vrijdag 20 november 2015

Sekte-leidertjes

Mensen die complotten verspreiden zijn allemaal kleine sekte-leidertjes. Vaak zijn het mensen met een lage sociale status die op deze manier aandacht zoeken. 'Ze zijn soms maatschappelijk teleurgesteld en zoeken naar een groter plan of grotere macht, iets waardoor ze anderen de schuld kunnen geven van hun falen.'

Aldus Jan Willem Nienhuys van Stichting Skepsis in een artikel van Chris Klomp over complotdenkers. Aanleiding zijn de aanslagen in Parijs en de hoeveelheid gekken die daarop hun analyses hebben losgelaten. Nu is Klomp inmiddels een ervaringsdeskundige, want die krijgt als rechtbankverslaggever regelmatig dit soort volmalloten achter zich aan.

Klomp vermaakt zich er wel mee, getuige enkele komische reacties van hem onder artikelen van Micha Kat. Maar wat kunnen de plotters weer slecht tegen dit soort stukjes. Inmiddels heeft Kat, volledig in paniek omdat hij weer eens genoemd wordt, in zijn kippendrift alweer drie stukjes over Klomp getikt. En is Hans Vogel, zelf zo gek als een deur, in stelling gebracht om Chris eens flink de oren de wassen.

Ook komt ongeveer alles wat werkloos op de bank zit, en meent dat hij een miskend genie is, onder het artikel van Klomp in opstand, met de gebruikelijke onsamenhangende teksten als resultaat: 'Bilderberg, een heel vliegtuig kwijt waar toevallig patenthouders van een nieuw wapensysteem inzaten, eerst een rond gat in het pentagon en later de vorm van een vliegtuig, bovendien ontbreken filmbeelden van een van de best bewaakte plekken van de USA, torens die loodrecht instorten, Demmink, Friso en ga zo maar door!!'

Doch wie zich mocht afvragen waarom iemand volledig achter alles behalve zichzelf een hoax vermoedt, hoeft alleen maar de webstek van Martin Vrijland te lezen. Martin deed een dezer dagen namelijk een boekje open over zijn getroebleerde jeugd en daar moet zelfs de door Klomp aangehaalde complotdeskundige Jan-Willem van Prooijen nog van zijn achterovergevallen.

Mijn hemel, wat een bak ellende. Geen vriendjes wegens een streng religieuze opvoeding, op zijn zevende vastgebonden aan een stoel door de juf en na schooltijd zo blijven zitten totdat zij terug kwam, dagelijks een pak slaag van de meester, mepte een pester met een kaakfactuur het ziekenhuis in, schoolcijfers vervalst, handeltje in gestolen sigaretten, bom in de fietskelder, verlatingsangst bij vriendinnetjes, aanhoudende problemen met vrouwen, en zo gaat het nog alinea's door.

Heel herkenbaar, roepen zijn vaste reaguurders. Het overtuigt Barracuda weer eens in zijn opvatting dat plotters vooral gevormd worden door een behoorlijk extreme levenswandel. Anders is het niet zo'n enorme janboel in je hoofd.

66 opmerkingen:

 1. Ja en wie maakt zich hier nog kwaad om?? Die vieze kankeramerikanen! Zij zijn deze hele ellende begonnen! Geen greintje verantwoordelijkheidsgevoel. Wat een hoerenmentaliteit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh ging dus hierom, http://www.volkskrant.nl/buitenland/meerderheid-huis-van-afgevaardigden-vs-wil-wet-op-strengere-controle-syriers~a4190745/, waarom werkt die kk link niet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahaha, Wim Dankbaar meldt zich onmiddellijk in de reacties omdat hij het stom vindt dat hij niet genoemd wordt. "hallo, hallo Chris... en ik dan??? Ik ben ook gek!!"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahaha, allemaal 'smolanim' (linkse hippie idioten) ;-)

   Verwijderen
  2. Dus je ziet jezelf daar nooit tussen staan? Je houd toch van die muziek...

   Verwijderen
  3. Jawel, ik vind de muziek okay, en dit soort feestjes zijn ook leuk.

