zondag 15 november 2015

Parijs (2)

Na een dagje lui surfen kwam ook Niburu weer met een analyse van Parijs. Nou ja, analyse. Voor Niburu stond natuurlijk al voor voorbaat vast dat het een false flag betreft, net als Charlie Hebdo. Makkelijk zat.

'Er zal de komende dagen en weken waarschijnlijk meer informatie boven water komen waaruit zal blijken dat we ook hier met een bewust geplande operatie (False Flag) te maken hebben en ondertussen moeten we maar even doorbijten wanneer we al de hypocriete “blijken van medeleven” van onze leiders horen.'

Dus nog even geduld mensen, dan gaat het wakkere duo Jeff Poelstra en Alexandra Heydebree (wie van de twee tikt die domme stukjes trouwens?) jullie wel even bij-koppiepeesten.

Al hebben nu ook alvast een paar issues. 'Hoe kan het toch dat Israël absoluut geen last heeft van ISIS, het lijkt alsof er door deze koppensnellers met een grote boog om het land heen wordt gelopen, maar bij aanslagen in Europa door ISIS er bijna altijd een Joodse doelwit in beeld komt?'

Om te beginnen bestookt ISIS Israël wel degelijk met raketten, maar het land heeft zijn grenzen ietwat beter afgeschermd dan veel Europese landen. ISIS heeft trouwens recruits in de Palestijnse gemeenschap, maar Hamas is bepaald geen sympathisant van ISIS, dus het ligt nogal gecompliceerd.

En dan deze: 'Wanneer terroristen op pad gaan dan zorgen zij er altijd voor dat ze zich ten alle tijden kunnen legitimeren want dat is de wet tenslotte, nietwaar? Ook worden terroristen gekenmerkt door het feit dat ze slordig zijn. Want overal waar ze hun werk uitvoeren, verliezen ze geregeld hun identiteitsbewijs.'

Inderdaad heb je zo nu en een paspoort nodig om bijvoorbeeld grenzen te passeren, auto's te huren of in te checken bij hotels. Maar Poelstra en Heydebree gaan blijkbaar zonder paspoort op vakantie.

Ook iets dat opvalt, volgens Niburu dan, is dat je in dit soort geregisseerde operaties vaak dezelfde acteurs tegenkomt. Zo blijkt een actrice van Sandy Hook voor de Parijse aanslag te zijn overgevlogen. Hoewel, wat bedoelt Niburu nou weer met 'ongeveer dezelfde dame'?

Maar de prachtige analyse eindigt natuurlijk meer met cijfersymboliek. Want plotters geloven nu eenmaal dat dit soort aanslagen iedere keer weer subtiel wordt aangekondigd. Bij voorkeur op de voorpagina van The Economist. Daar stond eerder dit jaar een wel erg symbolische tekening met twee pijlen met waarop de cijferreeksen 11.5 en 11.3 stonden aangeven. Even googelen en ja hoor: '115113 cannot be arranged into any other date in 2015 except today, 11/13/15'. Maar helaas, redacteur Daniel Franklin gaf er in januari een heel andere uitleg aan.

51 opmerkingen:

 1. Ja maar dat ze het op vrijdag de 13e deden zal toch wel een beetje bewust zijn gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. IS heeft toch juist een broertje dood aan symboliek? Zie de manier waarop ze zelf met Islamitische symboliek omgaan. Bijgeloof is hartstikke haram, er is immers maar een echte religie...

   Verwijderen
  2. "een beetje bewust" , is dat hetzelfde als een beetje zwanger ? Of ben je zoals gewoonlijk weer aan het raaskallen uit verveling?

   Verwijderen
  3. Oh wacht, je komt niet voor een normale discussie maar om je persoonlijkheidsproblematiek op me te botvieren.

   Verwijderen
  4. Dit is je standaard reactie als je het niet kan winnen. Dan probeer je het om te draaien.

   Verwijderen
  5. Oh ja, in jouw wereldje draait het allemaal om "winnen" toch? Zulke conclusies zeggen eerder iets over jouw perspectief dan over mij. Ik vond het gewoon een goed argument van De Mink en had er toch niet al teveel moeite mee dat te onderkennen. Wat is je punt?

