zaterdag 21 november 2015

Krater

Het stukje van Klomp over complotdenkers in het AD heeft blijkbaar een diepe krater geslagen in de toch al tere zieltjes van plotters. Ze voelen zich ook altijd meteen aangesproken. Uit alle hoeken en gaten komen ze weer aangesneld met de brandblussers.

Voorbeeldje: Maandenlang hoor je hem niet, en ineens duikt André Vergeer, een van de sidekicks in het Vaatstra verhaal, weer op om Klomp even de les te lezen. Bij Micha Kat ('DE BELANGRIJKSTE COMPLOTDENKER VAN NEDERLAND!) natuurlijk.

Vergeer somt op waar hij allemaal zelf in gelooft en dat is ongeveer elk complot op aarde: 'Het ontstaan van WO I, de brand in de Rijksdag, de aanval op Pearl Harbor, de moord op JFK, de Bijlmerramp, 9/11, de brand in het Catshuis, het beruchte filmrolletje uit Scebrenica, de aanval op Irak, de moord op Pim Fortuyn, de Schipholbrand en de Enschedese vuurwerkramp. En niet te vergeten de zaken Joris Demmink, Manuel Schadwald, Bart van Well, Robert Hörchner en Hoessein Baybasin. O.a. uitputtend beschreven door gerenommeerde wetenschappers als Ton Derksen, Ton Hofstede en eerdaags door Rein Gerritsen.'

Wacht even, Ton Hofstede een wetenschapper? Sinds wanneer?

Anyway, de complotten worden volgens Vergeer veelal gesignaleerd door particulieren en niet – of volstrekt onvoldoende – door de journalistiek zelf. 'Sterker, er bestaat blijkbaar een soort geheime afspraak om de complotdenkers te demoniseren. Door deze zogenaamde complotdenkers dan ook voor malloot te verklaren kies je uiteindelijk dus voor de macht Chris maar niet voor de waarheid.'

Met waarheid bedoelt Vergeer waarschijnlijk zijn stellige overtuiging dat Bart van Urk, die eerder dit jaar werd gearresteerd voor de moord op zijn zus en de vermoedelijke moord op Elst Borst, een patsy is. Niet dat daarvoor ook maar de geringste aanwijzing was, eerder het tegendeel, maar zo gaat dat bij plotters. Het complot loopt altijd op de feiten vooruit. Feiten die er vaak ook helemaal niet meer komen.

Nou eentje dan, Vergeer had het zogenaamde 'bewijs' gevonden bij GeenStijl, die zijn naam al wist te noemen voordat Bart zich bij de politie meldde. Maar Vergeer was even vergeten dat de politie zijn naam zelf al naar buiten had gebracht en GeenStijl gewoon het politiebericht had geciteerd.

Iemand die wel een pluimpje van de plotters kreeg was Koen Voskuil. Die had onder de kop 'Gevoelige informatie uit gevangeniscel gestolen' in het AD gemeld dat uit de cel van de tot levenslang veroordeelde Hüseyin Baybasin bij een inspectie 'zeer vertrouwelijke stukken' en advocatenpost waren ontvreemd.

Het stukje leest als een door advocaat Adèle van der Plas ingestoken verhaal dat braafjes door Voskuil is opgetekend en helemaal geen antwoord geeft op de vraag of die stukken echt weg zijn of uiteindelijk weer als onderdeel van een 'routine inspectie' (woorden justitie) zijn of worden geretourneerd. Voskuil kon namelijk niet een paar dagen wachten: hij publiceerde op 20 november, de klachtbrief dateert van 18 november.

Natuurlijk publiceerde Koen met de suggestie dat 'de ontvreemding van gevoelige informatie uit de cel van Baybasin gevolgen (kan) hebben voor de zaak Demmink'. Maar dat is helemaal niet wat de advocaat een regel eerder zegt: 'Het gaat om supervertrouwelijke stukken over de politieke achtergrond van zijn zaak. Het lijkt dat de celinspectie doelbewust was om ze te bemachtigen.'

