donderdag 3 april 2014

Rampvlucht

Sinds de Boeing van Malysia Airlines is verdwenen, regent het complotten, maar wel van het soort dat Barracuda in nog geen minuut zonder al te veel na te denken uit zijn eigen duim kan zuigen. En zolang geen brokstukken zijn gevonden, gaat het onverminderd door. Hele lappen tekst met plaatjes las Barracuda deze week bij Guido Jonkers, die natuurlijk weer alles verdacht vindt.

'Hoe kan het dat de Maleisische autoriteiten een persconferentie beleggen, die wereldwijd de massa begoochelde, en die feitelijk NIETS inhield.. Het vliegtuig is in zee gestort, dát was de officiële mededeling.. Maar waarop was deze melding gebaseerd..?!? Weet jij het..? Van de aanvullende informatie, die de Maleisische autoriteiten zouden geven, de volgende dag, is NIETS vernomen..! Op grond waarvan is het vliegtuig ‘dood’ verklaard…???'

Plottertjes willen altijd direct antwoorden op vragen, zelfs als die er domweg niet zijn, maar de veronderstelling dat het vliegtuig in zee is verdwenen na erge pech onderweg lijkt vooralsnog de meest voor de hand liggende, tenzij je in de Burmuda Triangle gelooft.

Maar al na enkele alinea's komt Jonkers weer met Anton Teuben van Niburu.nl aanzetten, die meent dat toestellen in energievelden kunnen verdwijnen. En dat de vermeende rampvlucht iets van doen heeft met...stealth technologie.

Barracuda zal zijn lezers de vele details besparen, maar het komt er op neer dat Beijing en Washington zijn verwikkeld in een race om een soort ‘omhulsel-techniek’, waarbij het mogelijk is onzichtbare vliegtuigen te creëren Maar waarom je dat dan niet in het geheim oefent, met eigen vliegtuigen, in plaats van een lijnvliegtuig van van Malaysia Airlines, dat legt Jonkers weer niet uit.

Het probleem is natuurlijk dat Jonkers (57) en Teuben (61) eigenlijk mentaal nog jongetjes van dertien zijn, voor wie de wereld een grote Flash Gordon-strip is. In zo'n wereld doet logica er niet toe. Betrouwbare feiten al evenmin.

Aanwijzingen voor deze theorie zou zijn dat er twintig Pentagon medewerkers meevlogen. Waar Jonkers die info vandaan heeft gehaald weet Barracuda ook niet. De passagierslijst bevat overwegend Maleisische en Chinese namen, er vlogen slechts drie Amerikanen mee, onder wie de voor IBM werkzame Phil Wood.

Deze laatste zou vanuit een meegesmokkelde mobiel in zijn kontzak een SMS hebben gestuurd met de mededeling dat het vliegtuig is gekaapt en hij gevangen wordt gehouden, vermoedelijk op de strategische luchtmachtbasis Diego Garçia. Dat zou af te leiden zijn uit data van een meegezonden selfie (helaas een geheel zwarte foto).

Aan wie die SMS is verstuurd vertelt Jonkers niet, in elk geval niet aan de vriendin van de man, want die zat vorige week nog op een teken van leven te wachten. Wood had haar toch minstens ook even een SMS-je kunnen sturen.

De informatie komt dan ook - het zal ook weer niet zo zijn - van een mallotensite. Die volgens de samensteller ook voortdurend wordt gehacked, waarbij alle originele informatie verloren is gegaan. Auteur Jim Stone meende trouwens ook dat de ramp in Fukushima is georganiseerd door de Israëlische IDF, de Mossad en de Dimona Dozen, een 12-tal Israëlische bedrijven die nucleaire technieken beheersen. Logisch dat Jonkers zo iemand serieus neemt.

Maar misschien kan Jonkers eens te rade gaan bij Uri Geller. De mentalist zet zijn zogenoemde 'remote viewing'-techniek in om vanuit zijn huis in Los Angeles te zoeken naar de Boeing. Geller, de mentale lepeltjesbuiger, beweert dat hij met deze techniek heeft gezien dat er vuur ontstond aan boord van het verdwenen vliegtuig.

8 opmerkingen:

 1. Wat een technische amateurs zijn het ook. Iedereen die een beetje heeft opgelet weet dat cloaking devices een tachyon emmissie afscheiden en een spoor van anti-proton residue nalaat. Beide zijn eenvoudig te detecteren via het Tachyon Detection Grid.

  En zelfs wanneer deze beide spelbrekers middels nieuwe technologie geneutraliseerd kunnen worden weet iedereen met een beetje kennis van deze materie dat er dan altijd nog de Betazoids zijn die moeiteloos een crew kunnen detecteren door telepathisch hun hersengolven te onderscheppen.

  Echt wat een onzin allemaal van die hoelahoep-plotters Teuben en Jonkers. Onderzoeken ze dan echt helemaal niets?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het kan nog altijd VELE MALEN gekker!
  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=7536:vlucht-mh370-worden-passagiers-weggehaald-van-diego-garcia-video&catid=20:het-complot&Itemid=33

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahaha, normaal gesproken ben ik het helemaal met je eens, vooral als het van niburu.co komt waar het enige originele zinnetje het verzoek om te doneren is dat onder ieder artikel staat.

   Maar dit is een copy-paste vertaaljobje van een filmplotter-analyse. En die zijn 'the best'. Echt fascinerend hoe die scene films weet uit te pluizen op overeenkomsten. Ik bedoel het is toch fascinerend dat ze de coordinaten uit een onbenullige scene van Man of Steel niet alleen herinneren, maar ook nog eens weten te herleiden naar de coordinaten van het zoekgebied van de MH370.

   Dan ben je best een mega plotternerd.

   Verwijderen
  2. Dit is ook zo'n filmplotter aan het werk. In de film Dazed and Confused zit een minieme scene waar een jongen met een vinger wijst naar een specifieke plek op een globe. Die plek komt precies overeen met het voornaamste zoekgebied naar de MH370.

   Echt fascinerend, maar ook scary laconiek hoe sommige mensen met hun brain power omgaan.

   Verwijderen
 3. Ik kreeg het weken geleden al aan de stok met ene Alexandra van Nieboeroe punt ko om dit: http://www.dulcet.nl/2014031018/complot/18-misselijkmakende-complotidioten.html

  Ik kan me soms echt storen aan dat gefantaseer over de rug van slachtoffers. Te walgelijk voor woorden soms

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja dat gehobby over de rug van slachtoffers vind ik ook het meest stuitend van deze scene. Het interesseert ze werkelijk helemaal niets. Het gaat volkomen los met fantaseren en soms ronduit kwaadaardig gespin, zoals een Martin Vrijland die er niet voor terugdeinst de broer van een onlangs overleden journalist hinderlijk te bellen om vervolgens 5 minuten doodleuk op zijn site te plotteren dat die broer helemaal niet dood is.

  Dan denk ik echt WTF?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Door mijn interesses zie ik meer van de Nieboeroe, klonen en aanverwanten :) Maar heb inderdaad wat meegekregen. Grappig om te zien dat de complotten zelfs over elkaar gaan. Altijd leuk zo'n soap waar niemand voor elkaar wil onderdoen.

   Verwijderen