   Verwijderen
  4. Meestal lopen die feestjes erg uit de hand. Veel naakt enzo. De woestijn heeft een aparte erotische uitwerking hahaha

   Verwijderen
  5. oh dat klinkt nog best leuk dan hehe

   geen militaire bewaking enzo dan?

   Verwijderen
  6. Toegegeven: Hij is toch ook één van de bekendste complotdenkers van Nederland met die hele Vaatstra zaak. Dus inderdaad, waarom Kat wel en hij niet?

   Nouja, we hebben in elk geval maar weer eens gezien dat 'de msm' (en hun eindeloze eindspel) zeker wél aandacht aan hun theorieën besteden. Misschien niet zoals ze het willen, maar slechte publiciteit is nog altijd de beste zeggen ze.

   Verwijderen
  7. @mind fever

   LoL, you know me... altijd leuk ;-)

   Eyes in the sky ;-)

   Verwijderen
 4. Het is toch de roddeltafel die hier spreekt? Het belang van ridiculiseren, om maar geen echte complotten te erkennen.
  Heeft de oorlogsindustrie geen belang bij oorlog? En de medische industrie bij medicatie? Etc...
  Maar wel bij het aanbieden van misduiders en verduisteraars.
  Het aanbieden van een wereldeinde ipv betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Wie past die schoen ? En wie betaalt dat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi gesproken. Nou nog alle woorden in de goede volgorde zetten, zodat de mensen begrijpen waar je het over hebt.

   Verwijderen
 5. OT Ton Hofstede heeft bij de Nationale Ombudsman nul op het rekest gekregen. De volledige tekst geeft een aardig inzicht in Ton's perikelen met zijn Turkse ex.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Überdombo Vergeer gaat bij Kat ook los tegen Chris Klomp. Een uiterst vermakelijk pamflet van een onvoorstelbaar simplistische man die zwelgt in pathetisch zelfmedelijden omdat hij door iedereen wordt uitgelachen.
   Bij het lezen van gerenommeerde wetenschappers als (...), Ton Hofstede (...) kieperde ik van het schaterlachen pardoes uit mijn stoel.

   Vergeer staat overigens niet tussen de usual suspects in de opsomming van mede ondertekenaars van de aangifte van Dankbaar. Misschien wordt Vergeer zelfs door Wimp niet meer serieus genomen? Of viceversa. Dat kan natuurlijk ook.

   Verwijderen
  2. @Reinier

   Overigens bedankt voor de link. Puik stukje leesvoer.

   Wat ik me in dit soort gekrakeel altijd afvraag, heeft dat dochtertje eigenlijk wel behoefte aan contact met haar vader? Het kind is inmiddels 10 jaar oud. Is dat oud genoeg om haar dat rechtstreeks te vragen en er haar over te laten oordelen/beslissen?
   Vind ik toch lastig. Ook al staat buiten kijf dat Ton Hofstede natuurlijk zo gek is als een deur. Ongetwijfeld mede als gevolg van deze perikelen, maar toch.

   Verwijderen
 6. Krijg bij Kat inderdaad nog altijd de indruk dat er naar de Europese AJ positionering het liefst met nog meer donatiegelden vanuit de synagoge van lucifer watertandend wordt geflirt. Zowel AJ als Kat (want beiden als geboren oplichters gecabaliseerd besneden uitgepoept!) worden namelijk door dezelfde motieven aangestuurd. En die zijn zoveel als maar mogelijk aan bliksem geleiding te doen zodat er door de gevestigde orde (en dan bedoel ik inderdaad die verderfelijk schaamteloze hoernalisten als Klomp) met enige credits of rendabiliteit aan blaming and shaming ten aanzien van de alternatieve zienswijzen gedaan kan blijven worden. Verder hebben wij daar vanuit de hoernalistiek zelf lieden zoals joods niemöller die dan eveneens zoals Kat en AJ zonder de jodenoliefant bij zijn verderfelijkheden van achter de schermen te mogen benoemen, zich zogenaamd geloofwaardiger van de gevestigde orde kunnen distantieren waardoor hun rol als rattenvanger van hen die nog steeds vanwege hun loonslaaf horigenstatus laf onderdanig achter de hoerlitiek 'moeten' blijven aankruipen wat voorspoediger verloopt. Wat ik eigenlijk bedoel wordt hieronder door een reageerder zeer goed uit de doeken gedaan. Hij zegt eigenlijk met zoveel woorden dat zowel de alternatieven als gevestigde desinformatiebronnen zich maar hebben te schikken aan grenzen waarbij nogmaals die jodenoliefant als het fundament waar al deze mensenmennerij op rust, in ruil voor de welbekende judaspenning nog slechts ten aanzien van een stuk lood tussen de oren ingeruild kan worden. Kortom, alles is tolerabel zolang het maar vlees noch vis blijft ten aanzien van hen die daadwerkelijk gisteren liever nog dan vandaag overrijp zijn om met wortel en tak van deze kloot onder de gehele mensheid TO-TAAL uitgeroeid of weggesneden dienen te zijn dan wel ooit weldegelijk gaan worden! AMEN;