29 opmerkingen:

 1. Edward zal als DE perfecte patsy volgens deze acterende & daarbij incompetent aan het infuus van de synagoge van lucifer raaskallende halve zool voor de gevallenen in Parijs aan de hoogste boom (WTFG?!) behoren te hangen?!:

  "These people are fucking pathetic. They allowed all these muslims to enter our countries and breed like rabbits and displace native populations and now they're blaming Snоwdеn? THEY DIDNN'T EVEN USE ENCRYPTION AND USED THE DAMN SMS! If NSA/French cannot track/analyze plain-text SMS, their methods are fucking hopeless!" BRON

  PS; Ik hoop overigens voor moderator dat hij ook nooit achter de façades van 'onze' voor de bühne schijnheilig gepropageerde 'democratische rechtstaat' goed de oren wordt gewassen, want dan zal hij uit eigen ondervinding letterlijk moeten doorslikken dat het in 3delig Armani ingekapselde gespuis bij de roverheid in niets voor DEZE loslopende gekken onderdoen..;

  "Bij Baybasin zijn het afgelopen decennium verschillende malen stukken uit zijn cel weggehaald. In 2012 was er alleen bij hem een spitactie in de PI Nieuwegein waarbij stukken werden weggehaald. Hij kreeg toen dezelfde dag de stukken terug, behalve stukken over de strafrechterlijke procedure die hij destijds voerde tegen secretaris-generaal Joris Demmink. In een Turks rapport staat dat Demmink door de toenmalige Turkse autoriteiten de vervolging van Baybasin in Nederland heeft doen initiëren en dat de zaak met onder meer vervalste telefoongesprekken is rond gemaakt. Baybasin deed toen aangifte en eiste, vergeefs, vervolging van Demmink. Inmiddels loopt tegen Demmink een strafrechtelijk onderzoek wegens kindermisbruik in Turkije. Baybasin is in 2007 tijdens een bezoek van toenmalig secretaris-generaal van Justitie Joris Demmink aan de PI Alphen aan den Rijn in isolatie geplaatst. Naderhand bleek dat Demmink zijn penitentiair dossier had opgevraagd en naar Den Haag had laten komen. In een document dat advocaat Serrarens in bezit kreeg staat dat het dossier werd opgevraagd omdat ‘het bij de SG op het hoofdkantoor’ moest zijn." BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Huup huup barbatruuk en de gesloten deur op frontaal ?

  Bowie, handelaar in transhumanisme en geloof in aliens? Het maakt niet uit wat je gelooft, als je maar gelooft?? Of toch “the side-effect of cocaine” ??

  En een lijntje naar de Lama,[url=https://books.google.fr/books?id=gq9Vp45cGx4C&pg=PT492&lpg=PT492&dq=bowie+and++dalai+lama&source=bl&ots=Ek4snh0OWY&sig=lgBnAgc-WCVLPzEW7U3irtnhgro&hl=fr&sa=X&ved=0ahUKEwjB6Mi-j6HJAhXEORoKHRpTDIcQ6AEIRTAH#v=onepage&q=bowie%20and%20%20dalai%20lama&f=false]Lama[/url]

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En wat heeft dit weer met het onderwerp te maken? Geen ene fuck.

   Verwijderen
 3. Vergeer vergeet de zaak Vaatstra.
  Nou ja, "vergeten". Ik denk dat het hem gruwelijk steekt, dat hij destijds niet als co-auteur van Het Boek (pakweg 90% van het onderzoek komt van hem) op de omslag kwam, maar ineens plaats moest maken voor de blaaskaak Mauritz, die even wat verzonnen kluisverklaringen uit zijn losse mouw schudde.
  Vergeer een beetje kennende, gaat het pipowagenscenario in Het Boek zelfs hem te ver, en dat wil wat zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "@ Adamas Toedeloki!"

  ٩(●̮̃•)۶

  Goed dan! En toch blijf ik erbij dat er ooit nog wel eens een bijltjesdag voor o.a. DEZE gecabaliseerde halve waarheden propagerende patsies komt...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat is dit nu weer voor een stinkende & censuurhitsige aanstellerij? Voor mij geldt overigens volstrekt het zelfde. Alleen is mijn reden voor het wegblijven daar puur op moreel/fysiek hygiënische gronden geënt. Moet er tevens niet aan denken om gemodereerd te 'moeten' worden door shabbos goy die vanwege hun jodenaflik fetisjen een farizeeër schap via het steken van onsmakelijke anusveren nog eens kruiperig achterbaks hebben te verdienen ook..;

   Barra bekijkt het maar Ik enQ. Ik reageer er nooit, belangrijke reden is papi en de vrijheid die hij daar krijgt. Wat de rest daar doet moeten ze maar zelf weten.

