maandag 16 november 2015

Nazi Oma

Behalve Parijs was er afgelopen dagen het nieuws dat een 87-jarige 'Nazi Oma' tien maanden gevangenisstraf krijgt wegens holocaust ontkenning. Ursula Haverbeck-Wetzel zegt al vele jaren bezig te zijn met onderzoek naar 'hoe men dan in bepaalde kampen zoveel mensen in de gaskamers heeft vermoord en dat ze nergens antwoord krijgt waaruit zou blijken dat men met Zyklon B zoveel Joden heeft vermoord in de gaskamers.' Daarom moet de holocaust automatisch wel de grootste leugen zijn die ooit is verspreid.

Plotters schilderen haar natuurlijk het liefst af als een oud omaatje dat gewoon kritische vragen stelt en het een grote schande is dat ze daarvoor achter de tralies moet verdwijnen.

Maar zo onschuldig is Nazi Oma nou ook weer niet. Ursula was nog geen 12 toen de oorlog uitbrak, dus de vraag is of ze er echt wat van heeft meegekregen. Naarmate ze ouder werd, begon ze in ieder geval te radicaliseren. Haar ex-man was voormalig ex-SS-Sturmbannführer Werner Georg Haverbeck. Niet alleen zocht ze gedurende haar leven contact met andere holocaustontkenners, ze stond ook aan de wieg van Collegium Humanum, aanvankelijk een ecologische beweging, maar uiteindelijk wegens recht-extremistische propaganda verboden. 'Vergaarbakken van Holocaust-ontkenners' noemde Minister van binnenlandse zaken Wolfgang Schüuble in 2008 deze en nog een rechts-extremistische club.

Maar pas echt interessant is haar vriendschap met Gudrun Burwitz, de oudste dochter van Nazi S.S. chef Heinrich Himmler. Himmler wordt gezien als een van de hoofdverantwoordelijken voor de Holocaust. We worden warm.

Burwitz is niet alleen overtuigd van de onschuld van haar vader, ze helpt ook andere oud Nazi's tegen eventuele vervolgingen. Onder wie Samuel Kunz, die pas in juli 2010 werd aangeklaagd voor de moord op 430.000 joden en het eigenhandig vermoorden van 10 personen in het vernietigingskamp Belzec, nadat zijn naam was opgedoken in het proces van John Demjanjuk.

Ook steunde ze met haar Stille Hilfe organisatie van 40 leden en duizend sympathisanten in Europa Klaus Barbie, de Gestapo slager van Lyon, en Erich Priebke, die maart 1944 was betrokken bij de moordpartij in de Ardeatijnse grotten vlak bij Rome. Daarnaast probeerde ze de uitlevering van de Nederlands-Duitse SS'er Klaas Carel Faber te frustreren, die in de jaren vijftig uit de Koepelgevangenis in Breda ontsnapte. Ze is de inspiratie voor fouten extreem-rechtse vrouwenbewegingen die scholen en kleuterscholen infiltreren.

Kortom, Nazi Oma stelt niet zozeer kritische vragen, ze gelooft heilig in de Nazi ideologie. 

14 opmerkingen:

 1. Dit monster is een pure Nazi, slechter vind je ze bijna niet. En wat ze doet is handig gebruikmaken van de ‘acceptance’ van Holocaustontkenning op het Internet en bij ‘alternatieve mediasites’. Het is een weldoordachte media en propaganda strategie van de originele Nazi-beweging. Het zoekt op deze wijze aansluiting bij de fringe; de complotgekkies dus. Is de sympathie eenmaal gewonnen bij de ‘wakkere compleetdenkers’ dan wordt het werkelijke Nazi-gif in de inmiddels wijd opengesperde bekkies gegoten en worden die domme schapen gerekruteerd.

  Dat het werkt zie je nu al. De zogenaamd wakkere sites beginnen allemaal massaal “free willy’ te krijsen nu dit verderfelijke monster weer verplaatst is naar waar ze thuishoort; achter de tralies. Ze wordt zelfs als ‘heldin’ bejubeld. Manman, hoe dom ben je dan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ondertussen proberen Russen het zelfde. Ik bedoel: 'waarheidsvinders' zien Poetin ook als held. Terwijl als er érgens propaganda op tv is.

   Maar nee hoor, iedereen is gewoon kritisch en mensen die daar kritisch over zijn zijn domme schapen.

   Ik ben trouwens benieuwd wanneer Fidel Castro, Erdogan en Kim Jong Il in beeld komen...

   Verwijderen
  2. Nee wel mee eens ja. Ze kijkt ook erg slecht uit haar ogen.

   Verwijderen
  3. "Nee wel mee eens ja. Ze kijkt ook erg slecht uit haar ogen."

