zaterdag 5 april 2014

Billen bloot

Gisteren bij Frontier Radio ging Micha Kat met de billen bloot in een zorgvuldig geregisseerd vragenuurtje, dat volgde op de splijtzwam met zijn kersverse aartsvijand Martin Vrijland. Die ook letterlijk een tweedeling in de alternatieve media lijkt te hebben veroorzaakt. Reaguurders die voorheen trouw bij Kat's Klokkenluideronline rondhingen, speculeren nu bij Vrijland over grootste complotten achter de schermen.

Barracuda ziet trouwens maar één motief voor de acties van Vrijland. De afwijzing van financiële ondersteuning door de familie Poot en het feit dat zijn voormalige vriend Kat hem daarbij ook onvoldoende steunde. Dus zon Martin op wraak. In de afgelopen week verschenen steeds agressievere stukken, waarbij de groep Poot steevast als maffiagroep wordt afgeschilderd en de mesjokke megacomplotten je om de oren vliegen. Vrijland heeft nu zelfs al Demmink advocaat Knijff gebeld met zogenaamde 'belastende informatie'.

Het grappige is: in zijn ijver om Roestige Spijker, Micha Kat en Poot onderuit te halen schiet Martin ook wel eens echt raak. Natuurlijk is het volstrekte onzin dat de Roestige Spijker verhoren onder ede afneemt voor een YouTube-documentaire die allang online staat. Natuurlijk is het dubieus dat Jan Poot in een interview zegt dat het in de zaak Demmink wat hem betreft niet gaat om de vermeende pedofiele.

Maar pas echt pijnlijk zijn de banden die bestuurslid Robert Rubinstein van de Roestige Spijker onderhoudt met de tot gevangenisstraf veroordeelde lobbyist Jack Abramoff. Die mocht met geld van Poot in de VS de zaak Demmink aankaarten bij Amerikaanse senatoren. In het verleden voorzag deze Jack - je gelooft het echt niet - mannelijke en vrouwelijke congresleden en senatoren in de VS van heteroseksuele-, homoseksuele-, lesbienne-, biseksuele- en kindprostituees om ze te chanteren.

Kat reageerde hier geërgerd op dat je soms kwaad met kwaad moet bestrijden en het niet gaat om een 'mannetje met een bevlekt verleden', maar om Demmink. Dat zou Barracuda waarschijnlijk ook gezegd hebben als hij door Poot senior wordt betaald. Want Kat vertelde in dezelfde uitzending dat hij zijn basissalaris - niet 4000, maar 2500 euro, zo hield hij vol - krijgt van Chipshol. Met de nadrukkelijke opdracht om 'de staat zo hard mogelijk te treffen'.

En dus gedroeg Kat zich gedurende de hele uitzending als de overheidsvoorlichters die hij regelmatig aan de telefoon krijgt: alle opmerkingen over Poot c.s. werden in hun voordeel gepareerd. Hier sprak geen onafhankelijk journalist meer, maar een afhankelijke broodschrijver die zijn kritische achterban zo te zien absoluut niet heeft kunnen overtuigen.

Niet dat Vrijland het veel beter doet. Die zat al in de financiële ratsmodee en loopt het risico dat hij met al deze loze beschuldigingen richting Poot juridisch wordt aangepakt. Complotvrouwtje Myra foeterde afgelopen week trouwens een uur lang op Vrijland alias Martin Censuurland, met goede vriend Henny als klankbord. Te oordelen naar het deftige stemgeluid een vrolijke pensionado met vlinderdasje. Barracuda heeft haar verhaal met stijgende verbazing aangehoord, want plotseling horen we Myra dingen zeggen die Disputax, Swapichou en Barracuda al maanden over Vrijland roepen. Waarom gaf Myra deze malloot in godsnaam een platform met zijn homofobe reptielencomplotten?

