dinsdag 8 april 2014

Peter Rehabilitatie de Vries

Emmy-winnaar Peter Rehabilitatie de Vries was gisteravond bij Pauw & Witwasman om over Demmink te praten (Barracuda kan onderhand al bijna geen Demmink meer horen) en de sirenes in Plotterland gingen natuurlijk weer massaal af. Het was niet voor niets de eerste maandag van de maand. 

Petor (zoals hij liefdevol door plottertjes wordt genoemd) zorgt voor steeds meer tegengas in de Demmink-campagne, al duurde het dit keer even voordat de naar Oostenrijk gevluchte Poot-schrijfslaaf Micha Kat zijn gebruikelijke kapitalen spuugde.

De Vries had maandag op zijn site al een voorbeschouwing geplaatst, in de vorm van een interview met voormalige chauffeur van Demmink Hans Bakker die ook in de uitzending zat. Dat interview bevatte voor Demmink-junks weinig nieuws, want Bakker deed hetzelfde verhaal al eens bij Martin Vrijland, toen hij nog niet helemaal in de gaten had met wie hij te maken had.

Overigens is die Bakker niet zomaar een chauffeur. Bakker reed Demmink uitgerekend in de jaren waarover de meeste geruchten gaan. Daarna is hij nog tot 2002 plaatsvervangend Hoofd Buro Vervoer van het ministerie van Justitie geweest. 

Hij was naar De Vries gestapt na het AD-artikel, waarin een justitieambtenaar Bakker woorden in de mond legt die volgens Bakker zelf nooit zijn gezegd. Bijvoorbeeld over chauffeur Rob Mostert, die zou hebben geklaagd over seks op de achterbank: 'Hij was overigens ook niet zo vaak chauffeur van Demmink als nu in de pers gesuggereerd wordt. In die tijd werd er al bij toerbeurt gereden, dus geen vaste chauffeur meer. Ik weet zeker dat als Rob zoiets had meegemaakt, al was het maar één keer, dat ik het had geweten. Ik kende hem goed. Ik ben ook op zijn begrafenis geweest. Zijn vrouw en dochter heb ik later ook nog wel eens gesproken, ook zij bestempelden al die geruchten als onzin'

Wat wel overeenkomt in de verhalen van Mostert en Bakker in het AD is dit: 'Chauffeurs klaagden vaak dat ze lang op hem moesten wachten en dan niet wisten waar ze aan toe waren. Andere topambtenaren en politici kwamen nog wel eens even naar buiten om te zeggen dat het nog wel een uurtje kon duren als ze ergens waren. Dat deed Demmink nooit. Je moest maar afwachten en er waren chauffeurs die daarover mopperden'. Dus daarover mopperden ze dus wel, maar niet over seks op de achterbank.

Bakker foeterde: 'Waar zien ze ons voor aan? Dat Demmink op de achterbank seks had met jonge knullen en wij dan gewoon doorreden of de andere kant opkeken? Kom op zeg! Ik zou geen minuut meer zijn doorgereden als ik zoiets in mijn achteruitkijkspiegel had gezien’.

Vrijdag hervat De Roestige Spijker - u weet wel, van de Abramoff-beerput - zijn verhoren. 'Mark my words: na vrijdag zal het accent in zaak #Demmink gaan verschuiven. Van misbruik naar chantabel', twitterde oud-rechter Wicher Wedzinga. En: 'Zojuist weer een complotgek geblockt. Ze hebben geen juridische kennis en zijn gevaarlijk en gek.'

26 opmerkingen:

 1. Ik zie dat Bankenbosch-klantje Knowtoomuch (whiskeyliefhebber) weer over het 'liegende kunstgebitje' van Bakkermans begint.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 'Dat terwijl Demmink zelf heet toegegeven kinderen te misbruiken'

  Dat gaat echt een heel eigen leven leiden bij Kat, die het ook altijd weer steevast heeft over 'duizenden kinderen'.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben ik benieuwd waar en wanneer. Toch niet in dat nagespeelde telefoongesprek waarvan mensen denken dat het Demmink zelf was.

