donderdag 10 april 2014

Vingerwijzen

De plotterpolderoorlog woekert voort en maakt steeds meer slachtoffers. Zo was er de nachtelijke bitch fight tussen twee volkomen geschifte reaguurders bij Klokkenluideronline ('je hebt m’n adres, noem tijd en wapen. lulhannes') en bleek Johan Oldenkamp, zelfbenoemd vredesstichter, nog niet klaar met vingerwijzen. Naar het sonore stemgeluid van Rob van der Zon (Frontier Radio), die de breuk bij Argusoog zou hebben veroorzaakt, naar Anthony Migchels ('verontustende signalen') en nog een keer naar Anton Teuben van Niburu, die 'hoog scoort op Pateo Psychopaten Checklist'. Je vraagt je af of Oldenkamp nog vrienden over heeft.

Deze week nam Boudine Berkenbosch, samenstelster van Boublog, naar eigen zeggen definitief afscheid van haar lezers. Voor zolang als het duurt, want Barracuda vreest binnen afzienbare tijd een Olympic Zion-achtige heropstanding.

'De naam van Boudine Berkenbosch wordt op dit moment beklad en bescheten. Daarom vlieg ik hier liever weg!' aldus de Zeeuwse Friesin, die lekker gaat pootjebaden in Zuid-Beveland. Het waren de 'trollen' die haar het leven onmogelijk hadden gemaakt, zo beweerde Boudine, maar wie haar blog wat beter volgt, weet dat het vooral om een trol uit het eigen plotterkamp gaat. Tegen wie Berkenbosch aangifte had gedaan wegens virtuele stalking.

Diens schrijfsels eindigden ongelukkigerwijs nog hoger in de zoekresultaten van Google dan haar eigen bijdragen en een poging om de Google-ranking te beïnvloeden door permanent haar meisjesnaam voluit te schrijven heeft nog maar weinig resultaat opgeleverd.

De sluiting van Boublog is slecht nieuws voor Vaatstra-speurhonden Wim Dankbaar en Hans Mauritz, die in mei dan eindelijk te Bussum hun boekje mogen overhandigen aan Bob Smalhout, maar voor de verkoop zijn aangewezen op PR door de alternatieve media. Overigens een prima keuze die Smalhout, die kwakzalvers als chelatiearts Peter van der Schaar, genezeres Jomanda en arts Maria Sickesz, bedenkster van de orthomanuele geneeskunde, verdedigde. Zo'n man kun je kennelijk alles wijsmaken.

6 opmerkingen:

 1. Bob Smalhout is een vervelende man, die wekelijks zijn bagger in de telegraaf neerzet. Een PVV meeloper die kritiekloos achter gekke Geert aanloopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er is nog een pikjesmeetwedstrijd uitgebroken. Vrees echter ten zeerste dat Capelle het nooit tot aan Browns voordeur gaat halen. Nogmaals, ik zie deze vanwege uitgebleven resultaten uitgebroken gefrustreerdheid onder de compleetmalloten echt nog wel tot een letterlijke climax komen. Geduld meisjes is zulk een schone zaak hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Francis zit helegaar niet een de foon met ome Stieve. Hij praat tegen zichzelf!

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mom is nu zo over de zeik op ene ratelslang dat beiden daardoor van ellende hun al dan niet geventileerde behoeftes naar aandacht met hen als 3e heengaande gelijk een stel haren uittrekkende viswijven demonstratief voyeuristisch maar zijn gaan botvieren?!

  BeantwoordenVerwijderen