28 opmerkingen:

 1. Een VVD-hoerliticus wordt anders wel degelijk als DE ballenknijper der lage landen op de site van de Pootjes persoonlijk met alle 'egards' van dien & daarmee dus aan hun uitzuigend na te streven opper pimp verbonden?! WTFG! Als ik bovendien wat search codes op dat fotootje toepas blijkt er plots nog zo een ballen knijpende parasiet van onder zijn steen vandaan te schieten! Dus als dit allemaal moet betekenen dat deze van ellende om zijn volgende money shot chanterende parasiet eveneens lid van een ranzig uitvretende school blijkt te zijn, dan wordt hiermee alweer een stelling (uitgezocht en weldegelijk van dezelfde fam. stamboom!) die ik tot aan mijn overgang vanaf deze prachtige planeet zal blijven debiteren eens en te meer bevestigd! Want;

  "Jews, like Mr. Pollard, inevitably hold divided loyalties and cannot be trusted in sensitive posts where or whenever on this planet!"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij het bestuderen waarop of mee een stelletje mensachtige parasieten de mensheid als geheel al veel te lang bij de cojones hebben, is overigens dit PDF-Bestand nog een uiterst waardevolle aanwinst gebleken te zijn bij het ontwaken van mijn persoonlijke jodenstrekenwijsheid...

   Verwijderen
  2. OMFG! IK ben tijdens een elektronische patrouille op een in het buitenland verblijvende stamgenote van Myra gestoten! Kom er dus maar direct verantwoording afleggend in want er schijnen hier nog al wat jodenlovers te reageren die bovendien allemaal & zonder uitzondering al dan niet bewust en of betaald gecontroleerd van deze school schijnen zu~sein Myra-lalala-hahaha!

   Verwijderen
 2. Ik heb het niet gehoord, en ga het ook niet beluisteren, maar kan het niet zijn dat hier bedoeld wordt: 4000 bruto (wat ong. 2500 netto is).?

  Ach ja getallen, weet opstelten ook weer alles van.... 1,25 mln of 2 mln?

  Conspiracy: waarom zou een oude inmiddels bijna demente advocaat doedens een oud-client zo te kakken zetten? Die zit niet te wachten op deze ontboezemingen.

  Ik zeg: poot? Zou er geld geschoven zijn naar doedens om opstelten te exposen?
  Of is het demmink? ;-)

  Vragen, vragen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Right, waar het dus op neerkomt is dat wanneer je de stukjes van Micha Kat leest je feitelijk advertentieteksten aan het lezen bent, waaronder, per post, een bereiksdoelstelling hangt.  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In rond Nederlands: Kat is het propagandamannetje en lasterknechtje van de heren Poot, ondernemers van een moreel niveau dat ver onder NAP ligt.

   Verwijderen
  2. Micha Rat zou ook een betere naam zijn, wat een dom gezwam ook weer bij Frontier ..... niks nieuws i.i.g.

   Verwijderen
  3. Kan iemand het aantal keer "ik" even tellen :D of ff achter elkaar plakken ?
   Lol @ die hoestbui ...

   Verwijderen
 4. Leuk ook voor al die sneue types die nog steeds op Micha's donatieknop klikken. "Ergo decipiatur", zal de classicus wel gedacht hebben. Maar inmiddels houdt hij nog steeds vol, net als trouwens de Telegraaf, de zwarte mafia, Demmink.... De wereld blijft nog wel even draaien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Met de nadrukkelijke opdracht om 'de staat zo hard mogelijk te treffen'."
  Dan ben ik toch benieuwd hoe Poot denkt dat Kat dat gaat klaarspelen. Behalve zijn aanhang en misschien wat on-ingewijden nemen volgens mij (ik kan het altijd mis hebben) weinig mensen dat figuur nog serieus.

  "Hier sprak geen onafhankelijk journalist meer,"
  Echt onafhankelijk is hij al jaren niet meer heb ik de bescheiden indruk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ge-wel-di-ge ondernemers zijn ze bij die familie Poot toch, dat ze niet doorhebben dat he-le-maal niemand van Kat wakker ligt behalve Kat zelf.
  Om over het moraal en fatsoen van deze lieden er maar het zwijgen toe te doen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou ergens hebben ze waar voor hun geld gekregen. Micha c.s. hebben het wel voor elkaar gehad, dat Demmink zich niet meer kan vertonen zonder dat mensen bepaalde gedachtes over hem hebben. Het veenbrandje heeft zich over het internet, dagbladen en t.v. door Nederland gebrand. Demmink is in principe al schuldig bevonden. Nu dacht ik van de week, stel dat Demmink een hetero was geweest met een gezin. Dan had Poot senior ook niet geslapen voordat hij het gezin kapot had gemaakt. Triest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou ergens hebben ze waar voor hun geld gekregen

   Vind je? In mijn optiek is het allemaal maar weinig functioneel en is er geen weldenkend mens die deze misselijkmakende lieden ook nog maar een knip voor de neus waard vindt.
   Het wekt hooguit homerisch hoongelach op. Vooral klinkend vanaf de golf course.

