Verwijderen
  7. "En wat @Papi aangaat..."

   Nee hoor jij stinkende & onderdanig likkende hasbarat! Dit (laatste link onder) is trouwens wat er altijd en onverbiddelijk met alle bedrog moet gebeuren wanneer deze hele wereld begint in te zien met welk een demonentuig jij al veel te lang het bed mensverradelijk weet te delen. Wist je trouwens al dat als je te lang met stinkende straathonden slaapt je van de verspreidende luizenpest nodeloos en onschuldige medemensen in gevaar brengt? Hup, scheer je weg nog voordat jij als menselijke uitwerpsel op een hoop met dit al lang afgeschreven & mensverradelijke oplichterstuig geruimd gaat worden..:

   "Ripped Anne Frank books found in dozens of Japanese libraries"

   Verwijderen
  8. De Winter is geen Jood,hij woont niet eens in Israel, en is eerder een marketeer die kansloze dweepzieke kretelogie op een incompetente manier via flutboekjes aan de man wil brengen.
   @Adamas , ben je nu echt zo dom?

   Verwijderen
 7. Dankbaar: 'Het boek is ook vertraagd omdat wij tegen nieuwe bewijzen en ontwikkelingen zijn aangelopen, die enige tijd verg(d)en om rond te krijgen, maar wat ons betreft absoluut niet in het boek mogen ontbreken. In dit geval is geduld dus echt een schone zaak, want het boek heeft hiermee nog meer aan bomkracht gewonnen.'

  Volgens mij traineren ze het boek vanwege de uitspraak begin maart. En als er als bomkracht in zit, is het omdat het boek hooguit in hun eigen gezicht ontploft.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ach gut;
  Het sissende addergebroed hier bij moderator verheugt zich zoals dat wel vaker plaats heeft wat prematuur/arrogant over hetgeen de gekoosjerde nostra via hun vooralsnog weldegelijk strak en onderdanig afgerichte regenten knechtjes (ik wist het jahverdommenogaantoe!) met hun zogenaamde oppositie van sinds zijn te gaan doen? Met de vervloekte verwensingen en alles wat dies meer zij haal ik hierbij dan ook naar dat ontiegelijk arrogant incluis stinkende collaborateurs bende van lucifer uit... Dus: to hell with Shit, Piss dan wel Fecaliën-raël!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met dit linkje probeerde ik overigens 'slechts' te verduidelijken dat er hier bij moderator eveneens gojim mennende onmensen actief blijken te zijn die met hun al dan niet gecontroleerde oppositie deze zelfde jodenstreken van plan zijn uit te vreten. Met als gevolg daar weer dan uiteraard van dat deze telkens wederkerende en volkomen terecht betaalde poppenkast wereldwijd als de al meer dan 3x meegemaakte & welbekende scheepsrecht nu eens en voor altijd WEL op de juiste wijze toegepast zal zijn. Mijn troepen staan vanaf de US/Mexicaanse grens tot aan het uiterste puntje van Vuurland al enige tijd zwaar bewapend te popelen om hun bijdrage op het Latijns Amerikaanse deel van dit aller beslissendste wereldwijde operatie ter wegsnijging van een bijna terminaal zijnde mensachtige gezwel met als doel de overleving van de mensheid als geheel te gaan implementeren door de totale uitroeiing! Kappen dus uitzuigende joden pooiers hier bij moderator, want jullie staan overal en wereldwijd met jullie stinkende joden torso's irritant zielig en voor de kat's zijn/haar voor/achter-kut te ruften & ontiegelijk irritant af te gaan hahaha! OID... (heb 'm gisteren goed aangetikt vandaar...)

   Verwijderen
 9. Hahaha, man wat een lachwekkende vertoning al die filmpjes op internet http://www.youtube.com/watch?v=yR5g-ifCEKY

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Maar bovenal de gevaarlijke tendens dat hun onzin kwetsbare figuren in een gevaarlijk geestelijk isolement drukt, met de daaropvolgende extra aanslag op de toch al marginale maatschappelijke positie.