  "Some very good points, but the report is misleading because he ignores the elephant in the room. He wouldn’t be speaking on RT if he spoke “total truth.” Far bigger than “business interests” are “Jewish interests” – that is the overriding reason why the US is attacking or attacked Syria, Libya, Iraq and the reason it has threatened Iran. Businesses (of which Jews are often also in high positions) take advantage of wars and profit from them, but it’s the Jews who have the power and call the shots and they do what they do because they are Jews and do these things for Jews. Whether it’s flooding Germany and Europe with immigrants or starting a war with Syria, they do this because they think it’s beneficial to them. The man being interviewed ignores this (possibly because France would arrest him if he said it) and that is why the report is misleading." Source

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een drama queen is die Martijn Alberda weer, zeg.
  Ik heb ook wel eens fikkie gestookt en een draai om mijn oren gekregen.
  Dat is nog geen excuus om in de Saturnus Matrix te gaan geloven en ebolapakken te gaan verkopen.
  En zo'n openhartig verhaal is het nou ook weer niet, want van alleen fikkie stoken word je geen homohater.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Martijn heeft niet helemaal door dat hij het leven van een volstrekte psychopaat beschrijft. Opmerkingen als deze zeggen zo veel:

   "Dus om mee te kunnen doen aan voetbal sloeg ik eerst wat lastpakken in elkaar en vervolgens werd er alsnog best een leuk potje gevoetbald. Ik regeerde door fysiek overwicht en dwong respect af."

   Nee Martijn, dan zijn mensen bang voor je; heeft niets met respect te maken.

   Volstrekte terreur:

   "Meneer Ten met zijn kale hoofd liet ik eigenhandig de cijfers in zijn boekje aanpassen terwijl ik hem bij zijn hoofd pakte en met een zwarte stift een streep van voor tot achter zette."

   Deze was ook kotsopwekkend:

   "Ondertussen haalde ik prima cijfers, maar dat was deels te danken aan Klaas Jan die liever geen pak slaag van mij kreeg en dus de repetities in potlood voor mij schreef waarna ik het in pen overschreef en de potlood weg gumde."

   Ook opmerkelijk dat hij het wel over zijn verlatingsangst in de richting van vrouwen heeft, maar met geen woord rept over de zware mishandeling die dat tot gevolg had. Op zo'n manier is het natuurlijk lastig voor de dames in kwestie om hem te vergeven.

   Volstrekt aanmatigend om een grote broek over spiritualiteit aan te trekken als je ook in je eigen woorden zo'n walgelijk figuur bent.

   Verwijderen
  2. @van Heusing

   Homohaters hebben vaak zelf homoseksuele gevoelens, zoals bijvoorbeeld uit deze studie blijkt. Maar over die worsteling durft hij niets te schrijven, evenmin over zijn neiging om vrouwen te mishandelen. Zou dat laatste misschien komen omdat hij mannen veel leuker vindt?

   Verwijderen
  3. "Zou dat laatste misschien komen omdat hij mannen veel leuker vindt?"

