woensdag 18 november 2015

Vlaggen

Valse vlaggen zijn bedoeld om ons angst aan te jagen en de oorlog gaande te houden. Hoewel de bevolking lijdt onder de terreur van oorlogen, of onder de belastingdruk omdat de bevolking die oorlogen moet betalen, worden de wapenfabrikanten rijk! Aldus Boudine 'Boeblog' Berkenbosch.

Ze had zich even stilgehouden over Parijs, maar natuurlijk moest er nog een bespottelijke analyse komen. Dat wil zeggen: in de eerste alinea's houdt Boudine nog een slag om de arm, maar 'misschien was het ook wel een hoax, een niet gebeurde gebeurtenis die ons wordt voorgeschoteld via de media. Tegenwoordig weet je dat nooit!'

En dan, in een moeite door: 'De datum is satanische numerologie, daar zijn de poppenspelers dol op! Vrijdag de dertiende is duidelijk. Er is ook altijd nét een oefening gaande tegen een terroristische aanslag, de hulp komt snel opdagen en is efficiënt geregeld. Geen paniek, de overheid zorgt voor u! Dan komen de crisis-acteurs voor de camera vertellen hoe vreselijk het was! Ook wordt er steevast een paspoort gevonden van een van de daders. De president kent zijn toespraak reeds uit het hoofd en doet alsof hij diep geschokt is. Daarna wordt er een massale rouw-betoging gehouden. Wie niet meedoet, is dissident en dus verdacht.'

Als dit de criteria moeten voorstellen waaraan je een valse vlag herkent is elk gewelddadig incident er een.

En dat is precies wat er mankeert aan plotters tegenwoordig. Ten tijde van 9/11 namen ze tenminste nog de moeite om dagenlang met roodaangelopen hoofd verdachte pluimpjes op video's te bestuderen, of honderden foto's te determineren. Tegenwoordig opent de plotter zijn laptop na een aanslag, tikt valse vlag, en klapt hem snel weer dicht.

En dan deze: 'Er is ook altijd nét een oefening gaande tegen een terroristische aanslag' om de rest aan de rijke fantasie van de lezer over te laten.

De nuance vind je bij de main stream media. Sinds Charlie Hebdo houden ziekenhuizen met enige regelmaat oefeningen, en dat gebeurde ook vrijdagochtend, en dus niet tijdens de beschietingen in de late avonduren. Het heeft er mede voor gezorgd dat traumateams snel kunnen worden ingezet. Maar volgens de omkeerlogica van plotters is dat dan juist weer het bewijs voor een vette hoax.

Maar de mooiste zelfvervullende profetie is wel de satanische numerologie. Verzonnen door plotters en vervolgens als voldongen feit gepresenteerd. Boudine Berkenbosch, voor al uw luie complotten.

80 opmerkingen:

 1. Hmmm, Boudine ondanks haar *kuch* intelligentie hobbelt als een braaf hondje achter de geschiften aan. Intussen in de echte wereld is het nog steeds oorlog en het dodenaantal waar ook ter wereld stijgt nog steeds.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tsja. Marktwerking in plotterland.
  Als je niet met valse vlaggen aan komt zetten, dan lopen je reaguurdertjes dezelfde dag nog naar de concurrent, die ze wèl verkoopt.
  Dus kiest Boerin Bou eieren voor haar geld, en doet er ook maar een halfslachtige gooi naar.
  En dan weer lekker aardappeltjes met tuinboontjes en een sukadelapje, en griesmeelpudding toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Beste lezers, dit is een verzoek: Als u een bewonderaar van BOUblog bent, maar niet in staat bent door mijn hersendiarree te geraken, probeer het dan toch met dichtgeknepen neusgaten! Op die manier zal ik beter dan mijn vorbipsmaatje Wimp momenteel tot in het belachelijke doet, in staat zijn om mijn moestuin a la manke capo Klijnsma tot voedselbank van deze steeds meer verloederende kansenwijk hier in Zeeland te kunnen continueren. De reden is dat mijn reputatie zorgvuldig naar de doorvoerputjes v/h virtuele gebeuren is verbannen door trollen en drollen als DEZE daar een der meest gewiekst, laf en anonieme van is. Als men tovert met mijn naam, dan kom ik plots als een der meest demonisch/despotische draadjes afschoppers van de alternatieve wereld uit de bus! Echter, door geilend klaar te komen op mijn lekkere rijpe & uit de klei getrokken voorkomen van hieronder, tilt u mij zo omhoog tussen de hoax acrobaten en trapt u mijn lasteraars waarvan nogmaals Barrackjewda de smerigste is zo de hel in omlaag waar dat anti demonische gedrocht al eerder naar mijn smaak had moeten vertoeven...." BRON