   Ja, inderdaad. In 'het demmink complot' zitten veel kwesties met een eigen leven. En sommige hebben zelfs meerdere levens. Maar dat zie je vaker in bepaalde kringen.

   Verwijderen
  2. http://youtu.be/F2IYHU4rM3Y

   Verwijderen
  3. Dank je. Al zijn die beschuldigingen dus wel ingetrokken.

   Overigens, en dat is een belangrijk detail: Heeft hij gezegd dat hij seks heeft gehad met jonge jongens en niet altijd heeft gevraagd hoe oud ze waren. Dat is slordig en kán betekenen dat er minderjarigen in het spel waren, maar het hóeft niet. En zolang het vrijwillig ging van beide kanten is er ook niet strafbaars gedaan.
   Een tweetal van de vele kleine nuances die in deze (en soortgelijke) kwestie (bewust) word vergeten.

   Verwijderen
 3. Dit interview is ongetwijfeld een afleidingsmanoeuvre van het anti-Demmink kamp om niet weer de aandacht op de splijtzwammen te vestigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is allemaal te triest voor woorden. Er blijft helemaal niets overeind van de aantijgingen richting Demmink (wisten we natuurlijk al):

  -1- De Turkije connectie is 1 grote false flag, ingestoken door een crimineel die vast zit in Nederland. Dat zal ook nog wel blijken in de toekomst. En feitelijk blijkt het nu al een beetje uit de terugtrekkende beweging van de Roestige Spijker. Ze zouden nog wat Turkse getuigen oproepen voor de verhoren, maar die zijn gecanceld. Liever ondervragen ze nu nog een Henk Krol.

  Ergo, zelfs de roestige spijker begrijpt dat ze beter nu geen Turkse getuigen moeten oproepen omdat ze dan op hun muil gaan.

  -2- De seks op achterbank met jonge jongens verhalen - kunnen nu ook definitief naar rijk der fabelen. Precies zoals de chauffeur het zegt; waanzin om het te denken.

  Wat blijft er dan nog over?

  -3- Wat verklaringen van "horen-zeggen" onder ede nog wel. Dat blijft mij overigens verbazen; Dat je als ex-bajesdirecteur zo van je padje bent, dat je iets - wat feitelijk niet te bewijzen is OF te onderbouwen met andere verklaringen - laat vastleggen bij de notaris en vervolgens ook nog eens onder ede gaat verklaren bij een RC.

  HOE DOM KUN JE ZIJN.

  Ze kwamen niet eens aan met een waslijst aan opgespaarde feitjes en wetenswaardigheden. Nee, ze verklaarden enkel en alleen dat ene mevrouw Storms iets had gezegd terwijl dezelfde mevrouw Storms dit in alle toonaarden ontkent.

  Goed, ik denk dat iedere zichzelf respecterende media al een verzoek bij Demmink zelf heeft neergelegd voor een interview. Dat zou ie vast graag willen doen, maar hij zal zich geremd voelen door zijn principes.

  Met zo'n interview ontkomt hij er niet aan dat hij (oud-) collega's moet namen en shamen. Hij is er te veel heer voor omdat te doen. Je kunt hem nog steeds niet betrappen op het teruggooien met modder (want ik denk dat hij dat zeker kan met de (dossier)kennis die hij heeft over personen en zaken).

  Alleen daarom al verdient hij het dat zijn juridische bescherming betaald wordt door de staat. Alleen al omdat impliciet is toegegeven door het andere kamp dat het niet om de vermeende pedofilie van Demmink gaat, maar om de zogezegde corrupte OM.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het verschil tussen de KLOL-aanhang en de GeenStijl-reaguurders is alleen nog met een elektronenmicroscoop waarneembaar.

