woensdag 11 november 2015

Banditos

Nou, dat was nog eens spannend nieuws van de main stream media vandaag: Ziekenhuis Slotervaart maakt miljoenenwinst met productie heroïne. Staat in een boek De kraak van het Slotervaartziekenhuis - en de avonturen van Aysel Erbudak dat vrijdag verschijnt.

Barracuda kreeg onmiddellijk visioenen van banditos in de directiekamer, breed lachend, met de patroonhouder losjes over de schouder. Maar helaas, de uitleg werd al wat minder spannend.

De heroïne wordt door een dochterbedrijf van het ziekenhuis gemaakt in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid (VWS) en is bestemd voor drugsverslaafden die worden behandeld. De reden laat zich laten: zo wordt het criminele circuit ontzien.

Al werd het toch nog even spannend, want de desbetreffende heroïne-bv blijkt niet vermeld op de jaarrekening van het ziekenhuis. En omdat de winst naar het eigen vermogen ging, verdiende het Slotervaartziekenhuis op die manier een kwart van z'n eigen vermogen aan heroïne. Barracuda vreest dat talloze plottersites met dit opmerkelijke feit aan de haal gaan. In de trant van: altijd al gedacht dat ziekenhuis ons vergiftigt met drugs.

Nu is even de vraag: hebben de auteurs hoor en wederhoor toegepast, of hoopten ze op een bommetje dat zou ontploffen luttele dagen voordat het boek verschijnt?

Want er kwam een heel snelle verklaring die de ballon snel deed leeglopen. Bijvoorbeeld dat de winst wel op de openbare jaarrekeningen onder de naam Dam BV staat, aangezien het contract met Di-Acetylm geheim moest blijven. Of dat met het opgebrachte geld onderzoek wordt gedaan naar veiligheid en effectiviteit van de behandeling met medicinale heroïne. En dat alles volgens de regels is gegaan.

Maar het boek staat op de kaart, en daar ging het natuurlijk om.

27 opmerkingen:

 1. "In opdracht van de toenmalige minister Dr. Els Borst vond onder meer onderzoek plaats naar de veiligheid en effectiviteit van de behandeling met medicinale heroïne."

  Als de plottertjes daar niet mee aan de haal gaan, dat eet ik mijn hoed op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan doe ik nog een voorspelling: (de dood van) Els Borst werd al gelinkt aan Demmink. Dus als Els Borst in de Heroïne zit, zit Demmink vuistdiep in de Heroïne...

   Tja, en dan past ook Baybasin naadloos in het plaatje. Moeten de plotterts wel even afstappen van hun idee dat Baybasin een eerzame zakenman is. Gewoon even toegeven dat ie wel in de im- en export van drugs zat.

   Demmink was gewoon de opdrachtgever van Baybasin... duidelijk..

   Verwijderen
  2. Update *hoed opeten doet*
   De plottertjes zijn ook niet meer wat ze geweest zijn:(

   Verwijderen
  3. Wel je hoed met peper en zout opgegeten? Met wat guacamole erbij of salsa is het te verteren.

   Verwijderen
 2. Gezien de malversaties waarmee deze infiltranten hun Turkse papaverwinsten via Slotervaart volstrekt 'legaal' dachten te kunnen witwassen, denk ik dat het 'blijspel' tevens evenwijdig/parallel binnen de politiek afgedekt zeer winstgevend geregisseerd wordt opgevoerd. Zo heeft deze joodse slijkkoerier slechts carrière binnen de politiek kunnen maken dankzij zijn infaam/abjecte fetisj voor het hoerlitieke oplichters vak! En wanneer je tijdens je premierschap zelfs gevangen genomen criminelen van gecabaliseerde snit die tegen elke vervolging immuun schijnen te zijn ook nog eens weet vrij te krijgen, dan mag je uiteraard als beloning je afgeperste 'pensioen' via een voor de boven 'ons' klapvee uitverkoren gelegaliseerde witgoedhandel tot ongekende proporties nog aanharken ook? Maxima werd laatst geloof ik toch ook & plots met ontstoken bijnieren in een van de vele privéjets van Alexander zonder de laadruimte te hoeven inspecteren naar huis toe gestuurd? Tja...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kat ervaart dat Nico van der Ham met zijn suïcidale bedelcapriolen meer pecunia binnenmarkt dan hij dat tot op het moment presteert njet te doen... DUS storten mensen hahaha! Heb Micha net gemaild met de eis voor mijn storting. Die is namelijk dat hij als uitgeprocedeerde jood even nog zijn paspoort door DEZE zelfde patriot op het vliegveld van Buenos Aires laat inscannen...

