zaterdag 14 november 2015

Parijs

Je weet van de alternatieve media precies wat je kunt verwachten na een aanslag als die in Parijs. Binnen een paar uur heeft de eerste volmalloot de woorden NWO, 9/11 en pedofielen alweer in één alinea weten te proppen, plaatst een ander een stukje met de kop Is Parijs het nieuwste slachtoffer van een valse vlag aanval?, natuurlijk weer met vraagteken, want aan enige onderbouwing doen we allang niet meer, en voorspelt een derde dat de 'software voor deze simulatie (...) al vastligt'.

Uiteraard staan de alternatieve Hiltermannetjes - met veelzeggende namen als Doorprikker - alweer klaar om er hun curieuze analyses op de verschrikkingen los te laten, liefst met een hoop name dropping. 'Operatie ‘Ordo ab Chao’ op het Europese continent is begonnen, nadat het Coudenhove Kalergi (Praktischer Realismus) plan door George Soros is uitgevoerd.' En reken maar dat 'occulte Rothschild familie' er ook nog iets mee te maken heeft. Vast wel.

Een ander wil even kwijt dat het terroristische-wapengekletter op terrassen en restaurants vermoedelijk wel echt is, maar dat de aanslagen in Theater Bataclan met acteurs zijn gedraaid. 'Er zat 30 a 40 minuten tussen (in mijn optiek) de autentieke aanslagen in de binnenstad van Parijs op burgers die op terrassen en in restaurants zaten en de ‘aanslag’ in die theater.' Tijd genoeg dus om nog even wat werkloze acteurs van de toneelvereniging bij elkaar te ronselen.

Bij de islamvreters worden de schietpartijen aangegrepen om alles wat zich moslim noemt af te schilderen als 'boosaardige lieden die ons wederom een oor trachten aan te naaien. Het is voor die wrede volgelingen van Mohammed weer een stapje dichter bij kalifaat Nederland.'

Kortom, alles dat onder de hersenpan niet spoort en allang met gillende sirenes in een wambuis afgevoerd had moeten worden, klimt weer in de touwen. 

Maar hoe gaat het eigenlijk zelf met al deze roeptoeters? Nou, blijkbaar niet al te best. Langzaam ten onder aan de blinde strijd tegen de Demmink Squads, deeeeeeeeeeep behind enemy lines. In 'financial dire straits' in een Ierse hostelkamer met vier bedden, een flink rijtje pillendozen voor de zenuwen en de hoofdpijn, een verouderde Toshiba laptop die weigert op te starten (sabotage door de NWO) en een beduimeld exemplaar van The Idiot van Fyodor Dostoyevsky. Filmpje!

31 opmerkingen:

 1. In ieder geval heeft Micha nog bschikking over schoon ondergoed. Om maar eens iets positiefs te benadrukken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ziet Micha zelf niet hoe symbool die droge biscuitjes staan voor de situatie waarin hij verkeert? Als dat z'n dieet is, snap ik die sortering vitaminepillen ook wat beter. Wel wat vreemd dat Micha niets tegen die pillen heeft. Als de NWO de wereldburgers ergens wel makkelijk mee zou kunnen uitroeien / indoctrineren / chippen dan is het daar wel mee...

   Verwijderen
  2. Zie je toch wel dattie knap KOEKOEK is?!

   Verwijderen
  3. Kat heeft in een filmpje al eens verteld, wat er allemaal in die potjes zit. Het gaat voornamelijk over colloïdaal zilver en aanverwante Small Pharma rommel. De meeste pitamientjes B zal hij wel binnen krijgen middels zijn dosis Guinness.

   Verwijderen
  4. Toch blijft Micha dat TubeYourShop ook wel volhouden, ondanks dat het overgrote merendeel van de filmpjes slechts enkele tientallen keren bekeken worden. Een vetpot zal het niet zijn.

   Het valt ook op dat Micha nergens zijn eigen naam op die site vermeldt. Zelfs geen kleine bio om zichzelf als topjournalist aan te prijzen (die stond er eerst wel op, toch?)
   Is dat om te voorkomen dat Ierse winkeleigenaars gaan googlen? Of is dat om mr. taxman buiten de deur te houden? Of allebei?

   Verwijderen
  5. Ik denk geen van beide. De meest waarschijnlijke optie lijkt me het strikt gescheiden houden van betaalde arbeid en donaties via ROL/KLOL. Het bedelt natuurlijk niet echt lekker als je ondertussen ook gewoon een baantje hebt. Het had hem ook gelijk een stuk minder zielig gemaakt, toch iets waar hij zich graag in wentelt.

   Het bestaan van TubeYourShop kwam pas aan het licht toen Micha per abuis zo'n promotiefilmpje uploadde op zijn persoonlijke Youtubeaccount. Als hij dat niet gedaan had, hadden we er waarschijnlijk niets van geweten.

   Verwijderen
  6. Ik ben benieuwd hoe Micha Kat zich hier uit gaat worstelen. Geen geld en geen laptop met weervoorspellingen voor Dublin die in snel tempo richting 'koud, wind en regen' trekken.

   In die omstandigheden wordt het snel eenzaam en troosteloos door Dublin wandelen. De hele dag in een internetcafe youtuben, googlen en rare briefjes typen is toch anders dan in een warm cafe met je laptop zitten en een kopje thee.

   Verwijderen
  7. Misschien moet hij maar gaan oreren met een bordje 'will stop telling you the truth for food'. Of naar de ambassade waar Assange zit gaan en vragen of die blonde een beetje wil opschikken voor een mede-vrijheidsstrijder.

   Verwijderen
  8. Het zal mij echt niet verbazen wanneer Kat al overwogen heeft om inderdaad bij een ambassade politiek asiel te vragen. Hij is er megalomaan genoeg voor.