   Wat is dat toch altijd met dat zwart witte reljodenrij van jou. Die gast is in zijn verder niets voorstellende leven al van zoveel richtingen en omstandigheden mishandeld dan wel verkracht dat hij er niet alleen doorzichtig irritant narcistisch van is geworden, het straatleven heeft hem tevens bijgebracht dat hij als jongenshoer meer kans van overleven had met een penis in zijn bakkes, waardoor hij het als als vanzelfsprekende bijvangst waarschijnlijk eveneens persoonlijk heeft leren over seksualiseren d.m.v. de toepassing in de praktijk. Kortom, een door de mangel gehaalde cryptohetero die uit overlevingsdrang kameleonistisch transgender verplicht de tering naar de nering heeft 'moeten' zetten...

   Verwijderen
  4. hehe deze comment van adamas verdient puntjes

   Verwijderen
  5. ach naomi, dat is nog best een degelijk stukje, je zou er nog veel van kunnen leren, met al je drama en aandachtstrekkerij

   Verwijderen
  6. Vin je? Het enige dat ik lees is dat Martijn gewoon het pad heeft gevolgd van gepest worden-naar de pester toe.

   Zoals Naomi terecht op merkt zijn 'biecht' is halfhartig op zijn best.
   Aan de ene kant lees je dat hij best trots is op zijn rol als pester en als handelaar.

   Weinig medeleven met zijn slachtoffers en nu zet hij dit neer omdat hij uiteindelijk een vrouw heeft gevonden die in zijn slappe verhaaltje tuint.

   Maar goed Alberda heeft niets geleerd behalve dan dat hij het aardig probeert weg te poetsen. Had hij werkelijk wroeging gehad dan is het een klein stapje om alsnog sorry te zeggen tegen je slachtoffers. Oprecht.

   Verwijderen
  7. tja uiteindelijk is het allemaal gekots, sowieso vind ik dat van iedereen die over zichzelf gaat lopen schrijven, martijn of naomi, tis allemaal hetzelfde mechanisme van zelf belangrijkmakerij en gaat volkomen langs de essentie heen. Maar in dit geval vond ik dat naomi er wel iets uit had kunnen halen, al het is het zelfherkenning.

   Verwijderen
  8. Iemand die zichzelf als held in een Matrix film waant spoort niet. Martijn fantaseert zijn de werkelijkheid en zichzelf volkomen bijelkaar. Levensgevaarlijk.

   Levensgevaarlijk ook voor 'die grote liefde' die hij nu zegt te hebben ontdekt. Wanneer zij genoeg van die gemankeerde idioot heeft gaat hij zonder twijfel heel erg ingewikkeld doen.

   Die jongen is heel erg stuk.

   Verwijderen
  9. Nee dat zou alles goed kunnen. Levensgevaarlijk weet ik niet, voor zichzelf wellicht.

   Verwijderen
  10. Ik denk nu dat iedere kans op een baan voor Vrijland nu wel is verkeken.

   Verwijderen
  11. Levensgevaarlijk? Wel degelijk, want Martin laat heel wat onbesproken. De kluis van Swapichou ligt werkelijk vol met de meest afschuwelijke verklaringen over zijn volstrekt idiote gedrag.

   Als je dat leest geloof je het niet, maar als je nu zo zijn 'biecht' leest liggen die verklaringen plotseling keurig in lijn en sluit het cirkeltje zich naadloos.

   Vreselijk enge vent die Martin. Zoals ik al zei, volkomen stuk en gewelddadig.

   Verwijderen
  12. nee goed dat zal dan allemaal wel dan

   Verwijderen
  13. tis allemaal hetzelfde mechanisme van zelf belangrijkmakerij en gaat volkomen langs de essentie heen. Maar in dit geval vond ik dat naomi er wel iets uit had kunnen halen, al het is het zelfherkenning.

   Haha, wajonger Mind Fever zal ons stervelingen wel eens uitleggen wat "de essentie" is. Lazer toch op joh.

   Nee Mind Fever, nogmaals: ik werd aangevallen door de neonazi's van frissekijk.info. Ik gebruikte mezelf wel als voorbeeld van de transhaat die je tegenkomt, maar diende volgens mij een wat breder belang met mijn stukjes.