   Anyway. Iemand kan zich wel degelijk ergens een "beetje bewust" van zijn. Bijvoorbeeld als ze dingen probeert te onderdrukken maar daar niet volledig in slaagt (dat heet verdringing), of bijvoorbeeld in half- en semibewuste toestanden zoals tussen waken en slapen. Je bent je er ook niet de hele dag bewust van dat je hart klopt, of dat je ademhaalt.

   Dus je vergeleek toch een beetje appels met peren, toen je "een beetje bewust" naast "een beetje zwanger" zette. Je denkt wel heel absoluut hoor.

   Verwijderen
 2. Hoezo is er iets speciaals met vrijdag de 13e ? Dat is een puur verzinsel. Het blijkt een dag zoals alle anderen. Hooguit iets minder ongelukken omdat sommige bijgelovig zijn en extra oppassen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zeg niet dat er iets speciaals is met vrijdag de 13e, maar het is natuurlijk wel een traditionele "ongeluksdag" en daar gaat een psychologisch effect van uit.

   Verwijderen
  2. Misschien bij jou, maar bij mij niet. Gewoon een dag als alle andere. Misschien kijk je te veel naar hollywood films?

   Verwijderen
  3. Nou ga je toch een beetje dom zwammen, Vrouwentong. Natuurlijk is het in zichzelf een dag als alle anderen, maar er zijn veel redenen waarom dit in de westerse cultuur een ongeluksdag wordt gevonden en daarmee kan je selffulfilling prophecies creëren, zoals hier mogelijk het geval is.

   Verwijderen
  4. Dit is weer een typisch jeroen-momentje. Iets beweren dat nergens op slaat, maar het dan wel tot in de oneindigheid gaan verdedigen. Je zou moeten leren alleen voor jezelf te spreken. Kennelijk in jouw cultuur bestaat iets van angst voor vrijdag de 13e. Ik heb heb daar niks mee te maken en niks mee van doen. Vrijdag de 13e is totaal hetzelfde als dinsdag de 24e. En nu klaar. Ja.

   Verwijderen
  5. Tuurlijk, jij staat buiten de samenleving, neemt niet deel een intersubjectieve werkelijkheden en als jij er niks mee hebt bestaat het niet. Ik heb er ook niets mee, maar dat neemt niet weg dat het verschijnsel diep ingebed is in onze cultuur.

   Ga je nu je domme geleuter met autoritair gedrag compenseren? Het puntje drong nog niet helemaal tot je door, dus het is nog niet klaar. Jouw huiswerk voor vandaag is duidelijk het uitzoeken van de term "selffulfilling prophecy" en "intersubjectiviteit".

   Dan zijn we wel klaar.

   Verwijderen
  6. Die rare numerologie, waarin ze zich vaak ook nog eens op Joodse gematria of westers getalsgegoochel baseren, terwijl Islamieten hun eigen systeem hebben is natuurlijk absurd. Een datum als vrijdag de dertiende als significant zien is dat niet. Is een veel algemener verschijnsel.

   Verwijderen
  7. Twee reacties achter elkaar staan volgens de psychologie voor twijfel.

   Verwijderen
  8. Volgens welke psychologie precies? En wat is er precies mis met twijfel? Lijkt me heel gezond.

   Doubt.
   Doubt thyself.
   Doubt even if thou doubtest thyself.
   Doubt all.
   Doubt even if thou doubtest all.
   It seems sometimes as if beneath all conscious doubt there lay some deepest certainty. O kill it! Slay the snake!
   The horn of the Doubt-Goat be exalted!
   Dive deeper, ever deeper, into the Abyss of Mind, until thou unearth the fox THAT. On, hounds! Yoicks! Tally-ho! Bring THAT to bay!
   Then, wind the Mort!


   Volgens mij bedacht ik me na het klikken op "publiceren" nog wat meer en ben eerder met het vraagstuk in zichzelf bezig dan met jou. Het is natuurlijk best een interessante vraag wanneer je bepaalde symbolieken als significant kan zien en wanneer niet. Ik denk dus dat als je op een obscure manier met getallen gaat zitten goochelen zoals je bij plotgekkies ziet, dat het niet significant is, maar dat het bij een breed cultureel verschijnsel als "vrijdag de dertiende" anders ligt.

   Jij vindt die twee helemaal hetzelfde. Zou kunnen, ik twijfel ook. Hoe denk jij dat het zit?