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hé shit mensen! Volgens mij begint onze orerende Franciscus de profeet tijdens deze verschrikkelijke valse vlag gebeurtenissen daadwerkelijk aan heilige glazen bol status in te winnen? Of zou die dan toch tijdens zijn detentie in de VS door de mooszaad zonder dat de arme ziel dat door heeft gehersenspoeld zijn? Zeg AIVD? Doe deze belangrijke 'insiders' informatiebron eens even heel gauw een penthouse aan het voorhout? BRON

   Verwijderen
  2. Kom er maar in hoor 'liefje'. Overigens maak uit je tjilp gezang op dat je mij buitengewoon belangstellend leest dan wel volgt, want diep in je hart voel je intuïtief gewoonweg aan dat mijn donaties in natura meer hout voor je zullen snijden dan inderdaad zijn gefalcificeerde bedellegaten ooit nog voor het Nederlandsche volk zullen doen...

   Verwijderen
  3. Verwacht hier absoluut geen afgunst of andere ongesteldheden meer. Eerder oprecht & welgemeende felicitaties vanwege mijn vastberaden doorzettingsvermogen. Liet gisteren namelijk een bosje door een bloemist bij Maud bezorgen met een klein schrijven betreft haar inval en wat daar eventueel juridisch tegenover te stellen. Ze wil liever geen vreemde kerels aan de deur vanwege het geroddel en achterklap dat ze al eens via deze op springen staande clochard in het verleden heeft moeten verduren. Kan daar alle begrip voor opbrengen waardoor ik voorstelde op neutraal terrein allicht het een en ander bij elkaar ter gelijkstemming maar even 'zakelijk' in te parkeren. Zal verdere details vanwege mooszaad hitsige paparazzi voor het moment buiten beschouwing laten...

   Verwijderen
  4. Opgelucht dat bij het voorafgaande treffen gluurgeile nieuwsgierigen tenminste op een afstand & zonder ongecontroleerde beeldmaterialen gehouden kunnen worden...

   Verwijderen
 4. Oldenkamp doet natuurlijk ook 'zijn' duit in het zakje en Bou, ach, een 'juriste' die 'meedoet' aan de 'aangifte' van Dankbaar...

  De realiteit is bij deze labiele, simplistische en tenenkrommend incompetente idioten definitief achter de horizon verdwenen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als Bou een bekwame juriste zou zijn geweest, dan had ze al lang gezien, dat Dankbaar goud in handen heeft.
   De getuigenis van Feik, dat hij bij de Moord in de Pipowagen aanwezig was, is in het bezit van Dankbaar.
   Dit papiertje is genoeg, om er mee naar Hans Knoop te stappen om dat het hier om een novum gaat, waarmee je gegarandeerd een herziening in de afgesloten strafzaak tegen Jasper S. kan bewerkstelligen.

   Oh, wacht...

   Verwijderen
  2. Hans Knoop: lees natuurlijk Geert-Jan Knoops :blushes:

   Verwijderen
 5. Dat pedante betweterigheid van Boudine vind ik altijd zo aandoenlijk, dit is weer zo'n mooi voorbeeld daarvan: Valse vlaggen zijn zo doorzichtig! Let op het patroon!

  De best uitgeruste geheime diensten van de wereld plannen maanden zo niet jaren een false flag, trainen honderden crisis actors, ontwikkelen de meest fantastische CGI-beelden, green screen shots, laten honderden passagiers uit vliegtuigen verdwijnen, of ruilen die weer om voor anderen, etc etc.

  En dan is het Boudine Berkenbosch uit een stoffig dorpje in Nederland die dit allemaal simpel doorziet, en het even haarfijn blootlegt. Dat de NSA haar nog niet heeft aangesteld is werkelijk onvoorstelbaar.