   Verwijderen
  9. Levert het Kat geen juridische problemen op als hij met al zijn veroordelingen en gedwongen DNA-afgifte een Nederlandse ambassade binnen stapt? Zouden ze hem daarvoor kunnen vasthouden bijvoorbeeld? Het lijkt me toch dat z'n doopceel even gelicht wordt zodra hij daar om hulp komt vragen.

   Verwijderen
  10. Geen idee of een ambassade over die mogelijkheden of bevoegdheden beschikt.

   Overigens lijkt Kat weer heerlijk onbetrouwbaar via een 'kapotte laptop' om geld te bedelen.

   Op 12 november plaatst hij een filmpje met zijn smeekbede want zijn laptop is stuk, en meldt hij het filmpje de volgende dag via een internetcafe te zullen uploaden. Het filmpje zelf is dus op 11 november opgenomen.

   Op 13 november plaatst hij een item waar hij weer een paar kansloze telefoongesprekken met het NRC publiceert.

   Die telefoongesprekken zijn echter om 09:05 uur op 13 november opgenomen en via Skype gevoerd. Althans als je de code kan geloven. Uit de html van zijn site:

   http://revolutionaironline.com/wp-content/uploads/2015/11/haenen.weg_.mp3"
   title="13 Nov 2015 09:05 Outgoing" 13 Nov 2015 09:05 Outgoing

   Op de achtergrond het geluid van een druk cafe/restaurant. Doet zijn laptop het plotseling weer?

   Verwijderen
  11. Zo slech heeft hij het daar nog niet. Op de facebookpagina van het hostel staat dat je er gebruik kan maken van de pc en je kan ook nog een eitje bakken in de keuken als je trek hebt. https://www.facebook.com/Four.Courts.Hostel/info/?ref=page_internal

   Verwijderen
 2. Het enige wat ik mij afvraag is wanneer zullen we het ooit leren? Mijn generatie zal wereldvrede niet meer meemaken, met een beetje hoop de volgende generaties.

  Ach ja, Micha zal wel in zijn dolgedraaide hersenpan het waanidee hebben dat Isis ook naar hem op zoek is. Stay tuned.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Of ze het ooit leren? HOW ABOUT NEVER?

   Verwijderen
  2. Als we het huidige scenario blijven volgen dan zullen we het nooit leren en vernietigen we onszelf wel.

   Verwijderen
  3. In zijn kop lijkt isis niet te bestaan, allee de NWO, horror, satan, Nostradamus, youtube en brekend nieuws lijkt het wel. Zelfs een synoniemenwoordenboek ontbreekt (iets wat zijn site nog een beetje leesbaar zou maken trouwens).

   *schud een fractie van een seconde het hoofd*


   Verwijderen
 3. Hoe briljant wil je het hebben, Micha die een boek laat zien die zich naar zichzelf is vernoemd. Juist ja.............. IDIOT READS IDIOT!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nee dat is onrechtvaardig naar dostoevsky toe ga je schamen

   Verwijderen
 4. Ramptoeristen als Kat en Alberda zullen deze tragiek alleen nog maar doorzichtiger blijven uitmelken omdat ze verder sociaal maatschappelijk al door iedereen vanwege hun zelfzuchtige flessentrekkerij met pek & veren zo in hun blote reet als niets ontziende opportunisten de straatstenen zijn opgekeild. En dan ook nog de verrot irritante arrogantie kunnen opbrengen waarmee beiden je even denken te kunnen verplichten je in te schrijven als voorwaarde om onder hun ranzige bedelarij te kunnen/mogen reageren? Echter moderator, vind ik ook dat daarmee niet zomaar weggewist kan worden door wie en vooral waarom al deze synthetische staatsterreur totaal geregisseerd vanuit een machtsdronken geilheid al veel te lang op 'ons' murw gebeukte stervelingen wordt toegepast. O ja, en mijn groepering is zich op straat alvast aan het hergroeperen tegen deze fascistoïde geïmplementeerde machtsmisbruik waar ook wij hier in dit Holle landje onderdanig aan zullen worden gemaakt en in veel gevallen in de randstad al het slachtoffer van zijn... Nostrovnja!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. http://revolutionaironline.com/vrijdag-de-13e-van-de-elfde-maand-het-kan-niet-satanischer/ GRRRRRRRRR!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ontoepasselijk wordt je van al die westerse jodenknechten die ondanks DIT mensverraad het gepeupel maar zout in de synthetisch opengereten wonden blijven strooien met hun krokodillengejank op stemming makende persconferenties. Als je zelf gebaarde & ongecontroleerde bedrog je thuis persoonlijk om de rekening komt afpersen, kan je dus niets meer anders dan 'gewoon' kleur te gaan bekennen door meteen te verklaren dat je slechts een waterdrager van lucifer en zijn perfide synagoge bent. Als je met schurftige honden in een mand gaat liggen moet je dus achteraf niet van de jeukende netenbeten geselecteerd verontwaardigd gaan lopen kermen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. & jawel hoor, 'onze' hoerlitieke joden horige staat alweder te popelen om het pluche naar aanleiding van al deze synthetische terreur poppenkast te bestijgen? Kaalscheren zullen wij je! Smerige volksverlakker...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Voor het eerst roerend met je eens, @Adamas! Ware het niet dat het geen flikker te maken heeft met de bevolking van Israël.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben blij dat dit niks met de islam te maken heeft. Het gaat om vastgelopen jongeren. Hadden ook hindoes of boeddhisten kunnen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Begreep iedereen dat maar. Dat Isis niet de Islam is. Of de NWO in het geval van een aantal.

   Verwijderen
 10. oh maar dat (de idioot) is wel het mooiste boek ooit geschreven. Maar denk niet dat micha er veel van binnen zal krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen