donderdag 10 april 2014

Kinderopvang

De vaste lezers van dit blog weten dat Barracuda zich de laatste tijd nogal vermaakt met Ton Hofstede, de bezige bij achter Het Haagse Complot. Ton doet de hele dag niks anders dan WOB-verzoekjes versturen teneinde grote schandalen uit heel diepe doofpotten te tillen, bij voorkeur in relatie tot Demmink en Baybasin. Hoe het met de lange waslijst van HEMA-bonnetjes is afgelopen die Ton van Roestige Spijker-getuige Storm wenste te ontvangen, weet Barracuda niet, want inmiddels heeft Ton alweer een nieuw project.

Enkele jaren terug meldde Micha Kat dat zich op het adres Riouwstraat 13 te Den Haag een kinderopvangcentrum was gevestigd. Niet zomaar een adres, want het was het toenmalige woonhuis van Joris Demmink. Waarmee volgens Kat bewezen was dat Joris 'duizenden kinderen' had verkracht. Dat alles volgens de onnavolgbare logica dat als iets op internet staat dat ook waar moet zijn.

Kijk, zo is Ton niet. Die wil dan ook echt het bewijs in handen hebben. 'Ik wil officiële en originele documenten zien. Referentienummers, handtekeningen, data, zaken die controleerbaar zijn en bevestigen wat er op papier staat.' En dat ziet Barracuda graag, zeker in dit geval, want het leek hem al vreemd dat de vrijgezel Joris er naast zijn drukke baan op het ministerie er ook nog een kinderopvang op nahield. Al zou het kunnen zijn dat Joris 's ochtends naast het verversen van de kattenbak wat bammetjes, pampers en kleurstiften voor de kinders op tafel legde en ze dan achterliet met de woorden: 'Geen stoute dingen doen, hè? Paps komt vanavond laat weer thuis.'

Maar zie, Ton kreeg nog antwoord ook, van de gemeente Den Haag. Komt er op neer dat er nooit een kinderopvang is gevestigd in huize Joris en de vermelding in het register onjuist was. Mogelijk werd Sijzenlaan 13 bedoeld. Maar dat is niet het antwoord dat Ton wil. Die gaat op alle slakken kilo's zout leggen en ziet ontwijkend gedrag.

Daarom gaat Barracuda superduper speurder Ton een handje helpen. Aan een kinderopvang zijn namelijk nogal strenge voorwaarden verbonden. Zo is kinderopvang doorgaans een commerciële activiteit die ingeschreven moet worden in de Kamer van Koophandel. Dus is Barracuda even gaan zoeken op Riouwstraat 13 en wat blijkt? Daar heeft nooit enige commerciële activiteit plaatsgevonden. Maar wel aan de Sijzenlaan 13. Kijk maar:


En Zo Kinderopvang heeft toevallig ook een vestiging in de Riouwstraat, maar dan op nummer 216, op veilige afstand van Joris en de Draak. Ergo: beide adressen zijn door elkaar gehaald. Krijgt Barracuda (alias 'Maarten') nu een eervolle vermelding op het Hofstede Complot?

24 opmerkingen:

 1. http://www.catawiki.nl/catalogus/suikerzakjes/type-verpakking/zakjes/1565117-euromedica-n-v

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De KvK gaat niet terug tot de jaren vijftig

   Verwijderen
  2. Joris deed dus niet in kinderen, maar in suikerzakjes. Duizenden suikerzakjes zijn misbruikt.

   Verwijderen
  3. Wie een beetje zijn best doet komt in het Handelsregister van de KvK terug tot in 1921. Desondanks toont Barra denk ik wel aan dat de kans dat Joris een 'in your face'-kinderopvang runde nihil is. Als al die types met teveel vrije tijd zich op echte zaken zouden storten konden ze nog heel wat bereiken. Ze hebben echter een opvallende voorkeur voor luchtfietsen. Liever verongelijkt mokken dan resultaten boeken.