   Verwijderen
  9. Ik doe er nog een berichtje bovenop hoor. Maar maken zulke variabelen als de symbolische betekenis van een bepaalde datum deel uit van dreigingsanalyses? Yup. Alleen niet met van die gekke plotternumerologie. Maar "threat theory" staat bol van totaal subjectieve, symbolische dingen. Denk bijvoorbeeld aan "interculturele houdingen".

   Er is natuurlijk niet veel fantasie voor nodig om deze aanslagen als een cynisch commentaar van de fundamentalistische IS cultuur op een westers bijgeloof te zien. Zo'n afweging voegt een klein druppeltje toe aan het dreigingsniveau van die dag. Van bijvoorbeeld 11 september kan je hetzelfde zeggen.

   Verwijderen
  10. p.s. Waar hebben radicale islamieten het altijd over als ze weer eens mopperen op het westen? De kruisvaarders.Wie waren die kruisvaarders? De tempelieren. Wanneer werden al die tempelieren gearresteerd en vaak ter dood gebracht? Precies, op vrijdag dertien oktober 1307, nota bene in opdracht van de koning van Frankrijk. Dit wordt vaak als standaardverklaring gebruikt voor vrijdag de dertiende als ongeluksdatum (er zijn ook andere).

   Zeker nu Frankrijk actief bezig is met het bestoken van IS doelen, zal dat "kruisvaarders" meme een nog sterkere rol spelen. Dan lijkt een datum als vrijdag de dertiende vanuit zo'n mujahid bezien wel interessant.

   Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 3. Oudje, maar zulke profetische dan wel gecamoufleerde talenten had ik werkelijk nooit achter mijn 'ex-oogappeltje' gezocht! Bedankt voor je 'opmerkzaamheid' moderater...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Inderdaad heb je zo nu en een paspoort nodig om bijvoorbeeld grenzen te passeren, auto's te huren of in te checken bij hotels. Maar Poelstra en Heydebree gaan blijkbaar zonder paspoort op vakantie."

  Overigens, dood en verderf in gladiolen opdracht misdrijven doe je meestal anders dan vakantie vieren inderdaad het liefst met de achterlating van zo weinig als maar mogelijk traceerbare sporen! Zo njet, dan stinkt het gewoonweg naar satanisch/gesynthetiseerde bloeddorst. Of dacht je soms dat een inbreker in het holst van de nacht... (fantaseer de rest er maar lekker zelf bij a.u.b.?)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tja, Israel did it is het meest favoriete slaapliedje van de wakkere plotgekkies.

  Tegelijkertijd missen ze allemaal het meest zorgwekkende signaal. Tenminste 7 van de 8 terroristen droegen een bomvest, EN waren bereid deze ook daadwerkelijk te activeren, zelfs wanneer waarschijnlijk het doel niet gehaald werd zoals waarschijnlijk blijkt bij de 3 bomvest-aanslagen rond het stadion; een vest werd geactiveerd bij een macdonald's restaurant met slechts een slachtoffer als gevolg.

  Deze zelfmoordaanslagen met een bomvest vragen om een andere mind set. Niet alleen bij de terrorist zelf (jezelf opblazen is echt anders dan met een vuurwapen richting politie rennen), maar ook bij de mensen binnen de steden die worden aangevallen. Wat dit betreft is deze aanslag een game changer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In welke zin is het een game changer? Welke mindset moeten we nu adopteren?

   Verwijderen
  2. Dit is een ander type terrorist. Vastbesloten om te sterven en anders gemotiveerd. Die zijn duurder en zeldzamer. Dat betekent ook dat het risico van spontane en random aanslagen verhoogt. Je kan er ook vanuit gaan dat wanneer er 7 of 8 worden ingezet tijdens 1 operatie er meer zijn. En dat er dus, helaas, meer van dit soort aanslagen te verwachten zijn.

   De laatste keer dat ik in Nederland was zag ik geen security van betekenis bij grote supermarkten, warenhuizen, grote omsloten terrassen, stations, etc etc. Scanners ontbraken al helemaal. Mensen in trams, bussen of treinen reageren totaal niet wanneer er een verlaten tas in de hoek staat. Dit is het speelveld waar een zelfmoordterrorist gebruik van maakt. Je ziet hem niet aankomen, wat anders is wanneer iemand met een AK47 loopt te zwaaien.

   Dus een mind set adopteren waar je anders over veiligheid denkt lijkt mij geen overbodige luxe.

