vrijdag 25 april 2014

Talk2Mierlala

Goedenavond, mijnheer Baybasin, dit is Mierlala weer, van Talk2Mierlala!
'Dag Mierlala, leuk om je weer te horen'

Wat ben ik blij dat ik u weer aan de telefoon heb, ik ben tegenwoordig een beetje door mijn gasten heen, maar gelukkig bent u er nog! U krijgt handkusjes van Boudine en Vonne.
'Nou, ik loop niet weg, Mierlala, ik zit hier opgesloten in Veenhuizen!'

Mijnheer Baybasin, ik moet u helaas weer een paar onbeleefde vragen stellen over vreselijke zaken die over u op internet staan. Klopt het dat u deel uitmaakt van de Poot maffia? Nee, hè?
'Nee Mierlala, ik ken die mijnheer Poot helemaal niet. Chipshol wel, of is het Schiphol? Daar heb ik heel wat koffers met dubbele bodem ingecheked. Hahaha.'

Mijnheer Baybasin, is het waar dat u in het verleden in drugs hebt gehandeld?
'Nee Mierlala, zoals je weet heb ik mijn hele leven in het marmer gezeten, mensen schrijven maar wat.'

Maar publicaties daarover gaan terug tot het begin van de jaren negentig.
'Allemaal flauwekul, ik zat in de dorpels en neuten gevelbekleding.'

Er zijn boeken geschreven over de Turkse drugshandel, onder meer van Frank Bovenkerk, waarin uw naam prominent voorkomt.
'Om Boudine te citeren: 'Meneer Bovenkerk zou zich diep moeten schamen voor deze “wetenschappelijke” fraude. Wat een smerig bedrog!''

Uw broers zaten ook niet in de drugs?
'Nee, mijn ene broer zit in de tortelduiven, de andere in de bolgewassen. Viooltjes en gladiolen vooral.'

Maar hoe heeft u dat enorme vermogen kunnen opbouwen, met huizen, hotels en luxe auto's in diverse landen? En hoe kan het dat dat vermogen groeide, terwijl de bezittingen van uw familie begin jaren negentig al waren vernietigd?
'Ik had mijn geld belegd bij IceSave, Mierlala.'

Gelukkig mijnheer Baybasin, dus geen van de verhalen is waar?
'Nou ja, laat ik het zo formuleren: als ik wel in de drugs had gezeten, had ik het je natuurlijk niet verteld.'

He, bah! Zit u me nu te plagen?
'Je bent mijn favoriet, dat weet je.' 

Pak van mijn hart, nou doeg, toitoi en toedeloe van Mierlala, Boudine en Vonne. Volgende week zelfde meid, zelfde tijd.

14 opmerkingen:

 1. Het grappige is dat plotters altijd het principe 'waar rook is is vuur' hanteren, maar in het geval van Baybasin letterlijk elk rapport en alle getuigenverklaringen aangaande grootscheepse drugshandel steevast negeren of wegredeneren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappiger vind ik hier nog dat Barra dezelfde cynische stijl hanteert die zgn 'complotters' gebruiken als ze tegen 'onwetenden' praten die het niet met hen eens zijn.
   "Nee, niets aan de hand"..die toon.

   Verwijderen
 2. http://www.trouw.nl/tr/nl/4500/Politiek/article/detail/3640563/2014/04/24/De-advocate-de-ambtenaar-en-het-complot.dhtml

  Aan de andere kant zal het mij ook allemaal niks meer verbazen als de beerput nog groter is dan gedacht. Maar lekker wijzen vanaf de zijlijn en zaniken over de geestelijk minder bedeelden van deze aarde is waar deze site op drijft duss.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je bedoelt die drugsdoofpot die plotters nadrukkelijk aan het ontkennen zijn? Schrijf dan: de man zat tot zijn horen in die handel, klaar. Maar dat past even niet in het plaatje, dus moet Baybasin worden afgeschilderd als een zakenman.

   Verwijderen
  2. SkinPeeleR heeft ergens wel een punt.

   Het is Mierlala, Boudine, Vonne.
   En niet te vergeten Adèle.

   Verwijderen
 3. @Loena Tik: heel goed stukje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja maar, ja maar...Baybassin is toch ook niet meer te vertrouwen? Althans: Volgens Kat heeft hij verschillende collega's de mond gesnoerd (omdat ze kritisch waren over zijn werk, doch nog steeds overtuigd van satanische verkrachtingen).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ga je voor vandaag nog een mooi stukkie schrijven over hoe geweldig onze nieuwe Koning is, en dat hij het echt heel goed voor heeft met zijn onderdanen? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben altijd principieel republikein geweest. Daar is niets radicaals aan - het is domweg de opvatting dat in een democratische staat het hoogste ambt, dat van staatshoofd, niet het erfelijk bezit van één familie mag zijn. Meestal houd ik dat standpunt voor me, omdat het republikeinse geluid in Nederland wordt gedomineerd door psychopaten, gefrustreerde kankeraars, stijlloze blogs en complotgekken. Zonder het zelf te beseffen zijn deze lieden de bondgenoten van de oranjemonarchie, omdat ze een beschaafde en redelijke publieke discussie over onze staatsvorm onmogelijk maken.

   Verwijderen
  2. @darllenydd

   Ik ben het in principe wel met je eens maar dichten we de marginale types waar jij op doelt eigenlijk soms ook weer niet teveel invloed toe?
   Op Swapichou staat ook weer een leuk stukje van Jeroen over vuilspuitslaafje Kat maar ik bedoel, ga vandaag de stad in en vraag aan 1000 mensen of ze wel eens van Micha Kat hebben gehoord en ik verzeker je dat je 1000 keer "nog nooit van gehoord" als repliek krijgt.
   Misschien als je -ik geef mijn bek maar een douw- een miljoen mensen de vraag stelt dat je er dan een paar tussen treft die je bevestigend zullen antwoorden.

   Begrijp me goed, ik vind weerzinwekkende, liegende, lasterende en geesteszieke idioten zoals een Kat meestentijds bijzonder irritant en ze mogen wat mij betreft met harde hand uit de maatschappij worden verwijderd. Maar is het aan de andere kant eigenlijk niet zo dat Kat c.s. gewoon maar 'onze' bron van vermaak zijn en voor de rest volstrekt onbeduidend?
   Zowel in aantal als in de zin van 'van invloed zijn op' en blijkbaar liggen de mensen die door Kat c.s. schuimbekkend onheus worden bejegend al helemaal niet wakker van deze zwakzinnige gekkies.
   En eigenlijk hebben ze nog gelijk ook want bij het gebrek aan resultaten vechten deze incompetente faalhazen inmiddels elkaar de tent uit. En dat levert op zich dan weer een nieuwe bron van vermaak op.

   Laten we het vooral niet erger maken dan het is en ik geef toe dat ik daar zelf regelmatig aan voorbij ga.

   Leve de K..... cheers ;-)

   Verwijderen
  3. @Arminius: Zou een stukje over de zoveelste manke vergelijkingen met dictaturen niet beter zijn? Dat lijkt mij al een stuk genuanceerder en terechter.

   Verwijderen
  4. Een dag zonder Godwin is een dag niet geleefd!

   Verwijderen
 6. @loena tik: Aan een figuur als Kat vind ik niets vermaak. Deze man moet zo snel mogelijk en met chirurgische precisie uit onze maatschappij worden verwijderd. Vrijheid is mooi, maar die is er niet om te belasteren, op te hitsen en meer van dat soort dingen te doen met tot feiten verklaarde meningen en ideeën gebaseerd op niets of hooguit halve waarheden.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.