  Inderdaad @Ziva. Kat misbruikt labiele en anderszins kwetsbare figuren voor zijn eigen agenda. Ik breng nog maar eens de machtsstrijd tussen Kat en Arend Zeevat in herinnering over de centjes van de bejaarde Harm Bos. Zeevat had de stichting opgezet maar greep uiteindelijk naast de poet. Het zou interessant zijn te weten hoeveel er inmiddels bij Kat en Vergeer aan de strijkstok is blijven hangen en hoeveel ze in de toekomst nog denken te vangen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Interessant inderdaad. Het is alleen niet te verwachten dat er in dat inteeltwereldje een klokkenluider opstaat die zulke misstanden openbaar maakt. Daar hebben ze het te druk voor.

   Verwijderen
 11. Filmpje van Karel net bekeken... Had het een sketch van Koot en De Bie geweest..... was het een toppertje. Maar helaas er zit een mens achter die van het padje is.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zelfverklaard juridisch adviseur Luuk van Dinter lijkt me wel aan te pakken, wegens misleiding van labiele en geestelijk minderbedeelde landgenoten. Of moet er eerst aangeklaagd worden door een slachtoffer voor er iets in gang komt ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat Luuk van Dinter -zonder daar enige kwalificatie voor in het bezit te hebben- zich uitgeeft voor juridisch adviseur is tot daar aan toe maar een ieder die zijn 'juridische adviezen' en de stappen tot 'soevereiniteit' opvolgt zit vroeg of laat diep in de shit. Maar charlatan Luuk blijft bij iedere huisuitzetting of onvrijwillige veiling van een woonhuis doodleuk beweren dat dat de 'soevereine zaak' alleen maar goed doet.
   De keiharde praktijk wijst echter uit dat niets minder waar is dus mijn welgemeend advies aan 'soevereine complottertjes' luidt dan ook; doe aangifte tegen Luuk van Dinter omdat diens 'juridische adviezen' inderdaad misleidend -of op zijn minst onvolledig en/of onjuist- zijn. Ieder beroep op zogenaamde 'soevereiniteit' heeft geen enkele juridische validiteit en wat volgt zal een zinloze en bij voorbaat kansloze strijd blijken te zijn.
   Bijzonder is ook dat de 'logica' en het 'wakkere kritische denkvermogen' die iedere complotter zichzelf graag als 'kwaliteit' toedicht hier ook ineens als sneeuw voor de zon is verdwenen. Want zoals ik reeds aanhaalde zit iedere zogenaamde 'soeverein' vroeg of laat diep in de problemen behalve Luuk van Dinter zelf.

   Ra, ra, hoe zou dát nou toch komen…

   Verwijderen
  2. Zou hij stiekem voor de banken werken, zodat ze al die huizen goedkoop op kunnen kopen? ;-)

   Verwijderen
 13. Dat Karel hetzelfde als Sacha Stone wil uitdragen is nog tot daar aan toe. Zijn 'ideologische' bankroet is echter pas een feit geworden nadat zijn acties mede werden beïnvloed door flierenfluiters die zonder te weten dat er überhaupt een klepel betreft deze klok te luiden was, puur uit narcistische en opruiende motieven maar met hun zelfdestructieve en valse beloftes hem in de armen van doorgesnoven capo's hebben gedreven. Mijn probleem met dit soort van bewegingen is dus dat ze niet of met gespleten belangen desinformeren over het fundament waaraan onze menselijke toekomst in zijn algemeenheid mee te kampen heeft en zo goed als terminaal aan dreigt kapot te gaan. Ik leer over de geslepenheid van de adder met de seconde meer en weet daardoor heel goed dat slechts een honderdste procent van zijn leugen maar vermengd met de puurste waarheid van de bron hoeft te worden om de zuiverheid ervan totaal waardeloos te laten zijn. Wees dus als een intelligente vis en ga er slechts met de aas van hun uitgeworpen lekkers van door zonder direct met je algehele zelfstandige intellect afhankelijk van onzuivere agendaatjes spartelend in hun fuikjes komt te liggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. OT: ik kom net achter een interessant feitje: het drijfveer van Martijn Alberda om zijn kwaadaardige domheid op de Anass-zaak los te laten is inmiddels duidelijk: GELD. Hij werd dus betaald door de vader van Anass om zijn hetze te voeren, net als Micha door Poot betaald wordt om zijn haatcampagne tegen Demmink te voeren. Op het marokko forum las ik deze interessante reactie van iemand die zich voordoet als Islamiet om Marokkanen op te fokken, wat gelukkig misukte:

  Mouhandiz 14-04-2013, 19:41

  Nog een nkeer voor smerige zionistische PVV leugenaars: De vader wil EXPLICIET dat Martin door gaat, sterker de vader helpt Martin ook financieel om hiermee door te gaan. Dus jouw soort valt wel degelijk de vader aan. Een welke bewijzen heeft jouw leugenachtige soort tegen Martin, jouw soort heeft topt de dag als vandaag geen ekel bewijs voor jullie uit de duim gezogen smerige leugens.