   Verwijderen
  14. Nee, @Naomi gaat ons uitleggen hoe de wereld in elkaar zit.

   Je hoeft niet iedereen weg te zetten als totaal idioot @Naomi, simpel omdat ze het niet met je eens zijn. En mensen wegzetten met classificaties alleen om je mental bully-gedrag extra elan te geven siert je al helemaal niet. Zeker niet omdat je eigen leven nou ook niet bepaald het toonbeeld van succes laat zien.

   Dus, lazer zelf op. Laat Mind Fever met rust.

   Verwijderen
  15. Met kwalificaties als "vervreemding en eenzaamheid" komen vindt Ziva geen probleem als ze de totaalidioot in kwestie liev vindt.

   En ja, mensen die het over "de essentie" gaan hebben zijn idioten. Totaal.

   Verwijderen
  16. nouja de essentie is toch wel gewoon inzien dat alles onbelangrijk is, dus jezelf onbelangrijk (leren) maken, en dan langzaam naar de leegte toe. Maar jij maakt jezelf zo vreselijk belangrijk, dat is dus ongezonde ego fixatie of hoe je wilt noemen. En dat ergert me af en toe.
   Ok maar moet nu weer aan het werk dan, kom vanavond wel op terug of anders morgen.

   Verwijderen
  17. Ik zoek die dialoog niet met je mind fever.

   Maar als alles onbelangrijk is, zeg je juist dat er geen "essentie" is. Dus je verhaal is nogal tegenstrijdig. En die ergernis is dan weer van jouw ego afkomstig, ik denk dat je daar beter op kunt letten dan op anderen, als je je zou willen ontwikkelen.. Maar je moet sowieso opzouten met je door drugmisbruik geïnduceerde pseudospiritualiteit.

   Je aanmatigende oordelen over transgenders diskwalificeren je, is geen gesprek waard.

   Verwijderen
  18. hm... waarom voel je je anders zo sterk aangesproken? Bovendien boeit het me geen donder dat je transgender bent. Vervelend was je daarvoor ook al, dat is gewoon je persoonlijkheid. Treiterig, betweterig, je hebt het al vaak genoeg gehoord.

   En ja je maakt jezelf te belangrijk, en creeert daarmee je eigen staat van constante lijden. Je bent lang niet zo interessant als je denkt. En je problemen net zo min.

   Verder dacht ik dat het enig nut zou kunnen hebben dit te zeggen, want vaak genoeg zeg je bezig te zijn met zen en meditatie. Als je daar ook maar iets van begrijpt, zou dit wel moeten aanslaan, dat is jezelf onbelangrijk leren maken.

   Schluss

   Verwijderen
  19. Het ging helemaal niet over mij, maar ik reageerde gewoon on topic, over het stuk van Martin Vrijland waarnaar verwezen werd. Ik heb geen interesse in jouw kwalificaties van mij en je "wijsheden" moet je vooral steken waar de zon niet schijnt. Ik ben blij dat Barra voortaan off topic reacties wegmodereert, want ik heb echt geen behoefte aan de meningen over mij van een willekeurige steuntrekker.

   Leuk overigens dat je het je "geen donder interesseert" dat ik transgender ben, maar wel apart dat je daarover begin terwijl ik daar geen enkele aanleiding toe gaf en het als kers op de taart ook nog eens van "eenzaamheid en vervreemding" vindt getuigen. Waarom begin je daarover als het je zo weinig interesseert? Over gelegenheidsargumenten gesproken...

   Ik hoop dat barra deze toelaat, in het licht van het nieuwe moderatiebeleid. Het was even ter afronding en dan is het voor mij ook Schluss

   Verwijderen
 8. Welke les zou Naomi hier uit moeten leren? Ga je dat ook zeggen tegen Wimp of Micha? Dus als je het over transitie hebt ben je dramatisch, maar als complete fuckwits zoals Alberda, Kat of Dankbaar wat te melden hebben dan is het normaal.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. allemaal een pot nat wat mij betreft

   Verwijderen
  2. alles zucht naar aandacht, begrip, medelijden etc.etc.