  Al zal dat wellicht zijn omdat ze nog met Martin Vrijland en Johan Oldenkamp aan het onderhandelen zijn, of met Putin om te zorgen dat deze zijn strategische bommenwerpers niet meer naar Micha Kat stuurt.

  Wat een enorme tijdverspilling zijn deze mensen toch.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Na het lezen van deze reactie restte mij slechts één vraag. Hoe stoffig is het dorp van Boudine nou echt ? Misschien is er wel een heel actief cultureel leven met volksdansavonden en amateurtoneel. Boudine vind zichzelf, denk ik, activistisch. Maar in feite is dat hele blog van haar 1 groot onbeschaamd psychiatrische bespiegeling. Creëer je eigen wereld, je eigen waarheid. Sluit je af van het normaal logisch denken. Dat is in feite een extreme vorm van vrijdenken. Met als resultaat een heel éénkennig blogje met louter gelijkgezinde reacties. Ze lijkt ook vaak in gesprek met zichzelf. Ik zou het nog aandoenlijk kunnen vinden, ware het niet dat Boudine ook zonder enige aarzeling individuen beschadigt door als eigenrechter en met de losse pols in de rondte te lasteren. Ik zeg het niet vaak, maar deze vrouw heeft duidelijk te lang geen sex gehad, en is totaal verzuurd. Misschien kan potente Wim haar een keer een grote beurt geven.

   Verwijderen
  2. Een enorme kerk in het midden, daar omheen gecirkeld wat kleine nederige huisjes, minder dan 1000 vooral wat oudere inwoners, witte brievenbussen aan de gevels met daarop "dorpsraad' waar de handgeschreven klachten of voorstellen gedeponeerd kunnen worden. Stoffig dus.

   Verder getuigt je reactie weer van verregaande zuurpruimerij, en laat je met je laatste zinnen weer eens zien dat het allemaal niet helemaal jofel gaat in je koppie.

   Verwijderen
  3. Waarom ben ik niet jofel in mijn kop als ik vind dat Boudine te weinig sex heeft ? Is gewoon een mening hoor. Of hoort dat bij jouw verslaving om mensen in een hokje te stoppen ? Relax zou ik zeggen, of wie weet jij ook: doe het wat vaker, daar knapt je van op.

   Verwijderen
  4. Ah ja, dat is het antwoord van zo'n typische macho. Met een beurt moet alles goed komen.

   Verwijderen
  5. Postkamermedewerker Jan is het vleesgeworden failliet van de vrijheid van meningsuiting. Is hij trots op.

   Verwijderen
  6. Jans grote voorbeeld ;

   https://youtu.be/jURQg_GTDJU

   Verwijderen
  7. Klopt. Moet je zoiets serieus nemen?

   Verwijderen
  8. Laten we elkaar geen mietje noemen: het gedweep van Bou met Baybasin en Putin, met hun trouwe hondenogen, heeft natuurlijk wel een basis.
   De prachtige dagdromerij van Bou, zoals Ziva en Dorothy die een tijdje terug hier in de panelen uitsponnen, moet voor iedereen herkenbaar geweest zijn en sloeg ongetwijfeld een paar spijkers op de kop.
   Nelloort zegt gewoon wat iedereen weet en denkt; het komt er alleen ontzettend grofgebekt uit.

   :)

   Verwijderen
  9. Nou Heusing, dat grofgebekte boeit me niet zo, maar dat misogyne geleuter laat vooral iemand met een verwerpelijk laag denkniveau zien. Als je zijn opvattinkje in de context van wat hij verder uitkraamt leest, met zijn recente opmerkingen over homo's, die bizarre seksnegativiteit en nu weer een opmerking van het niveautje "daar moet een piemel in", vind ik het beeld nogal ontluisterend.

   En natuurlijk kan niemand op basis van haar opvattingen op afstand beoordelen wat Bou's seksuele behoeftes precies zijn. Tenzij je een aanhanger van Freud bent en achter elke gedragsvorm een soort van seksueel motief vermoedt; maar dan kan je bezig blijven.