   Verwijderen
  3. Angst en achterdocht als dagelijkse realiteit. Ik ben daar niet klaar voor.

   Verwijderen
  4. No, no, no... dat is het juist wanneer je niets doet en niet nadenkt over veiligheidsmaatregelen.

   Het is Sun Tzu:
   "Know your enemy and know yourself and you will be victorious in every battle. Do not know your enemy and know yourself and you will win some and lose some. Do not know your enemy and do not know yourself and you will lose every time."

   Daarnaast hoor ik allerlei geluiden dat morgen waarschijnlijk artikel 5 van de NATO geactiveerd wordt. Dat lijkt dus op een massale militaire reactie. De reactie van ISIL zal navenant zijn vrees ik.

   Verwijderen
  5. Whoa, inderdaad. Dacht het al, toen Hollande het ineens over "guerre" ging hebben. Goeie achtergrond in Foreign Policy. Voor wie niet bij het artikel kan:

   In Brussels, at the political headquarters of NATO, and in Mons, the military “Pentagon” of NATO just an hour south, officials will be working through the weekend. The 28-nation alliance, after all, is founded on one key premise enshrined in the Article 5 of its founding treaty: “The Parties agree that an armed attack against one or more of them in Europe or North America shall be considered an attack against them all and consequently they agree that, if such an armed attack occurs, each of them, in exercise of the right of individual or collective self-defence recognised by Article 51 of the Charter of the United Nations, will assist the Party or Parties so attacked.” It is worth noting that the only country to ever activate Article 5 was the United States after the 9/11 attacks in 2001.

   If France would like to become the second such country, the first step would be to call for an Article 4 consultation, which would convene the ambassadors of the 28 nations, who are in permanent session in Brussels, to discuss the situation and decide a course of action. This happened most recently in 2014, when Turkey requested an Article 4 meeting after the Islamic State attacks there.

   It seems likely that an Article 4 meeting would conclude that the Paris massacres, given their scale and scope, should be considered an attack under Article 5. That would be entirely appropriate. The terrorist attacks — assuming that the Islamic State is, in fact, responsible for them — are the culmination of a long-running humanitarian disaster in Syria that has destabilized the Middle East and initiated the flow of millions of refugees into the heart of Europe. NATO can no longer pretend the conflict does not affect its most basic interests.

   The fundamental purpose of a NATO mission should be to defeat the Islamic state in Syria and destroy the infrastructure it has created there. Such a mission would have the additional benefit of demonstrating that NATO is willing to act decisively when it is under threat.


   Inderdaad, het wordt naar een volledige oorlog opgeschaald. Op zich logisch, de eerste keer dat het gebeurde was na 9/11. En er werden veel meer van dit soort asymmetrische oorlogshandelingen aangekondigd door IS.

   Verwijderen
  6. @Ziva zie jij geen andere optie dan vuur met vuur bestrijden? Zoals Naomi zegt een dagelijkse realiteit van angst en achterdocht is vreselijk. Als ik een Nederland moet wonen waarin zoals jij voorstelde in iedere supermarkt, bus, op ieder terras bewakers en scanners staan, dan ga ik gegarandeerd emigreren. Dat is geen leven toch.

   Verwijderen
  7. Hoe dan ook ik heb sterk het gevoel dat het nu echt begonnen is, we gaan hele heftige tijden tegemoet.

   Beetje tegenstrijdige reactie, realiserend een nieuwe realiteit doemt zich langzaam op

   Verwijderen
 6. Heb Alexandria net nog gemaild te bemiddelen omtrent mijn buitengewoon redelijke eisen in ruil voor aanzienlijke donatiestortingen aan die suïcidale reljood daar in Dublin, maar ook zij houdt zich wat deze heikele kwestie betreft om voor mij nog duistere redenen blijkbaar liever angstvallig stil dan dat ze een helpende hand toesteekt...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh God, die Vrijland weer. 'Net zo toevallig stond er een oefening gepland van de Franse hulpdiensten op vrijdag de 13e in Parijs (zie filmpje onder).'

  Met als enige bron een YouTube filmpje van de zoveelste false flag droeftoeter die verwijst daar iemand die 'iets heeft opgevangen'. Vager kan weer niet. Ik verdenk dit soort figuren ervan dat ze het volkomen uit hun duim zuigen in de hoop dat niemand er achter komt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O ja, dat is ook weer zo'n terugkerend fenomeen, dat er 'toevallig een oefening stond geplandd'.
   Daar is natuurlijk helemaal niets 'toevalligs' aan.

