woensdag 23 april 2014

Ruppert

Er is weer een plotterd heengegaan. Another Troofer Offs Himself, kopte Screw Loose Change op een toon alsof het onvermijdelijke was gebeurd. Michael C. Ruppert werd jarenlang opgehemeld als klokkenluider, wat hij maar even was. Tot 1978 werkte Ruppert als narcotica rechercheur bij het Los Angeles Police Department. Daar werd hij naar eigen zeggen tegengewerkt omdat hij drugsactiviteiten van de CIA zou hebben ontdekt en deze aan het licht probeerde te brengen. Hij begon een betaalde nieuwsbrief. Over Patriot Act, 911, banking en petro-dollar, fiat-geld, Afghanistan, Iran, drugs-handel, Irak, olie en peak-oil. Ruppert beweerde dat Dick Cheney met Wall Street achter de aanslagen van 9/11 zat en vreesde voor zijn leven. Daar begon de gekte al.

Met name zijn boek Crossing The Rubicon (2004) deed het goed bij de plotters, daarin legde de Amerikaan de 'fascistische politiek' van de neo-cons bloot, maar ook 'de zwijgzaamheid en volgzaamheid van het Amerikaanse volk, ingegeven door decennialange herprogrammering van de volksgeest, middels consumentisme, propaganda, overheidsterreur, opzettelijk verslechterend onderwijs (dumbification) en torenhoge kredietschulden'.

De verre, oude (vieze) knuffeloom van Zapruder Inc, noemt zijn bewonderaar Donkerdoorn de Amerikaan. Dat is wel een juiste omschrijving. Ruppert kwam in 2009 in de problemen omdat hij een oud medewerkster van zijn uitgever had gestalkt. Hij moest iets van 125.000 dollar betalen aan Lindsay Gerken (25), die werd ontslagen omdat zij niet gediend was van zijn toenaderingen. Een keer liep hij haar kantoor binnen met weinig meer dan ondergoed en een glimlach. Natuurlijk had Ruppert weer een andere lezing: het was weer eens de zoveelste poging om hem en zijn werk in diskrediet te brengen, maar voor sommigen was dit een teken dat Michael mentaal aan het afglijden was. Ruppert ging volledig berooid in de Rocky Mountains bij de indianen wonen.

Na het opnemen van zijn Lifeboat Hour radioshow schoot hij zichzelf neer. Hij is 63 geworden.

10 opmerkingen:

 1. Intussen nog veel grotere gekken bij Klokkenluideronline

  Mind over Matter zegt:

  @Waterman

  Dat zei je inderdaad. Uiteraard is niks toeval, maar is er sprake van synchroniteiten. Zo word ik de laatste tijd gesynchroniseerd met 911, of ik nou op de wekker, computer, autoklok of wat dan ook kijk, 911 911 911. Toen jij zei dat Kat op de 911 berg zat, toen wist ik dat we de goede kant op gingen mbt het ontrafelen van dit mysterie. Aangezien Kat zelf deze link niet had gelegd, en dus niet bewust met de achterliggende gedachte van 911 op die berg is gaan zitten, kun je spreken van synchroniteit. Zie het als het communiceren van de bron met ons, wat positief is bedoeld. De satanist probeert het omgekeerde, door via dezelfde taal negatieve energie in de bron te pompen middels rituelen op speciale plaatsen, op speciale data, enz. Om zo de uitkomst van de bron negatief te beinvloeden. Deze satanische magie is steeds zwakker aan het worden, mede omdat de massa zich ervan bewust begint te worden. Het gaat de goede kant op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En dan heb je het alleen nog maar hier over. Wat te denken van Kat die van een mug (een beklad portret) een olifant (het bewijs voor een vreselijke dictatuur). Ook rept hij dat hiermee nieuwe Karst T's worden gemaakt. Nou, volgens mij is hij diegene die die maakt met dit ophitsende gedrag dat nergens over gaat.

   Om maar weer wat te noemen.

   Verwijderen
  2. De Demmink-squads zijn alweer passé zag ik. Inmiddels hebben de Oranje-squad het stokje overgenomen. Micha is echter still standing, dus erg vakbekwaam zijn al die medogenloze moordenaars niet.

   Verwijderen
  3. Micha is gewoon niet belangrijk genoeg. Fred de Brouwer was de Big Man achter de schermen... :-)

   Verwijderen
  4. Maar die is helemaal niet dood.....!

   Verwijderen
  5. Zolang Kat nog poep schrijft als:

   "Er was geen opvang gevestigd op Riouwstraat 13 want het was de prive-woning van Demmink. Wij denken dat zijn adres in het register terecht is gekomen omdat er kinderen naar toe werden ‘gesmokkeld’ om door Demmink ‘stiekem’ te worden misbruikt, precies zoals gebeurde vanuit ‘t Hofnarretje in Amsterdam waarvandaan ook kinderen werden ‘uitgeleverd’ aan prive-adressen. Het adres van Demmink is ingevoerd in het register zodat bij vragen van medewerkers over het ‘rare’ adres Riouwstraat 13 waar zeer regelmatig kinderen naar toe moesten worden gebracht kon worden geantwoord ‘Kijk, er is niets aan de hand, het adres staat gewoon in het register’."

   Hoeft Demmink zich TOTAAL GEEN ZORGEN te maken.

   Wat een domme onzin, met een klein beetje iq prik je hier al doorheen.

   Verwijderen
  6. En dan betaald Poot daar ook nog voor in plaats van er geld van Kat voor te krijgen omdat het zijn zaak (volgens mij) alles behalve goed doet.

   @Gertjan: Ja maar, ja maar, dat komt omdat dat soort sterfgevallen teveel zouden opvallen enzo.

   Verwijderen
  7. @Deweb, mee eens.

   Met een beetje (klein beetje dan) goede wil kun je in Kat best nog wel een aardige stukjesschrijver zien. Zijn audio-interviews zijn soms gewoon camp. Hilarisch hoe ie dan zo'n Jan Vlug belt. Never a dull moment.

   Maar omdat er ook echte poep op zijn site staat (gewoon van hem zelf) ook nog best wel veel poep, neem je hem meteen maar helemaal niet serieus. Om over de diarree van de reaguurders maar te zwijgen.....

   Verwijderen
  8. @Markiezet: inderdaad leuk als-ie Jan Vlug belt, maar dan wel leuk ten koste van Micha. Ik vind dat Vlug in die gesprekken, van zijn kant altijd met geduld en wellevendheid gevoerd, steeds in psychologisch, intellectueel en moreel opzicht ver boven Kat uitsteekt. Micha heeft waarschijnlijk niet door hoe hij zichzelf met die gesprekken 'exposed', zal ik maar zeggen. Mijn definitie van aardige stukjes is denk ik wel een andere dan de jouwe.

   Verwijderen
 2. Het is triest voor de nabestaanden, het is triest voor de man zelf en het is grof van mij maar laten we eerlijk zijn: Beter dat hij zichzelf een kogel door de kop heeft gejaagd dan dat hij meer mensen mee zijn graf in heeft genomen tijdens een schietpartij.

  BeantwoordenVerwijderen