   Verwijderen
  10. Hmm, sex is all in the mind, right? Van Nellordt lijkt me een typje die vind dat als vrouwen wat hebben er 2 oplossingen zijn. Ofwel ze zijn ongesteld of ze moeten een beurt hebben. Die is nog niet volwassen zullen we maar zeggen.

   Wat Bou betreft ik heb het al eerder gezegd- als je haar welkoms bericht leest dan is een feest van de ambivalentie. Tsja sublimatie bestaat en is voor velen heel bevredigend.

   Verwijderen
  11. Ha, geweldig weer: Jeroen de Moraalridder gaat weer los.

   Uiteraard, deze keer is het 'het misogyne geleuter' aan de beurt, want, ja want: dat raakt 'm natuurlijk persoonlijk. Dus dan mag het niet.

   De opmerking 'laten we elkaar geen mietje noemen' mag deze keer wel door Jeroen's beugel. Een jaar geleden stond die zin nog garant voor een heel topic vol over 'de latente homohaat die daaruit spreekt'.

   Maar ja, een jaar geleden was Jeroen nog homo, dus toen was dat belangrijk. Nu is Jeroen weer hetero. Dus maakt niet meer uit.

   Jeroen heeft ook geen kanker. Dus, 'misogyn geleuter' kan dan wel niet door de beugel, maar iedereen de kanker wensen is voorlopig nog geen enkel probleem. Want dat gaat over anderen. Dus wat boeit 't?

   Dus dames en heren: vrouwen- en transgenderhaat zijn haram, want dat gaat over Jeroen, voor de rest kan het niet grof genoeg zijn.

   In vol vertrouwen dat iedereen zich hier aan zal houden verlaat ik het topic weer.

   Maak er een leuke dag van!

   Verwijderen
  12. Het blijkt als je het over misogyn geleuter hebt dat er in ieder geval bepaalde lui zijn die zich aangesproken voelen. Die voelen zich dagelijks op hun pik getrapt.

   Verwijderen
  13. Hallo Naomi,

   je schrijft: "En natuurlijk kan niemand op basis van haar opvattingen op afstand beoordelen wat Bou's seksuele behoeftes precies zijn."

   Eensch. Dat laat onverlet, dat de meeste Bou-watchers daar stiekem wel een idee over hebben, en dat al die individuele ideeën in dezelfde richting lijken te wijzen. Of iemand nou Freud heeft gelezen of niet.
   Ik zeg het netjes. Dat Van Nelloort het niet netjes zegt, maakt het niet ineens onwaar.
   Ik ga hierover niet in debat; de lezer moet voor zichzelf maar uitmaken of mijn bijdrage enig hout snijdt.

   Verwijderen
  14. @Dorothy

   Ja, dan worden alle stalkende alter ego's ongesteld! Bovendien ziet hij over het hoofd dat ik het onderwerpje homofobie wel degelijk aankaartte en denkt hij schijnbaar dat als ik iets niet noem, dat ik ermee instem.

   @Heusing
   Ik denk in ieder geval dat het Freudiaanse idee van seksuele sublimatie geen hout snijdt en op z'n best een pseudowetenschappelijke ad hominem is. Zelfs Freud onderkende dat hij de innerlijke veroorzakers van die "sublimatie" nooit kon vinden, de theorie werd nooit getest of geverifieerd, het is ook nog eens een slecht gedefinieerd begrip en andere psychologen stelden vast dat we onze seksuele behoeftes alleen kunnen bevredigen met substituten, als dat substituut een duidelijk seksuele betekenis heeft. Dat is bij Baybasin niet het geval.

   Anders vraagt ze toch gewoon een bezoekje zonder toezicht aan? Bayabasin zal ook wel droog staan.

   Verwijderen
  15. Oh, ik vergat te happen op "laten we elkaar geen mietje noemen".

   Nou ok... HAP.

   Verwijderen
  16. Niet verwacht dat ik zo'n discussie zou veroorzaken. Ik verwachte idd alleen de macho verwijzing. Even op een rij:

   Tegen ziva ging ik even iets te ver maar wat betreft Boudine trek ik geen woord terug. Tis zo verschrikkelijk sexloos wat zij doet, het valt gewoon op.

   ik heb zelf veel te weinig sex, vandaar ook dat ik weet wat het met je doet.