   In iedere grote stad zijn er talloze organisaties die als taak hebben hulp te bieden bij calamiteiten. De bedoeling is dat die organisaties goed voorbereid zijn op allerlei rampscenario's. Dus hoe doe je dat? Door te oefenen. Duhh.
   Wat pas toevallig zou zijn als geen enkele van die organisaties die dag een oefening gepland zou hebben. Maar dat is dus nooit zo. 9/11, Madrid-aanslagen, Londen-aanslagen, etc. Op al die dagen is er wel ergens een oefening gaande in zo'n stad. Net zo als op alle andere dagen in het jaar.

   Verwijderen
 8. ...En daar heb je die plotterende aasgieren weer, allen weer aandachttekort-hebbenden...

  En deze persoon is al helemaal rijp voor het gesticht! > https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtf1/v/t1.0-9/12234941_10207955713193964_1685905360949513738_n.jpg?oh=35fe1d02b104172cd56018e46c55fb48&oe=56BCC784&__gda__=1454374560_b68f7a235a58ee15ec276fda4f24abd4

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bij de islamvreters worden de schietpartijen aangegrepen om alles wat zich moslim noemt af te schilderen als 'boosaardige lieden die ons wederom een oor trachten aan te naaien. Het is voor die wrede volgelingen van Mohammed weer een stapje dichter bij kalifaat Nederland.'

  De tokkies en gekken die jij citeert, Barra, propageren inderdaad een vertekend beeld van de werkelijkheid. Daaruit volgt niet dat het beeld waar jij je thuis bij voelt, en dat je dus nooit zult kritiseren, wel klopt. Veel benauwender dan de gekken vind ik het soort verslaggeving en “duiding” dat de Nederlandse omroepen en zogenaamde kwaliteitskranten domineert. Een verzameling politiek-correcte mantra’s die steeds makkelijker door te prikken zijn.

  Ik nodig je uit om eens kennis te nemen van een overzicht van deze “progressieve” leer m.b.t. islam en moslims, handzaam opgeschreven door Douglas Murray - geen tokkie, geen PVV’er, iemand die zelfs af en toe bij de tenenkrommend eenzijdige BBC aan het woord komt. Lees het eens, zou ik zeggen.

  Nine conclusions not to draw from the Paris attacks

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Terrorisme is alle soorten en smaken. Gisteren zat ik nog te denken aan de angstgolf die door ons land heenging door de Bader Meinhof groep. Dan had je nog de IRA die er ook niet onder voor deed.

   Anders Breivick heeft ook een bloedbad veroorzaakt maar die zal nu een rondedansje in de cel doen en zijn fanmail zal toenemen.

   Dan hebben we het nog niet over de gestoorden die bijna wekelijks hun familie, vriendin, kinderen of anderszins ombrengen.

   Ik las dat Putin in zijn vuistje lacht volgens een blogger ergens. Rusland staat hetzelfde te wachten als Frankrijk want IS heeft al laten weten dat er bloed zal vloeien.

   Dan hebben we ook nog moslims die juist in dienst gaan omdat zij ook geen zin hebben in dictatuur en sneuvelen voor de vrijheid.

   Het verdeel en heers wat onder de Romeinen begon heeft een monster geschapen dat ons eeuwenlang achtervolgt. En voorlopig komt daar geen einde aan omdat nog steeds volkeren tegen elkaar worden uitgespeeld.

   En dat zal voorlopig nog wel doorgaan een paar eeuwen of zo tot de aarde volkomen vervuild is en niet meer bewoonbaar.

   Verwijderen
  2. ‘Daaruit volgt niet dat het beeld waar jij je thuis bij voelt, en dat je dus nooit zult kritiseren, wel klopt.’

   Daar heb je weer iemand die meent te weten hoe ik over bepaalde zaken denk. En verwijst naar een aantal volstrekt willekeurige stellingen die behoorlijk arm in uitleg zijn.

