vrijdag 4 april 2014

Meer, meer, meer

Met vijfduizend aangiftes and counting, plus nog eens 15.000 meldingen via Politie.nl, lijkt het Barracuda sterk dat het OM geen vervolging gaat instellen tegen Geurt. Die op zijn beurt gisteren vrolijk opriep aangifte te doen tegen Samsom en Spekman (hetgeen meisje Fleur meteen deed). Het PVV-secretariaat is de afgelopen dagen blijkbaar koortsachtig op zoek gegaan naar belastende uitspraken van PvdA'ers over Marokkanen. Maar helaas: beiden spraken (genuanceerder) over 'Marokkanen die niet deugen', terwijl Geurt de totale bevolkingsgroep het land wil uitschoppen. Al slikte hij dat later weer in.

Het lijkt er overigens op dat de 'PVV-horigen' (Spekman) zich drukker maken over de vele stoorzenders die de afgelopen weken zijn opgestaan. Martien Pennings riep bijvoorbeeld heel hard 'Minder, minder, minder' tegen een van de 'geestelijk gehandicapten die Wilders om zich heen weet te verzamelen'. 'Neem nou die “dissidente” PVV-er Roland van Vliet, die blijkbaar van oordeel is dat Nederland méér Marokkanen nodig heeft en dit tot een moreel principe heeft verheven. “Gij zult altijd méér Marokkanen begeren!” Want anders stap je toch niet uit de PVV als Wilders – zéér onverwacht: toegegeven! – verklaart minder Marokkanen in Nederland te willen?'

Nee, vergoelijkte Pennings, Wilders had slechts een 'gewetensvraag' gesteld. 'Ik weet niet zeker of deze Marokkanen-vraag zou kunnen gaan broeien in de hoofdjes van onze kwart-intellectuelen van de middenklasse. Misschien geven ze in de loop van de komende maanden wel stiekempjes een eerlijk antwoord aan zichzelf dat zich vertaald in een stiekeme PVV-stem bij de volgende verkiezingen. Ik zelf blijf gewoon op de Blonde Satan stemmen.'

Als dat straks nog kan, want Barracuda vermoedt dit als gevolg van dit debacle dat Wilders de komende jaren electoraal de Janmaat-curve gaat volgen.

Wellicht bleef het daarom opmerkelijk stil rond de suggestie van Eerste Kamerlid Ronald Sørensen om de rol van Geert Wilders in te perken. Iedereen, Wilders incluis, hield de kaken stevig op mekaar. 

Dat Wilders zo nu en dan met een verdord twijgje in een mierenhoop port zodat het ganse domlinkse mierenvolk in de aanval gaat, valt niet alleen Wilders aan te rekenen, maar zeker ook de op wraak beluste mierenzuurspuiters, aldus Finantropius. 'Die lijken er op te zitten wachten, want het leven zonder aartsvijand past namelijk niet in het dierlijke instinct van de boze rode bosmier.'

Maar dat omgekeerd de PVV roofdieren geen dag kunnen overslaan zonder in te hakken op de (Pennings) linkse better-than-thou-ers, 'de narcistische zelfmanifestanten die je herkent aan een volkomen gebrek aan zelfkennis en geestelijke volwassenheid en die de meest gruwelijke dingen projecteren in een fatsoenlijk mens en aan-de-kaak-steller van het Kwaad als Wilders', wordt natuurlijk even selectief vergeten. Hier weer een voorbeeldje.

5 opmerkingen:

 1. Het aantal aangiften lijkt me geen reden om over te gaan tot vervolging. Denk ook niet dat het tot een vervolging zal leiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De meeste aangiften zullen niet-ontvankelijk worden verklaard met redenen als: "u bent geen Marokkaan, dus u kunt zich niet aangesproken voelen, u bent geen belanghebbende" ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. > hetgeen meisje Agnes meteen deed)

  Ze heet Fleur Agema. Wat heeft dat met de eveneens bestaande naam Agnes te maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 5000 aangiftes is naar mijn mening ook alleen maar effectief voor de propaganda, en niet voor de rechtspraak. Eén aangifte zou daar al voldoende voor moeten zijn. Een aangifte is toetsbaar of niet. Het aantal zou dan irrelevant moeten zijn. Althans wanneer het om dezelfde handeling gaat.

  Eigenlijk wordt hier dus imo misbruik gemaakt van recht om aangifte te doen, en dan ook nog eens met politieke motivatie, wat dan weer de trias politica raakt.

  Of, @Ruud, zit ik er weer eens naast?

  BeantwoordenVerwijderen