   Ronduit jammer vind ik het dat jeroen steevast het laatste woord wil hebben. Het leven is geven en nemen. Gun een ander af en toe ook wat.

   Tot slot, ik zou zo graag met jeroen in discussie willen gaan, maar de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik zijn teksten niet begrijp. Er staan te veel moeilijke woorden in. Daarnaast ontgaat me ook de samenhang. Het niveau van jeroen is wrs te hoog voor mij. Ik spreek de taal van het volk.

   Verwijderen
  17. Hahaha, Jan vertegenwoordigt de gewone man in het debat!

   Verwijderen
 6. Aan DEZE hoaxporno kan overigens nog alleen maar door een bepaald soort van mensachtigen vanwege de krankzinnigheid ervan zakkenvullend worden gemarchandeerd...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Reacties
  1. Flikker nou eens op man met die neplinks van je. Ik wed 5 euro dat niemand die dooie links van jou zonder enige uitleg of duiding ooit bekeken heeft. Je post ze voor de kat z'n kut. Niemand heeft er om gevraagd, niemand zit er op te wachten. Gewoon kappen nou. Koest en in je hok.

   Verwijderen
  2. Nou maak maar over dan, want ik vond het een heerlijk filmpje en kijk meestal wel naar de interessante linkjes van @geen.

   Verwijderen
  3. @ van Nellort. Waarom moet ik nou aan jou denken als bij deze link.

   https://youtu.be/fUYaosyR4bE

   @Geen geniaal lange tijd niet gezien.

   Verwijderen
  4. Als @geen mij effe zijn naam en adres mailt, dan stuur ik 10 euro per post. Ja 10 omdat hij vorige keer ookal een weddenschap van me gewonnen had. Toen beweerde ik dat hij geen direct-links kon maken, maar hij deed het toch effe voor. Dat brengt me bij dorothy. Ik open dus nooit links die je eerst zelf moet kopiëren. Tevens open ik ook nooit links waarbij ik niet weet wat er gaat komenIk . ben niet zo'n verrassingsmens. Voor hetzelfde geld zit je ineens naar een is-onthoofdingsfilmpje te kijken, of gewoon iets waar je niet om kan lachen. Dat vind ik dan zonde van mijn tijd. Ik heb bovendien geen idee dorothy waarom jij link nodig hebt om aan te geven dat iets jou aan mij doet denken. Waarom zeg je niet direct wat je voor me voelt?

   Verwijderen
  5. Jantje toch, een link aanklikken met als gevolg een ping en wat tags inclusief een macro met een cookie is veul linker dan het pasten in een adresbalk. Je mot nog veul leren, met je Chinees als volkstaal. Fantast! Neem jezelf eens de maat, i.p.v. ruzie te zoeken op het web. Overigens is de link naar de kiele kiele Koeweit youtube satirisch ter vergelijking met een softere energiecrisis uit het verleden. Beter een autoloze zondag dan dood en verderf, zoals we dat nu meemaken.

   Verwijderen
  6. Jan zegt als een aal in een emmer snot;

   "Als @geen mij effe zijn naam en adres mailt,... "

   Komt ie vervolgens met het betoog van een laaienlichter, do I say more?


   Verwijderen
  7. Need I say more, is de uitdrukking, ongeletterde.

   Verwijderen
  8. Hahaha Ruud, Het is uiteindelijk ; Do I need to say more. LOL, nepgeletterde die je bent.

   Verwijderen
  9. Nee, need I say more. Lijkt raar Engels, maar het is goed.

   Verwijderen
  10. Neen @Ruud we staan niet op een of ander congres. Taal is universeel en vrij als een vogeltje in de lucht , " wat moet ik nog meer doen, of zeggen" ? Je hebt een navelstarende afwijking, maar wanneer ga je weer radio maken?

   Verwijderen
 8. off topic

  De ebolapakken zijn (weer) in de aanbieding!
  Al die aanslagen zijn weliswaar nep, maar Martijn Alberda zit nog steeds met die ouwe partij in zijn maag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met de NWO is het moeilijk zaken doen. Dat blijkt voor Martijn.