   Verwijderen
  2. In mijn optiek ook Luna, maar het is wel zo dat een hoop telegraaf/ad/geenstijl lezers Demmink al schuldig hebben verklaard. Dus de haatcampagne is geslaagd. Dat het bij weldenkend deel homerisch gelach opwekt is alleen maar goed.

   Verwijderen
  3. De vraag is wat die haatcampagne de familie Poot an sich tot nu toe heeft opgeleverd. Naar mijn bescheiden mening komt nu meer over de moverende redenen van de familie Poot op straat te liggen dan goed voor hen is.
   De complottertjes verkeren dan wel inmiddels in de paranoïde waan dat het de familie Poot 2 miljard gaat opleveren vanwege een 'deal'(?) met de staat -waarbij de in ongekend rap tempo in geestelijk verval rakende Johan-wholly-crap-Oldenkamp een hilarisch verband ziet met de bezuinigingen van het kabinet- maar ik vrees een grote deceptie voor de plot komjoenetie.
   Een bijkans 'iets' uit de hand gelopen storm in een glas water met een zijn geldschieter kwijtrakende en in de bak belandende Kat en een Martijn Alberda die chef lege dozen wordt in één of andere sociale werkplaats voor geestelijk minder validen.
   Kroniek van om zeep geholpen levens van de aanstichters en sympathisanten. En terecht. No mercy!

   Verwijderen
 8. Ton-ik-ben-onderdeel-van-een-groot-haags-complot-Hofstede weer volkomen onzinnig in de bocht.

  Vandaag in de 'Weekend-bijlage' een spraakmakende special.

  Tuurlijk Ton, this is what you need!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. "Demmink een hetero was geweest met een gezin."

  In deze tijden van online transparantie blijkt het zo goed als onmogelijk meer om via de hoerlitiek hele schatkisten van naties zonder dat het stemvee daar ooit achter komt nog te kunnen plunderen DP! (*zucht* uit compassie en medeleven voor je altijd hier weer getoonde oningelezenheid!) Hun in de inhalige haast slecht afgedekte gouden regen genererende piramidespel is volgens mijn school slechts nog hetgene wat de Pootjes een letterlijke stropdas zal blijken te gaan omdoen. Volgens mij hebben die Pootjes namelijk de schade dat een opportunistje als Vrijland tegen hun parasiterende belang kon aanrichten absoluut onderschat en dus over het hoofd gezien. In dit opzicht bezien zijn die op de dood betrekking hebbende 'dreigementen' over en weer tussen Kat en zijn ex leerling gezel conartist vanwege de niet geringe belangen nog zeer ernstig te nemen ook?! De toekomst zal het leren. Ik zie dus beide clowns vanaf vandaag best wel met een stijve hals en of zwaar behangen met spygadgets overal en nergens van de gekmakende paranoia rondstrompelen. Op scams als de hunne komen namelijk altijd watertandende ratten af die in ruil voor wat verraderlijk gepropageerde 'solidariteit' vroeg of laat eveneens een stuk van de koek mee wensen te nuttigen. Martijn mag trouwens nog van geluk spreken hun judaspenningen te hebben afgeslagen, want zoals wij met Kat absoluut heus ooit nog gaan zien werpen dit soort van afpersende charlatans hun ooit als useful idiots misbruikte medemensen gelijk een versleten tandenborstel zonder blikken of blozen zo weer de afvalcontainer in. Binnen die kringen zijn er al heel wat spijtoptanten aan een niet al te fraai & 'gezelfmoorde' einde met 3 kogels in hun slaap of zo moeten heengaan. Deze onmensen gaan als het hun te lastig wordt gemaakt altijd letterlijk over de waardigheid van een ieder hen in de weg lopende schepsel. Hun bloedeigen kinderen gaan wat dat betreft voor wat afgeperste aardse slijk wanneer dat zo nodig mocht zijn direct de eerste de beste brandstapel nog op...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. *zucht* uit compassie en medeleven voor je altijd hier weer getoonde oningelezenheid!

   Nou, het is juist de opmerking van Poot sr. dat het 'pedofiel' zijn van Demmink maar een bijzaak was. M.a.w. of ie nou homo of hetero was, hangen moest ie. Tel daarbij de loopjongen van Poot, Micha die nergens last van heeft en gewoon zijn werk doet. Het was een overpeinzing van mijn kant. En ja voordat ik bij Barra kwam heb ik al die sites gelezen. En ik werd er niet vrolijk van.