  Ik vind het interessant om te merken dat de mensen die debunkers ervan beschuldigen betaald te worden voor hun kritiek, of voor de AIVD werken het eigenlijk over zichzelf hebben. Gadver wat een minderwaardige figuren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan zou je kunnen zeggen dat de vader van Anass een prima huurling heeft gevonden. Martin heeft niet zoveel respect voor vrouwen dus de manier waarop hij de moeder van Anass aan het kruis heeft genageld is 'vakwerk'. Werkelijk Martin heeft waar voor het geld geleverd.

   Verwijderen
  2. Thierry heeft niet zoveel respect voor 'zijn' stemvee dus de manier waarop hij de moeder van zijn host aan het parasiteren heeft geconditioneerd is voor mij als een veel te lang droog staande huismuts die absoluut naar wat aandacht van geflipte compleetgeilers snakt werkelijk 'vakwerk'.;

   "When I first saw Thierry Meyssan's website in March of 2002, I was very impressed, and I assumed that he was an honest man who was trying to expose the 9/11 attack. However, as the years passed by and he continued to ignore the demolition of the World Trade Center, I started to wonder why he focused on the Pentagon and ignored the World Trade Center demolition. When I finally had a chance to meet him in 2005, I found his behavior around me to be very suspicious. I suggest you seriously contemplate this issue because this may happen to you, and you should not dismiss it as meaningless. Specifically, when you meet somebody whose behavior seems peculiar, there is often a very important reason that their behavior is strange. Don't dismiss peculiar behavior! Instead, be suspicious of them, and try to understand why the person is behaving in a strange manner. We have a tendency to ignore freaks, or make excuses for them. This is inappropriate behavior for the modern world! We must identify and remove the freaks from society, not ignore them." Who is Thierry Meyssan working for?

   "The power of a state is measured by its ability to defend itself and to attack on one or more fronts. In this context, Washington is trying for the first time to show it can overthrow three governments simultaneously: Syria, Ukraine and Venezuela. If it succeeds, no government would be henceforth able to resist it." Can Washington overthrow three governments at the same time?

   Verwijderen
  3. Jeroen, ik heb het draadje op forums.marokko gelezen, en de betrouwbaarheid van de daar gedane bewering lijkt me eerlijk gezegd nul.
   Ook uitspraken die goed in ons plaatje passen mogen we niet zomaar voor waar aannemen. Hoe weet de schuimbekkende reaguurder in kwestie eigenlijk dat de vader van Anass Martijn Alberda financieel steunt? Hij kan ook wel beweren dat de man door de Rothschilds wordt gesteund...

   Verwijderen
  4. @darlienydd

   Tot gisteren stonden in dat draadje ook uiterst smerige berichtjes over mij persoonlijk, hoewel ik nooit op die site actief was. Gelukkig dat ik de moderatoren ervan wist te overtuigen dat ze niet zitten te wachten op strafrechtelijke vervolging en een dagelijkse dwangsom. Ze staan nog wel in de google cache.

   Martijn en zijn hulpjes deden zich indertijd voor als Marokkanen en Islamieten, om de gemeenschap daar op te fokken met hun leugens en bullshit over Anass. Er werd op klokkenluideronline en martinvrijland.com zelfs gedroomd over een soort marokkaanse volksopstand, ze zagen dit als een prachtige aanleiding om onze marokkaanse landgenoten te laten "ontwaken". Ik neem aan dat Martijn of één van zijn intimi goed op de hoogte is van zulke geldstromen, dus vind die boodschap "credible".

   Het zou ook verklaren waarom hij de moeder van Anass zo aanviel en als buitenstaander zo expliciet partij koos voor die vader. Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt.

   Verwijderen
  5. @Darrlienydd

   Gebruik van de term "jouw soort" rings a bell?