  De laatste reacties op het Peter R bericht:

  Doordat arrogante betweters als Peter de Vries denken de waarheid in pacht te hebben en daardoor vrij pleiten, kan Demmink en zijn pedo-netwerk gewoon met deze zware misdaden wegkomen.
  Hoe veel keren zal Demmink al gechanteerd zijn en daardoor criminelen hebben beschermd.....
  Reken maar heel vaak.
  Ophangen die schoft.
  ikbenwakker | 08-04-14 | 08:04 | + 0 -

  Bewijzen of geen bewijzen, het volk wil bloed zien. Dat wisten de oude Romeinen al.
  Kassaar | 08-04-14 | 10:30 | + 0 -


  Die Kassaar is trouwens een goede kennis van me. Wat een toeval....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi stukje weer bij de buren van de hand van Ziva

  Zie ook de reactie van Jeroen eronder waarin hij Ton-HELP!-ik-ben-niet-gek-maar-slachtoffer-van-een-groot-haags-complot-Hofstede's irrelevante vragen over zaken waar hij overigens ook he-le-maal niets mee te maken heeft, fileert.

  En de reaguurdertjes bij Kat c.s. zitten maar triomfantelijk te koeren dat ze het allemaal zo goed door hebben maar er is er niet één die daadwerkelijk een 'normale' baan heeft of zichzelf als zelfstandige kan bedruipen.
  Zonder ook maar enige bijdrage te leveren aan de maatschappij meent dit uitkeringstrekkend tuig alles en iedereen die niet in hun paranoïde hersenschimmen, totaal zieke denkbeelden en fantastische frustraties meegaan weg te kunnen zetten als -laat ik het eufemistisch uitdrukken- minderwaardig.

  Deze zwaar gestoorde en continu beledigende halvegaren zijn lichtjaren van zelfs maar de zijlijn van de maatschappij verwijderd. Van hun nest lichten en aan het werk zetten dit soort zieke figuren. Gezond voor lijf en leden en wat realiteitszin in het koppie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die linkjes en woordendiarree van ene Waterman65 toont m.i. aan dat het gros niet eens tot staat is tot werk. Te geschift te woorden.

   Verwijderen
  2. Daar leg je precies de vinger op de zere plek Loena. Al zijn er wel uitzonderingen op de regel. Maar die zijn er altijd.

   Verwijderen
 7. hear! hear!

  Dat is wel de oplossing. Als je hele dag geschoffeld hebt, kun je 's avonds moe maar voldaan je nestje opzoeken en heb je zeker geen tijd (en zin) om in de gekrochten van internet peop van anderen te lezen of zelf iets te produceren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Obsessief barbaars en van Lotje getikt gedachtegoed verdient ook een niet geiten-wollen-sokken aanpak.

   Daar waar die complot fruitcakes van klol c.s. continu sproeiend Nederlands uitbrakend en sufgeblowd roeptoeteren dat we in dit land 'kapot' worden gemaakt door pedofiele psychopaten -en noem al hun stokpaardjes maar op- mogen ze wat betreft het normaal weldenkend deel van de bevolking God op hun blote knieën danken dat we in dit land geregeerd worden door een stel overvoorzichtige softies.

   (Lekker hoor, even ongenuanceerd generaliserend toetsenbord rammelen ;-))

   Verwijderen
  2. Het valt me op dat het verhaal over Demmink op veel fora is. Hoeveel geld is er intussen ingestoken om er voor te zorgen dat Demmink gewoon schuldig is. Gezien de moeite er in wordt gestoken moet dat heel veel zijn. In de fora wordt geen stijl, micha kat en de demmink bode aangehaald.
   Ik ben het niet eens dat er alleen zij die geen werk hebben, hier bij garen spinnen, maar meer dat er meer op de onderbuik wordt gespeeld.
   Peter de Vries heeft al laten weten dat hij het de complotmaffia vindt. Terecht door het geld wat er is in gestoken, is het de maffia geworden. Het gesundes volksempfinden is aangesproken. Hieruit blijkt dat we inderdaad in een open inrichting wonen. Wat het 'onafhankelijke' GS betreft, met hun grote muil is het duidelijk wie betaald, de muil krijgt.