   Verwijderen
  3. dat alles natuurlijk verhult onder allerlei motto's, de een is daar beter in dan de andere, maar de essentie blijft staan, diepe vervreemding en eenzaamheid.

   Verwijderen
  4. Mind fever, wat ben je toch een domme klootzak. Het is niet bepaald uit een behoefte om aandacht dat ik een coming out stukje schreef, maar omdat ik door de neonazi's van frissekijk.info uit de kast getrapt werd. Die zagen bijdragen van me op een transgender forum.

   Maar los daarvan is een coming out als transgender toch iets anders dan de psychopate egotripperij van Martijn. Als je ineens Naomi bent heb je toch iets om uit te leggen. Dat mis ik toch een beetje bij Martijn de Selfkicker. Daarnaast kan de haat en agressie die je als trans tegenkomt jou misschien geen zak schelen omdat je daar te afgestompt of compassieloos voor bent, maar dat maakt het belang om het over trans issues te hebben toch wat groter.

   Verwijderen
  5. Oh wacht, je vindt het van "diepe vervreemding en eenzaamheid" getuigen als iemand transgender is? Dus er zit eigenlijk een dom vooroordeel achter je debiele en misplaatste vergelijking met Martijn?

   Als je dat denkt illustreer je alleen maar de noodzaak om het over trans issues te hebben, want ik voel dat al 37 jaar zo en heeft werkelijk niets te maken met die factoren. Eerder integendeel. Het heeft vooral te maken met verbinding in plaats van vervreemding en sociale positionering in plaats van eenzaamheid.

   Verwijderen
  6. Volgens mij krijg je sinds je jezelf hebt voorgesteld als @naomi alle ruimte om ook @naomi te zijn. Hier en elders.

   Op een of andere manier draait het echter altijd naar een oorlogstemming. En eerlijk gezegd ben ik niet overtuigd van het gegeven dat dit niet aan jou ligt.

   Het zal ongelofelijk moeilijk, onzeker, en vaak zelfs angstig zijn om een transitie-traject in te stappen zoals jij dat doet, maar verlies je in ieder geval niet in het opwerpen van zo'n beetje ieder boos scherm dat je kan vinden.

   Je mist niet alleen de acceptatie van derden - die je zonder twijfel nodig hebt en verdient - maar je maakt van jezelf een onaangenaam mens. Op onaangename mensen zit niemand te wachten. Of ze nou @naomi heten of @janpieterklaas.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. @ziva
   Ik zou het drastische operatieve gedeelte wel eens tegen het licht willen houden. Niet iedere transgender doet dit, afgezien van van het feit dat het daarna sex, niet veel meer als een soort van 'artificieel' sexleven faciliteert. Ik begrijp dat gewoonweg niet. Hoe om te gaan met de spijtoptant, om maar eens iets te noemen?

   Verwijderen
  9. Huh, ik begrijp werkelijk niet wat je bedoelt @geen?

   Je wilt graag een verhandeling over de ins en out van de werking van geslachtsdelen van een post op transgender?

   Heb je je eigen vrouw dat wel eens gevraagd? Of heb je aan de bar van je plaatselijke kroeg wel eens uitgebreid antwoord gegeven op de vraag van een onbekende op 'doet die van jou het nog goed'? "En waar heb je dan nog het meeste gevoel?".

   Beetje rare vraag van @geen.

   Maar nu we er toch zijn? Hoe hangen die ballen van je eigenlijk. Beetje symmetrisch nog? Scheer je ze nog regelmatig, of is het wat grijzig fluffie daar beneden?

   Verwijderen
  10. Hahaha @ Ziva

   Val je nu door de mand als een dronken hatseflats, of weet je ook niet meer wat je met roeptoeteren?

   Verwijderen
  11. Ja Ziva, jij vindt Mind Fever liev.

