woensdag 28 april 2010

Nazificering

Dat de PVV zakt in de peilingen is niet waar! U wordt in de maling genomen. Zegt domrechts. En ze hebben er nog een mooie verklaring voor ook: het ligt aan Maurice de Hond. Die is links en dus fout. De PVV-stemmer wordt namelijk stelselmatig bang gemaakt en zou niet voor zijn mening durven uitkomen. 'Zodra Maurice de Hond ze er om vraagt om zijn wekelijkse cijfertjes aan het volk te kunnen tonen zullen ze zich dan ook graag spoeden hun politieke keus kenbaar te maken. Anders is het wanneer je voornemens bent op een partij te stemmen waarvan Elsbeth Etty beweert de WA al op straat te zien marcheren, en waar de VARA de affiches van Der Ewige Muslim al opgeplakt ziet worden.'

Gezien de toenemende nazificering van Wilders en diens PVV - inderdaad, met dank aan de VARA - neemt de kans toe dat de peilbureaus naast de werkelijke politieke verhoudingen van het moment vissen en dus geen zuiver beeld meer bieden. Yeah, right! Dat Wilders verkeerde kandidaten selecteert, is allemaal de schuld van links. Dat hij de islam verkeerd citeert, is vast verzonnen. En dat kiezers ook wel inzien dat je met Geert geen land kunt besturen, tonen de peilingen van De Hond nu juist aan. Wilders verliest meetbaar stemmen aan andere partijen. Maar nee, niet volgens domrechts. Met een zak over hun hoofd gaan Henk en Ingrid ondergronds alsnog PVV stemmen. Tegen Ali en Fatima. En om ervoor te zorgen dat ze dat ook echt doen, maakt domrechts u bang: 'Stem op de VVD en krijg er de PvdA gratis bij!'.
 

5 opmerkingen:

  1. Lijkt wel nazi-week in blogosfeer. Niet alleen Wilders is een Nazi. De nazificering van Wilders en diens PVV is dankzij Wilders en de PVV. De VARA benoemt alleen het crapuul. Of bedoelde Barra de opmerking “inderdaad, met dank aan de VARA-” cynisch? Ook de VVD zijn Nazi's. Van Baalen vooral. Met zijn hoofd. Hij zou eens geuit hebben dat hij bij wijze van een soort van grap wel eens in een SS-uniform zou willen lopen. Bijzonder dat zo iemand dan ook aan de Nazi-achtige genocide in Irak bijdraagt. PvdA heult met de Nazi's en zelfs BNN is Nazi fan dus LEF stemmen is ook zinloos. Of het zijn reptilians bij BNN, dat kan ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Om de Nazi-scam precies na te kunnen vertellen is het leuk te weten of IG Farben aandelen had in Standard Oil of omgekeerd. Volgens de ene bron had Standard Oil aandelen in IG Farben, de andere bron meldt dat IG Farben aandelen had in Standard Oil. Hoe dan ook hebben de families Bush en Rockefeller verdiend aan Auschwitz. Nazisme en Zionisme zijn meer verwant aan elkaar dan menigeen lief is.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het echt geweldig hoe creatief jij allerhande
    'feitjes' op een hoop weet te gooien om daar vervolgens de meest curieuze conclusies uit te trekken :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Stem op de Piraten Partij !

    Das zo'n beetje de enige echte ONAFHANKELIJKE partij die meedoet in de verkiezingen.. ze staan voor de bescherming van de provacy en het veranderen van de Octrooi wetten.

    geen politieke elite maar gewoon normale serieuze mensen..

    wat ik me regelmatig afvraag is : hoe doet de Hond deze peilingen ?? belt hij mensen op ?? zo nee moet je je dan opgeven als je mee wilt doen ?? ik heb zeker vraagtekens bij de controle groep en hoe deze tot stand komt iemand een antwoord ?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. "Wilders is een Nazi. De nazificering van Wilders en diens PVV is dankzij Wilders en de PVV."

    Was het niet zo dat er een zionist op de lijst staat bij pvv die erop aandingt om andere joden te excommuneren die de holocaust ontkennen ?? (of was dat nou een andere partij ? )

    MAW Wilders is iemand met een dubbele agenda hij zou het liefst ZELF met iedereen die op hem stemt Jerusalem ontzetten en schenken aan de Zionisten en als ie dan toch bezig is daar met oorlog gaat ie gelijk voor Groot-Israel..
    zijn grootste sponsors zijn notabene zionistische personen en organisaties als AIPAC ..

    BeantwoordenVerwijderen