   Verwijderen
 8. Hilarisch voorspelbaar hoe rasopportunist Johan-wholly-crap-Oldenkamp ook weer krampachtig zijn voordeel probeert te doen bij de 'Hoekse en Kabeljauwse twisten' binnen de Verenigde Staten van Complotmania.
  In zijn 'nieuwsbrief' van 21 maart jl. wist Oldenkamp nog te melden:

  Word nu toch eens echt wakker en hou op elkaar te bestoken met het napraten van onzin. Ik zal zelf het goede voorbeeld geven, want misschien is dit voorlopig wel mijn laatste nieuwsbrief. Ik ben namelijk wel klaar met het brengen van nieuws. Want waar het gaat om echt belangrijke zaken, daar is er helemaal nooit iets nieuws onder de zon. Ik laat het afleidende nieuws daarom nu maar gauw weer los, en ik richt me voortaan 100% op Wholly Science. Bovendien is het weer lente, en is het voor mij ook beter om wat meer buiten te vertoeven.

  om hier vervolgens in een periode van amper 2 weken dertien(!) 'nieuws-items' achteraan uit te hakkelen met voornamelijk de gebruikelijke baarlijke nonsens en roddel en achterklap.

  En daar waar de met narcistische persoonlijkheidsproblematiek en geestelijk verval kampende Oldenkamp dankbaar gebruik maakte van het SOPN vehikel van Anton Teuben -t.b.v vooral zijn eigen PR en megalomane wanen- laat hij diezelfde Teuben nu weer als een baksteen vallen wanneer de 'nieuwe eigenaren' van niburu.nl hem een gratis podium bieden voor zijn geraaskal.

  Maar volgens zijn laatste nieuwsbrief gaat Oldenkamp zich nu toch echt voor de zoveelste keer alleen nog maar fulltime met zijn 'wholly crap' bezighouden.

  Wedden dat dit ook -zoals met alles wat je 'onderneemt'- weer op een totale mislukking zal uitlopen, Johan?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En geheel - maar ook niet geheel OT - begint onze Boudine met Kevin Annett (van 'arrest the Pope') ten tonele te voeren. Uiteraard met instemming van de applausmachine op boublog. Wat iedereen die ook maar even zoekt op reverend Annett zal vinden is dat zijn kerkgenootschap hem al lang heeft ontslagen, dat zijn claims over 'massamoord' op Indiaanse kinderen voorzichtig gezegd omstreden en onbewezen zijn, en dat zijn ITCCS toch vooral een éénmansbedrijf zonder business plan en business case lijkt te zijn. Een ZZP'er in plotterland - het enige bedrijfsmodel zeg maar. Misschien een leuk item voor Barra? Binnenkort daalt voorlopig het stof neer op de Demmink dossiers, en ook wij willen graag geamuseerd worden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De ellende is internationaal, had ik Barra vorig jaar ook al even op Kevin A gewezen ,die zijn business naar europa had verlegd. Maar Barra kijkt liever naar nl, geloof ik, hoewel veel plottertoestanden rechtsreekse kopien zijn uit het tea-party-fabeltjesboek.
   'Being crazy is no excuse for bad behavior' over deze fraaie 'messias'
   stopkevinannett.wordpress.com (oa)

   Verwijderen
  2. Nieuwe dossiers doorploegen kost tijd, deze Kevin A. staat wel op mijn lijstje om eens naar te kijken.

   Verwijderen
  3. Misschien moet je dat maar eens gaan doen, want je bent niet de enige die de naam 'demmink' niet meer kan horen. En zoveel echt nieuws komt er waarschijnlijk niet denk ik zomaar hardop.