   Verwijderen
  6. @Jeroen

   Ik ben inderdaad zionist (zij het geen Jood). Jij toch ook? (Een zionist is gewoon iemand die vindt dat het Joodse volk, net als andere volkeren, recht heeft op een eigen staat. Het zionistische ideaal is dus al in 1948 gerealiseerd, maar staat nog steeds enigszins onder druk.) Zionisten zijn dus inderdaad ook "mijn soort".

   Moslimhater ben ik niet, zoals je wellicht suggereert (zeg de volgende keer gewoon wat je bedoelt, dat leest zoveel makkelijker dan een insinuatie). Wel ben ik een islamhater, in dezelfde zin waarin ik nationaal-socialisme, communisme en fascisme haat. Met een ideologie die "ongelovigen", en dus ook mij (en jou), neerzet als Untermenschen die onderworpen of gedood moeten worden, ga ik geen zoete broodjes bakken.

   Verwijderen
  7. Darlien, echt. We zijn inderdaad allebei zionist en ik heb geen enkele aanleiding om te denken dat je moslimhater bent. En als dat zo is houdt het me niet zo bezig. Waaruit maakte je op dat ik dat stelde? Ben er de persoon helemaal niet naar om te gaan zitten insinueren, ben volgens mij juist (te) rechtstreeks. Ik had het alleen over het gedrag van Martijn en zijn hulpjes op marokko.nl?

   Wat ik overigens bedoelde met dat "jouw soort" is dat er hier een reaguurder was die dat begrip te pas en te onpas gebruikte.

   Verwijderen
  8. Ik echter heb geen enkele aanleiding meer nodig om hier en direct nog over mijn nek te moeten gaan van jullie abject/nazionistische karakters, waarmee met het kwijl op de bek alles en iedereen t.b.v. de joden god mammon parasitair dient te worden verzilverd. Smerig stuk schorem dus jullie allemaal ja!

   “Het is een gruwelijke herinnering”, zegt Sanders over de boeken. “Maar als het om de al geilige sjekel gaat zet ik met alle gemak zelfs mijn eigen moeder nog met reductie zo in de uitverkoop!”

   Verwijderen
  9. Bedankt papi. Neem je nou je pilletje in?

   Verwijderen
  10. Zoals je tribegenoot al meer dan eens heeft ondervonden blijkt karma inderdaad weldegelijk een bitch te zijn...

   Verwijderen
  11. Al vele jaren laat blogger en moderator Barracuda alle antisemitische bagger van vermoedelijk één reaguurder onder vele namen, consequent staan, terwijl zindelijke commentaren vaak wel geblokkeerd worden.

   Ik zie maar één logische verklaring voor zulk gedrag: Barracuda is zelf een antisemiet en vind die commentaren eigenlijk wel tof.

   Verwijderen
  12. je moet, mijn inziens, altijd rekening houden met de 80/20 regeling.

   Je weet niet iets zeker voor de 100 procent.. Het probleem bij complotters is dat ze dat wel denken te weten. Nee, ze zitten in die 20 procent.

   En ja, daar zijn dingen dien niet kloppen, de jongens van het AZC zijn zeker weggesluisd, dat geloof ik ook wel. Alleen, blijf niet in die 20 procent zitten, nee je moet proberen in die 80 procent te gaan zitten.

   Je moet zorgen dat je kunt weerleggen dat Jasper die verklaring heeft weerlegt, zorgen dat je dat allemaal omver kunt blazen. Dat heb ik nog niet gezien..

   Verwijderen
  13. 'Ik zie maar één logische verklaring voor zulk gedrag: Barracuda is zelf een antisemiet en vind die commentaren eigenlijk wel tof.'

   Wat een logica weer, Ruud. Dat zou betekenen dat ik achter alles sta wat ik aan commentaren doorlaat, inclusief die vaak moemakende kommaneukerij van jou. Ik laat 98 procent van de commentaren door, of liever gezegd, staan. De grens trek ik mij figuren die hele forum volspammen als ze de kans krijgen.

   En het is mij eerlijk gezegd nog altijd niet duidelijk waarom een aantal van jullie deze Papi met zijn wereldvreemde cryptotaal en woordspelingen zo serieus nemen. Ik in elk geval niet. Het komt op mij over als louter provocatie. Wel weet hij een aantal van jullie wel erg makkelijk op de kast te krijgen.