   Verwijderen
  3. Afgezien van het feit dat anonieme pukkels niet bepalen hoe ik denk of al dan niet geloof. Oprotten Darrlenydd met je sectarische preek. Vrijdag de dertiende, Vrijland kopte hem al voor jou in, zoals @Naomi voorspelde. Laat art. 5 maar in werking treden, leerzaam voor gevaarlijk lui denkende mensen met grootspraak.

   Verwijderen
  4. @darlien

   Volgens mij is het inderdaad een stropop om Barracuda van zo'n mindframe te beschuldigen. Blijkt nergens uit.

   Verwijderen
 10. Plottende aasgieren, voorstanders van wapens, reaguurders..iedereen duikt hier weer als een leeuw op zijn prooi. Zonder enig respect. Jammer. Heel jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je kunt mij, zoals @geen, uitschelden en proberen weg te schreeuwen natuurlijk, maar of dat qua argument veel waarde heeft betwijfel ik. Nuttiger zou het zijn op de zaak zelf in te gaan en aan te geven waar Murray het bij het verkeerde eind heeft.
  Wat Barra betreft: ik denk dat iemand die het woord “moslimvreter” gebruikt hoogstwaarschijnlijk dichter bij het PC-gedachtengoed staat dan bij de opvattingen van Murray. Maar misschien zie ik dat verkeerd. Dat zou mooi zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Schelden? @Darllenydd waar dan? Deze geestelijk gestoorde criminelen verdienen geen enkele duiding of discussie! Een of andere stichtelijke Murray is in deze propagandistische journalistieke flauwekul niet aan de orde. Who the fuck cares? Wilders spint garen over zijn op handen zijnde bierkellerputsch! Molenbeek uitkammen, the way to go!

   Verwijderen
  2. Ik denk niet dat jij bepaalt wat er op dit blog al dan niet aan de orde is.

   Verwijderen
 12. Neig mee te gaan in de theorie van de gevoelige snaar. Moet alleen nog bepalen of die snaar bij de 'ontmaskerden' is beroerd dan wel gesprongen, of dat Maud met haar verbanden weldegelijk te dicht bij een bepaalde realiteit is genaderd. Hoe dan ook, de wijze van bejegening naar Oortwijn toe stinkt en komt op mij over als die van een brandweerman die als pyromaan tijdens zijn vrije tijd gestoord wordt bij het aansteken van zijn eigen brandhaarden en daarbij moord en brand gaat lopen kermen omdat hij 'exposed' blijkt. Kijk Maud, als je me nu dus niet zo debiel had gemodereerd had ik je een helpende hand kunnen toesteken, maar nu ben je aan een stel achter hun eigen staart aanhollende debielen overgeleverd waarmee je nooit waarin dan ook een deukje zal slaan. Dit krijgt nog een fysiek 'strafrechtelijke' staartje geloof me. ¯\_(ツ)_/¯ Aan mij komt de wrake toe. ☹☻☺;

  "Ik heb zo al het een en ander zélf meegemaakt, wellicht erger dan wat de heren zelf beschrijven van Parijs. Nooit heb ik als reactie daarop deze of gene dood gewenst, omdat die een mening verkondigde. De doodstraf zou alleen moeten gelden bij de allerergste misdaden, denken jullie ook niet? Denk dus aub zelf even na voor je iets schrijft."

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoppa! Omdat het zo 'lekker' jewgled..;

  US created Daesh terrorists: GOP presidential candidate Santorum

  "New imperialism, new coercive migration, crack down on dissidents, intellectual terrorism against the free thinkers, crack down on the Internet – in the cross-hair: Alain Soral and Dieudonné – , low intensity civil war, wahhabization of the French Muslims: he covers it all. Excellent, excellent analysis of the French context, French society at this point of time." Russia Today Just Destroyed Fake News on Paris Terror Attack

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Compilation of clips and evidences put together that proves this was a staged false flag terror attack in Paris, France. Original Tweet (two days before event) can be seen here! Fox News anchor's (A jEW!) daughter was there. How convenient! Fox News says she was at concert hall but the father later says she was at the Stade De France football game watching the friendly match between France and Germany. Daughter was at the football match or at the concert hall? Or both places at same? Europeans ask yourself this! What American girls will go all the way to France to watch a FRIENDLY FOOTBALL MATCH? Patrick Pelloux, is a specialist of emergency medical services. He states that this was a PLANNED MULTI-SITE EXERCISE and that first respondents (police, firemen etc.) were already stationed as part of that exercise. KORTOM

   Verwijderen