   Verwijderen
 10. Micha Kat bestempelt deze verklaring van Arthur Doctors van Leeuwen als 'leugenachtig', maar het lijkt er verdacht veel op dat deze ex-magistraat de zaak Demmink uitstekend samenvat:

  Datzelfde benadrukt Arthur Docters van Leeuwen, voormalig procureur-generaal en oud-hoofd van de BVD. ‘Minster Donner belde me ooit en vroeg: “Weet jij iets?” Mijn antwoord was: ik heb veel verhalen gehoord. Toen ik plaatsvervangend directeur-generaal op Justitie was. Toen ik hoofd van de BVD was. En toen ik procureur-generaal was. Maar nooit is er eens een beetje betrouwbare getuige opgevoerd, nooit eens een beetje leuke foto getoond. Alleen maar hearsay. En meneer Bayba­şin, een veroordeeld moordenaar, komt op mij niet over als een betrouwbare getuige. Demmink krijgt veel tegenwind, maar het is altijd dezelfde wind. Zijn homoseksualiteit speelt kennelijk een rol. Er zijn blijkbaar nog steeds mensen die zenuwachtig worden van homo’s. Nou, dat is dan lekker verlicht! Ik dacht dat we dat hadden gehad in Nederland. Verder zijn het alleen maar verhalen die niet controleerbaar zijn.’

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad een uitstekende samenvatting.

   Verwijderen
 11. Een menselijk trekje is "de neiging om interessant te doen". We hebben er allemaal last van. De één wat meer dan de ander. En we herkennen het ook wel bij elkaar.

  Je kunt natuurlijk keihard liegen om interessant te doen, maar vaak is dat niet eens nodig; gewoon iets laten doorsudderen, iets wat rondzingt juist NIET ontkennen of tegenspreken is ook een vorm van interessant doen. Sommige mensen bezitten dan ook nog eens de charismatische gave om zichzelf goed te presenteren (in de media). An sich al een vorm van interessant doen.

  "interessant doen" of laten blijken (suggereren) dat je meer weet dan de ander komt aan de lopende band voor in de Demmink zaak. Zoals we daar hebben:

  -1- Mevrouw Storms die wel of niet gezegd / gesuggereerd heeft dat ze schandknaapjes moest regelen voor Demmink;
  -2- Chauffeurs die onderling wel of niet gezegd / gesuggereerd hebben dat er seksuele handelingen op de achterbank plaatsvonden;
  -3- Media die suggereren dat er meer is maar dat ze worden tegengewerkt of voor hun leven moeten vrezen;
  -4- etc.. etc....

  Ook Peter R de Vries had in zijn programma te maken met personen "die interessant doen", bijvoorbeeld: Joran tegen Patrick vd Eem of Charlie da S tegen Peter R. Je weet nooit helemaal zeker waar de waarheid ophoudt en waar de "interessante" aanvulling / fantasie begint.

  Chauffeur Bakker voelt nu nattigheid en voelt zich nu geroepen om in de media daadkrachtig te ontkennen dat er eea gebeurd is. Maar waarschijnlijk heeft hij destijds "om interessant te doen" wel eea in de wereld geholpen of verhalen van collega's niet ontkracht. Hetzelfde geldt voor mevrouw Storms in de bar in Engeland.

  Desalniettemin geloof ik de huidige verklaring van de chauffeur dus wel.