   Verwijderen
  14. Ben je de belangrijkste reden niet tevens vergeten te vermelden joden boertje harmsen? Ach 'kerel' er is helemaal niet zoiets als 'anti'-setitisme! Want onder de Semitische vrouwen bevinden zich volgens mijn smaak wel degelijk de meest aantrekkelijke wezens die ik persoonlijk naar aller waarschijnlijkheid nog wel zou kunnen doen ook! Nee gozer jij vergist je zoals gewoonlijk weer eens onbeschaamd. Het is inderdaad mijn met de dag groter wordende anti demonisme waaraan jij refereert. En die is hem puur gelegen in het feit dat het jodendom al veel te lang mijn niet joden wereld zwaar loopt te besodemieteren en met hun mensen verlakkende machtshonger in het belang van hun god moloch zwaar naar de kloten probeert te helpen in hun wanhopige poging om als uitverkorenen van een luciferiaanse sekte alles en iedereen als menselijke veestapel (binnen hun joods/perfideook wel kringen als gojim aangeduid!) aan hun duivelse gebroed te kunnen, wensen dan wel behoren te onderwerpen. In de naam dus van hun geïllumineerde pooier...dat geloven deze op stelten voortploeterende demonenratten echt wel! Op hun vette pens uiteraard met deze gekoesterde natte droom, want wereldwijd maken de wakkere gelederen zich alreeds langer klaar om nu WEL voor eens en altijd de mensheid te gaan verlossen van deze terminaal & ondraaglijk uitgezaaide bende van een ongekend stinkende kwaadaardigheid. Capiche? Hier ga er nog maar eens goed tegen aan jij dumbed-down en onherstelbaar dom dan wel pro-satanisme afgerichte gierboer!;

   "Did you know the founder of Zionism encouraged anti-Semitism as a way to manipulate us?"

   "White Supremacists:Are they real Nazis? Or Ashkenazis?"

   “So then I told him, 'I hate Jews', and now he trusts me, just like a puppy dog. What a sucker!”

   Verwijderen
  15. > inclusief die vaak moemakende kommaneukerij van jou

   Als je bijv. het verschil tussen een boete, dwangsom en veroordeling in de proceskosten als kommaneukerij ziet, dan ben je in mijn visie incompetent wat betreft je zelfverklaarde bestrijding van "domdenken in de (alternatieve) media met mondsnoerende logica".

   Maar ook hier: ieder zijn niveau en kwaliteitsnormen. Als je het allemaal niet belangrijk vind, dan lul je gewoon wat in de ruimte, de meeste lezers zien het verschil toch niet.

   Verwijderen
 15. Tja...., verbaast mij eigenlijk helemaal niet... Er moest wel iets zijn bij martijn.. Het lijkt me niet iemand die hoogstaande principes heeft. Integendeel: "principes kosten geld" en zover wil Martijn niet gaan.

  Poot en Dankbaar die hebben principes. Je kunt het er niet mee eens zijn, maar ze hanteren een principieel vertrekpunt en denkraam. Zij kunnen deze principes ook hebben, want ze hebben geld, veel geld.

  Dat dit vervolgens resulteert in een verkokerde tunnelvisie waarbij elke gefundeerde kritiek ter zijde wordt geschoven.... tja....

  Principes kosten geld en met geld kun je veel doen, bijvoorbeeld jaknikkers rond je verzamelen. Poot is daar een mooi voorbeeld van.

  Die Poot is de godfather van de Pootfamilie. Als je het artikel leest wat in de Volkskrant stond, wordt de suggestie gewekt dat zijn hele familie (kinderen en kleinkinderen) achter hem staan. Dat wil ik niet geloven.

  Ik geloof wel dat het grote deel van de familie Poot de toorn van opa vreest en daarom maar liever zijn mond houdt en opa niet in de weg wil zitten met kritiek (jaknikkers). Want tja -daar is ie weer- GELD. Je laat jezelf toch niet onterven door opa omdat je zijn meningen tegenspreekt? Er is genoeg te verdelen in de familie, en alleen je kindsdeel krijgen is ook zo jammer.....

