zaterdag 1 november 2014

Nachtkaars

De strijd tegen Joris Demmink lijkt te verslappen. Enkele weken geleden beklaagden zes voormalige directeuren van justitiële inrichtingen zich er over dat geen enkele Kamerfractie inhoudelijk heeft gereageerd op hun aangifte tegen minister Opstelten. Daarin stelden zij dat zaak Demmink tot op de bodem uitgezocht dient te worden, maar dat Opstelten Demmink de hand boven het hoofd houdt. En waar anders klaagden ze dan bij het Katholiek Nieuwsblad, het enige medium dat nog wanhopig het Demmink vuurtje probeert aan te wakkeren.

Zaterdag onthulde Robert Rubinstein, zelf type complotdenker, in de Volkskrant dat zijn stichting Roestige Spijker zonder geld zit nu suikeroom Jan Poot ook hun geldkraan heeft dichtgedraaid. De stichting was de aanjager van een reeks getuigenverhoren over Demmink, afgelopen voorjaar in Utrecht.

Naar nu blijkt heeft geen mens - zelfs geen plotter - ooit geld geschonken aan de stichting. 'Er staat wel een button op de site waar je geld kunt doneren, maar dat heeft niemand ooit gedaan.' De stichting blijft bestaan, 'ik doe zoveel ik kan, maar ik moet ook aandacht geven aan mijn eigen bedrijf.' Dat wordt een nachtkaars, net als van de gevangenisdirecteuren.

Rubinstein zal maandag er nog wel bij zijn, bij de bodemprocedure die Demmink heeft aangespannen tegen het AD. De oud justietieman eist rectificatie van twee artikelen die twee jaar geleden in de krant verschenen en een schadevergoeding van een ton. In die stukken wordt Demmink in verband gebracht met een Haagse jongenspooier. In tegenstelling tot de verhoren van de Roestige Spijker zelf, kon dit wel eens een interessante zaak worden, aangezien de mediaschuwe Demmink toch weerwoord zal moeten bieden aan de beschuldigingen. Misschien is hij er dit keer wel eens zelf bij.

Maar ergens vermoedt Barracuda dat het zaaltje dit keer niet gaat vollopen met plotters. Die zijn onderhand een beetje Demmink moe geworden. 

UPDATE: Roestige Spijker tovert nieuwe 'getuige' uit de hoge hoed:  een Nederlandse zakenman die in 1995 in Praag in “een besloten club met uitsluitend genodigden” zegt te hebben gezien hoe Demmink ontucht pleegde met twee 'erg jonge jongens' van naar schatting 15 en 16 jaar. Overigens weer iemand die 'zich pas dit jaar door gepubliceerde foto’s heeft gerealiseerd wie hij in 1995 zag'. Waarbij de vraag wat die zakenman daar zelf te zoeken had in het midden blijft.

14 opmerkingen:

 1. Nu maar hopen dat zelfs Kat Demmink-moe wordt ....hij wordt in ieder geval al moe van zijn eigen lezers die hem maar geen geld durven te geven...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die Micha. Hij raast op KLOL dat helemaal niemand ook maar één cent doneerde aan de Roestige Spijker. Daarmee zegt hij impliciet dat hij zelf - ondanks zijn prinsenleventje op kosten van Poot en anderen - ook te beroerd was deze waarheidsvinder te steunen. Niet alleen een hypocriet misbaksel, maar ook nog te dom om dat een beetje te verbloemen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. LOL.
  Afgezien van de demente Welbergen en de labiele Weetikveel hebben alle reaguurdertjes op KLOL één en dezelfde ongezouten mening: Kat moet niet zo zeuren over die stomme Rubinstein!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zag Oldenkamp net nog voorbij komen op Nederland 2. Vals Plat van de NTR. Zijn uitzending staat nog niet op uitzending gemist dus even wat later alsnog proberen. Hij deed het verrassend leuk door zich nu eens niet als een geldschuwe en daardoor wel moeten bedelende zonderling op te stellen.;

  "Johan Oldenkamp is een van de bekendste complotdenkers van Nederland. Twee jaar geleden was hij lijsttrekker van de UFO-partij SOPN en hij schreef dertig boeken. Oldenkamp verzet zich tegen de gevestigde orde en leeft ondergedoken in afwachting van “de nieuwe tijd”. Maar zijn kinderen dwingen hem om de werkelijkheid onder ogen te zien." Regie: Marco de Vries

  NPO 2, zaterdag 01 nov 2014 van 16:07 tot 16:32.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik betwijfel of hen dat is gelukt.

   Was hij het trouwens niet die een aantal jaren geleden bij de reünie zijn kinderen wist te dwingen om zíjn werkelijkheid in te zien? Of was dat een andere kwast?

   Verwijderen
  2. Of was dat een andere kwast?

   Kijk HIER zelf maar. Bestand is er inmiddels opgezet. BRON

   Verwijderen
  3. Volgens mij is het een ander.

   Maar complotdenkers mogen nu wat mij betreft definitief nooit meer zeggen dat de reguliere media word gecontroleerd. En zeker niet Drs. Prof. Nogwaticus Oldenkamp.

   Verwijderen
 5. Te zien aan de reacties op nujij worden mensen nog lang niet moe van deze kwestie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tijd voor muziek :)
  http://youtu.be/l8SyBIxOsgw?list=PLD9B7B404109D383C

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 1 november, 2014   Advocatuur, Kindermisbruik,Klokkenluiders, Media, Politiek 22 reacties

  NEDERLAND VERDIENT NIET BETER DAN TE WORDEN LEEGGEPLUNDERD EN VERKRACHT DOOR EEN GEPERVERTEERDE GROEP CRIMINELEN ON THE LOOSE * NEDERLANDERS HET LAFSTE EN MEEST WEERZINWEKKENDE VOLK OP AARDE * NEDERLAND REDDELOOS VERLOREN
  ######################################
  Met de groeten van een gelaarsde Kat!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aanrader: http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2014/11/boekpresentatie-de-vrienden-van.html
  Smullen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nette repo, zou ie meer moeten doen, maar dan voor de juiste mensen !

   Verwijderen
 9. Nieuwe getuige legt verklaring af over Demmink
  http://www.nrc.nl/nieuws/2014/11/02/nieuwe-getuige-legt-verklaring-af-over-demmink/

  BeantwoordenVerwijderen