   Verwijderen
 3. OT

  Dankbaar gaat aangifte doen en probeert en passant zijn 'fans' mee te sleuren in zijn onvermijdelijke val.
  Hieronder volgt de tekst van de aangifte die ik ga doen. Een ieder die deze aangifte mede wil ondertekenen, moet mij zijn/haar naam en adres mailen naar...

  Zouden die 'fans' nu echt net zó ver van het padje zijn als Dankbaar dat ze niet begrijpen wat ze boven het hoofd hangt bij het doen van een valse aangifte? Daar ben ik erg benieuwd naar. Want de achterbakse en hypocriete Dankbaar is het alleen maar te doen om de aandacht. Maar ja, dat doorzien die 'fans' ook al niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En helemaal in de overdrive getuige zijn eigen reacties eronder.

   Knettergek.

   Verwijderen
  2. O, wat sneu allemaal.
   Hij komt gewoon weer aanzetten met de niet-bestaande, door Hans Mauritz compleet uit de duim gezogen Feik-verklaring over de Moord in de Pipowagen. Nota bene in een aangifte bij de plietsie.
   Het hostel in Dublin komt steeds dichterbij voor Wimp..

   Verwijderen
  3. Heel Wimp ook: de NAW-gegevens van de ondertekenaars gewoon op de website plempen.

   Verwijderen
  4. Voor een aangifte moet je zelf een benadeelde zijn, waarom snappen die dombo's dat weer niet?

   Verwijderen
  5. Sorry, Barra,Ruud modus aan.
   Wetboek van Strafrecht Artikel 161
   Kennis dragen van een begaan strafbaar feit

   Ieder die kennis draagt van een begaan strafbaar feit is bevoegd daarvan aangifte of klachte te doen.
   Ruud modus snel weer uit voor ik het vergeet

   Verwijderen
  6. Maar al had artikel 161 WvSr niet bestaan dan handelt Wimp in het 'algemeen maatschappelijk belang.' Althans daar is hij in zijn waanwereld heilig van overtuigd. Zoiets verzin je toch niet.

   Ik verzoek de bevoegde instanties in het algemeen maatschappelijke belang zo spoedig mogelijk een strafrechtelijk onderzoek te starten naar de zeer ernstige strafbare feiten waaraan de heren Demmink en Brouwer zich hebben schuldig gemaakt

   Wat er allemaal geknapt is in die bovenkamer van Wimp weet ik niet maar dat er inmiddels heel wat kapot is in dat koppie is wel helder.

   Verwijderen
  7. Kennis dragen is wat anders dan kennis uit een boekje van Dankbaar.

   Verwijderen
 4. Erg bizar ja. Wimp wordt -naast alle psychische stoornissen die zich bij hem manifesteren- ook in het geheel niet gehinderd door enige integriteit.
  Er klopt werkelijk waar helemaal niets aan die man. Maar ja, zijn 'fans' slikken het gewoon. Dat zegt eigenlijk ook wel alles over die lui zelf natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Het gaat er even om dat we minstens een paar honderd mensen hebben die de aangifte ondersteunen."
   De teller blijft inmiddels na een etmaal steken op 9 bejaarde vinexbewoners die hun leven nog enige zin proberen te geven door het Koesteren van Wrokken.

   Op naar de tien, Wimp!

   Verwijderen
  2. Dankbariaanse logica:

   Hoe meer handtekeningen er onder de aangifte staan, hoe minder vals de aangifte wordt.

   En inderdaad een uiterst magere score tot nu toe. Zeker in het licht bezien dat Dankbaar beweert 2000 stuks van zijn prutswerkje aan de man te hebben gebracht en er helemaal niemand zijn geld heeft teruggevraagd. En op bol.com louter uiterst lovende recensies zijn geplaatst.

   Wimp's gekunstelde en ijverig gecensureerde werkelijkheid vertoont toch wel opvallend kolossale hiaten ten opzichte van de harde realiteit.

   Verwijderen
  3. Hij kan gewoon in zijn eentje naar de politie in Overveen stappen met de ondertekende verklaring van Feik, die met eigen ogen heeft gezien wat er in de Pipowagen is gebeurd.
   No problemo.
   De wagonlading aan krantenknipsels en citaten uit eigen werk moeten tesamen verhullen, dat die verklaring in zijn collectie helaas ontbreekt.

   Daar prikken ze bij de plietsie in Overveen snel doorheen, al was het alleen maar, omdat ze Wimp onderhand wel kennen als de dorpsgek.