   Verwijderen
 2. http://crashrecovery.org/daily/05.12.2007/RIS150726A.pdf

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Barra, betreffende jouw bevindingen, maar zeg nooit nooit, zei mijn vader altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Samuel van Houten werd vooral bekend door zijn Kinderwetje uit1874 waarin bepaalde vormen van kinderarbeidwerden verboden. Dit was de eerste sociale wet in Nederland.

  Op riouwstraat nr. 10 woonde dus ooit Samuel van Houten.

  http://www.wikipedia.org/wiki/Samuel_van_Houten

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er is ooit inderdaad door de Meeuw Bouwsystemen een vergunningsaanvraag voor de realisatie van een ondergrondse verbinding of doorgang van dit hoekpand naar de heer Demmink op nr. 13 bij de gemeente Den Haag ingediend! (FoonSearch-Zoekopnummer) En dit allemaal zo kan ik mij voorstellen omdat de toe en aanvoer van al dat vers kindervlees tot aan zijn voordeur in die afgunstige contreien wel degelijk de aandacht van wantrouwende mede pedocraten aan al hun alarmklokken (letterlijk) zouden doen trekken?! Zie situatieschets...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vergunningsaanvraag betreft de verder nergens meer geregistreerde pederasttunnel voor onder de Riouwstraat: BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ton doet de hele dag niks anders dan WOB-verzoekjes versturen teneinde grote schandalen uit heel diepe doofpotten te tillen, bij voorkeur in relatie tot Demmink en Baybasin.

  Nâh Maarten ;-), wat mij betreft is het evident dat Ton toch vooral overal een verband ziet in de gedwongen scheiding van zijn Turkse echtgenote en het feit dat daarbij is gevorderd dat Ton geen contact meer met hun dochtertje mag hebben.
  En als Ton geen inzage krijgt in de bonnetjes van mevrouw Storm ziet Ton daarin het ultieme bewijs dat de Turkse en Nederlandse gerechtelijke macht en de overheid tegen hém samenspannen. Het leven van deze 'Haagsche complottert' is doodsimpel.
  En wij op onze beurt moeten het maar doen met Ton's versie van hetgeen hem -naar eigen zeggen volkomen onverwacht- is overkomen. Zoals altijd zal de werkelijkheid heel wat genuanceerder liggen maar die realiteit is allang niet meer aan Ton's getraumatiseerde verstand te porren.

  Mr. Self Destruct

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ton komt op mij over als een type dankbaar.
  Netjes taalgebruik, niet schreeuwerig, volhardend, tunnelvisie.

  hij is nog niet zo ver heen als dankbaar. Blijft vooralsnog bij lappen tekst schrijven en wat rondmailen. Zie nog geen (beginnende vorm van) stalking , smaad of laster. Het is nog redelijk braaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De logica is ook ver te zoeken.
  Stel: Demmink heeft een goed lopend kinderdagverblijf in de kelder van zijn huis.
  Door bepaalde geruchten vindt hij het verstandiger om deze nevenactiviteit stilletjes te beëindigen.
  Dan ga je dat toch niet in de krant zetten?
  Desnoods chanteer je de burgemeester of de hoofdredacteur van de Posthoorn, om te zorgen dat het "uit de media" blijft.

  Het zal wel aan mij liggen.
  De logica, waarom een volwassen kerel met overhemd en stropdas serieus moeilijk gaat wobben vanwege een drukfout in een huis-aan-huisblaadje van jaren terug ontgaat me namelijk ook.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Ton,
   leuke tip voor je:
   https://www.google.nl/#q="euromedica"+"big+pharma"

   Verwijderen
 10. Link van je dat je net nog mijn belangrijkste post van gisterenavond waarschijnlijk vanwege mijn 'geformuleerde' feedback aan je Markiezet betreft een WTFG over 'haar' beschreven tunnelvisie weg toverde Moderator!? Compleet verdacht heurrr... Met name daar het hier specifiek om een specialisatie van De Meeuw Bouwsystemen ging! Het ging mij er namelijk 'slechts' om dat Katertje pater het stokje overnam! En dat heeft die overigens dan ook vanwege deze bij Martina (34e comment van ene rmstock!) volstrekt volgens mijn schema direct hahaha! LEES;

  Op een webpagina van ZO Kinderopvang die de locaties runt en die als aanvulling op het artikel op HHC is gepubliceerd, lezen we het volgende: "Op een internetforum is onze vestiging aan de Riouwstraat 216 genoemd in relatie tot een persoon met vermeende pedofiele praktijken."