   Verwijderen
  2. Hij is ook zo lekker doorzichtig. Het blijft gewoon een verkoper, al verandert hij zichzelf 100x in 'journalist, schrijver, publicist":

   Het wordt tijd u voor te bereiden op chemische of biologische oorlogsvoering door ISIS. Dat zeg ik niet omdat deze site gelieerd is aan een webshop die dergelijke artikelen verkoopt, maar dat zeg ik omdat ik dit al enkele jaren voorzie en er geen partij in Nederland was die deze producten kant en klaar en snel leverbaar aanbood.

   Dat pak van hem kan je overigens tegen een veel lagere prijs binnen 24 uur in huis hebben. Gewoon vanaf de site van de fabrikant bestellen. Weet je ook zeker dat je een nieuwe hebt. Die pakken hebben namelijk last van een houdbaarheidsdatum.

   Verwijderen
  3. Als Martijn slim gaat hij ook nog voor ondergrondse kelders. Volledig met wi-fi, tv, computer, slaap-en provisie-kamers en niet te vergeten de ebola pakken voor het geval men in de boze buitenwereld een boodschapje moet doen.

   Verwijderen
  4. Nou ja, niet eens zo'n slecht idee. Martijn heeft een paar jaar HTS, dus een zeecontainer ombouwen tot mobiel Saturnuscult-bunker moet hij toch wel aan kunnen. Extra plaatstaal aan de binnenkant om kogels en scherven van de zelfmoord-crisis actors op te vangen, een aantal dozen waterpoeder koppelverkopen plus een voorraad van die noodrantsoenen van hem.

   Een 4G dataconnectie aansluiten, en de bijgeleverde laptops zo configureren dat ze uitsluitend via zijn site het web opgaan. Dan verdient hij ook nog wat aan zijn advertising. En als hij het helemaal slim doet, neemt hij een search contract af bij Google. Zijn volgers googlen zich immers helemaal 'wakker;, dus dat is bij iedere search weer kassa.

   Verkoopt hij zijn units niet direct, kan hij ze nog altijd tijdelijk verhuren aan de soevereinen. Die worden voorlopig nog wel regelmatig uit hun huizen gezet.

   Verwijderen
 9. Zeg Barra, tijd voor een jaarlijkse ComplotGekkie/Koekwaus Award .....

  Mijn aanzet voor de nominaties zijn i.i.g. : Wimp, Kat, Don, AIVD, Drs. Boeboe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou Nico willen nomineren, die had toch een topjaar qua complotwauzen en maakte echt werk van zijn nieuwe rechtszaken hobby. Ook Bart van W. mag niet onvermeld worden, die de term "misbruikfantasieën" in samenwerking met het AD een nieuwe dimensie gaf.

   Verwijderen
  2. Nico is druk zijn zelfmoord aan het uitdenken, en volgens zijn laatste video heeft hij het plan al bijna rond. Voor hem zou ik dus een reserve willen plaatsen. Johan Oldenkamp of een andere nutteloze gek die toch niet wint.

   Verwijderen
  3. En een reaguurdertjes Top-1000 natuurlijk.

   Ik heb een zwak voor Johan Bosman (werktuigkundige). Niet omdat ik hem wel eens lees, maar omdat hij als werktuigkundige gewoon overal verstand van heeft. Zo had je tot voor kort ook een Linux programmeur, wiens naam ik inmiddels vergeten ben.

   Verwijderen
  4. Haha, kee ......

   Kga er mee aan de slag <3

   Verwijderen
  5. @Dorothy ..... De vitalifeitjes er ook bij?

   Die zijn toch uit elkaar of heb ik iets gemist ...... ?

   Verwijderen
  6. Inmiddels doen de Vitalifeitjes weer een proef-samenzijn.

   Maar mee eens. Individueel hoeven ze niet op de lijst wat mij betreft. Samen is de onsamenhangende onzin nog wel jureerbaar, maar individueel komt er slechts wat vage oninteressante new age gereutel uit die bekkies.

   Verwijderen
  7. Omg ..... "proef-samezijn" ..... lol

   Had nog een heeeeeeeeeeeeel klein beetje hoop voor d'r zonder die junk.

   Als combi in de lijst dus maar.

   Verwijderen
  8. Gut ik wist niet eens dat ze uit elkaar waren geweest.