   Verwijderen
  2. Die versleten laarsjes (op rechts) komen mij toch een partij bekend voor! Eens even wat in het bestand van flanerend rond 'moeten' paraderende e-lok-prostituees spitten die bovendien mijn persoon ooit nog met doorzichtig geveinsde 'verleidingen' gelijk uitgeworpen aas als een intelligente en op zijn hoede zijnde compleetvis fataal probeerde te laten toehappen?!

   Dat alles uiteraard n.a.v. deze twistzieke randmongool die ik dan ook absoluut in zijn eigen zwaard zal zien vallen;

   "Vrijland vervolgt met een lijstje van “betrokkenen”, tegen wie de aangifte zou richten: ..."

   Verwijderen
 10. We zien nu toch echt het begin van een vuurbrand:

  franciscapelle / April 5, 2014

  Ik had nooit gedacht dat het zover zou komen dat ik het wat dit betreft hier alleen nog maar hartgrondig mee eens kan zijn! Het is niet te geloven wat een misdadige houding het wel niet neemt om gisteren in die walgelijke uitzending van Frontier gewoon te stellen dat het okay is om een Amerikaanse kindermisbruiker in te zetten tegen het spook Demmink (die gewoon vrij rondloopt en dat zal blijven doen)! Dat het okay is om een misdadiger van deze categorie in te zetten om de deal, die ook nog eens in dat programma wordt toegegeven op bestaan, in het voordeel van zijn broodheren te beslechten!
  ZIEKER kan gewoon niet. Dus hierin ben ik het volkomen met je eens, iedereen die daar nog intrapt is of bewust crimineel apathisch of blinder dan Stevie Wonder. Bovendien is iedere cent die in dat kartel gestoken wordt (hetzij door donatie, hetzij anders) een investering in een nog gruwelijker toekomst dan waar er mogelijk al sprake van is! Het houdt de elite op haar plek, en het misbruik van kinderen op het hoogste niveau in stand.
  En dan het feit dat het misbruik van kinderen in Amerika door deze vuilspuiter ook nog eens vergeleken wordt met ‘door rood licht rijden,’ ik kan het nauwelijks geloven.
  We moeten het maar toestaan, omdat het volgens Kat een kleiner kwaad is, dan het kwaad dat we zouden toestaan als Chipsol haar geld niet krijgt! Erbarmelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Judoc / April 5, 2014

   Het punt is juist dat Abramoff nooit vervolgd is voor het organiseren van die child sex rings. Dat is juist een enorme doofpot daar in Amerika, nog groter dan de Demmink-doofpot, met nog meer keyplayers en de Bush-family, AIPAC en Israel direct betrokken.

   Het is dus inderdaad uitermate vreemd en verdacht dat Poot / De Roestige Spijker uitgerekend deze lobbyist benadert om ervoor te zorgen dat ook vanuit Amerika de druk op Nederland wordt opgevoerd. Het is natuurlijk Rubinstein geweest die de connectie gelegd heeft en die wist uiteraard precies wat voor een fout mannetje Abramoff is. Ik vond het altijd al wat vreemd dat Rubinstein in dat gesprek bij Talk2Myra er zo op hamerde hoe diep de Nederlandse journalistiek zich wel niet moest schamen en hoe corrupt de Nederlandse ueberelite wel niet was, maar het met geen enkel woord had over de nog veel en veel grootschaligere schandalen in Amerika.
   Ik durf te wedden dat Rubinstein zich niet durft te wagen aan het openbreken van die doofpot in Amerika. Allemaal leuk en prima dat ze daar wat hearings zitten te houden over de situatie in Nederland, maar ze hebben hun eigen nog veel grotere zooitje ook gewoon onder de kast geschoven.

   Verwijderen
  2. Persoonlijk begin ik kotsmisselijk te worden van dat wannabe Maarten Luther King-gedrag van Francis Cappelle. Wat overigens an sich wel een goed ding is, want door die misselijkheid val ik in ieder geval niet meer binnen 10 minuten luisteren naar deze monotone one-trick pony in slaap. De goedkope en buitengewoon oppervlakkige filosofietjes van Francis zijn niet alleen onhaalbaar, slecht onderbouwd, en fnuikend onintelligent, maar ze zijn vooral gesneden uit hetzelfde hout, inclusief de donatieknop, als dat de overige betweters uit de charlatan-ring inzetten om prive bankrekeningen op te leuken.