  Nee, ik denk dat als pater familias Poot de pijp aan Maarten geeft, dat de familie heel snel het er over eens is om de stekker te trekken uit de hobbies van opa. Contraproductieve geldverspilling... Gevolg is: websites op zwart, stichting de Roestige spijker kan zichzelf niet meer bedruipen en wordt opgeheven en Micha... die kan voortaan naar de voedselbank..... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yupz, in die context moest ik erg lachen om deze passage in een recent artikel over Poot:

   Jan Poot, vader van zes en grootvader van twintig, wordt dit jaar negentig. “Wij zeggen in de familie ook wel eens: ‘Pa, hou eens op, ga eens wat leuks doen’”, zegt zoon Peter. “Maar zo zit mijn vader nu eenmaal niet in elkaar. Jammer voor Demmink, Donner en de Nederlandse regering, maar hij zal doorgaan tot hij zijn doel bereikt heeft.”

   Ik denk dat die familie een verantwoordelijkheid heeft hierin, want het kan natuurlijk niet zo zijn dat heel Nederland moet lijden onder de dementie van opa Jan.

   Verwijderen
 16. Micha Kat heeft een nieuw baantje http://www.camilleri.nl/2014/02/artikel-13-advocatenwet/ waarbij hij meteen zijn eigen advocaat een veeg uit de pan geeft :-D

  De werkelijke vraag is echter natuurlijk of zijn volgelingen hun inleg bij de Micha Claim ooit terugzien ;-) http://klokhorenluiden.blogspot.nl/2014/02/complotgek-belasting.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik begrijp eigenlijk niet zo goed waarom Kat dit soort zaken aanspant als het toch allemaal één grote criminele enz. bende is.

   Daarnaast vraag ik mij af of Kat zijn advocaat wel goed begrepen heeft, die zal waarschijnlijk hebben afgeraden om door te gaan omdat hij weet dat dit hopeloos en kansloos is en dat ook al weet. Maar mocht Kat geld op tafel leggen bij hem of een andere advocaat...

   Anderzijds: Ik zou mijn tijd ook niet verspillen aan een zaak die bij voorbaat kansloos is. Tenzij ik het geld echt nodig had uiteraard. Maar volgens mij is dat bij zijn huidige (of ex?) advocaat niet bepaald het geval als ik diens reputatie zo bekijk.

   Verwijderen
  2. De Telegraaf is ook een totaal corrupte leugenmachine. Tenzij er iets instaat dat Kat goed uitkomt. Iemand op KLOL wees daar ook op, maar de boerenslimme Micha weet raad: met de juiste bril is er zelfs in de Telegraaf nog wel eens een sprankje waarheid te vinden. En die juiste bril, die heeft Micha uiteraard. Bij mij strijden spotlust, afkeer en medelijden al enige tijd om voorrang als het om de exploten van de mislukte classicus gaat.

   Verwijderen
  3. Die advocaat heeft gewoon goed gezien dat Kat niet zozeer een goede advocaat nodig heeft maar meer gebaat is bij een goede psychiater.
   Hilarisch ook dat Kat's 'noodomroep' aan Nederland weer slechts een handjevol reacties oplevert van immer dezelfde figuren die ook alleen maar gebukt gaan onder hun eigen psychische problemen. En die zijn in Kat's schimmige en naargeestige waanwereld nog representatief ook voor de rest van het Nederlandse volk.
   Maar goed, de 'tijdrekmiddelen' zijn zo goed als op dus Kat gaat de komende periode met de nodige definitieve vonnissen om de oren geslagen worden.

   Verwijderen
  4. inderdaad voor de gerechtelijke macht is het nu: -om maar even bij het onderwerp te blijven- "Kat in 't bakkie".

   Verwijderen
 17. OT: Sommige mensen klagen toch zo op blindelings volgen van de media, doen wat de overheid zegt enzovoort? Er zijn genoeg argumenten die dat ontkrachten (zoals: Waarom bieden google, youtube en sanoma ons zoveel toegang tot De Waarheid?) maar nu is er een nieuwe: The Lego Movie.
  The Lego Movie is gemaakt door Warner Brothers één van de meest invloedrijke mediabedrijven die er zijn. Ze hebben een film gemaakt met speelgoed dat door jong en oud geliefd word en dat dus menig bezoeker trekt waarin eigen creativiteit en zelf nadenken word gestimuleerd en blindelings volgen word bekritiseerd.
  Kan iemand mij uitleggen welke draai er nu nog aan 'De duivelse leugenachtige msm' theorie kan worden gegeven waardoor die weer klopt? Of staan sommige mensen nu eindelijk eens met hun bek vol tanden? (een mens mag toch hopen)

  BeantwoordenVerwijderen