   De lijst groeit inmiddels gestaag. Ik dacht nog ff aan Steve Brown maar dat is gewoon een opportunist. Jeroen de Kreek er ook nog bij?

   Verwijderen
  9. @heusing

   Wellicht bedoel je R.M. Stockmann - RHCE crashrecovery.org stock@stokkie.net ?

   En wat dacht je van Frides Laméris, Zuidlaren, Sr Alumnus Theologie RU Groningen ?

   Of Nexus (nákzuz zoals hij zichzelf in onvervalst Limburgs steevast voorstelt) lange tijd mede 'presentator' bij Argusoog (baggeroog) tot hij het aan de stok kreeg (hoe 'verrassend') met zelfbenoemd 'innerlijk mens specialist' Arend Zeevat (Arie Kruitvat)?

   Maar deze 'wakkeren' hebben allemaal het beste, met ons domme schaapjes, voor. Allemaal vanuit 'liefde' en 'kennis'...

   Er lopen eigenlijk onvoorstelbaar veel mafketels rond.

   Verwijderen
  10. Wat betreft Nico: kandidaten kunnen toch wel posthuum gekozen worden?

   Verwijderen
  11. "De stoute revolutionair" zou ik wel als reaguurder willen nomineren. Die heeft altijd weer verfrissende nieuwe invalshoeken.

   Verwijderen
  12. Niet te vergeten De Stoute Revolutionair. Psychopaten 'specialist'.

   Verwijderen
  13. @Kolderkamp, yep: Robert M. Stockmann, "UNIX/Linux Specialist."
   Of wat te denken van christengekkie Hans Holtrop, "Academic Master of Science te Voorburg (Geboren in 's-Gravenhage, d.d. 28 november 1941)".
   Binnenkort jarig dus, als God hem die tijd nog gunt.

   Verwijderen
  14. Haha Johan, great minds think alike :)

   Verwijderen
  15. Mmm, als de Stoute Revolutionair mee mag doen, dan mogen de prototypes van chatbots uit de nineties ook mee doen.
   Over chatbots gesproken, P.S.M. Welbergen hoort natuurlijk ook in de Top 1000 thuis.

   Verwijderen
  16. Nou, inderdaad. We zouden bet een stoutbot kunnen maken.Met een woordenschat van 200 woorden en wat DSM jargon zou je er al zijn.

   Overigens ben ik het ook wel eens met de nominatie vitalifeitjes, hun emotionele verzoening raakte raakte me echt in het diepst van mijn ziel. Kind van de rekening is wel Magda's tekkeltje, die met de terugkeer van Michel ook niets meer om te likken heeft. Maar daar heeft niemand het over.

   Verwijderen
  17. Fuck Andre Hazes op de achtergrond dat zegt alles.

   Verwijderen
  18. Ik ben ook voor de Stoute. Niemand kan zo duidelijk vertellen wat psychopathie is, waar het toe kan leiden en wat er tegen is te doen. En het allermooiste is wel dat hij nooit moe wordt om het nog eens een keertje uit te leggen als iemand het misschien nog niet begrepen had.

   Verwijderen
  19. @Naomi

   Jij was me voor. Credits zijn voor jou ;-)

   Verwijderen
 10. Wat is dat toch met sommige mensen en hun geroep over satan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die hebben ooit een documentaire gezien over de satanisten die de wereld over nemen. Met 666 getatoeëerd op hun lijf. Ik weet niet de naam van die documentaire maar Naomi zal het denk ik wel weten.

   Verwijderen
  2. https://www.youtube.com/results?q=nwo+satanism

   Verwijderen
 11. Om over na te denken.

  "Opvallend genoeg blijkt uit Brits onderzoek dat complotdenkers zelf vaak een lage moraal hebben.
  Volgens de Universiteit van Kent dromen complotters er vaak zelf van om als machthebber de burgers te belazeren. Volgens de onderzoekers Karen Douglas en Robbie Sutton treedt bij complotdenkers 'psychologische projectie' op, de neiging om de eigen houding toe te dichten aan anderen.
  Uit het onderzoek bleek dat mensen met een 'lagere' moraal eerder aanhanger van een complottheorie zijn dan mensen die van nature eerlijk zijn. De overtuiging 'ze hebben het gedaan' blijkt dan vaak ingegeven door de perceptie 'ik zou het doen'."