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze kan tevens hierboven ergens tussen geplakt worden hoor! Waarvoor overigens mijn nog volstrekt gemeende erkentelijkheid aan de soms wat ongesteld modererende redactie alhier hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Beste lezers,

  Maarten wil graag een eervolle vermelding op deze website. Bij deze!
  http://barracudanls.blogspot.nl/2014/04/kinderopvang.html
  Maarten en ik verschillen helemaal niet zo vaak van mening. Het is de glas-is-half-vol versus half-leeg benadering. Het verschil zit hem er voornamelijk in dat hij er vanuit gaat dat de wiens-brood-men-eet-diens-woord-men-spreekt overheid altijd te vertrouwen is, en mijn ervaring me inmiddels anders heeft geleerd. Ik verwacht slechts van de overheid dat zij verantwoording aflegt, zoals dat binnen onze democratie en binnen de wob bedoeld is. Doen ze dat niet dan vraag ik daar (in sommige gevallen) om. Voor Maarten is de als-een-minister-dat-zegt-dan-is-dat-zo voldoende. "Ik zie per ongeluk verdwenen" telefoongesprekken van Teeven als verdacht. En dan nog beschuldig ik niet. Ik zeg enkel dat er iets niet klopt en dat ik verantwoording verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pleur op man, het feit alleen dat dat je denkt dat het wel eens waar zou kunnen zijn zegt wat mij betreft genoeg over je intenties. Of liever gezegd, je totale gekte.

   Verwijderen
  2. @HHC

   Natuurlijk zijn die verdwenen gesprekken van Teeven verdacht. Dat betekent alleen niet dat die stuitende kinderopvang lulkoek ook verdacht is, of zelfs maar het uitzoeken waard.

   Verwijderen
  3. Ton, je schrijft op je site: "Twee jaar geleden wist ik niet wie Joris Demmink was. Van de Riouwstraat had ik nog nooit gehoord. Totdat ik ontdekte dat er iets niet klopte aan de rechtbank in Den Haag. En dat er iets lijkt mis te zijn in de diplomatieke relatie tussen Nederland en Turkije. Bij het speuren naar de oorzaak kom je dan al snel uit bij KlokkenluiderOnline."

   Knap van je dat je zo snel de grootste Demminkjournalist van Nederland & Koloniën hebt weten te vinden! Niemand heeft zoveel onomstotelijk bewijs tegen Demmink verzameld als deze journalist, Micha Kat! Omdat je dit uitgebreide materiaal niet in een paar dagen kunt doorploegen, zal ik je een handje helpen door te wijzen op een bijzonder schokkende ontdekking van Kat, waarvan hij verslag deed in zijn artikel MONSTER DEMMINK EET NU BABY'S. In dit artikel onthult Kat dat de SG van Justitie baby's eet! Ik vind dat een pittige overtreding die wij Nederlanders eigenlijk niet zouden moeten toestaan! Omdat je graag vragen stelt, Ton, heb ik om je te helpen alvast twee vragen voorbereid:

   1. Waarom is Demminks babyconsumptie, toch een vrij ernstige inbreuk op de Nederlandse normen en waarden, tot dusver niet aan de orde gekomen in de Roestige Spijkerverhoren?
   2. Eet Demmink de baby's gekookt, gestoofd, gebakken of rauw?