   Ach, beste hersenpeentjesgezweet. Dat gedrocht loopt ook overal online te verkondigen hoe geil ze wel niet wordt van het in de rug schieten der zwangere Palestijnse jonge vrouwen. Dus kinderen of bejaarden het is dat kruipende gedrocht om het even joh! Voor het stillen van hun perfide bloeddorst gaan ze over vrijwel alles en iedereen die er tegen hun incontinente onmenselijkheid in opstand komt. Wat dat betreft zal ik ooit wel tot haar/zijn privé gegevens geraken waarna ik met alle plezier een gepersonifieerde pogrom uit eigen zak geheel zelfstandig zal financieren om daarmee dat onmens de rest van haar/zijn leven in een van mijn vele verlaten maar zeer goed bewaakte keldertjes aan de 'genade' van mijn groepering overgeleverd te laten zijn. De doodstraf vind ik persoonlijk voor dit geteisem namelijk veel te mild...

   Verwijderen
  4. https://www.rt.com/news/184340-castro-compares-nato-nazi/?

   Verwijderen
  5. death from above adamas death from above

   Verwijderen
  6. Jullie schieten toch op kleine kinderen in Israhell? Wie is hier dan een monster?

   Verwijderen
  7. @Don Quijotte

   De jongste van de 8 terroristen die in Parijs hebben gemoord was 15 jaar!

   Wat wil je dat de Nederlandse politie doet, of het Nederlandse leger, wanneer een jongen van 15 jaar met een bomvest en een Kalashnikov schietend naar een terras rent?

   Hem neerschieten, of hem aanhouden en vragen waar hij mee bezig is?

   Verwijderen
 2. De reden van haar opsluiting heeft 'slechts' te maken met haar revisionistische kijk op de holykots moderator. Wat zij daarbij als geconditioneerde 'insider' voor bagage in haar rugzakje meetorst doet daaraan niets af. Het is uiteraard een grof schandaal dat omaatjes als deze nog steeds crimineel despotisch voor het vragen stellen bij de gepresenteerde 'waarheid' het gevang in worden gesmeten! De naakte waarheid kan elk onderzoek open en bloot zonder problemen weerstaan. Wanneer de 'waarheid' met strafrechtelijke wetten tegen iedere openbaarheid afgeschermd moet worden, weet je gewoonweg dat er met de transparantie van elke realiteit via tegensprekende leugens aan pure oplichting wordt gedaan. Ik verschoon mij van elke suprematistische waandenkbeeld ten opzichte van al mijn medemensen (rood/geel, gebleekt/donker of mokkassin), echter in elke jood waar dan ook op deze kloot zie ik alleen maar een onmens die gelijk een brandweerman vanwege zijn eigen blow job op de bühne tegelijkertijd achter de schermen & het liefst in de nachtelijke uren als pyromaan zijn eigengereide kruiperige voortbestaan geslepen in 'veiligheid' tracht over te garanderen!? Kortom, er zijn slechts 2 soorten van mensen. Namelijk zij die als hardwerkende kracht het goede met de mensheid of habitat voorhebben en daar via eigen kunnen en handelen zelfstandig de vruchten van plukken, en zij die als jood via hun god de mammon van het parasiteren hun levensmotto hebben gemaakt d.m.v. het beroven van alles en iedereen waarvan energie in alle maten & vormen uitgezogen/getapt dient te worden. En over/van de zaak DEMJANJUK wil je overigens al helemaal geen kaas tot je nemen maar wel met de gaten ertussen zeer onsamenhangend beperkt over je net iets te lang voorgestelde donut uitglijden...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Over dat aansluiting zoeken bij de fringe: het is dezelfde strategie als je bij de neonazi's van frissekijk punt info ziet, die met dat doel dan weer 9/11 als sideshow gebruiken. Domme figuren als Donquijotte tuinen er met open ogen in.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vreemd die mevrouw een nazie te noemen. De Nazies vertrokken na de oorlog naar de VS. De VS is het grootse Nazie land, omdat daar de meeste Nazies wonen, https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Project_Paperclip_Team_at_Fort_Bliss.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah...ik begrijp hem. Zodra Duitsers in hun eigen land blijven, zijn het geen Nazies. Eigenlijk alleen als ze naar de VS gaan. Maar...waaarom?

   Verwijderen
 5. Dommerikjes die Holocaust-ontkenners, want er hebben vorige eeuw helemaal geen wereldoorlogen plaatsgevonden, laat staan een tweede. Die zogenaamd beruchte concentratiekampen waren gewone vakantiekampen die door Sporthuis Centrum speciaal waren neergezet voor joden en zigeuners, omdat die massaal getroffen werden door de dodelijke ziekte Zyklon B. Dat ene korporaal Hitler ooit bondskanselier is geweest, is wel een van de grootste hilarische leugens van de eerste helft van vorige eeuw. Geschiedenisboeken staan helaas vol met onzin. Daarom ben ik blij dat ik een stukje vaderlandse geschiedenis hier heb mogen rechtzetten.

  BeantwoordenVerwijderen