   Verwijderen
  12. Nope, in zijn geheel niet dronken zelfs @geen, ik moet zo werken. Maar echt, ik begrijp niet wat je bedoelt? Ik kan er niet veel anders van maken dan dat je het wilt hebben over 'hoe voelt dat nou bij jou?', en dat is, zoals ik probeerde aan te geven, voor mij een beetje een rare vraag tenzij je dat ook al bij je vrouw hebt gevraagd, en je daar open zelf antwoord op geeft wanneer iemand vraagt hoe het voelt bij jou. Of je verschil voelt nu en toen je 20 was of zo.

   @Naomi

   Klopt. Heel lief zelfs. Mooi ook.

   Verwijderen
  13. @Ziva
   Lomp zoals je bent, en een antwoord zonder enig gevoel voor de materie. Om het simpel te houden, zou ik @Naomi adviseren om lekker zichzelf verder te ontplooien, maar wel effe zonder drastische dingen, kan later altijd nog.

   Verwijderen
  14. @geen

   afgezien van van het feit dat het daarna sex, niet veel meer als een soort van 'artificieel' sexleven faciliteert. Ik begrijp dat gewoonweg niet.

   Legitieme vraag die ik me natuurlijk ook stelde voor ik de ins en outs van vaginoplastie wat beter ging bestuderen. Maar om je een beeld te geven: De zenuwen van de eikel worden gebruikt om een clitoris en een g spot van te maken. de prostaat blijft zitten maar krijgt een lubricerende functie (j ewordt zeg maar nat) en je kunt wel degelijk post operatief knallende orgasmes ervaren. Dus dat is geen artificieel seksleven, integendeel. Niet pornografisch bedoeld, maar dit is dus een post-operatieve vagina. Werkt perfect. Gemiddeld geven transen zowel esthetisch als functioneel een acht aan hun operatie.

   Overigens is de kans tachtig procent dat het goed gaat met die zenuwen, dus je moet je als transgender zeker de vraag stellen of je de kans van twintig procent dat het niet goed gaat kunt accepteren.

   Verwijderen
  15. Beste @Naomi
   Je lult nu echt als een facebooknerd. Welk geluk ik je ook gun, een dergelijke operatieve ingreep is destructief en zelfs technologisch bewijsbare megalomane nonsens. Je gaat er zeker en vast niet gelukkiger van worden!

   Verwijderen
  16. Nee @geen, ik leg uit waarom het niet klopt dat een transgender na de operatie een "artificieel seksleven" zou hebben. Verder denk ik dat je niet weet waar je het over hebt. Maar dat je me gaat vertellen dat ik er niet gelukkiger van zou worden gaat wel een beetje over mijn grens heen.

   Verwijderen
  17. @Naomi,
   De keuze is niet aan mij, doe je ding @mijn directe omgeving respecteert het ook. Ik zag overigens links en rechts wat andere erkende falende wonderdoktoren het hazepad nemen. Zet je verstand aan, man!

   Verwijderen
  18. Dankjewel dat ik mijn ding van je mag doen. En nou gaan we het over iets anders hebben, ik slingerde het onderwerp niet aan, had het eigenlijk vooral over Martijn Alberda tot Mind Fever met zijn idiote geleuter kwam.

   Verwijderen
  19. @naomi
   Af en toe ben je gewoon een klootzakkerig mens. Ik wil je alleen wijzen, op je stompzinige verwachtingen vanuit de medische cultuur. Tis niet anders, helaas!

   Verwijderen
  20. Nou, bedankt voor je medische inzichten.

   Verwijderen
  21. Kan het ook uit eigen omgeving onderbouwen @naomi, ik wil je alleen maar behoeden voor de technologische meedogeloze commerciele scalpel. Google eens op zoiets als bijv. bekkenbodemmatjes!

   Verwijderen
 9. Vind de perikelen omheen Klomp en zijn uitlatingen naar de alternatieve media er momenteel veel meer toe doen, dus wat voor transitie ongesteldheden verder nog worden geuit dit blijven mijn laatste verwijsingen betreft deze onzin..; ⊛EENTWEEDRIEVIER&VIJF

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bijzonder trouwens dat Kat de bekendste is. Ik zou toch eerder denken aan Tarik Z. die een hele avond (en nog een paar dagen) het nieuws mocht vullen.

  BeantwoordenVerwijderen