   Verwijderen
  4. @HHC
   Ik hoop toch dat jezelf inziet dat het stuitende lulkoek is? Je bent toch niet zover heen als Kat/Vrijland, om maar eens twee namen te noemen.

   Ik acht je nog wel in staat tot enige intelligentie..

   Er zijn in Nederland echt nog wel zaken die goed uitgezocht moeten / kunnen worden, om er maar eens twee te noemen:

   -1- inderdaad, de verdwenen gesprekken van Teeven. (waarbij dus volgens mij nog niemand de opmerking gemaakt heeft dat sommige nummers (dat van Teeven dus) in principe niet getapt worden. Een beetje het verhaal van de politieagent die geflitst wordt maar geen bon krijgt omdat ie in een politieauto rijdt)

   -2- All time favorite: de verdwenen/mislukte Srebrenica-defensie -fotorolletjes.

   Focus je op dit soort zaken en regel tegenspraak zodat je niet in een tunnelvisie-loop terechtkomt (de zgn Dankbaar-valkuil).

   Verwijderen
  5. @HHC
   Aanvullend: Wobben is een mooi recht in Nederland. Als je dan tijd (en geld hebt) om je ergens in vast te bijten, richt je dan wel op de zaken die het uitzoeken waard zijn.

   Iets te vaak van dit soort WOBjes en je komt bij de instanties in de kaartenbak: "lastige burger / querulant / zolang mogelijk traineren...: ;-) Daar is je andere -meer serieuzer- onderzoek niet bij gebaad

   Verwijderen
  6. "Bij het speuren naar de oorzaak kom je dan al snel uit bij KlokkenluiderOnline."
   En als je die site dan niet meteen kokhalzend of schaterlachend verlaat is er iets grondig mis met je verstandelijke vermogens. De vragen die @darllenydd hierboven stelt zouden inderdaad maar eens door waarheidsfetisjisten als Kat en Ton beantwoord moeten worden. Hoewel dat linksom of rechtsom alleen maar hun morele en intellectuele failliet kan illustreren.

   Verwijderen
 13. Hofstede in zijn 'gekloonde tweeling' stukje;

  Interessant, maar wie er ook aan het woord komt, ik zal er 's-middags niet bij zijn. Dat wordt dus een buitenkansje voor de overheid, waarvoor ze 37 jaar gelden al ervaring over hebben opgedaan. Route en tijdstip zijn bekend. Van Utrecht CS naar de rechtbank in Den Bosch. Als ik in complotten geloofde dan zijn ze zich vanacht langs het traject al aan het ingraven. Ik zal voor de zekerheid dan maar een aisle-seat verkiezen boven een window-seat.

  Zeg eens eerlijk Ton, heb je in die trein niet stiekem zitten dagdromen dat je als een soort John Rambo in je eentje een elite-eenheid van het leger verpulverd en al de vrouwelijke mede-treinpassagiers voor jou -als onverschrokken held- in katzwijm vallen?

  In plaats van al die onzinnige wob-verzoekjes en het totaal overbodig bijwonen van allerlei rechtszaken kun je je beter melden bij een GGZ-instelling en een verzoek om geestelijke bijstand doen, kerel.

  Ik ben niet gek, ik ben John McClane. Yippee Ki-Yay.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je hoeft trouwens ook geen helderziende te zijn om te kunnen voorspellen waar het gaat eindigen voor hhc.
  Ton krijgt uiteindelijk -vanwege misbruik van het recht- een verbod om nog meer onzinnige WOB verzoekjes in te dienen.
  Daarmee heeft Ton het ultieme bewijs in handen dat de overheid hem -'vanuit complot overwegingen'- de mond wil snoeren. "Zie je wel" zal hij dan triomfantelijk 'zijn gelijk' van de daken schreeuwen.
  Geesteszieke mensen draaien altijd in hetzelfde vicieuze cirkeltje rond. En dat zou Ton als ex-arts toch moeten weten (daar hoeft het echt niet je vakgebied voor te zijn).

  BeantwoordenVerwijderen