   In een context waar de integriteit van de campagnebazen Poot cs een elementaire positie inneemt zou het inzetten van een dubieuze lobbyist in de VS inderdaad extreem onverstandig zijn. Echter, Poot sr maakt er zelf helemaal geen punt van om te stellen dat het hem niet om die vermeende pedofiele neigingen gaat, maar dat hij gewoon zijn geld wil. Dat is dus een andere context, met andere regels.

   Wat natuurlijk wel met spoed en agressie moet worden opgepakt is het gegeven dat een Nederlandse burger (Poot sr.) een shark als Abramoff betaalt om in een hearing binnen het Amerikaanse Congres de Nederlandse Staat als corrupt te laten wegzetten. Dat is, zeker nu dit min of meer bewezen is, onaanvaardbaar, en mag wat mij betreft direct door een Rechter worden beoordeeld. De eventuele schade die door deze rancuneuze Poot is veroorzaakt bij de overheid, maar zeker ook bij het bedrijfsleven kan wat mij betreft ook per direct verhaald worden op Chipshol en het prive vermogen van de fam Poot.

   Micha Kat kan, als deze samenzwering werkelijk waar blijkt, wat mij betreft ook meteen worden vervolgd, want hij kan zijn rol op geen enkele wijze meer voegen onder die van 'persvrijheid'.

   Dus, in plaats van te gaan muggenziften over de individuele spelers binnen deze Poot-campagne, is het beter IMO om naar de campagne, en vooral de doelstellingen te kijken. En dat ziet er in een oogopslag niet best uit.

   Dit lijkt een doelbewuste campagne om de Nederlandse Staat te laten falen: landverraad dus. In vredestijd. Daar staat niet de doodstraf voor. Hebben ze nog een beetje geluk.   Verwijderen
  3. Dit lijkt het niet, dat is het ook. Dat heeft Poot al (min of meer) toegegeven in de Volkskrant. Hij wil wraak en denkt dat te kunnen bereiken door aan te tonen dat Demmink kinderen heeft misbruikt (en een andere optie dan dat het waar is, is er niet: zie artikel krant).
   En niet alleen hij, meerdere, minder bedeelden willen dat. Wraak op Nederland, wraak op het bestuur, wraak op de macht. Gewoon omdat hen iets zou zijn misdaan, waarbij ze niet met een half oog kijken naar hun eventuele eigen aandeel of betere opties om hun gelijk te halen.

   Verwijderen
 11. Ok. Vijf minuut vijfentwintig volgehouden. Met aftrek van de intro betekent dat een dikke minuut Kat. Gestopt na "Ja, eh, omdat ik altijd gelijk heb".
  Narcistischer moet ik ze nog tegenkomen. Of zoals ik elders schreef:

  Kat is een goederentrein waarvan de machinist ruim acht jaar geleden is overleden en op de dodemansknop is gevallen. De trein raast door terwijl de oorspronkelijke eindbestemming is al lang gepasseerd.

  En het enige dat deze trein stopt is de trein zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Amen, want zo zij het! Uiteraard helemaal haar eigen schuld en volledig terecht in het eigen naïef gehanteerde zwaard uitgegleden. Als je namelijk in deze wereld hoe dan ook met een al dan niet gespeelde naïviteit binnen denk te kunnen komen, zal je waar dan ook mee altijd zwaar bij de neus in de beide gaatjes gepenetreerd blijken te worden genomen? De zeer geslepen 'toenadering' waarmee deze 2 achterbakse stamgenoten van Myra zich dan ook weer direct tijdens haar onzekere momenten van kwetsbare verwarring denken te mogen getroosten om via hun perfide rattenstreken binnen haar talkshow te kunnen inlikken dan wel hondsbrutaal enteren (zoals ze dat eveneensch met kwabhatsjoe hebben gedaan!), doen mij gek genoeg geenszins meer nog de wenkbrauwen van verbazing fronsen hahaha! Wat heerlijk is het dan toch om via mijn altijd maar weer ploeterend aanlegde dossiers met mijn opgedane jodenstrekenwijsheid te moeten of willen nakaarten he? Wordt dus wel degelijk vervolgd...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Kat moet vergast worden en wel onmiddellijk. Achtung achtung! http://www.youtube.com/watch?v=p2x2Wj2QHys

  BeantwoordenVerwijderen