   Hij gaat die aangifte dan ook nooit doen, en hij dekt zich handig in, om dat uit te stellen, totdat hij een paar honderd mensen achter zich heeft staan.
   Het is alleen maar, om het vuurtje brandend te houden. Het uitdovende nachtkaarsje, beter gezegd.
   Mijn twee cent; we wachten af.

   Verwijderen
  4. Dankbaar in zijn aangekondigde aangifte:

   In mijn bezit is een recente verklaring van Fa’ek dat hij op die bewuste zaterdag een zeer belastende verklaring over Ali Hassan heeft afgelegd tegenover de politie te Buitenpost.

   Oei oei. Wimp speelt heel hoog spel want hij liegt hier dat hij barst óf hij gaat valsheid in geschrifte plegen.

   En dan uit die zogenaamde verklaring van Feik:

   Ik ben tegen mijn wil in getuige geweest van de moord op Marianne Vaatstra maar wens over de details niet te verklaren

   Nee duh. Bij eventueel doorvragen van de Politie zou immers al snel blijken dat Feik ook helemaal niet op de hoogte is van die details omdat hij zelfs niet in de buurt is geweest van die moord.

   Wie niet door dit ingebouwde Mauritziaanse 'handigheidje' heenprikt, die is in de ontwikkeling van zijn/haar verstandelijke vermogens op het niveau van een peuter blijven hangen.

   Verwijderen
  5. Dat gaat een dezer dagen heel erg fout lopen met Wimp.

   Na een halve fles whiskey doet hij maar eens een vette spam de deur uit:

   Henk Mous,

   Weet je wat jij bent? Jij bent wat Seyss Inquart was voor Hitler en Hermann Göring. En dan zijn Adolf en Hermann Harm en Joris. En Jasper Steringa is Marinus van der Lubbe. Vuile vuiie smerige LEUGENAAR!

   Verwijderen
  6. Ben ik de enige die denkt dat ie die emails nooit daadwerkelijk verzend?
   En op dat marginale blogje kijkt toch niemand (zou ie een lijst ingebouwd hebben met IP adressen die niet eens toegang hebben? Hele tweede kamer range bv?)

   Verwijderen
  7. "Ben ik de enige die denkt dat ie die emails nooit daadwerkelijk verzend?"
   Heb ik ook wel eens gedacht, maar zijn teleurstelling, dat er niet op gereageerd wordt, is geloofwaardig. Dat maakt hem juist zo gek.

   Verwijderen
  8. Update. De schuimbek-mail staat niet meer op zijn pagina.
   Hopelijk voor hem heeft hij hem deze keer met zijn zatte kop niet verstuurd.

   Verwijderen
  9. http://imgur.com/McbGL6j

   Ik denk eigenlijk niet dat ie handmatig de datum/tijdstip invuld in het veld 'sent:'. Zo vernuftig is Wim niet. Ik denk dat ie het toch echt om 20:38 verzonden heeft.
   Zo'n vrijmibo in je eentje hakt er wel in. :)

   Een email laat weer prima zien hoe erg Wim het vindt om volkomen genegeerd te worden. Ik krijg bijna zin om 20 december eens te kijken op Wim's Grote Persevenement in vd Valk Haarlem, waarschijnlijk zonder kers op de appelmoes, helaas.

   Verwijderen
  10. Ik zie, dat hij op het moment van jouw screenshot wel allerlei dronken typo's in zijn bericht achteraf heeft verbeterd, zoals Vuile vuiie (mijn citaat hierboven is een copy/paste).
   Anyhow, hij heeft op de send button gedrukt.
   Zijn droom om nog eens bij Pauw of Kockelman te zitten ligt nu wel voorgoed in scherven.

   Verwijderen
 5. Werd er net door een van mijn leerlingen op geattendeerd, maar zal er vanwege het bedroevende niveau nog slechts multitaskend naar kunnen luisteren..; "De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was opnieuw Arend Zeevat (1958). In aflevering 130 van Pateo Radio, de uitzending van 21 oktober 2015, was Arend al eerder te gast om te spreken over zijn zijn nieuwe boek ‘Volgzaam slavendom of dienend Meesterschap’, dat op 11 september 2015 verscheen. Het onderwerp van Jeruzalem, waar volgens Zeevat de joden de enige & echte synagoge van hun vader de demonensatan (namelijk de jWO!) al langere tijd tevergeefs trachten te stichten, is in die voorgaande uitzending van Pateo Radio echter blijven liggen. In deze aflevering van Pateo Radio spraken Arend en gastheer Johan Oldenkamp daarom als eerste over dit onderwerp." BRON

  BeantwoordenVerwijderen