  Uit een artikel van Chris Klomp in het AD van vandaag

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je ziet het zo voor je. Wimp die op zijn 'werkkamer' zit te fantaseren over hoe hij het zou doen als hij de machtigste man van Justitie zou zijn.

   En vervolgens aangifte tegen zijn eigen hersenschimmen doet. Vandaag. In Zandvoort.

   Verwijderen
  2. Kat en zijn side kick Vogel zitten n.a.v. dit artikel al boven op de kast.
   In de comments eigenlijk alleen maar plottertjes ("een gebouw stort niet zo maar in"), en Wimp, die zich gepasseerd voelt in het artikel en reclame loopt te maken voor zijn boek.

   Verwijderen
  3. Ze zijn ook zo aandoenlijk Wimp zijn 'fans'.

   yvonne zegt:
   19 november 2015 om 18:27
   De mainstream media begint in paniek te raken…..helemaal goed!


   Of het nu bij Dankbaar is of bij Kat maar dag in dag uit 'begint de mainstream media in paniek te raken'.
   En waar yvonne persoonlijk nu zo radeloos over is? Ik denk niet dat ze het zelf eigenlijk precies weet. Zal wel een combi zijn van bijstand, geen vriend en weinig tot geen sociale interactie in reallife.
   Misschien moet ze eens op consult bij Arend -innerlijke mens specialist- Zeevat. Die is tegenwoordig weer helemaal 'Zen' bij Oldenkamp.
   Niet dat yvonne iets met de 'visie en kennis' van Zeevat zal opschieten maar Arend is wel weer helemaal in luv' met zichzelf. Dan neem je in het 'ik voel me lekker' belang van yvonne gewoon voor lief dat Zeevat de wereld nog steeds voor een doedelzak aanziet.

   Verwijderen
 12. Het artikel somt het wel op het is niet echt verbazend als je Dankbaar, Kat en al die laaierlichters in actie ziet. Daarnaast denken ze dat ze echt het slachtoffer zijn, want de waarheid mag niet gehoord worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. En dan nu het nieuws nieuws van 8 uur mensen. We hebben hier te maken met de alternatieve media waaruit ook Swapichou bestaat wat Joods is voor klein klein hoeren meisje. En dat is de kouwe tegenhanger van Demmink. Wat wasssssssssss demmink godveredomme ook alweer? Swapichou is een Joodse riolering waar de stront door heen stroomt met kerst. Stinkhoer stinkhoer stinkhoer vuile gore stinkhoer. Nu zijn er media knapen zoals Papi ohhhhh wat ben ik geil, ohhhh wat ben ik geil, die als geile slaven zo de tenenkaas van een of ander Joods gedrocht met de naam Ziva aflikt. Vuile viezeeeeeeeeeee teringlijer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "We hebben hier te maken met de alternatieve media waaruit ook Swapichou bestaat wat joden lilliputter inhoudt voor bekrompen Palestijnse kindertjes afknallende hoeren gedrocht. En dat is de concurrerende tegenhanger van Pedomink."

   Bedankt voor je insidersinfo Alex! Ik dacht al wat ongeproportioneerde lichaamsverhoudingen op die plaatjes van het geteisem te kunnen ontwaren. Blijkbaar heeft ze haar liliputterschap tijdens wat tekenen van hitsige opgewondenheid desperaat al het is toch aan je willen prijsgeven? Goed om te weten waarop ik buiten een ongewoon penetrerende jodenstank tevens heb te letten wanneer mijn mensen het gedrocht daar in dat rovershol Piss, Fecaliën dan wel Shitraël voor een welverdiende levenslange pijnbank hebben te arresteren...

   Verwijderen
 14. Jullie zijn waardeloos hang jezelf op https://www.youtube.com/watch?v=hn_PF4L470w

  BeantwoordenVerwijderen
 15. kol hakavod @nieuwsbreker. Je hebt je wat mij betreft met deze alcoholboer geplaatst op de reservelijst als nietsnutplotter voor het geval Nico besluit genoeg aandacht te hebben gehad en naar het gekkie-paradijs vertrekt.

  BeantwoordenVerwijderen