   Verwijderen
  2. Er ontplooit zich overigens een ouderwets ego gekrenkte matpartij onder de joods Amsterdamse penozeboys. Waaruit dan weer geinig geshopte trekpoppen ontstaan.

   Verwijderen
  3. Een na laatste link van hierboven was trouwens voor DEZE bedoeld... Need they show/play more?

   Verwijderen
  4. Brown reageert HIER mij net iets te doorzichtig spastisch. Zou Martin K dan toch opnames van Steve B tijdens gelijkaardige festivals op de kop getikt kunnen hebben? Ik bedoel maar...

   Verwijderen
  5. "Het vet is door mij geplaatst. Dat wil ik óók graag weten!"

   Ok lieve Beaou hier komtie!; DIT is de dandy/patsy die aangestuurd is door HEN, waarover hare GRAJESTEIT de baas SPEELT, en die ZIJ dan weer in Bangkok heeft ontmaskert?!

   Verwijderen
 5. 'WAAROM CHRIS KLOMP LEVENSGEVAARLIJK IS EN TE VUUR EN TE ZWAARD MOET WORDEN BESTREDEN ALS GROTE VOLKSVIJAND'

  Maar de Urgent Call video wil maar niet doorkomen.....

  http://revolutionaironline.com/urgent-call-micha-over-affaire-chris-klomp/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kat die zijn dagelijkse Big Mac zit weg te stouwen en met de rest van zijn mond wat over weerzinwekkende ontwikkelingen zit te mompelen. Na anderhalve minuut ben ik afgehaakt; ik denk niet dat ik daardoor iets belangrijks heb gemist.

   Verwijderen
  2. Ik krijg toch echt een foutmelding...

   Verwijderen
 6. Wetenschapper, moeilijk woord voor je Barracuda. Rancuneus door je Mavo diploma? Of was het LTS? Dombo!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gustaaf, je gaat ons toch niet vertellen dat 'wetenschapper' geen woord is?

   Een wetenschapper (afgeleid van Duits:Wissenschaftler, in de Nederlandse wetenschap spreekt men liever van onderzoeker) of geleerde is iemand die veelal gestudeerd heeft aan een universiteit of andere instelling voor hoger wetenschappelijk onderwijs en beroepshalve wetenschappelijke arbeid verricht.

   Verwijderen
  2. Heb je dat helemaal in je eentje opgezocht John? En dat met LTS. Mijn complimenten, knap.

   Verwijderen
  3. Je kunt het niet met argumenten winnen, dus je gaat iemand maar op basis van (in jouw ogen) fouten en schoolniveau aanvallen? Beetje makkelijk, is het niet?

   Verwijderen
  4. Dat is het enige wat barracuda doet: schelden, beledigen, psychiatriseren, generaliseren ook vooral. Op een niet-bijster intelligente manier, Mavo niveau. Barracuda heeft nog nooit wat zinnigs geschreven.

   Verwijderen
  5. Fijn dat je het even komt melden 3 comments lang.

   Verwijderen
  6. Gustaaf Kolenaar is geabonneerd op het YouTube-kanaal van Micha Kat. Dus hij is ervaringsdeskundige. Ondanks zijn universitaire opleiding lukt het hem niet om op een forum normale zinnen te formuleren, maar dat ligt niet aan hem, maar aan de wiet.

   Verwijderen
  7. Verder is het leven van Gustaaf Kolenaar één grote, doffe ellende.
   Dat ligt niet aan Gustaaf, maar dat is de schuld van Demmink en van de
   Joden   Verwijderen
  8. Ja dat is echt zum kotzen en dan nog over ´mavo niveau´ hier lopen te brallen. Zou je door een ballotage commissie moeten als je bij dat clubje wil horen?

   1. Je moet aantoonbaar leip zijn.
   2. Je moet geloven in 666
   3. Je moet antisemiet zijn.

   Of zoiets?

   Verwijderen
  9. https://youtu.be/lu5bL9JTXGY

   Verwijderen
 7. Het is maar goed, dat ik mijn drinkwater rechtstreeks bij Martijn Alberda koop, want als ik de reacties hierboven zo lees, dan komt er vandaag iets raars uit de kraan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Komt door de storing van gisteren heusing. Dat is vast de NWO geweest die ff de frequentie veranderde.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Koen Voskuil is hard bezig aan de verkeerde kant van de journalistiek terecht te komen. Jammer dat hij het zelf niet ziet of wil onderkennen. Hij gaat hard Joost Niemöller achterna... .

  BeantwoordenVerwijderen