  De mensch is gewoon een roddeldier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eens @Markiezet.
   Niets menselijks is die chauffeurs vreemd. Zullen ongetwijfeld onderling lol hebben -en 'roddelen'- over het feit dat hun 'vrachtje' 's-ochtends snurkt of wel eens een ruftje laat vliegen. Of regelmatig na zwaar getafeld te hebben 's-avonds ietwat lallend achterin zit.
   Daarbij is het 'interessanter' om i.p.v. een relatief onbeduidend afdelingshoofd van één van de vele directies op een Ministerie, een Secretaris-Generaal als de hoogste baas van een Departement als 'vrachtje' te hebben. Dat zijn de spreekwoordelijke krenten in de pap voor die chauffeurs. Niets mis mee.
   Maar nu wereldvreemd maatschappelijk uitschot als Kat c.s. grotesk buitenproportionele roddel en achterklap t.g.v. persoonlijk gewin tot ultieme waarheid hebben verheven was het tijd voor een tegengeluid uit de gewone dagelijkse praktijk.
   En luguber vuilspuitslaafje Kat blijft zijn ranzige waanzin -waarin hij werkelijk alles compleet verdraait en de werkelijkheid geen groter geweld aan kan doen- gewoon op klol vomeren. In kapitalen en iedere integriteit ontberend. Wat een gewetenloze freak en geldwolf is die gast toch.

   Verwijderen
  2. Wat dat roddelen betreft: ik denk dat het feit dat Demmink homoseksueel is tot wild, en vaak kwaadaardig, geroddel leidde. We zijn dan wel een "vooruitstrevend" land, maar afkeer van homoseksualiteit, en bij uitbreiding van homoseksuelen, is nog altijd wijdverbreid. Denk b.v. maar aan de homohaters Micha Kat en Martijn Alberda.
   Dat Haagse geroddel over een homoseksuele ambtenaar verzin ik niet, maar ontleen ik aan het deel van De Demmink Doofpot dat in 2010 anoniem werd gepubliceerd, maar waarvan nu bekend is dat het werd geschreven door ex-Justitieambtenaar Ottens, tegenwoordig secretaris van De Roestige Spijker. Ottens schreef (p. 16/17):

   Er werden binnen de justitietop veel grappen gemaakt over de homosexuele JD en dat het opviel dat in de leidinggevende posities binnen het departement steeds meer collega's van de mannenliefde opdoken. Grapjes die altijd achter de hand werden gemaakt met een lichte toon van verbazing hoe iemand met alles lijkt weg te komen.

   Uit die formulering walmt een nauwelijks verhulde homohaat op (en een nauwelijks verhulde jaloezie). In feite wordt hier de beschuldiging uitgesproken dat de homoseksuelen op het departement elkaar de bal toespelen, gekoppeld aan de suggestie ("met alles lijkt weg te komen") dat de ambtenaar in kwestie voortdurend buiten zijn boekje gaat. Maar wat nu eigenlijk dat "alles" is waar Demmink mee wegkomt, wordt niet uitgelegd. Die twee zinnen van Ottens roepen een sfeer op waarin kwaadaardige homofobe roddels met smaak worden doorverteld en aangedikt. Het is niet verwonderlijk dat dat eindigt met verhalen over secretaresses die schandknapen bestellen en chauffeurs die tegen hun zin getuige zijn van ontucht op de achterbank van hun dienstauto.

   Verwijderen
  3. Des te vreemder dat een "Krol" meegaat in deze insinuaties en "interessant-doenerij". Je zou toch denken dat hij beter moet weten.

   Bedoel ik dus NIET mee: Solidair zijn met een mede homofiel om het simpele feit dat die homoseksueel is. Ik bedoel juist dat Krol als voorvechter voor de homo-emancipatie middels de gaykrant en andere instituten als geen ander moet en kan weten "hoe-het-er-aan-toe-gaat" op de diverse werkvloeren in Nederland.

   Des te vreemder dus dat ie mee doet in de suspense. Krol zal zijn woorden voor vrijdag al wel aan het oefenen zijn. Toch weer een mediamomentje, goed voor zijn ego. Terwijl ie nou gewoon eens moet toegeven dat het een journalistiek broddelwerkje was van de gaykrant en panorama destijds.

   Verwijderen
  4. Krol wordt dan ook sinds jaar en dag uitgekotst in de gayscene. vooral opmerkingen zoals deze doen het niet goed. Sowieso kreeg hij ruzie met werkelijk iedereen.

   Verwijderen